HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 pro 2024, 01:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusofili s hrvatskim predznakom..
PostPostano: 03 tra 2022, 21:11 

Bobovac je napisao/la:
Mi u Hercegovini, tj moja ćelija već vrši pripreme za doček osloboditelja.
Znaju se zaduženja. Tko je za cvijeće, tko za darove, tko glazbu...
Dobra organizacija je najbitnija.

Nemojte zaboraviti zvjezde ofarbati u crveno!

za vise savjeta zapratiteme

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:13 

divizija je napisao/la:
jednoumlje je napisao/la:
Ljudi koji su navikli da sumnjaju u ono sto im se protura odozgo. S razlogom sumnjaju. .

nekad sam o rusima mislio sve najgore, onda sam počeo proučavati stvari.

nisu cvijeće, ali od Zapada su daleko, daleko bolji,

nažalost, mi Hrvati zbog naše mazohističke opsesije Zapadom mrzimo svakoga, pa čak i same sebe, ako nam Zapad to kaže

Ista stvar s Bosnjacima, barem onim koji imaju sta za reci, iako ima ovako ko i medju vama ljudi sto ne puse nato propagandu.

Al jbg raspadom Juge se Zapadni Balkan oprostio od istinskog suvereniteta a globalnom nivou.

za vise savjeta zapratiteme

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:15 

skutor55 je napisao/la:
Normalno da nismo kad imamo više imovine u Makarskoj nego Makarani.

U to nisam mogao imati uvid za tjedan dana na moru. Ali koliko mi je gazdarica rekla, ne vole vas jer banete uglavnom na jedno popodne, trošite malo ili ništa, tjerate strane turiste s plaže galamom i sunčanjem na unaprijed plaćenom mjestu... Par puta sam to i vidio svojim očima.

Dva Mostarca dobacuju se loptom djetetu preko glave, mali do guše u vodi, ne zna gdje će što će... Uđe mu mater bisna u vodu, izvede ga iz vani, pokupe se s plaže i odu. Ova dvojica se ni osvrnuli nisu...

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:19 

Ljudi u Hercegovini rade 365 dana u godini dok Makrani rade 6 miseci u godini.
Pereci imaju najjadniju ponudu. Šupe i garaže sa jeftinim namještajem za neku nerealnu cijenu neće plaćat niti jedan zdravi Hercegovac.
Mi glasno pričamo i tu nema ništa loše, ako će ko spavat nek ide u krevet.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:21 

skutor55 je napisao/la:
Ljudi u Hercegovini rade 365 dana u godini dok Makrani rade 6 miseci u godini.
Pereci imaju najjadniju ponudu. Šupe i garaže sa jeftinim namještajem za neku nerealnu cijenu neće plaćat niti jedan zdravi Hercegovac.
Mi glasno pričamo i tu nema ništa loše, ako će ko spavat nek ide u krevet.

Ne znam kad si zadnji put bio, ali imaš najrazličitiju ponudu i svatko može odabrati ono što mu odgovara. Sad molim vratimo se na temu.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:23 

buenos aires je napisao/la:
skutor55 je napisao/la:
Normalno da nismo kad imamo više imovine u Makarskoj nego Makarani.

U to nisam mogao imati uvid za tjedan dana na moru. Ali koliko mi je gazdarica rekla, ne vole vas jer banete uglavnom na jedno popodne, trošite malo ili ništa, tjerate strane turiste s plaže galamom i sunčanjem na unaprijed plaćenom mjestu... Par puta sam to i vidio svojim očima.

Dva Mostarca dobacuju se loptom djetetu preko glave, mali do guše u vodi, ne zna gdje će što će... Uđe mu mater bisna u vodu, izvede ga iz vani, pokupe se s plaže i odu. Ova dvojica se ni osvrnuli nisu...

Što bi se osvrnuli. Njima more do koljena.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2022, 21:25 

Graničar18 je napisao/la:
buenos aires je napisao/la:

Što bi se osvrnuli. Njima more do koljena.

Trola Buenos.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 09:38 

Da si barem gej, to bi još bilo donekle razumljivo.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 09:43 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Da si barem gej, to bi još bilo donekle razumljivo.

On je okej. :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 09:44 

Pomolimo se za sve ovisnike o alkoholu.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 11:51 

andora je napisao/la:
Pomolimo se za sve ovisnike o alkoholu.

..ni slučajno to mi je veliki prihod.. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 12:40 

Prije jedno 10, 15 godina san se duboko grozia sta imamo ikakvog posla sa Rusima jer san cita o nepojmljivim razinama korupcije tamo i kako ce nas upropastit samo tin sta vamo imaju par svojih poslovnih ljudi i tako dalje vidia san u njima uzasavajucu opasnost za neke ciljeve meritokratskog i ucinkovitog drustva.

Eventualno, zapad se toliko sroza i posta protubijelacki i ludacki subverzivan a Rusija se mrvicu popravila. Istina je da i dalje u drzavu uzimaju previse Tadzika i slicnih al bar ne uvjeravaju dicu da ne postoji biolosko musko i zensko, da ne postoji bioloska rasa, da je imat dicu lose za planet, da je homoseksualizam nesto za slavit, da je odlicna ideja da dite od 8 godina promini svoj spol operacijom itd.

Izmedu hamerickog i ruskog imperija ovaj drugi je manje los. No Hrvatska mora bit suverena zemlja a ne dio tude geopoliticke sfere.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 12:45 

Velebit je napisao/la:
Prije jedno 10, 15 godina san se duboko grozia sta imamo ikakvog posla sa Rusima jer san cita o nepojmljivim razinama korupcije tamo i kako ce nas upropastit samo tin sta vamo imaju par svojih poslovnih ljudi i tako dalje vidia san u njima uzasavajucu opasnost za neke ciljeve meritokratskog i ucinkovitog drustva.

Eventualno, zapad se toliko sroza i posta protubijelacki i ludacki subverzivan a Rusija se mrvicu popravila. Istina je da i dalje u drzavu uzimaju previse Tadzika i slicnih al bar ne uvjeravaju dicu da ne postoje rase i musko i zensko i da je gej okej.

Izmedu hamerickog i ruskog imperija ovaj drugi je manje los. No Hrvatska mora bit suverena zemlja a ne dio tude geopoliticke sfere.

..bili volio da ti poželim život u ruskoj imperiji gdje za pogrešnu riječ ides u zatvor il te otruju pa i smaknu..volio bivša osjetiš tu društvenu klimu ja sam je trideset godina osjeca njima svaka čast ko i Srbima al njih uspoređivati i zapadnu demokraciju je bolest il tesko neznanje...

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 13:13 

Velebit je napisao/la:

Eventualno, zapad se toliko sroza i posta protubijelacki i ludacki subverzivan a Rusija se mrvicu popravila. Istina je da i dalje u drzavu uzimaju previse Tadzika i slicnih al bar ne uvjeravaju dicu da ne postoji biolosko musko i zensko, da ne postoji bioloska rasa, da je imat dicu lose za planet, da je homoseksualizam nesto za slavit, da je odlicna ideja da dite od 8 godina promini svoj spol operacijom itd.

Ti (i još nekolicina vas) u biti navijaš za preskakanje u nešto što je manje loše (slažem se da trenutačno jeste), ali također u nešto što nije tvoj kulturološki okvir. Ako sutra i Rusi krenu radit slične gluposti, zagledat ćeš se u Peking...?

Žena preskače tamo gdje je lagodnije, ljepše. Čovjek ostaje, popravlja, bori se.

Ako se složimo da zapad kakav sad jeste u cjelosti treba pustit da propadne, čime ćemo zamijeniti njegove tradicijske vrijednosti? Nečim tuđim? Meni je to neprihvatljivo.

Maligno tkivo treba odstraniti, previti ranu i živjeti s ožiljkom.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 13:19 

Nisu to rusofili, pravi rusofili bi voljeli rusku kulturu, citirali ruske pjesnike, voljeli Čajkovskog, učili ruski, putovali kao turisti u Rusiju. Možda bi čak vozili Ladu Nivu i pripremali ruska jela.

Ovi su zaljubljeni u Putina, a zašto je to tako teško je ukratko odgovoriti. Možda su zaljubljeni u Vladimirov muževni lik, možda su posrbice i sećaju se bombardovanja, a možda su samo izluđeni preko društvenih mreža na liniji antivakserizam-trumpizam-putinizam.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 13:31 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Nisu to rusofili, pravi rusofili bi voljeli rusku kulturu, citirali ruske pjesnike, voljeli Čajkovskog, učili ruski, putovali kao turisti u Rusiju. Možda bi čak vozili Ladu Nivu i pripremali ruska jela.

Ovi su zaljubljeni u Putina, a zašto je to tako teško je ukratko odgovoriti. Možda su zaljubljeni u Vladimirov muževni lik, možda su posrbice i sećaju se bombardovanja, a možda su samo izluđeni preko društvenih mreža na liniji antivakserizam-trumpizam-putinizam.

..prihvaćam i slažem se odatle da su veliki homofobi vjerojatno u posvjesti ********.. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 13:38 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:

Meni je također jasno da nije lako biti Hrvat u BiH, takva kakva jeste. Ali ako ja u Srbiji mogu ostati vjeran temeljima hrvatske opstojnosti, biti našega naroda (kao predziđa zapadne kulture) gospodo draga onda to zasigurno možete i vi.

Nitko Hrvatima BiH neće doći na tenkovima iz tuđine i donijeti slobodu. To su maštarije nedoraslih pojedinaca. Uozbiljite se.

Ako nismo u istome timu onda se ne možemo nadati plodovima sloge. Ja etnički prostor BiH Hrvata dugoročno vidim jedino kao novu županiju unutar RH. HRHB je povijesno bio izraz hrvatskoga naroda u želji za slobodom, ali mi već imamo nacionalnu državu.

Vaša (pa tako i moja) kuća nije u Moskvi, već na kaptolu. Koji je rame uz rame s Pragom, Varšavom, Berlinom, Dublinom...

Mi smo iz tamnice istoka izašli 1991, nemojmo se sad vraćati i tražiti da nam se opet stavljaju okove čije je kidanje krvlju plaćeno. Mi nismo djeca te kulture.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 13:45 

Bobovac je napisao/la:
Mi u Hercegovini, tj moja ćelija već vrši pripreme za doček osloboditelja.
Znaju se zaduženja. Tko je za cvijeće, tko za darove, tko glazbu...
Dobra organizacija je najbitnija.

Organizovali smo ti najbolji kamen na Golom otoku! Joj kad OZNA uleti hihi :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 14:16 

Zviezda Granda je napisao/la:
Mogli bi stvarno nekad rusofili imat problema ako se ovo sve oduži.

Ti bi Goli otok aktiviral, za hrv domoljubne muževe i žene?

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 15:02 

Nikad nisam bio rusofil , u stvari nikad nisam bio ničiji "fil" , međutim kad pogledam zapad šta nam nosi sa svojim perverzijama svakako ću pre izabrati ruskog alkosa bez love kao životni primer nego engleskog pedofila.

Ovako nešto ranije nikad ne bi izgovorio niti pomislio jer to je bilo nekada za zaluđene idiote , ali danas svojim očima gledamo da pedofilski i perverzni zapad dolazi po našu decu uz pomoć domaćih pičketina koji čim neko na zapadu prdne oni se upišaju od sreće kao štenad kad ih pomaziš.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 16:31 

laganini je napisao/la:
..cijela politička scena u hr osudila rusku agresiju..torcida i bbb i ostali..hrvatski dragovoljac klub s najhr epitetom danas nastupa u žutim dresovima kontra Dinama u počast Ukrajini ..sveti otac katolički duhovni otac Papa Franjo osudjuje rusku agresiju ..tko su ti ljudi koji kontriraju i veličaju zločin..jugonostalgičari ok..jesu livezani uz antivakserski pokret..djeca udbasa tesko mi je rec..mozda vi znate odgovor..

Na tvojoj strani su ljevičarski mediji, LGTB lobi, bošnjački unitaristi i općenito snage koji planiraju eliminaciju Hrvata kao naroda. Ja bih se na tvojem mjestu zapitao jeli ukrajinska strana uopće vrijedna podržavanja.

Sada isto tako ako smatramo da je Rusija u pravu ne znači da podržavamo Putina kako ubija ukrajinske vojnike. To gledamo kao na tragediju do koje nije nikada smjelo doći i koji je Zapad inscenirao.

Da se mene pita, jedino bi podržavao Ukrajinu ako bi Azov izvršio puč i uspostavio nacionalističku vlast.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 17:22 

Kako je jedan uvaženi veteran ovog foruma svojedobno rekao- Nijemci su imali ispad patologije, a kod Rusa je patologija normalno stanje funkcioniranja.
Što se tiče pedofilije, vjerojatno znate tko je autor "Lolite".

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 04 tra 2022, 17:32 

Ljudi koji lupetaju istok vs zapad su zaglavili u prošlosti da ne kažem da su zatucani.

Zapad je okupiran od samog Sotone. Dugoročni cilj zapada je ukinut države, narode, religije i uspostavit svjetsku republiku i hegemoniju s jednim centrom moći, jednom vojskom i jednom policijom pod njihovom kontrolom.
Masu pretvorit u zombirane konzumente kojima je najveća vrijednost i najveći blagdan ******** parada. Ovo se i otvoreno priča na zapadu iako prije samo 10ak ili 20ak godina je spadalo u kategoriju "teorije zavjere". Kad vam je jasno da je to cilj onda su i logični samoubilački i degenerični potezi i politika zapada npr dovlačenje hordi migranata s ciljem uništenja domicilnih naroda u pojedinim državama jer nacionalisti im smetaju u tom cilju. Da dođu do tog cilja nije im bitno ako pobe i milijarde ljudi.

Kina i Rusija su jedini koji im se mogu suprotstavit.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: