|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 117 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 25 lis 2014, 23:25 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ko je bio do skora. Piši kao čovjek ili n piši nikako. Whiteone znam tvoje stavove i da si Ateist koji braniž crkvu. E sad nisam znao da se može biti ateista i branitit crkva. Ali nema veze. Ti se osjećaš izdanim kad neko nešto hoće za sebe kakvo pravo, tako si napisao za nekakvu džamiju.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 25 lis 2014, 23:40 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
korrisnik je napisao/la: Ko je bio do skora. Piši kao čovjek ili n piši nikako. Whiteone znam tvoje stavove i da si Ateist koji braniž crkvu. E sad nisam znao da se može biti ateista i branitit crkva. Ali nema veze. Ti se osjećaš izdanim kad neko nešto hoće za sebe kakvo pravo, tako si napisao za nekakvu džamiju. Ovaj video je napravio neki muslimanski debil, jer mi Srbi nemamo ''autorsko pravo'' na sve to što je tu iznešeno, jer sve to delimo sa Hrvatima i ostalim slovenskim narodima, par reči se drugačije izgovara u Hrvatskoj i to je to, a većina reči su arhaizmi, dakle reči koje se više ne koriste. Takođe postoje naše slovenske reči koje su potisnute i koje su savremeni mediji izneli i tako potisnuli turcizme. Naravno rat u domenu kulture nije završen i ja podržavam hrvatsku reformu književnog jezika i nama je to takođe potrebno, jer kod nas je to prirodni proces, a trebalo bi država da stane iza toga. Inače ja nisam ateista, ali nisam ni neki vernik. Mene Goranci ne mogu da izdaju, jer nikada nisam verovao ni jednom muslimanu, ali ostale naivne Srbe su izdali tražeći svoja islamska prava i građenje dzamija po Beogradu.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 25 lis 2014, 23:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Pa ne vjerujem ni ja nešto kršćanima pretjerano. Ali ti si mi dobar primjer iskrenog kršćanina bez liberalizma i kažeš ono što misliš. Ne muljaš me.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Red Member
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 25 lis 2014, 23:58 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Ovaj video je napravio neki muslimanski debil, jer mi Srbi nemamo ''autorsko pravo'' na sve to što je tu iznešeno, jer sve to delimo sa Hrvatima i ostalim slovenskim narodima, par reči se drugačije izgovara u Hrvatskoj i to je to, a većina reči su arhaizmi, dakle reči koje se više ne koriste. Takođe postoje naše slovenske reči koje su potisnute i koje su savremeni mediji izneli i tako potisnuli turcizme.
Naravno rat u domenu kulture nije završen i ja podržavam hrvatsku reformu književnog jezika i nama je to takođe potrebno, jer kod nas je to prirodni proces, a trebalo bi država da stane iza toga.
Inače ja nisam ateista, ali nisam ni neki vernik.
Mene Goranci ne mogu da izdaju, jer nikada nisam verovao ni jednom muslimanu, ali ostale naivne Srbe su izdali tražeći svoja islamska prava i građenje dzamija po Beogradu. Kod nas u nasim jezicima neki turcizmi su se duboko ukorijenili i to je normalna stvar,drago mi je da si prepoznao znacaj reforme jezika jer za razliku od tebe mnogi tvoji se s tim sprdaju na veoma neslan nacin,kao (h)umoristicna emisija Kursadjije (koja najblaze receno nije uopce smijesna),medjutim sto se tice klipa srpski trener je u uvodu rekao to sto je rekao mada je autor klipa malo to izvukao iz konteksta ali to je sad manje bitno nego kako bi ti osobno proveo reformu srpskog jezika,evo recimo ja predlazem da pocnete imena stranih gradova pisat u njihovom izvornom obliku jer stvarno je ruzno vidjeti napisano: Cikago,Nju jork  Vasington  Los Anđeles  itd. sto kazes da krenete od ovoga jer reforma jezika je zaista potrebna jer jezik je ziva materija on se razvija oblikuje i mijenja vremenom...
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 00:08 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 00:11 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Hahahhahahahahahaha pa Turci su crni skoro ko cigani. A vi bivši Srbi i Hrvati (poturice) ne može da budete ni belji ni crnji od nas.
Inače to što su okupirali deo Grčke ne znači da pripadaju Evropi. Kad ćeš sa braćom grcima da vraćaš Konstantinopolj. Poteci poteci. Konstantinopolj će biti vraćen pre nego što misliš. Ko što ćeš ti završiti u Turskoj ili Njemačkoj ili Švedskoj...pre mego što misliš.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 00:16 |
|
|
nije mego nego se piše nego. Odmah krenite na Turke osetite im se na zulumom. Ovaj put na prave Turke šta su baliye nije to interesantno nemogu se braniti malo ih. Nego na Turke i pusti onu pjesmu Žari žare da žalimo gdi će sunce da ogreje..... Jes mi lijepo u Švedskoj prije nego što sam zamislio. Niko tebe ne benda chatnicke, samo se provaljuješ eno i Srbi te ismijavaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 11:09 |
|
|
Red Member je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Ovaj video je napravio neki muslimanski debil, jer mi Srbi nemamo ''autorsko pravo'' na sve to što je tu iznešeno, jer sve to delimo sa Hrvatima i ostalim slovenskim narodima, par reči se drugačije izgovara u Hrvatskoj i to je to, a većina reči su arhaizmi, dakle reči koje se više ne koriste. Takođe postoje naše slovenske reči koje su potisnute i koje su savremeni mediji izneli i tako potisnuli turcizme.
Naravno rat u domenu kulture nije završen i ja podržavam hrvatsku reformu književnog jezika i nama je to takođe potrebno, jer kod nas je to prirodni proces, a trebalo bi država da stane iza toga.
Inače ja nisam ateista, ali nisam ni neki vernik.
Mene Goranci ne mogu da izdaju, jer nikada nisam verovao ni jednom muslimanu, ali ostale naivne Srbe su izdali tražeći svoja islamska prava i građenje dzamija po Beogradu. Kod nas u nasim jezicima neki turcizmi su se duboko ukorijenili i to je normalna stvar,drago mi je da si prepoznao znacaj reforme jezika jer za razliku od tebe mnogi tvoji se s tim sprdaju na veoma neslan nacin,kao (h)umoristicna emisija Kursadjije (koja najblaze receno nije uopce smijesna),medjutim sto se tice klipa srpski trener je u uvodu rekao to sto je rekao mada je autor klipa malo to izvukao iz konteksta ali to je sad manje bitno nego kako bi ti osobno proveo reformu srpskog jezika,evo recimo ja predlazem da pocnete imena stranih gradova pisat u njihovom izvornom obliku jer stvarno je ruzno vidjeti napisano: Cikago,Nju jork  Vasington  Los Anđeles  itd. sto kazes da krenete od ovoga jer reforma jezika je zaista potrebna jer jezik je ziva materija on se razvija oblikuje i mijenja vremenom... Problem je takođe što se u turcizme ubrajaju i neke reči koje su takođe došle sa istoka, a nisu turske, nego recimo kurdskog, iranskog, apapskog porekla itd. Za ove bosanske islamiste i njihovu braću šiptare to su sve turske reči, kako bi mogli da nastave sa turskom propagandom. Ima i apsurda, recimo kada Hrvati koriste reči ruskog porekla, koje su za nas potpuno strane, recimo reč ''tisuća'', dok mi koristimo grčku ''hiljada''. Što se tiče medija tu se slažem, da se ja pitam radila bi gvozdena metla. Inače većina ljudi u bilo kojoj zemlji su stoka ili ih jednostavno kultura ne zanima ili savremeni tempo života im ne dozvoljava da upoznaju prave vrednosti, a ne ono što nam je nametnuo novi svetski poredak i islamski faktor. Što se tiče pisanja gradova i ličnih imena u izvornom obliku to je nepotrebno, jer toga se ne pridržava niko, recimo Rusi pišu sve na ćirilici kako oni čitaju, a i na zapadu nije drugačije, moj grad je za neke Belgrad, Belgrade, Белград, Belgrád, Belgrado, Βελιγράδι itd. U tom slučaju Hrvati bi morali da sve srpske termine pišu na ćirilici, dakle da u jednoj rečenici kombinuju latinicu i ćirilicu, to je smešno. Ne znam zašto Hrvati imaju tu potrebu, kada većina država to ne radi.
|
|
Vrh |
|
 |
Red Member
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 11:21 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Problem je takođe što se u turcizme ubrajaju i neke reči koje su takođe došle sa istoka, a nisu turske, nego recimo kurdskog, iranskog, apapskog porekla itd. Za ove bosanske islamiste i njihovu braću šiptare to su sve turske reči, kako bi mogli da nastave sa turskom propagandom. Ima i apsurda, recimo kada Hrvati koriste reči ruskog porekla, koje su za nas potpuno strane, recimo reč ''tisuća'', dok mi koristimo grčku ''hiljada''.
Što se tiče medija tu se slažem, da se ja pitam radila bi gvozdena metla. Inače većina ljudi u bilo kojoj zemlji su stoka ili ih jednostavno kultura ne zanima ili savremeni tempo života im ne dozvoljava da upoznaju prave vrednosti, a ne ono što nam je nametnuo novi svetski poredak i islamski faktor.
Što se tiče pisanja gradova i ličnih imena u izvornom obliku to je nepotrebno, jer toga se ne pridržava niko, recimo Rusi pišu sve na ćirilici kako oni čitaju, a i na zapadu nije drugačije, moj grad je za neke Belgrad, Belgrade, Белград, Belgrád, Belgrado, Βελιγράδι itd.
Ne znam zašto Hrvati imaju tu potrebu, kada većina država to ne radi. Pa mislio sam makar da zapadnjacke gradove pisete u izvornom obliku,u pravu si da danas vecinu ljudi prave vrijednosti i kultura ne zanimaju posebno se to odnosi na istok Europe,takodjer pisanje imena stranih gradova u orginalnom obliku doprinosi ucenju tih jezika posebno njemackog i engleskog, samo mi nije jasno sto si htio reci time da je nama nesto nametnuo islamski faktor, sto su to oni u Europi nametnuli?
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 26 lis 2014, 11:45 |
|
|
Red Member je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Problem je takođe što se u turcizme ubrajaju i neke reči koje su takođe došle sa istoka, a nisu turske, nego recimo kurdskog, iranskog, apapskog porekla itd. Za ove bosanske islamiste i njihovu braću šiptare to su sve turske reči, kako bi mogli da nastave sa turskom propagandom. Ima i apsurda, recimo kada Hrvati koriste reči ruskog porekla, koje su za nas potpuno strane, recimo reč ''tisuća'', dok mi koristimo grčku ''hiljada''.
Što se tiče medija tu se slažem, da se ja pitam radila bi gvozdena metla. Inače većina ljudi u bilo kojoj zemlji su stoka ili ih jednostavno kultura ne zanima ili savremeni tempo života im ne dozvoljava da upoznaju prave vrednosti, a ne ono što nam je nametnuo novi svetski poredak i islamski faktor.
Što se tiče pisanja gradova i ličnih imena u izvornom obliku to je nepotrebno, jer toga se ne pridržava niko, recimo Rusi pišu sve na ćirilici kako oni čitaju, a i na zapadu nije drugačije, moj grad je za neke Belgrad, Belgrade, Белград, Belgrád, Belgrado, Βελιγράδι itd.
Ne znam zašto Hrvati imaju tu potrebu, kada većina država to ne radi. Pa mislio sam makar da zapadnjacke gradove pisete u izvornom obliku,u pravu si da danas vecinu ljudi prave vrijednosti i kultura ne zanimaju posebno se to odnosi na istok Europe,takodjer pisanje imena stranih gradova u orginalnom obliku doprinosi ucenju tih jezika posebno njemackog i engleskog, samo mi nije jasno sto si htio reci time da je nama nesto nametnuo islamski faktor, sto su to oni u Europi nametnuli? Pa nema potrebe da se pišu gradovi u izvornom obliku kada se to nigde ne radi, a osim toga kako će ljudi da pročitaju kada ne poznaju to pismo. Sa druge strane ne razmišljaš o tome da mi ne koristimo latinicu i da bi onda morali da mešamo dva pisma, mada i vi morate da mešate sa alfabetom, ali je opet sličnije pismo. Naravno kada sam u turističkoj poseti nekoj zemlji trudim se da nazive izgovaram u izvornom obliku, bez ''konvertovanja'' u engleski, bez obzira što se u tim slučajevima služim engleskim jezikom. Islamski fakotor je nametnuo mnogo toga, ruku pod ruku sa novim svetskim poretkom, oni su kao u nekoj simbiozi. Islamski faktor je nametnuo parazitizam, preko svoje islamske dijaspore na zapadu, nametnuo je i kriminal, a kroz islamizaciju i jačanje verskog uticaja i netolerantnost prema drugim religijama, prema ateistima i nacionalistima. Što se tiče uticaja na kulturu ili masovnu potkulturu i tu ih ima, recimo islamski faktor je strašno jak u zapadnoj hip hop muzici, gde mladima nude ili islamizaciju, kriminal ili bunt protiv svoje nacionalne tradicije. Koliko ja znam za sada su već dva repera otišla u Siruju da se bore za ISIL i uopšte nije bitno da li su u pesmama bili religiozni ili su bili gangsta ... alah sve prašta. Tako to funkcioniše kod njih, u jednoj pesmi kurve, koka, pištolji, a u drugoj pesmi se ''peru'' i pevaju o alahu. To je samo jedan deo uticaja, a gde je tek ostatak medija, al jazeera, turske serije itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 27 lis 2014, 13:03 |
|
|
osa je napisao/la: da li iz straha ili se sramiš, mora biti nekakav racionalan razlog za tajanstvenost...
Ne znam pred čime bi mogao imati strah ili čega bi se sramio, a postoji racionalan razlog - ne dajem svoje podatke na javnom forumu tek tako.
|
|
Vrh |
|
 |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 27 lis 2014, 13:05 |
|
|
korrisnik je napisao/la:
Jadan onaj tko vas ne zna. Da vas ne poznajem, možda bih se i smilovao na ovaj video.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 27 lis 2014, 14:57 |
|
|
Ko hoće da se smiluješ vidiš da je to za humora video ali i ima istine.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 27 lis 2014, 14:58 |
|
|
If I wasn’t Muslim Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. If I wasn’t born Mohammedan Life for me would have been fun.
I could live and prosper On my land and I could even build a bigger house I wouldn’t have to, every now and then, Run and hide like a mouse.
If I wasn’t Muslim Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. My neighbors wouldn’t set my home on fire And surround me with barbed wire
I wouldn’t live in terror Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. Books wouldn’t teach you that I was an error In European history.
Ref:
I would not have to prove that I am not stupid A backward and primitive villain An alien threat to your way of life to be hunted down.
I wouldn’t be so ashamed of The names of my relatives and mine Of the Semitic language I speak to my God That no one here understands
My tradition wouldn’t insult My Christian neighbors and friends My diet, my cap, the Ramadan fast the crescent and the star.
Bayram, I know, will never be famous like Christmas or Easter Sunday so modern and cool, so western, and - oh so “secular”.
If I wasn’t Muslim If I had an ordinary Slavic Christian name If I wasn’t circumcised If I could eat my eggs with ham
I would be accepted Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. I’d blend in to Europe and enjoy I wouldn’t be its whipping boy.
– oh boy –
If I were a Christian I wouldn’t have to prove that I am human too. ‘Cause when you’re Christian you’re always civilized no matter what you wear or do.
But when you are a Muslim It is really hard to find some sympathy for you No one really likes you, no one really cares No one wants to know your point of view.
If I wasn’t Muslim Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. If I was a part of Christendom Europe would be my sweet home.
I wouldn’t have to worry Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum. What will happen in a year or two Will I have to leave or stay and die Drop my pants to be identified and put aside Just ‘cause I’m a Mussulman?
Btw, it's satire.
|
|
Vrh |
|
 |
protein
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 27 lis 2014, 16:56 |
|
|
Imaju li neonacisti kakvu slicnu pjesmicu kojom traze simpatije normalnog svijeta?
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
 |
Echo 4nineteen
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 11 tra 2015, 11:09 |
|
|
Ja samo gledam Bosansku krajinu. Granica sa RH. Ovi su gore pokupovali kuća i kuća a nigdje nikoga, u tu i tamo kojoj netko od njih. Bojim se ja više da to nije pripremljen teren za ove luđake što ratuju sada dolje u Siriji/Iraku i drugdje.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Radikalni islamisti čekaju znak za obračun na Balkanu Postano: 11 tra 2015, 16:36 |
|
|
protein je napisao/la: Imaju li neonacisti kakvu slicnu pjesmicu kojom traze simpatije normalnog svijeta? Imaju: Citat: Sorab 28 - 72e device za smrt
Iz pećine svoje mudžahedin preti Da svet ne valja, svima da se sveti Kaže da će poslati svoje bombaše Kaže da će srušiti sve hramove naše
Refren: „72e device za smrt“ Tako kažu njihov imam tvrdi Kao prorok Muhamed „da ženimo se decom“ Ubicu civila „da zovemo svecom“
Kažu da smo nevernici, mrtve bi nas hteli Pozivaju na džihad, šerijat nam preti Žele da unište ceo naš svet Žele da povuku nas u svoj srednji vek
Refren: ....
Ni alkohol, ni žene, ni hrana im ne prija Ne znam šta će ovde, kad Sunce im ne sija Zašto se ne spakuju, nek idu svojoj kući Opet će nas napasti i opet ćemo ih tući
Refren: ....
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|