|
|
Stranica: 9/39.
|
[ 951 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:05 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Pa i 1991 je bilo 70% Srba u RSK, znači naša agresija je opravdana onda kao vaša na Srem i Zemun, jel?
Hoćemo, čim vi nama platite ratnu oštetu iz WW2, odmah vam uplaćujemo nazad..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa i 1991 je bilo 70% Srba u RSK, znači naša agresija je opravdana onda kao vaša na Srem i Zemun, jel?
Hoćemo, čim vi nama platite ratnu oštetu iz WW2, odmah vam uplaćujemo nazad.. razlika je što vas nikad u vojvodini nije bilo a nas je u lici do 8 stoljeća onda su se vlasi naselili u16 stoljeću i onda nas je bilo 50 posto nikakvih 30 . Dok vi ne platite bleiburg i vukovar i 5 godina razaranja i patnje hrvatskog naroda i izgon hrvata iz vojvodine i b . posavine čak 200 000 nemamo šta pričat genocidaši
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:18 |
|
|
nesvrstan95 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa i 1991 je bilo 70% Srba u RSK, znači naša agresija je opravdana onda kao vaša na Srem i Zemun, jel?
Hoćemo, čim vi nama platite ratnu oštetu iz WW2, odmah vam uplaćujemo nazad.. razlika je što vas nikad u vojvodini nije bilo a nas je u lici do 8 stoljeća onda su se vlasi naselili u16 stoljeću i onda nas je bilo 50 posto nikakvih 30 . Dok vi ne platite bleiburg i vukovar i 5 godina razaranja i patnje hrvatskog naroda i izgon hrvata iz vojvodine i b . posavine čak 200 000 nemamo šta pričat genocidaši Naravno, čim platite oštetu za agresiju na Srem, Zemun, Fristajler i Blej Voč odmah vam vraćamo pare nazad.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Atomske bombe možemo sklopiti i sami, znam ljude inžinjere kojima su kucali na vrata zbog korištenja mini nuklearnih reaktora.
Hahah.. Pobedaaa... Ja sam se uvek pitao zašto susjedići ne znaju ni metak da naprave, kad ono inžinjeri im bili po podrumima i razvijali tajno atomsku bombu.. :) Sva energija je bila preusmerena na to... Pa vi ćete još malo da lansirate neki omanji satelit u orbitu, samo da vas niko ne otkrije.. :) .. Majmune debilni nisi smišan sa tim smajlićima, nuklearni reaktor može sklopiti većina inžinjera u RH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Grobar je napisao/la: nesvrstan95 je napisao/la: A nemožete upotrijebit nigdje to oružje jer su sve oko vas NATO članice ... jadovi bacate novac na raspale migove 2050-ta, ekonomije sveta.. 1.Kina 2.Indija 3.SAD .. Ja da sam neprijatelj Srbije, pa još nenaoružan, ja bih polako počeo da punim gaće.. :) .. Ako vam je Indija nada da Srbiju onda ste baš moćni
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Grobar je napisao/la: 2050-ta, ekonomije sveta.. 1.Kina 2.Indija 3.SAD .. Ja da sam neprijatelj Srbije, pa još nenaoružan, ja bih polako počeo da punim gaće.. :) .. Ako vam je Indija nada da Srbiju onda ste baš moćni https://www.outlookindia.com/website/st ... ort/368434UK se 2020 vratio na 5. mjesto, Indija na 6. pala
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Grobar je napisao/la: 2050-ta, ekonomije sveta.. 1.Kina 2.Indija 3.SAD .. Ja da sam neprijatelj Srbije, pa još nenaoružan, ja bih polako počeo da punim gaće.. :) .. Ako vam je Indija nada da Srbiju onda ste baš moćni Ne treba nama nada i pomoć, saberite se susjedi. Nama samo treba da nas niko ne zaustavlja, a treća ekonomija sveta ne zaustavlja, to je poenta prvog posta.... ..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:33 |
|
|
Zaustavlja, zaustavlja. Tamo gdje ste vi puno više od prve ekonomije svijeta.
Ali to je vaš forte, lako ćemo, pa kad dobijete po glavi se čudite...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:34 |
|
|
Ništa onda mirno spavajte susjedići moji slatki.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:35 |
|
|
Pa naravno da mirno spavamo mali. Ne treba tu smajlića.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 13:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nije otkazana, nego je odluka mudro odgodjena. Koliko znam ta ponuda traje do kraja godine, ispravi me ako griješim, što će točno biti drugačije za 6-7 mjeseci nego danas? Opterećenje za proračun gotovo isto, jedino ako odgode kupovinu za par godina a to znači gašenje zrakoplovstva. Prodaju maglu godinama i ništa im ne vjerujem. Sjetimo se kako je plenki pompozno rekao da kupujemo INU pa na kraju nula bodova.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59615 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nije otkazana, nego je odluka mudro odgodjena. Koliko znam ta ponuda traje do kraja godine, ispravi me ako griješim, što će točno biti drugačije za 6-7 mjeseci nego danas? Opterećenje za proračun gotovo isto, jedino ako odgode kupovinu za par godina a to znači gašenje zrakoplovstva. Prodaju maglu godinama i ništa im ne vjerujem. Sjetimo se kako je plenki pompozno rekao da kupujemo INU pa na kraju nula bodova. znam da ne voliš Plenkija, ali nije ni on baš tolika budala da sad komunicira izbor aviona od milijardu eura dok jpš imaš ovu situaciju u Petrinji. zakon je tek donesen, još nisu ni svi kontejneri stavljeni u funkciju, doslovno najgore moguće vrijeme da ideš u javnost s tom informacijom. za mjesec i pol će već biti bolje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 14:49 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Koliko znam ta ponuda traje do kraja godine, ispravi me ako griješim, što će točno biti drugačije za 6-7 mjeseci nego danas? Opterećenje za proračun gotovo isto, jedino ako odgode kupovinu za par godina a to znači gašenje zrakoplovstva.
Prodaju maglu godinama i ništa im ne vjerujem.
Sjetimo se kako je plenki pompozno rekao da kupujemo INU pa na kraju nula bodova. znam da ne voliš Plenkija, ali nije ni on baš tolika budala da sad komunicira izbor aviona od milijardu eura dok jpš imaš ovu situaciju u Petrinji. zakon je tek donesen, još nisu ni svi kontejneri stavljeni u funkciju, doslovno najgore moguće vrijeme da ideš u javnost s tom informacijom. za mjesec i pol će već biti bolje. Dakle ti zapravo tvrdiš da odgađaju stratešku sigurnosnu odluku o budućnosti Hrvatske radi lošeg PR. ? Odmah mirnije spavam.... Takva razina neozbiljnosti je sramotna, ako su odredili novce za avione onda se oni kupuju i amen.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 14:50 |
|
|
Iskreno jedva čekam da kina pretekne ameriku da vidimo kako će svijet izgledati . Dosta je bilo hegemonije amerike . Nadam se da će pristup han kineza prema ujgurima biti isti i prema našim vehabijama u bejha ako ih do tada bude uopće . Živjela Republika Hrvatska , Živjela Republika Herceg Bosna , Živjela Kina i Rusija , Živjela Republika Srpska , Smrt Srbiji i americi
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 14:53 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: znam da ne voliš Plenkija, ali nije ni on baš tolika budala da sad komunicira izbor aviona od milijardu eura dok jpš imaš ovu situaciju u Petrinji. zakon je tek donesen, još nisu ni svi kontejneri stavljeni u funkciju, doslovno najgore moguće vrijeme da ideš u javnost s tom informacijom. za mjesec i pol će već biti bolje.
Dakle ti zapravo tvrdiš da odgađaju stratešku sigurnosnu odluku o budućnosti Hrvatske radi lošeg PR. ? Odmah mirnije spavam.... Takva razina neozbiljnosti je sramotna, ako su odredili novce za avione onda se oni kupuju i amen. Da su ozbiljna vlada reklo bi se kolko novaca imamo točno : 500 milijune eura , 1 milijardu , 3 milijarde nebitno ali bi se reklo i reklo bi se točno rok od kad do kad i vršila bi se bojeva gađanja sa svih aviona sa svih mogućnosti : Z-Z,Z-Zemlja , vođene, nevođene itd
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 15:10 |
|
|
Relativno brzo rješenje bi mogla biti i direktna pogodba sa Grčkom oko njihovih F-16 Block 30, ako dođe do problema i sa ovim natječajem. Napraviti MLU i Falcon Star na njima i imali bi za 500 mil. željene letjelice sa min. 4000 sati resursa. glasine su da bi grci još 12 "naših" refula pa se nešto pregovara hr-gr-fr . Mislim da bi to za nas bila top ponuda iskreno . 12-F16 za 500 milijuna 2-Nasamsa -200 milijuna 6-Fa50-250 milijuna eura . Jaka i PZO i Lovačka komponenta . Za relativno povoljan novac bi se moglo to napravit . 12-f16 u ZG 6-Fa50 Zadar .
Fa50 blok 20 sposoban za BVR borbu 100+ km amraam rakete . 3000 kg nosivosti (1000 manje nego mig29) nov dođe 30 milijuna dolara .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 15:22 |
|
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nije otkazana, nego je odluka mudro odgodjena. Koliko znam ta ponuda traje do kraja godine, ispravi me ako griješim, što će točno biti drugačije za 6-7 mjeseci nego danas? Opterećenje za proračun gotovo isto, jedino ako odgode kupovinu za par godina a to znači gašenje zrakoplovstva. Prodaju maglu godinama i ništa im ne vjerujem. Sjetimo se kako je plenki pompozno rekao da kupujemo INU pa na kraju nula bodova. Jesi ti samo zbunjen, ili maliciozan. Kakvih 6 mjeseci? Mjesec-dva max. Moguće i za tjedan-dva. Bitno da se sve učini za Banovinu.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 08 vel 2021, 16:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
DrMag je napisao/la: Sanse su ovakve Kako ce izgledati grobarev pvo nakon prvog naleta scalpova?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:18 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:32 |
|
|
Grobar je napisao/la: I corava koka ubode zrno! koliko je ono dana trajala NATO akcija? Koliko je dnevno bilo borbenih i izvidjackih misija iznad Srbije ? Koliko ste oborili neprijateljskih aviona u % Od 579 misija ovih aviona, vi oborili jedan. koliko je uspjesna vasa pzo u promilima?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:38 |
|
|
.. Hint: Oba ova svemirska čuda-muda je tresnula stara teta Neva. Ne znam čemu se onda neki, sa 3 Mig-a-21 nadaju protiv Pancira i FK-3... ? ..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. Hint: Oba ova svemirska čuda-muda je tresnula stara teta Neva. Ne znam ćemu se neki sa 3 Mig-a-21 onda nadaju.. ? .. Tresnula jest, ali koliko ste tih neva isucali da bi pogodili jedan avion?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:43 |
|
|
NATO vs Srbija
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 09 vel 2021, 11:45 |
|
|
Vase procjene da ste izgubili 30 milijardi dolara u ta tri mjeseca, vi se i dalje kurcite sa oborenim "nevidljivim" avionom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|