|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi Bošnjaci uništavate našu dragu BiH. Svaki pošteni Srbin i Hrvat trebaju biti zabrinuti zbog vašeg ponašanja. Ne trolaj temu, ponasaj se fino i diskutiraj.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Neću. Dodik mi dosadan. Hajdemo o Komšiću. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Neću. Dodik mi dosadan. Hajdemo o Komšiću.  Otvori temu, nije problem.Nisam temu otvorila radi Dodika, nego sastanka i njegove svrhe.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:41 |
|
|
Poanta je da 90% Srba više nisu dobrodošli kod Bošnjaka i u Sarajevu. Što se tu ima više filozofirati. Tako je, i to samo treba prihvatiti kao realnost.
Oni idu tamo gdje ih ne mrze.
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:43 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
emt je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: srbi nisu sretni daleko od toga kosovo je srce srbije  *glavnu riječ vode brankovići* kaže pjesma Ja mislim da će evropa ići u martu toliko daleko i tražiti čak i priznanje Kosova.Olako je Tadic sve ovo odigrao.Previše olako, tako da će uslijediti vjerovatno nova ucijena. tadić je samo pijun u ovoj igri marioneta zapadne evrope.... kosovo je veoma složena tema što geopolitička što gospodarska iako više boli gubitak teritorija kao sastavnog dijela otadžbine izgubili su oni po mojem saznanju više gubitkom rudnog bogatstva kosmeta koja su *prodana* globalnim arhitektima u bescjenje
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Poanta je da 90% Srba više nisu dobrodošli kod Bošnjaka i u Sarajevu. Što se tu ima više filozofirati. Tako je, i to samo treba prihvatiti kao realnost.
Oni idu tamo gdje ih ne mrze. Mene zanima mišljenje pučanstva o svrhi ovog sastanka.Znaci, da li Tadic pokušava ono malo uticaja sto mu je ostalo progurati na velika vrata i dati sebi značaj ?Ili sastanak ima neku drugu svrhu ?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:48 |
|
|
Tadić i Dodik vas podjebavaju. A vi se ložite. (mislim kao narod, i politika)
I podjebavat će vas sve više dok ste podložni. A ruku na srce, pukli ste kao kokice. Pukli zbog spoznaje da su svi krajevi u BiH toliko etnički čisti da tu ne možete ništa više napraviti.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Tadić i Dodik vas podjebavaju. A vi se ložite. (mislim kao narod, i politika)
I podjebavat će vas sve više dok ste podložni. A ruku na srce, pukli ste kao kokice. Pukli zbog spoznaje da su svi krajevi u BiH toliko etnički čisti da tu ne možete ništa više napraviti. Kakvo pravo ima Bosnjo u Derventi, takvo ima i Hrvat. Ne zanosi se da ste u nekom povlastenom položaju.Sto se tiče provokacije, mislim da Tadic nije u poziciji provocirati bilo koga.Prodao je ove godine Mladića, Hadzica i Kolevku. Šta je dobio? Obećanje nejasno za proljeće?Pa ja bih to bolje obavila  Čime može još trgovati? Rs-om i priznanjem Kosova? Po mom mišljenju sastanak je slamka spasa i ugleda.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:55 |
|
|
I vi se ovih dana sastajete da Hrvatima uzmete Mostar.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:57 |
|
|
BBC je napisao/la: I vi se ovih dana sastajete da Hrvatima uzmete Mostar. To su sve političke igre, izvoli otvoriti temu, mada već ima , te tamo iznosi sumnje i opservacije. 
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 01:58 |
|
|
BBC je napisao/la: I vi se ovih dana sastajete da Hrvatima uzmete Mostar. već 5 dana na avazu ratohuškački komentari u vezi te tematike neznam otkud tolika mržnja prema Hrvatima naspram toga osjećaji prema srbima mogli bi se nazvati ljubavlju
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:00 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: BBC je napisao/la: I vi se ovih dana sastajete da Hrvatima uzmete Mostar. već 5 dana na avazu ratohuškački komentari u vezi te tematike neznam otkud tolika mržnja prema Hrvatima naspram toga osjećaji prema srbima mogli bi se nazvati ljubavlju Dajte molim vas, avaz, sax i federalna.Ajmo temu o tome otvoriti, da popljujemo, završimo posao.I nema ljubavi shvatite, samo je interes vjecan. .
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:04 |
|
|
Tadić se polako sprema za odlazak i okuplja Srbe iz regiona da ga zadnji put vide kao predsednika. Ništa osobito.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:05 |
|
|
U vječna lovista ili samo odlazak sa političke scene?
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:06 |
|
|
emt je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: već 5 dana na avazu ratohuškački komentari u vezi te tematike neznam otkud tolika mržnja prema Hrvatima naspram toga osjećaji prema srbima mogli bi se nazvati ljubavlju
Dajte molim vas, avaz, sax i federalna.Ajmo temu o tome otvoriti, da popljujemo, završimo posao.I nema ljubavi shvatite, samo je interes vjecan. . nebitno sad koji je od tih medija iako su slični ali ja stičem takav dojam čitajući komentare na dotičnim kakav je tvoj stav o tome sa gledište jedne bošnjakinje?? mislim da to zahtjeva malo dublju raspravu od čistog pljuvanja...
|
|
Vrh |
|
 |
Cro1
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:08 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
Ne mogu Srbi bez vlasti nad "regionom". Nikako ne mogu uvidjeti da polako sve manje i manje kontroliraju čuveni "region". Još im je donekle jaka struja u Crnoj Gori, ali i to će se valjda smanjiti. Za BiH neću ništa govoriti, ne smeta mi. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: U vječna lovista ili samo odlazak sa političke scene? nisu li to sinonimi kod Srba?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:16 |
|
|
Cro1 je napisao/la: Ne mogu Srbi bez vlasti nad "regionom". Nikako ne mogu uvidjeti da polako sve manje i manje kontroliraju čuveni "region". Još im je donekle jaka struja u Crnoj Gori, ali i to će se valjda smanjiti. Za BiH neću ništa govoriti, ne smeta mi.  On samo voli da glumi nekakvog tatu svim Srbima u regionu, jedino što zaboravlja da mu se negde usput zagubio očinski autoritet, te tako i Srbi iz Srbije sve više vide Dodika u toj ulozi.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:17 |
|
|
Cro1 je napisao/la: Ne mogu Srbi bez vlasti nad "regionom". Nikako ne mogu uvidjeti da polako sve manje i manje kontroliraju čuveni "region". Još im je donekle jaka struja u Crnoj Gori, ali i to će se valjda smanjiti. Za BiH neću ništa govoriti, ne smeta mi.  Ima i toga.Od Kosorke je nedavno tražio Tadic pojasnjenje njene posjete Kosovu. Stojane, ja sam na forumu radi svog gušta a ne da bi tebi davala interviju, tako da me ubuduće zaobidjes sa sličnim pitanjima.Otvori temu Avaz i komentari, ako osjetim da imam sto reci, ja im se.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro1
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:19 |
|
|
Potreban je i Hrvatima jedan Dodik, imali bi Hrvati u BiH Treći odavno. @emt, a kako li mu je Kosorica uzvratila? 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
u regionu su nam susjedi malo pogubljeni, posebno Slovenci, nikako da shvate nove odnose,tko kosi, a tko vodu nosi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:22 |
|
|
Cro1 je napisao/la: Potreban je i Hrvatima jedan Dodik, imali bi Hrvati u BiH Treći odavno. @emt, a kako li mu je Kosorica uzvratila?  Bila je odlična , nema spora.Ostra i trezvena.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro1
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:23 |
|
|
dudu je napisao/la: u regionu su nam susjedi malo pogubljeni, posebno Slovenci, nikako da shvate nove odnose,tko kosi, a tko vodu nosi. Slovenci su odavno izašli iz ove lude kuće. 
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:23 |
|
|
emt je napisao/la: Cro1 je napisao/la: Ne mogu Srbi bez vlasti nad "regionom". Nikako ne mogu uvidjeti da polako sve manje i manje kontroliraju čuveni "region". Još im je donekle jaka struja u Crnoj Gori, ali i to će se valjda smanjiti. Za BiH neću ništa govoriti, ne smeta mi.  Ima i toga.Od Kosorke je nedavno tražio Tadic pojasnjenje njene posjete Kosovu. Stojane, ja sam na forumu radi svog gušta a ne da bi tebi davala interviju, tako da me ubuduće zaobidjes sa sličnim pitanjima.Otvori temu Avaz i komentari, ako osjetim da imam sto reci, ja im se. primljeno na znanje dont be angry 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sastanak uglednih Srba iz regiona naišao na kritike Postano: 24 pro 2011, 02:24 |
|
|
dudu je napisao/la: u regionu su nam susjedi malo pogubljeni, posebno Slovenci, nikako da shvate nove odnose,tko kosi, a tko vodu nosi. Hrvati jelte ?Ja mislim da se Pahor zaljubio u Kosoricu u onim planinama i ohladio stav prema HR. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|