|
|
Stranica: 13/19.
|
[ 464 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Protesti u Smrdiji a domaća govna u svemu vide Bosnjake i navodno je ovo naš poraz.  Koliko retardiran moraš biti da misliš da nas stvarno zanima ko je tamo na vlasti. Želimo vam sve najgore budale svejedno ko vas vodi. Ma jok,vas uopšte ne zanima šta se dešava u Srbiji,samo su vam mediji puni natpisa o Srbiji,i nadali ste se da će Beograd večeras gorit. Koda mi ne znamo šta vi nama želite. Vas? Svi Bošnjaci su Klix? Pa to pišu svi mediji u i u Hrvatskoj. Npr. Index cijeli dan piše članke jel to znaci da nekoga u Hrvatskoj boli kurac ko vlada u Smrdiji? Jel to znaci da mi imamo neke koristi da Beograd gori vcrs ili ako padne Vučić. Mi vas jednostavno mrzimo bez obzira imamo li koristi od bilo čega lošeg što vam se dešava. Koliko si ti glup lik potomče svetog save monaha bludnika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:46 |
|
|
Svarog je napisao/la: Divan miting . Poslije kojeg će Srbija biti jača . Preko 100 000 učesnika ( većinom vojno sposobnih  )..niko teže povrjeđen...Beograd čitav... ( da im je neko dao loptu , i da i je podjelio u fudbalske ekipe , bilo bi mnogo više povrjeđenih ) Čak ni komunalci nemaju mnogo da čiste ( primjetio sam da su djeca smeće bacala u za to predviđene kante i kontejnere ) Jbga...civilizacija  Naravno,nije to Sarajevo 2014.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:46 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Vas? Svi Bošnjaci su Klix? Pa to pišu svi mediji u i u Hrvatskoj. Npr. Index cijeli dan piše članke jel to znaci da nekoga u Hrvatskoj boli kurac ko vlada u Smrdiji? Jel to znaci da mi imamo neke koristi da Beograd gori vcrs ili ako padne Vučić. Mi vas jednostavno mrzimo bez obzira imamo li koristi od bilo čega lošeg što vam se dešava. Koliko si ti glup lik potomče svetog save monaha bludnika.  I to znamo tako da ne moras da nas podsecas. Vasa mrznja je toliko vidljiva da se uopste ne mora naglasavati.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:48 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
US ambasada u Srbiji ( Rod Blagojević) saopštila , da je na protestu učestovalo 35.000 ljudi... Pametnom , dosta... 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:48 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ma jok,vas uopšte ne zanima šta se dešava u Srbiji,samo su vam mediji puni natpisa o Srbiji,i nadali ste se da će Beograd večeras gorit. Koda mi ne znamo šta vi nama želite. Vas? Svi Bošnjaci su Klix? Pa to pišu svi mediji u i u Hrvatskoj. Npr. Index cijeli dan piše članke jel to znaci da nekoga u Hrvatskoj boli kurac ko vlada u Smrdiji? Jel to znaci da mi imamo neke koristi da Beograd gori vcrs ili ako padne Vučić. Mi vas jednostavno mrzimo bez obzira imamo li koristi od bilo čega lošeg što vam se dešava. Koliko si ti glup lik potomče svetog save monaha bludnika.  Možda si primjetio kolko mi vas muslimane volimo, pogotovo ja ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:50 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3403 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Nas 100tinjak je 2014 posmjenilo kantonalne vlade,zapalilo Federaciju. Njih 300k ne smiju onom šizofrenicaru Vucicu bacit bombicu. Sramota.
Ali sta ocekivat od Srba. Za nas je najbolje da se ovo nastavi,a da ipak Vucic ostane.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:50 |
|
|
|
@ graničar
Ajde , ajde...jebo mržnju , od toga se ludi...i dobija čir... Ostavi to njima , neka se oni igraju sa tim.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Vas? Svi Bošnjaci su Klix? Pa to pišu svi mediji u i u Hrvatskoj. Npr. Index cijeli dan piše članke jel to znaci da nekoga u Hrvatskoj boli kurac ko vlada u Smrdiji? Jel to znaci da mi imamo neke koristi da Beograd gori vcrs ili ako padne Vučić. Mi vas jednostavno mrzimo bez obzira imamo li koristi od bilo čega lošeg što vam se dešava. Koliko si ti glup lik potomče svetog save monaha bludnika.  Možda si primjetio kolko mi vas muslimane volimo, pogotovo ja ?  Vrijeme je da to na papir kroz "Historijski sporazum 2.0" jasno utanačite, da s tim više ne gubimo vrijeme.  Mi bi mogli biti svjedoci.  ;-)
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:53 |
|
|
Patriota je napisao/la: Nas 100tinjak je 2014 posmjenilo kantonalne vlade,zapalilo Federaciju. Njih 300k ne smiju onom šizofrenicaru Vucicu bacit bombicu. Sramota.
Ali sta ocekivat od Srba. Za nas je najbolje da se ovo nastavi,a da ipak Vucic ostane. Prosto obožavam vašu iskrenost... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:54 |
|
|
Svarog je napisao/la: @ graničar
Ajde , ajde...jebo mržnju , od toga se ludi...i dobija čir... Ostavi to njima , neka se oni igraju sa tim. Dajem ti za pravo,zdravorazumsko razmišljanje. Al kad se radi o muslimanima zaboravi zdravorazumsko razmišljanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:56 |
|
|
Patriota je napisao/la: Nas 100tinjak je 2014 posmjenilo kantonalne vlade,zapalilo Federaciju. Njih 300k ne smiju onom šizofrenicaru Vucicu bacit bombicu. Sramota.
Ali sta ocekivat od Srba. Za nas je najbolje da se ovo nastavi,a da ipak Vucic ostane. Budi malo precizaniji. Vi ste popalili samo svoja mjesta, Tuzlu, SA i Bihać. Bilo je nekih incidenta u MO i TR. I samo su pale vaše kantonalne vlade. Federaciju niste zapalili niti je tko dao ostavku.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Divan miting . Poslije kojeg će Srbija biti jača . Preko 100 000 učesnika ( većinom vojno sposobnih  )..niko teže povrjeđen...Beograd čitav... ( da im je neko dao loptu , i da i je podjelio u fudbalske ekipe , bilo bi mnogo više povrjeđenih ) Čak ni komunalci nemaju mnogo da čiste ( primjetio sam da su djeca smeće bacala u za to predviđene kante i kontejnere ) Jbga...civilizacija  Naravno,nije to Sarajevo 2014. Jbga...polupaše ga tada , baš mukte . Nadali su se da ćemo i mi tada polupati Banja Luku ( solidarno sa njima  ) . Nikako da shvate , da sa njima više ne idemo , ni na svadbe , ni na sahrane... Oni su anamo , u drugoj državi .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:58 |
|
|
novem je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Možda si primjetio kolko mi vas muslimane volimo, pogotovo ja ?  Vrijeme je da to na papir kroz "Historijski sporazum 2.0" jasno utanačite, da s tim više ne gubimo vrijeme.  Mi bi mogli biti svjedoci.  Bez Hrvata kao svjedoka nema sporazuma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:58 |
|
|
novem je napisao/la: Patriota je napisao/la: Nas 100tinjak je 2014 posmjenilo kantonalne vlade,zapalilo Federaciju. Njih 300k ne smiju onom šizofrenicaru Vucicu bacit bombicu. Sramota.
Ali sta ocekivat od Srba. Za nas je najbolje da se ovo nastavi,a da ipak Vucic ostane. Budi malo precizaniji. Vi ste popalili samo svoja mjesta, Tuzlu, SA i Bihać. Bilo je nekih incidenta u MO i TR. I samo su pale vaše kantonalne vlade. Federaciju niste zapalili niti je tko dao ostavku. Pa tad je bila 100% bošnjačka vlada FBiH,pa vjerovatno zato 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 15 ožu 2025, 23:59 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Divan miting . Poslije kojeg će Srbija biti jača . Preko 100 000 učesnika ( većinom vojno sposobnih  )..niko teže povrjeđen...Beograd čitav... ( da im je neko dao loptu , i da i je podjelio u fudbalske ekipe , bilo bi mnogo više povrjeđenih ) Čak ni komunalci nemaju mnogo da čiste ( primjetio sam da su djeca smeće bacala u za to predviđene kante i kontejnere ) Jbga...civilizacija  Naravno,nije to Sarajevo 2014. Zato sada jedva skupe 100 penzionera pred OHR-om.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:01 |
|
|
|
Jedini razlog zasto vi tada niste protestovali u istoj mjeri je ta da ste tada bili nikakav faktor. Bez opozicije,a ni pozicija. A 2014. Je bilo friško poslije ulaska RH u EU i početak vašeg egzdousa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:01 |
|
|
novem je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Naravno,nije to Sarajevo 2014. Zato sada jedva skupe 100 penzionera pred OHR-om. Možda oni uhapse Dodika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vlašić12
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:03 |
|
|
|
Sjedim sa svojima i gledamo ova događanja u Beogradu,kad stari onako zamišljeno ispali. "Ovako su i 91 imali prosvjede opozicija kontra vlasti,pa su nam za vrijeme i iza toga par dana skupa jedni i drugi napravili Pakrac i Krvavi Uskrs". Vi u Srbiji bar imate opoziciju a mi U Hrvatskoj i Bih Hrvati imamo Lgbt,prodavače djece i ostala sran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:03 |
|
|
Patriota je napisao/la: novem je napisao/la: Budi malo precizaniji. Vi ste popalili samo svoja mjesta, Tuzlu, SA i Bihać. Bilo je nekih incidenta u MO i TR. I samo su pale vaše kantonalne vlade. Federaciju niste zapalili niti je tko dao ostavku.
Pa tad je bila 100% bošnjačka vlada FBiH,pa vjerovatno zato  Nije to bio razlog, nego su se SDP-ci usrali čim su vidjeli da rulja pali vatru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:06 |
|
|
Ne vezano direktno za temu , ali prateći dešavanja i globalno , i u regiji .. stičem utisak da nas se Putin u razgovoru sa Trampom , sjetio . PS. Dodik je nekako iznenada pozvan u Moskvu na malo razgovora , poslije ide u Izrael... A Vučić je na kraju svog večerašnjeg obraćanja , toplo pozdravio Republiku Srpsku , i najavio da ćemo se ovih dana mnogo družiti..  Čak je u ovim aktuelnim dešavanjima , čini mi se bar, i službena Hrvatska bila poprilično korektna .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:06 |
|
|
Patriota je napisao/la: Jedini razlog zasto vi tada niste protestovali u istoj mjeri je ta da ste tada bili nikakav faktor. Bez opozicije,a ni pozicija. A 2014. Je bilo friško poslije ulaska RH u EU i početak vašeg egzdousa. Ne, niti u jednom hr kantonu nije bilo nereda, osim što su muslimani zapalili ulaz jedne instutucije u MO. Neredi su bili na razini kantona i samo tamo gdje ste vi većina, je gorilo. Egzodus je vama došao, sve isparilo što je bilo nezadovoljno. Zato vam je katastrofalan odziv svih zadnjih skupova, nije da niste opet probali. Ali sve se svelo na tešku penzijsku sirotinju, koja misli da ih čeka neki sendvič ako se tamo pojave. Schmidt vam uvalio izmjene zakona, pojavila se grupica staraca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novem je napisao/la: Zato sada jedva skupe 100 penzionera pred OHR-om.
Možda oni uhapse Dodika.  Ako legne ispred njih, sve je moguće. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:16 |
|
|
|
Hasan Omerovic Tarzan, minirao zidovsko groblje u Zagrebu u sklopu KOS akcije Labrador dakle KOSovac i to jedan od omiljenih suradnika Ace Vasiljevica, postrojio crvene beretke danas u Beogradu i poslao ih da stite studente i protestante, za "hrvatske medije" je "veteran rata" i saveznik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Vas? Svi Bošnjaci su Klix? Pa to pišu svi mediji u i u Hrvatskoj. Npr. Index cijeli dan piše članke jel to znaci da nekoga u Hrvatskoj boli kurac ko vlada u Smrdiji? Jel to znaci da mi imamo neke koristi da Beograd gori vcrs ili ako padne Vučić. Mi vas jednostavno mrzimo bez obzira imamo li koristi od bilo čega lošeg što vam se dešava. Koliko si ti glup lik potomče svetog save monaha bludnika.  Možda si primjetio kolko mi vas muslimane volimo, pogotovo ja ?  To i dalje ne mijenja činjenicu da lupetaš i kako imamo neku korist od toga hoće li jedan četnik otići a doći neko drugi. Mislim zaboli me kurac za vama tamo ali osjećam potrebu da ukažem na to da si govnar lažljivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pada Vučićev režim? Postano: 16 ožu 2025, 00:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novem je napisao/la: Vrijeme je da to na papir kroz "Historijski sporazum 2.0" jasno utanačite, da s tim više ne gubimo vrijeme.  Mi bi mogli biti svjedoci.  Bez Hrvata kao svjedoka nema sporazuma.  Vidiš, zato je prvi HS i propao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|