HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 ožu 2026, 06:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 111 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pitanje budućnosti Vojvodine i Sandžaka
PostPostano: 26 vel 2013, 22:50 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Sve dosadašnje velikosrpske ideje dozivjele su propast.

Kako "doživjele propast" kad vam s Trebevića možemo hraknuti na balkon, gospođice Emt :D

Zamislite, popnete se gore, pljunete i šlajmom zalijepite predsjednika susjedne države =))

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 22:53 

Mislite, emira susjednog emirata? :D

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 22:53 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Zamisli molim te, da te zveri slušaju ovakve stvari. Ovo je uz Marš na Drinu sasvim očigledno likovanje nad sudbinom nevinih Bošnjaka i atak na nezavisnu i međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu.

Ništa ti ja to ne slušam, to su sve falsifikati, posebno to na ćirilici...

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 22:57 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Ništa ti ja to ne slušam, to su sve falsifikati, posebno to na ćirilici...

Mitomanije najgore vrste, zaista. Imaju i neke pesme sa Markom Kraljevićem. Umesto da kao svi antifašisti imaju pesme o Blažu Kraljeviću.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:05 

Mitomanije najgore vrste, zaista. Imaju i neke pesme sa Markom Kraljevićem. Umesto da kao svi antifašisti imaju pesme o Blažu Kraljeviću.

Neka, neka. Svi imamo oružje na tavanu. Vježbat gadžanje svaki dan, pa kad dodže drugo poluvrijeme, isterat ćetnike u prekodrinski Mordor.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:08 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Neka, neka. Svi imamo oružje na tavanu. Vježbat gadžanje svaki dan, pa kad dodže drugo poluvrijeme, isterat ćetnike u prekodrinski Mordor.

Ma ne bih se ja zaustavlj'o bar do Kragujevca. Razuzdana četnička soldateska ne bi postojala da ih njihovi saveznici Amerikanci i Britanci nisu spasili. Kao fol ih bombarduju nešto, a ovamo legalizuju genocide.

Kad je raja u patikama i farmericama rasterala četvrtu armiju Evrope, 50 000 tenkova, 2 miliona vojnika, zamisli sad kad iz Tuzle krenu oklopne divizije...

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:12 

Jes'. Treba četničku aždaju dotući. Evo ja svaki put kad pričam sa strancima objasnim kakvi su to zločinci. Znam i po tri-četir' sata da pričam. Mladolikost i savršen engleski pomažu. Isto tako, kad prelazim granicu za Evropu, kad pokažem pasoš, odma' objasnim da nemam veze sa tim zločincima.

Zamisli molim te, da te zveri slušaju ovakve stvari. Ovo je uz Marš na Drinu sasvim očigledno likovanje nad sudbinom nevinih Bošnjaka i atak na nezavisnu i međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu.

Nedvojbeno je da Srbi zele preinaku svoje povijesti...

Sami su zakuhali, u prvoj Jugoslaviji su terorom gusili svaki pokusaj da se uspostavi ravnopravnost, onaj Cigan je ubijao i slao u kaznionu sve legitimne zastupnike naseg naroda. Ustali su protiv Njemacke, sami pali, sami se ubili... mi smo zeljeli neovisnost, a cetnickim zlocinima su nas samo izazvali... To nesto sto je stradalo u Jasenovcu je prenapuhano, gdje su grobnice...komunisti su na Beliburgu pobili sve ono sto je vredelo, napravili su mit o 700 tisuca ubijenih Srba, Memorandumom probudili velikosrpske ambicije, nosali kosti cara Lazara, pokrali pare iz saveznog proracuna, na Gazimestanu pozivali na borbu gdje ni oruzana nije iskljucena.

Mi smo se branili i obranili... Oluja je zatrla svako sjeme velikosrbizma, zauvjek smo otplovili sa tog Balkana. Ali cetnici ne miruju, jos sanjaju srpski Dubrovnik, Osek, Knin... u Vukovaru nam guraju prst u oko. Mi smo u EU i NATO, ne smiju nam vise prici, pa zato teroriziraju gradjane Sandzaka i Vojvodine...ah Vojvodina, ako ima Boga, Srijem je nas...Bunjevcima daju potporu, tuku nase u Novom Sadu i Vrscu.

Faljen Jesus i Marija, dogodine u Zemunu :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:14 

Ma ne bih se ja zaustavlj'o bar do Kragujevca. Razuzdana četnička soldateska ne bi postojala da ih njihovi saveznici Amerikanci i Britanci nisu spasili. Kao fol ih bombarduju nešto, a ovamo legalizuju genocide.

Ma ja ba. Da im nije bilo Holbruka i srpskog agenta Alije, Bosna b' danas imala gran'cu s' Bugarskom jarane. Nego mi Bošnjaci dobri i naivni, mjesto da smo im opkol'li Beograd i tukli malo granatama, pa da vide kako je kad se Bošnjo naljuti majku im ćetnićku!

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:16 

Sabljo moja, roditelja moga, roditelja bega Isaj bega!

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:19 

A sa juga kad pritisnu Illiri. Oni ne mogu opishu kolliko su ponosni sto su Allbanci. Chetnicki zllocinci ce da llete, a nek nose i groblja i crkve. Sve do Nisha ce budne Allbansko.

Svaki Allbanski ratnik je strucnak sa hlladnim oruzyem. Da tiho prikolle chetnika dok ovaj kolje malu decicu i baca u bunar. I svaki nosi sa sobom metak, da stavi na kamena i udari gllavom, da ga ne zarobe.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:31 

A sa juga kad pritisnu Illiri. Oni ne mogu opishu kolliko su ponosni sto su Allbanci. Chetnicki zllocinci ce da llete, a nek nose i groblja i crkve. Sve do Nisha ce budne Allbansko.

Svaki Allbanski ratnik je strucnak sa hlladnim oruzyem. Da tiho prikolle chetnika dok ovaj kolje malu decicu i baca u bunar. I svaki nosi sa sobom metak, da stavi na kamena i udari gllavom, da ga ne zarobe.

Xhabe sve to moj Jagnjeci, xhukelle su to vellike, xhubrad vllaska...

U moje sello pored Gostivara se vijori allbanski znamen, a dace Allah i babo da Allbanija bude ujedinjena...

Ako sumnjas u to, proveri na lajme.al

Samo da se resimo udbashih agenata, Skendera Krasnicija, Xhafera Ademija, Atifete Jahjage... Jage, pa to je cetncika kurva, da niste nesto u rodu?!

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:35 

Ima da te zakollem ke pseto, ako jos ednom kazesh tako shto. U moje sello svi imadu po 16 mushka deca i svi od mallene noge vezhbaju i chekaju da babo da znak.

A uzeo sam ime "jagnjeca" zato sto ne edem prllavo krme ko shkije.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:37 

Kakva je ovo ludnica.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:37 

Prema SANU 2, ćetnici će opet napast Bosnu, ćim Amerikanci oslabe a Rusi još više ojaćaju. Ako se na vrijeme ne pripremimo za novi rat, ćetnici će nam opet jebati mater u usta škrbava :D

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:45 

Agathonikos je napisao/la:
Prema SANU 2, ćetnici će opet napast Bosnu, ćim Amerikanci oslabe a Rusi još više ojaćaju. Ako se na vrijeme ne pripremimo za novi rat, ćetnici će nam opet jebati mater u usta škrbava :D

Ja, ja, dobro pa su na vrijeme upozorili na Federalnoj da se svi pravi patrioti spreme za novu ćetnićku hagresiju i genocid.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:50 

Svi u lovačka udruženja, klubove orijentirunga, trekere i kampere... da se spremimo... optićki nišan na pušku i Allah dž.š. da te vidi...

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 23:53 

I da svaki gradžanin priča strancima o ćetnicima i svih 13 genocida.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:01 

Metemma je napisao/la:
Svi u lovačka udruženja, klubove orijentirunga, trekere i kampere... da se spremimo... optićki nišan na pušku i Allah dž.š. da te vidi...

Bezbeli, nejma većeg poganluka od saburli insana dok mu ćetnik o glavi radi. Glupom Bošnji daj litru rakije i sve će zaboravit, ko da ga je ćetnik sa Zlatišta govnima gađo a ne granatama.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:09 

NEMA VIŠE MERHAMETA!!!

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:10 

Agathonikos je napisao/la:
Bezbeli, nejma većeg poganluka od saburli insana dok mu ćetnik o glavi radi. Glupom Bošnji daj litru rakije i sve će zaboravit, ko da ga je ćetnik sa Zlatišta govnima gađo a ne granatama.

Ćekaj ba jarane, džes navalio ko vlah u đehenem. Moramo još malo saburli dok ne dodžemo na 65% stanovništva za dvije godine, a onda čemo otjerati ćetnike. A do tad, wallahi, vježbati gadžanje...

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:12 

Braco Srbi i sestre Srpkinje,

Sta je bre ovo, jel vi vidite koliko se ba.lijandera, ustasa i siptara skupilo na ovoj temi. Jos su vojvoda Misic i Jovan Ducic objasnili kakvi su ti kurvati...

A ovi poturceni su tek smesni, jos drze ikone po tavanima, prodali su veru i pradjeda za saku psenice, Turcima ljube skute...ma picke janicarske, takve bi ja sve u Drinu pobaco.

Sad mi da se odreknemo naseg cara Lazara i svetih kosovskih mucenika zbog jebene EUtanazije... saradnja, integracija :rolleyes nedajte da nas masonsko-vatikanske ujdurme zavedu.

Ne dam bre svoju rakiju, svoj kajmak, svoju njivu...

Sacekajmo jos malo, Amerika ce propasti, braca Rusi i Kinezi kad ojacaju, dace nam rakete... opet cemo biti sila. One podguzne muve su ukinule sluzenje vojske...pa nekad je to bila sveta duznost. Al brate ja svog Lazara i Stefana sam sve naucio, spremni ce biti kad dodje do boja.

Za kralja i otadzbinu!

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:14 

E Džoni jebiga, usra ga...

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:20 

Metemma je napisao/la:

Čovek ode u filozofiju, a mi ovde čitamo stripove...

Dzoni,

Ovo je lagana chat tema, ne opterećivati sa ozbiljnim sadržajima, imaš ozbiljne teme na drugim podforumima, a i na ovom podforumu. :D

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:20 

Metemma je napisao/la:

Met, nemoj da si na kraj srca, nema sale dok nije i na svoj racun :wink

Vrh

PostPostano: 27 vel 2013, 00:23 

Pa nije fazon na svoj račun, ovde se sprdamo s njima anamo... sad ispada kao da su svi isti... i onaj što je branio Bosnu i agresor!
Nećemo na to izjednačavanje žrtve i zločinca pristati, nikad!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 111 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: iprodano i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: