|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 254 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:09 |
|
|
emt je napisao/la: Tako piše na Wikipedija, a ja sam gledala neki film, Draza u nekom trapu za krompir ( to me posebno dojmilo ) i Kalabicevo uhićenje, ubacuju nekog lika kao agenta  Umjetnička sloboda izražavanja To je film iz tog doba tako da se tome i nije čuditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29413 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: a ja sam gledala neki film, Draza u nekom trapu za krompir ( to me posebno dojmilo ) i Kalabicevo uhićenje, ubacuju nekog lika kao agenta  Jesi gledala Supermen također?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: [ Ma kakva Ozna, gospođice Emt U četničkim krugovima ta patka nikad nije prolazila a valjda bi ga oni prvi optuživali da im je gospodin Nikola izdao Čiču  Pa da je stvarno tako bilo, i da je Nikola Čiču izdao, onda bi bilo sasvim logično da su četnički krugovi o tomu šutjeli, nisu htjeli da se kompromitiraju, da se zna da je komandant kraljevske garde juda! A opet komunistima je odgovaralo da se o tome govori, da se prikaže kako su četnici beskarakterni ljudi - izdaju sve živo, od zemlje do komandanta.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa da je stvarno tako bilo, i da je Nikola Čiču izdao, onda bi bilo sasvim logično da su četnički krugovi o tomu šutjeli, nisu htjeli da se kompromitiraju, da se zna da je komandant kraljevske garde juda! A opet komunistima je odgovaralo da se o tome govori, da se prikaže kako su četnici beskarakterni ljudi - izdaju sve živo, od zemlje do komandanta.
Komunistima je bitno bilo pozavaditi, pa su čak i ubistvo Mihailovićeve sestre koju su ubili oni, kasnije pripisali Kalabiću, eto dokle je to išlo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: a ja sam gledala neki film, Draza u nekom trapu za krompir ( to me posebno dojmilo ) i Kalabicevo uhićenje, ubacuju nekog lika kao agenta  Jesi gledala Supermen također??  Naravno, no u boji, ovaj partizanski je crno-bijeli .
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Dobri su partizani i komunisti. Na Neretvi oboljeli od tifusa, a uspiju pobiti masu Njemaca, četnika, ustaša. Sve elitne jedinice neprijatelja. I spase ranjenike i pobjegnu iz obruča.
Prije nekoliko godina pronađem svjedočanstvo jednog crnogorskog četnika. Umro je već odavno u južnoj Americi. Kaže bio je u tim borbama tada na Neretvi. Nijednog partizana nije ni vidio, tukao se tamo sa ustašama.
Partizani negdje u pozadini bježali, prebacivali ranjene, izbjegavali neprijatelje. Pa to poslije prikazivali kao neke pobjede.
Jebeni Staljin i njegova "Crvena armija". Sjebali su Balkan za desetljeća.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:54 |
|
|
Malo i crnogorskijeh guslara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 12:57 |
|
|
I jedna s osvrtom na WWII
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:03 |
|
|
|
Može se napraviti solidan kompilacijski DVD ovih pjesama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
max soldo
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I jedna s osvrtom na WWII Njega je Crnogorski lijenosti ubilo.....
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Da zapjevamo  Džihadije navaljuju žele islam proširiti a Hrvati svoje brane i svoji će na svom biti. Neće vladat Šeherom balije, to je župa svetoga Ilije Na zemljici koju Hrvat brani uveli su svi zlatni ljiljani Žepče moje... nećeš biti srpsko a ni tursko, već kršćansko i naše hrvatsko. Živjeli  .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:33 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Lebowski je napisao/la: totem je napisao/la:
Znas sto je najcudnije, sto ja sam pravu sliku o ratu u BiH dobio tek kada se zavrsio rat. Ja sam mislio da su cetnici krvoloci, nasi u BiH, tako tako, ok tipovi, sa pojedinim izrodima, a da su muslimani isti partizani sa neretve i sutjeske. Tako je pisalo u makedonskim novinama, a nisto drugaciji nisu bili niti Globus i ned. Dalmacija. Jos kada je Merlin prerabotio dzeksona...Ma suza sama krene. Onda sok. Procitao ispovijest jedne talijanske cini mi se novinarke, oteta od muslimana, u blizini zepe, mislim..Silovana nekoliko mjeseci, grozota. Nisam mogao vjerovati da takvo nesto mogu napraviti te duse od covijeka, takve grozote koje su rezervirane iskljucivo za cetnike, te pokojeg ustasu...Eto, to je ta moc medija, i zato sluze ratne pijesme.
Kurac si ti dobio od slike, kako ti je uvališe? Zguza? Neka mi moderatori oproste na ružnim riječima.  Nemoj svoje frustracije da ovdje lijecis. Znam da boli kada izgubis status nevine zrtve. Jer ste vi sada samo zrtva, ne nevina, nego najslabija.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:38 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
NoviSeer je napisao/la: Da zapjevamo  Džihadije navaljuju žele islam proširiti a Hrvati svoje brane i svoji će na svom biti. Neće vladat Šeherom ******, to je župa svetoga Ilije Na zemljici koju Hrvat brani uveli su svi zlatni ljiljani Žepče moje... nećeš biti srpsko a ni tursko, već kršćansko i naše hrvatsko. Živjeli  . Zepcani su za mene kraljevi. Odrzati se u takvom okruzenju...Svaka cast.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:43 |
|
|
totem je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kurac si ti dobio od slike, kako ti je uvališe? Zguza? Neka mi moderatori oproste na ružnim riječima.  Nemoj svoje frustracije da ovdje lijecis. Znam da boli kada izgubis status nevine zrtve. Jer ste vi sada samo zrtva, ne nevina, nego najslabija. Dušu mi para koliko me zaboli šta misli momče makedonče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 13:44 |
|
|
|
Znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 18:57 |
|
|
Naš cilj za veliku islamsku državu bosnu i hercegovinu
pobiti kurvate u hrvatskoj poklati svrbe u bosni ostale protjerati u austriju i rusiju žene im pojebati naravno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 19:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Naš cilj za veliku islamsku državu bosnu i hercegovinu
pobiti kurvate u hrvatskoj poklati svrbe u bosni ostale protjerati u austriju i rusiju žene im pojebati naravno  Hoces rec da muslimani spremaju hrvate da budu njihovo cvijece(sudeci po karti na kraju klipa)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 19:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Naš cilj za veliku islamsku državu bosnu i hercegovinu
pobiti kurvate u hrvatskoj poklati svrbe u bosni ostale protjerati u austriju i rusiju žene im pojebati naravno  Sto su se zena uhvatili...Koliko znam, to je zlocin, tako barem oni isticu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 25 ožu 2012, 19:44 |
|
|
Sto znaci kada musliman na put krene: http://youtu.be/T6bqar04g0s
|
|
| Vrh |
|
 |
|
max soldo
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 26 ožu 2012, 05:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 26 ožu 2012, 09:49 |
|
|
U mog đeda brada je do pasa kosa mu se ko more talasa
Moj stari đedo silno je izgled'o i danas je ljuta zmija kokarda mu sija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 26 ožu 2012, 10:07 |
|
|
Evo jedna samo za gos`n Agu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 26 ožu 2012, 10:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Politička, ratna i nacionalistička glazba Postano: 26 ožu 2012, 11:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|