|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 381 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 01:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ali zašto stalno očekivanje da Srbi popuštaju i prepuštaju? Navikli ih lošiji među nama. Sad im čudno kad pokažeš kičmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 01:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Naravno da je bolje. Problem je što bi vi to očuvali, ali da srušite bivšu državu i ponesete ono što je neko drugi gradio sa sobom. Ok, legitiman interes. Ali zašto stalno očekivanje da Srbi popuštaju i prepuštaju? U svakom slučaju, još malo pa će 20 godina od zlosrećnog rata i svakako da treba gledati u budućnost. Učimo iz grešaka u prošlosti. I sada, kad je poslednji ostatak Jugoslavije, BiH u konstantnoj krizi, zaista se nadam da će se ljudi na sve tri strane setiti gde ih je srljanje odvelo prošli put. Btw, Galiju baš i ne volim. Samo par pesama. Ti se verovatno nešto starija generacija od mene. Ma sve u redu. Samo brate, neko te je pogrešno obavijestio što je ko gradio. I gdje. Cijelo stoljeće se nije mijenjala ekonomska proporcija RH i Srbije. Uvijek 2:1. A koliko vidim, tako će i ostati.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 01:27 |
|
|
|
Junuze, ne pričam o materijalnim dobrima. Ali ok, i ja svašta očekujem da se shvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:01 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:04 |
|
|
|
A šta to studiraš, ako bi bila ljubazna da nam kažeš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:05 |
|
|
Vii je napisao/la: Nije se lijepo rugati retardiranima. Zamisli da si ti Srpkinja, pa kako bi se osjećala nego posrano cijelog života. Osim toga, ovo je njihova kultura. Neki ljudi su se zaista puno trudili oko ovoga. Mislim, ovako upirati prstom u seljačine, nije lijepo, moraš to šaptom i diskretno da se kretenčići ne uvrijede. Malo bontona nije naodmet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:07 |
|
|
|
Mora da si i ti nekakav akademik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:08 |
|
|
|
Brate, di si ti meni? Moram nekad i radikalna biti, jer naši susjedi Srbi ništa drugo ne prihvaćaju od radikalnosti. Pa, i što bi oni? Dobili su maksuz temu za sebe. Možemo reći da ih ona najbolje opisuje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:14 |
|
|
Pa imao sam pametnijeg posla nego da razgovaram s njima, naime srao sam. Ali sada kada sam već ovdje ne mogu više prepoznati što je ovo, podsjeća na krajinaforce. To je kad vlašku paščad pustiš s lanca da zapišaju kuću, onda naiđeš na govna u štali koja neminovno podsjećaju na prvi srpski dvor Miloša Obrenovića, naime na ovo kravarsko smeće ispod. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:18 |
|
|
mirv je napisao/la: Pa imao sam pametnijeg posla nego da razgovaram s njima, naime srao sam. Ali sada kada sam već ovdje ne mogu više prepoznati što je ovo, podsjeća na krajinaforce. To je kad vlašku paščad pustiš s lanca da zapišaju kuću, onda naiđeš na govna u štali koja neminovno podsjećaju na prvi srpski dvor Miloša Obrenovića, naime na ovo kravarsko smeće ispod.  Ili pak Miloša Kobilića. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:21 |
|
|
|
Pa i taj je izmišljen, sestro. Neki tamo vjeruju i u Srbina patka Daču, on bar postoji na crtiću a i to je puno više od narodne predaje glupih babetina. Ali bar imaju ovaj velelepni dvorac, zamisli kad maloj Cincarki keva priča da će jednog dana bit princeza, pa onda ona mašta kako gore u vrhu štale kruni kukuruz, uf! Pa tko ne bi bio za monarhiju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:24 |
|
|
Cincarka na zrnu kukuruza. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:28 |
|
|
|
Pa bolje na vrhu kukuruza nego na sultanovom sultančiću kao princeza Olivera. Ti kao žena se možeš pohvaliti s jednom Milom Gojsalić, potomkinjom hrvatskih kraljeva koju kad je Osmanlija silovao je pobila i sebe i njega skupa s turskom posadom i onda ih je narod sve slistio a ova vlaška junakinja se još sama podala obrezanom i iskotila mu buduće sultane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:31 |
|
|
mirv je napisao/la: Pa bolje na vrhu kukuruza nego na sultanovom sultančiću kao princeza Olivera. Ti kao žena se možeš pohvaliti s jednom Milom Gojsalić, potomkinjom hrvatskih kraljeva koju kad je Osmanlija silovao je pobila i sebe i njega skupa s turskom posadom i onda ih je narod sve slistio a ova vlaška junakinja se još sama podala obrezanom i iskotila mu buduće sultane. Brate moj, svaki je komentar suvišan na ovo. Srbi nam danas govore protiv Turaka. Koji licemjeri!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:33 |
|
|
|
Znaš li ti sestro da su veliki pravoslavci Srbi podkopali zidine Carigrada i omogućili da muslimanski Turci uđu u njega? Srpski rudari su to napravili. To su ti veliki "hrišćani".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:36 |
|
|
|
Ništa čudno, brate moj. Kad su ih već služili pod "vlaški".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer hrvatskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Primjer hrvatskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:38 |
|
|
teranova je napisao/la: Samo nastavite. Tebe nitko nije ništa pitao. Mrš u pičku materinu odavde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:39 |
|
|
teranova je napisao/la: A šta to studiraš, ako bi bila ljubazna da nam kažeš? Privatni pravni. I politološki na FF.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer hrvatskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:40 |
|
|
|
Samo vi nastavite, rekoh.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 02:49 |
|
|
teranova je napisao/la: Da je Draža slučajno njihov, već bi imao pedesetak spomenika i beatifikaciju pod obavezno. Naš je Pavelić, a niti nema ni spomena na njega. Nema ulice koja nosi njegovo ime, tako da nisi u pravu. A vi raspravljate o rehabilitaciji jednoga četnika?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 06:59 |
|
|
|
Jel rehabilitirase bradatog gada??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 10:01 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
teranova je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde Tera, ja bih isto da nas dvoje zajedno rehabilitiramo moga Dražu.  Ipak smo mi ljudi u godinama... a meni treba neki razlog za doći u Bg, baš bi na one splavi. Zašto stranci uvek biraju ono najgluplje od Beograda?  tera, egzotika je u pitanju. Tebi mozda i dosadno, ali nije lose da jedno vece provedes na splavu. Mada odem i do ruskog cara, na jutarnju kafu.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 10:06 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
mirv je napisao/la: Pa bolje na vrhu kukuruza nego na sultanovom sultančiću kao princeza Olivera. Ti kao žena se možeš pohvaliti s jednom Milom Gojsalić, potomkinjom hrvatskih kraljeva koju kad je Osmanlija silovao je pobila i sebe i njega skupa s turskom posadom i onda ih je narod sve slistio a ova vlaška junakinja se još sama podala obrezanom i iskotila mu buduće sultane. Ti si vidio kada se ona sama podala? Isto i cetnici pricaju da su muslimanke po bosni same davale bradonjama. Koji si ti bolesnik, kada ti je life-motiv ujutru tema o silovanjima.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 10:08 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Da je Draža slučajno njihov, već bi imao pedesetak spomenika i beatifikaciju pod obavezno. Naš je Pavelić, a niti nema ni spomena na njega. Nema ulice koja nosi njegovo ime, tako da nisi u pravu. A vi raspravljate o rehabilitaciji jednoga četnika?! Kako ces rehabilitovati covjeka koji je dao naredbu o formiranju konc-logora, izdao rasne zakone, stavio tri etnicke grupacije van zakona...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|