|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 168 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Vučica maločas pobjegla iz Brisela. Ko mlada ostavljena pred oltar jer je ženik Hrvat odjebo.
Glede teme, čovek ih odjebo jer važniji mu je susret s pravim ljudima poput gospodina Sergeja (Lavrov) koji ga čeka u Beogradu nego sa polupederima i bezmudašima iz EU  ma jeste ja se slazem sa tobom ali vi opet imate potrebu doc na hercegbosnu,mi nikad neidemo kod vas pisati niti koga puno zanimate
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:29 |
|
|
Heero je napisao/la: ma jeste ja se slazem sa tobom ali vi opet imate potrebu doc na hercegbosnu, mi nikad neidemo kod vas pisati niti koga puno zanimate
Idete, gospodine Heero. Itekako. I ne vidim tu neki problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:33 |
|
|
|
a na koje forume,jel znas nekoga sa herceg bosne da ide na klix ili neki srbski??
ja ne
nekazem da je problem nego bi vi trebali takve teme sebi otvarat i tamo raspravljat,mislim ako vam je taj naslov ozbiljan a ne nekakvo preseravateljsko nabijanje na nos ili nesta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:37 |
|
|
Heero je napisao/la: madjarske stale  e moj sine u hrvatskoj ima radnih mjesta(rijetka) kakvih nema ni u njemackoj ja znam ljude koji rade banalni neki poso bez skole kao taxist i rade 3 mjeseca preko ljeta da bi ostatak godine zivili ko begovi pazi jedan taksist koji ima kombi i radi u vodicama napuni 9 turista i svakom uzme po 50 eura do splita,dobro nekad je grupa od 5-6 ljudi ali razumio si me u 2 sata to ti je 240 eura u djep,to nema nigdi!! Sad bi ti nešto napisao ali ne smem. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:39 |
|
|
Heero je napisao/la: a na koje forume,jel znas nekoga sa herceg bosne da ide na klix ili neki srbski??
Tom vrstom špijunaže se ne bavim ali reći da Hrvati ne idu na srpske forume može reći samo neko ko je ili blesav, ili je prvi put za forume čuo pre dva minuta ili jednostavno laže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:40 |
|
|
|
reci!!
sigurno nesta o kurvicama u serbiji hahaha
aj u PM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:41 |
|
|
Kačamak je napisao/la: KiM je napisao/la: Ne kuzis globalnu geopolitiku. Turci prodali mosnje 15 tisuća cetvornih km u pederaciji za 1 milijun Turkmena u Siriji. Tkoje će naseliti okolo Al Baba na 5 tisuća cetvorna km koje im je Putin garantirao. Hrvati iz pederacije su kolaterala i taoci pogrešne politike kontra Rusije. Plenki i Cokolinda.
Rusi im serviraju osvetu na hladno. Da ih ječe zaboli. Ne zaboravljaju oni kao glupi Srbi.
Nemoj da ti vrelom peglom ispeglam lice pa ćeš sve da kužiš vrišteći u hodniku urgentnog centra,ajvar-boj.Obraćaj mi se na srpskom jeziku. Primitivcu preodgoji se i uozbilji. Odavno su ti tinejdz bubuljica iščezle. Ovde prezentiras slavni i časni srpski puk. Hvala na komplimentu. Ajvar domaći mi je kao kavijar inozemni.iz Rusije s ljubavlju. Iz Amura sibirskog specijalnim avijunom mi šalju ruski domoljubi.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:44 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Heero je napisao/la: a na koje forume,jel znas nekoga sa herceg bosne da ide na klix ili neki srbski??
Tom vrstom špijunaže se ne bavim ali reći da Hrvati ne idu na srpske forume može reći samo neko ko je ili blesav, ili je prvi put za forume čuo pre dva minuta ili jednostavno laže. aj OK ja predpostavio da neidu jer nikad nisam otiso ni na jedan tuđi,osim nekih na engleskom! inace hrvatski videi na yubito su uvijek puni serbskije komentara a to nevidim na vasim,cak tu i tamo neki srbin napise nesta tipa: sto ste nacionalisti,pustite ljude,oni nama nedolaze
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:46 |
|
|
KiM je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Nemoj da ti vrelom peglom ispeglam lice pa ćeš sve da kužiš vrišteći u hodniku urgentnog centra,ajvar-boj.Obraćaj mi se na srpskom jeziku.
Primitivcu preodgoji se i uozbilji. Odavno su ti tinejdz bubuljica iščezle. Ovde prezentiras slavni i časni srpski puk. Hvala na komplimentu. Ajvar domaći mi je kao kavijar inozemni.iz Rusije s ljubavlju. Iz Amura sibirskog specijalnim avijunom mi šalju ruski domoljubi. a nu sta je vama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:48 |
|
|
Heero je napisao/la: ja predpostavio da neidu jer nikad nisam otiso ni na jedan tuđi,osim nekih na engleskom! inace hrvatski videi na yubito su uvijek puni serbskije komentara a to nevidim na vasim,cak tu i tamo neki srbin napise nesta tipa: sto ste nacionalisti,pustite ljude,oni nama nedolaze
I srpski su puni nesrpskih gospodine Heero, tako da ćemo taj zadnji deo vašeg posta elegantno okačiti mačku o rep 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:49 |
|
|
|
Forumski bratoubilacki verbalni rat.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 00:52 |
|
|
|
pa kad vi nemate para da se naoruzate sta cemo vam necemo vas sd gazit ko male mace ;D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 01:00 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Vučica maločas pobjegla iz Brisela. Ko mlada ostavljena pred oltar jer je ženik Hrvat odjebo.
Glede teme, čovek ih odjebo jer važniji mu je susret s pravim ljudima poput gospodina Sergeja (Lavrov) koji ga čeka u Beogradu nego sa polupederima i bezmudašima iz EU  Satanisti iz EU zabezeknuti Putinovom nepristojnom ponudom. Nude lilihip šargarepu u vidu virtualnih poglavlja tkoja treba odhebati i prigrlili Srbiju u PRIRODNIM GRANICAMA Dusanovog carstva. Jutros je bio nasamo sa Lavrovom. Posle sa užim kabinetom. Bez Zoke potpredsednice i Trilateralke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 01:04 |
|
|
Kim jesu li vam to poslali sa maketama onim  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 01:07 |
|
|
KiM je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Glede teme, čovek ih odjebo jer važniji mu je susret s pravim ljudima poput gospodina Sergeja (Lavrov) koji ga čeka u Beogradu nego sa polupederima i bezmudašima iz EU  Satanisti iz EU zabezeknuti Putinovom nepristojnom ponudom. Nude lilihip šargarepu u vidu virtualnih poglavlja tkoja treba odhebati i prigrlili Srbiju u PRIRODNIM GRANICAMA Dusanovog carstva. Jutros je bio nasamo sa Lavrovom. Posle sa užim kabinetom. Bez Zoke potpredsednice i Trilateralke. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji kralj  D aaaaaaaaa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 01:13 |
|
|
Heero je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Glede teme, čovek ih odjebo jer važniji mu je susret s pravim ljudima poput gospodina Sergeja (Lavrov) koji ga čeka u Beogradu nego sa polupederima i bezmudašima iz EU  ma jeste ja se slazem sa tobom ali vi opet imate potrebu doc na hercegbosnu,mi nikad neidemo kod vas pisati niti koga puno zanimate Pun vas je forum Krstarice. I daleko ste agresivniji i drskiji od nas ovamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 01:27 |
|
|
|
a jeee,de link da vidim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:20 |
|
|
|
ma na temu direktno pa necu valjda satima trazit kad ti znas đe ustaski zlobnik zlu zlobu zadaje dojencadi srbskoj!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:22 |
|
|
|
Hoćete i veš da vam operem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:30 |
|
|
|
mozes nesmeta mi da mi srb pere ves,sta ces zivot je tezak mora se radit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:37 |
|
|
To iz iskustva, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:42 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
|
prica se da putinovci napadaju cyber proster Njemacke a ne ove malo zapadne balkanije .. mudro mudro ..greko-smećari, samo si dizite ego, ima ko skidat
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:42 |
|
|
|
ma ja sam mlad nemam ja puno iskustva al znam za vase koji dolaze radit kod nas
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 02:50 |
|
|
cvv35 je napisao/la: prica se da putinovci napadaju cyber proster Njemacke a ne ove malo zapadne balkanije .. mudro mudro ..greko-smećari, samo si dizite ego, ima ko skidat
Viđi fajtera što se kao naložio P.S. Jebali ti smećari mater.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|