|
|
Stranica: 8/19.
|
[ 464 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 14:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63506 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Neutralan sam, ne pratim s prevelikim zanimanjem ako ne bude neke frke. Ovako hodaju već mjesecima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:06 |
|
|
Također. Osobno mi je ovo win-win. Vučić rijetko ljigava persona, ne bi mi bilo žao da ode ponižen. S druge strane, čaršija već 15 dana priča samo o ovom današnjem prosvjedu i čeka ga ko ozeblo sunce iz nekog razloga, tako da će biti zabavno i ako se sve izjalovi, a valja hapsit Milorada u ponedjeljak. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:09 |
|
|
|
Vučić je odavno zreo za psihijatriju a ovi studenti ako ga ne maknu na izborima - dugoročno ništa važno nisu napravili za Srbiju.
Doći će opet neki novi vožd, pa će i njega nakon 30 godina u revoluciji smjenjivat…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:20 |
|
|
dunno je napisao/la: Također. Osobno mi je ovo win-win. Vučić rijetko ljigava persona, ne bi mi bilo žao da ode ponižen. S druge strane, čaršija već 15 dana priča samo o ovom današnjem prosvjedu i čeka ga ko ozeblo sunce iz nekog razloga, tako da će biti zabavno i ako se sve izjalovi, a valja hapsit Milorada u ponedjeljak.  Niti ce Vucic danas ili skorije pasti, niti ces ti gledati taj film u ponedeljak.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:30 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Niti ce Vucic danas ili skorije pasti, niti ces ti gledati taj film u ponedeljak.
Pa to i govorim. Očito se nadaju kaosu u Srbiji i računaju da će im to automatski riješiti i situaciju s Dodikom. Nisam do neki dan ni znao što je 15.03., a vidim Bošnjaci se svi uzjogunili oko tog datuma, prate pozorno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:36 |
|
|
dudu je napisao/la: Neutralan sam, ne pratim s prevelikim zanimanjem ako ne bude neke frke. Ovako hodaju već mjesecima. Mah, nek se normaliziraju što prije. Ne trebaju nam ovi wokeovski prosvjednici, a niti nam je na korist četnička vlast u Srbiji. Neka se igraju sami sa sobom, daleko od nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 15:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24897 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Gledam live slike s Terazija, nema uopće toliko ljudi koliko je najavljivano.
Koliko se očekuje, kada je vrhunac prosvjeda i koliko je trenutno ljudi na prosvjedima?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:07 |
|
|
Zanimljivo da nema nikakve ozbiljne analize u RH o oporbi Srbije, niti tko stoji iza prosvjeda EU ili USA-UK eventualno Rusija. Niti ko bi naslijedio Vučića i šta bi mi dobili s tim. Ovako Odokativno Vučića ruši LGTB gradonačelnik Zagreba Tomašević i njegov Možemo-SDP i HRT znači Obuljen-Koržinek - HDZ Zanimljivo da mu srbska manjina i Pupovac isto zabija nož u leđa nakon što mu je Vučić stalno pomagao. Također LGTB ga ruši iako je stavio lezbaču Brnabić za šeficu Vlade, kao LGTB friendly država. Naj korektniji prema Vučiću su hrvati nacionalisti kojima je četnikovao po Glini gradu hrvatski plemenitaša čiji potomak je bio i ruski Car E moj Vučiću braća te prodaše za kiki-riki 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:09 |
|
|
|
Prosvjed kreće od 5, počela je kiša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:10 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: dunno je napisao/la: Također. Osobno mi je ovo win-win. Vučić rijetko ljigava persona, ne bi mi bilo žao da ode ponižen. S druge strane, čaršija već 15 dana priča samo o ovom današnjem prosvjedu i čeka ga ko ozeblo sunce iz nekog razloga, tako da će biti zabavno i ako se sve izjalovi, a valja hapsit Milorada u ponedjeljak.  Niti ce Vucic danas ili skorije pasti, niti ces ti gledati taj film u ponedeljak. Svi Srbi na tviteru su uz prosvjede, imam pitanje: Jesi li plaćenik ili si stvarno uz Vučića, Zadrugu, Pink i Jovanu Jeremić? Koja je tvoja svrha obrane Vučića nakon što su desetine poginule u nadstrešnici? Daj neki svoj osvrt malo dublji Jesi li 50 plus i ne pratiš ništa osim državnih medija ili mlađi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:47 |
|
|
lider30 je napisao/la: Gledam live slike s Terazija, nema uopće toliko ljudi koliko je najavljivano.
Koliko se očekuje, kada je vrhunac prosvjeda i koliko je trenutno ljudi na prosvjedima? Trenutno preko 600 000
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24897 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Karabaja je napisao/la: lider30 je napisao/la: Gledam live slike s Terazija, nema uopće toliko ljudi koliko je najavljivano.
Koliko se očekuje, kada je vrhunac prosvjeda i koliko je trenutno ljudi na prosvjedima? Trenutno preko 600 000 Gdje se najbolje može pratiti? Ima li kakav live?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:53 |
|
|
Magnus je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Niti ce Vucic danas ili skorije pasti, niti ces ti gledati taj film u ponedeljak. Svi Srbi na tviteru su uz prosvjede, imam pitanje: Jesi li plaćenik ili si stvarno uz Vučića, Zadrugu, Pink i Jovanu Jeremić? Koja je tvoja svrha obrane Vučića nakon što su desetine poginule u nadstrešnici? Daj neki svoj osvrt malo dublji Jesi li 50 plus i ne pratiš ništa osim državnih medija ili mlađi? Nisam placenik, nikad nisam glasao, niti sam clan bilo koje politicke partije. Kada vidim ko ga sve napada, osecam moralnu odgovornost da budem na njegovoj strani. Pre nesto nisam bio odusevljen sa njim, ali poslednjih par godina sam promenio misljenje dosta u pozitivnom smeru. Ne prema njegovoj stranci nego prema njemu. Zadrugu ne gledam. Zadrugu gleda nasa dijaspora plus podvala za nasu "bracu" iz bivse nam bratske drzave koja zdusno pricaju da ne gledaju. Jovan Jeremic je teska budaletina Gledao sam je da bih proucio njen fenome, ali nisam izdrzao vise od deset emisija. Od kada se pojavio Inforemr samo gledam njega i ako je klasicno rezimsko glasilo drzi mi paznju. Takodje ga gledam iz inata. Citam Kurir i Politiku. Naravno da pratim "slobodne medije" N1 i Nova S. Sta god oni kazu, ja sam kontra strana od N1 i Nova S. Kada bi recimo N1 poceo da hvali Vucic, on bi iste sekunde izgubio moje simpatije. Od masovnog ubistva u skoli "Ribnikar" do nastresnice, ne verujem da se nista slucajno dogadja pa tako ni da je ta nastresnica pala tek sama od sebe. Mnogo vise verujem da je neka diverzija kao sto je i mali kreten Kosta indirektno instrumentalizovan da to ucini. I da je pala zbog korupcije, lose izvedenih radova, ALI OPET VERUJEM DA NIJE SLUCAJNO PALA, desavaju se nesrece svuda u svetu pa tako i kod nas. Svakako ovi protesti vise nemaju veze sa nastresnicom nego sa nasilnom promenom vlasti. Imalo je nekog smisla do Slavije. Posle toga su od protesta napravili vasar sa prasicima i jagnjicima. Vlast se menja na izborima. Ja se licno zalazem za obavezno glasanje. Svaki dan da je glasanje u Srbiji, svaki dan bi Vucic pobedio, a gubitnici bi papagajski ponavljali da je pokrao izbore. Duplo sam mladji od broja godina koji sam naveo. Dovoljno mi je da vidim kako klix.ba moli Boga da Vucic padne i da mi bude jasno da ipak on nesto dobro radi za Srbiju. Dokle god je Vucic na meti raznoraznih nevladinih organizacija, koje su trenutno u krizi zato sto im je zavrnuta slavina od USAID, ja cu imati simpatije prema njemu. Lepo ih je opisao kao grupe za pritisak. Zivim normalno, bolje nego pre, ali svakako ne zelim sebe da svrstavam u srednju ili srednju visu klasu koja ide tri puta na more i dva puta na zimovanje i kuka kako im je lose u Srbiji. Oni koji imaju najvise razloga da se bune u Srbiji se zapravo najmanje se bune. Gadim se laznog elitizma vise srednje klase. Pricaju kako je Vucic u svojim nastupima arogantan i bahat. Jeste. Stari radikal je to. Samo ovi sto protestvuju su deset puta gori od njega. Imaju ozbiljan problem da saslusaju suprotno misljenje. I da imam manje simpatije prema Vucicu nego sto ih imam pre bih birao da mi Vucic bude predsednik nego neki Dobrica Veselinovic iz MOZEMO-MORAMO. Kada takvi bolidi budu imali neku moc u Srbiji, to ce meni biti jasan indikator da smo otisli u debeo aut. Nisam neko ko idealizuje njegovu vlast, narucito ne po nekim pitanjima unutrasnje politike, ali svi ostali da se udruze zajedno na celu sa ovim plenumima nisu njemu ni do kolena. Ne mogu ni vrata da mu otvaraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 16:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: lider30 je napisao/la: Gledam live slike s Terazija, nema uopće toliko ljudi koliko je najavljivano.
Koliko se očekuje, kada je vrhunac prosvjeda i koliko je trenutno ljudi na prosvjedima? Trenutno preko 600 000 Kako 600,000 kada ih je malopre bilo 800,000? Reko FDU plenum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:06 |
|
|
|
Vučić je vjerovatno jedini predsjednik na svijetu koji nikad nije ucestvovao u predsjednickoj debati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: dudu je napisao/la: Neutralan sam, ne pratim s prevelikim zanimanjem ako ne bude neke frke. Ovako hodaju već mjesecima. Mah, nek se normaliziraju što prije. Ne trebaju nam ovi wokeovski prosvjednici, a niti nam je na korist četnička vlast u Srbiji. Neka se igraju sami sa sobom, daleko od nas. Nema tu velike razlike između ljigave opozicije i Vučića. Svi su oni antihrvatski nastrojeni i to će ostati. Ako promatramo samo Srbiju, može nam biti svejedno, ali glede BiH bolje nam je bez opozicije, koja bi indirektno jačala Muslimane u BiH. Nama odgovaraju prkosni Srbi u BiH. Vade muslimanima mast i odvraćaju pažnju od nas. Plus, opoziciona Srbija bi bila miljenik EU a i mi bi morali neke ustupuke praviti, za uzvrat naravno ne bi dobili ništa.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:27 |
|
|
|
Kazu najveci skup u historiji Beograda. Znači preko milion.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:38 |
|
|
Idem gledati Pink, tamo i penjanje na drvo zovu incidentom. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 17:48 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kazu najveci skup u historiji Beograda. Znači preko milion. Informer će napisati 20 tisuća 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 18:09 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Izgleda da se ceka noc za ozbiljan party
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 18:18 |
|
|
bura je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kazu najveci skup u historiji Beograda. Znači preko milion. Informer će napisati 20 tisuća  Od toga 18 tisuća "ustaša". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 18:22 |
|
|
Studenti da malo misle i na komšije Muslimane. Letargija je zarazna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 18:27 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kazu najveci skup u historiji Beograda. Znači preko milion. Više studenata nego Muslimana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|