HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 vel 2026, 11:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ] 

Da li bi stvaranje "Velike Albanije" doprinijelo stabilnosti na Balkanu
Da 32%  32%  [ 13 ]
Ne 68%  68%  [ 28 ]
Ukupno glasova : 41
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države
PostPostano: 19 lis 2012, 20:54 

sokoli je napisao/la:
Glazbenik je napisao/la:

Rekao je da će se Albanci ujediniti u EU. Zašto bi EU imala išta protiv tih riječi? To istu tezu su rabili i Mađari i Slovenci kao argument za ulazak EU.
U vijesti koju si postavio ne piše da je to rekao u Europskom parlamentu, već na sjednici kabineta Vlade.

Dakle, predsjednik Vlade je rekao da bi geslo ujedinjenja jednih s drugima u EU trebalo inspirirati više Albanaca. To je rekao povodom priprema za proslavu 100-godišnjice državne neovisnosti.

Pri tome je ciljao na opstrukciju koja dolazi iz albanske oporbe što je već urodilo odbijanjem davanja kandidature Albaniji od strane EU. Dakle, apelira na nacionalne osjećaje kako bi sanirao unutarnji raskol u Albaniji.

Berisha nënvizoi se Shqipëria sot kryeson institucionin më të vjetër demokratik në Evropë, Këshillin e Evropës dhe motoja është “Të bashkuar në diversitet”, me të cilën do të ndihmojë për afrimin e vendeve arabe me KiE-në.

Kreu theksoi po ashtu se 100 vjet më parë ndërkombëtarët i shkaktuan një dëm të jashtëzakonshëm duke copëtuar territorin e saj.

“Jam krenar që ju drejtohem sot, sepse ky është një vit i veçantë për vendin tim, viti i 100 vjetorit të pavarësisë sonë. Pavarësia e Shqipërisë u shpall 100 vite më parë, por ai ishte gjithashtu një vit vendimesh të tmerrshme për ndarjen më të padrejtë të territoreve shqiptare, që i shkaktuan një humbje të madhe vendit tim: vështirësi, diktaturë, pushtime”, tha kryeministrit shqiptar. /Telegrafi/

Okej vidjam da razumesh veoma dobro allbanski pa pomozi prevedi ove rijeci.Ja cu da ti postiram gdje je to reko jer ne znam da prevedem KIE.

Këshilli e Evropës = Vijeće Europe (VE).

To je organizacija 47 europskih država. Sjedište joj je u Strasbourgu, u Francuskoj. Vijeće Europe nije tijelo Europske unije.

Spomenuo je da je prije 100 godina međunarodna zajednica nepravedno postupila dijeleći albanski etnički teritorij. To je izrekao u ime Albanije koja predsjeda Vijećem Europe.
http://hub.coe.int/en/albania-may-to-november-2012/

Možeš sam prevesti na srpski (ili srbomakedonski), dobro ti ide :smajl007 - bolje nego meni albanski. :zubati

Ja zatim mogu prevesti na hrvatski jezik tvoj prijevod.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:01 

Glazbenik je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
U evropski parllament berisha tvrdi: Allbansko nacionallno ujedinjenje je proces koji se ne mozhe zaustaviti.
Izostalle su reakcije na ovu tvrdnju.
http://www.telegrafi.com/lajme/berisha- ... -8369.html

Stvaraoc danashnje allbanije generall wilson je jednom prilikom reko: Ako se allbanci jednom osveste i postane im jasno koja im je nepravda nanesena, imace problem cella evropa

Koji general Wilson? Kako mu je ime?

Generall wilson u stvari je predsjednik usa ili bolje receno tadashnji premijer usa pisano na allbanski ime udrou vilson.
Dok je medju allbancima generall neprikosnoveni vodja koji je cenjen medju narodom a ne shto je zvanje uzeo u vojnoj akademiji.Ako se prelista dokumenti iz arhive o kongresu u lushnji kada se formira allbanska vllada radne grupe donose nekoliko zakljucaka.Kao prvo da se napishe telegrama saucesca familiji abdyala ipe radi zlocinacke likvidacije doticnog od strana dursacke vllade.
Da se napishe telegrama zahvallnosti GENERALLU WILSONU za njegov angazhman o ocuvanjo kakve takve allbanske drzhave.
formirana je delegacija za pregovore u parizu na cello sa imzot (imzot je allbanski naziv za katolickog sveshtenika) Luigj bumci, mehmet konica, dr tortuli,aqif pasha elbasani i abdi toptani.
Formirana je vllada na cello sa sulejmanom delvinom, ministar policije ahmet zogu pa ministrimehmet konica,hoxhe kadrija, ndoc coba, sotir peci,aliriza kolonja,eshref frasheri,idhomene kosturi.Mislim da sam bio jasan odakle term kod nas allbanaca GENERALL WILSON.Neprikosnoveni vodja

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:09 

Glazbenik je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Berisha nënvizoi se Shqipëria sot kryeson institucionin më të vjetër demokratik në Evropë, Këshillin e Evropës dhe motoja është “Të bashkuar në diversitet”, me të cilën do të ndihmojë për afrimin e vendeve arabe me KiE-në.

Kreu theksoi po ashtu se 100 vjet më parë ndërkombëtarët i shkaktuan një dëm të jashtëzakonshëm duke copëtuar territorin e saj.

“Jam krenar që ju drejtohem sot, sepse ky është një vit i veçantë për vendin tim, viti i 100 vjetorit të pavarësisë sonë. Pavarësia e Shqipërisë u shpall 100 vite më parë, por ai ishte gjithashtu një vit vendimesh të tmerrshme për ndarjen më të padrejtë të territoreve shqiptare, që i shkaktuan një humbje të madhe vendit tim: vështirësi, diktaturë, pushtime”, tha kryeministrit shqiptar. /Telegrafi/

Okej vidjam da razumesh veoma dobro allbanski pa pomozi prevedi ove rijeci.Ja cu da ti postiram gdje je to reko jer ne znam da prevedem KIE.

Këshilli e Evropës = Vijeće Europe (VE).

To je organizacija 47 europskih država. Sjedište joj je u Strasbourgu, u Francuskoj. Vijeće Europe nije tijelo Europske unije.

Spomenuo je da je prije 100 godina međunarodna zajednica nepravedno postupila dijeleći albanski etnički teritorij. To je izrekao u ime Albanije koja predsjeda Vijećem Europe.
http://hub.coe.int/en/albania-may-to-november-2012/

Možeš sam prevesti na srpski (ili srbomakedonski), dobro ti ide :smajl007 - bolje nego meni albanski. :zubati

Sllazhem se jer ne poznajem tu politicku hijerarhiju.I vjerujem ti jer se ne poznajemo i nikad me nisi prevario.Shalim se
nego problem je koliko ja dobro to prevedem na srpsko makedonski sa allbanskog jezika.Ipak su to za mene strani jezici

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:19 

sokoli je napisao/la:
Glazbenik je napisao/la:

Koji general Wilson? Kako mu je ime?

Generall wilson u stvari je predsjednik usa ili bolje receno tadashnji premijer usa pisano na allbanski ime udrou vilson.
Dok je medju allbancima generall neprikosnoveni vodja koji je cenjen medju narodom a ne shto je zvanje uzeo u vojnoj akademiji.Ako se prelista dokumenti iz arhive o kongresu u lushnji kada se formira allbanska vllada radne grupe donose nekoliko zakljucaka.Kao prvo da se napishe telegrama saucesca familiji abdyala ipe radi zlocinacke likvidacije doticnog od strana dursacke vllade.
Da se napishe telegrama zahvallnosti GENERALLU WILSONU za njegov angazhman o ocuvanjo kakve takve allbanske drzhave.
formirana je delegacija za pregovore u parizu na cello sa imzot (imzot je allbanski naziv za katolickog sveshtenika) Luigj bumci, mehmet konica, dr tortuli,aqif pasha elbasani i abdi toptani.
Formirana je vllada na cello sa sulejmanom delvinom, ministar policije ahmet zogu pa ministrimehmet konica,hoxhe kadrija, ndoc coba, sotir peci,aliriza kolonja,eshref frasheri,idhomene kosturi.Mislim da sam bio jasan odakle term kod nas allbanaca GENERALL WILSON.Neprikosnoveni vodja

Thomas Woodrow Wilson je 28. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

U SAD-u ne postoji premijer, jer Predsjednik je na čelu Vlade.

Sad mi je jasno za general. Jer on nije bio general, pa me to zbunilo.

Što je "dursacka vlada"? Tko joj je bio na čelu?

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:21 

sokoli je napisao/la:
Glazbenik je napisao/la:

Sllazhem se jer ne poznajem tu politicku hijerarhiju.I vjerujem ti jer se ne poznajemo i nikad me nisi prevario.Shalim se
nego problem je koliko ja dobro to prevedem na srpsko makedonski sa allbanskog jezika.Ipak su to za mene strani jezici

Naravno da su strani, ti prevedi kao do sada, a ja mogu prevesti na hrvatski.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2012, 20:01 

neretvanin je napisao/la:
granice se ne mogu mijenjati, na grčki, crnogorski i makedonski dio nek zaborave tj nemaju sta zaboraviti jer to nije njihovo..
eventualno se Kosovo može pripojiti u Albaniju.

A Makedonci bi ih trebali humano preseljavat na Kosovo i Albaniju, napraviš 2 000 stanova godišnje, puta 5 članova obitelji znači 10 000 godišnje da ih presele, dadnu im stan a zauzvrat se ovi odreknu državljanstva..

Negdje sam pročitao izjavu Albanaca da im je Makedonija nudila da se odvoje. Prijedlog je odbijen jer samostalno nisu mogli opstati, a u dato vrijeme nije postojala mogućnost pripajanja Kosovu ili Albaniji.
Koliko mi je poznato Albanci su u Makedoniji skoncentrisani na 15% teritorije čije odvajanje danas nebi ugrozilo opstanak Makedonske države i ta tema će vjerovatno biti pokrenuta ukoliko bi došlo do ujedinjena Albanije i Kosova.

Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)

Vrh

PostPostano: 21 lis 2012, 20:04 

:D I Hrvati su skoncentrirani na tričavih 20% BiH čije odvajanje ne bi ugrozilo opstanak bosanskohercegovačke države. :D

Vrh

PostPostano: 21 lis 2012, 20:34 

Divlja svinja5 je napisao/la:
:D I Hrvati su skoncentrirani na tričavih 20% BiH čije odvajanje ne bi ugrozilo opstanak bosanskohercegovačke države. :D

prije će biti tričavih 30%. :D

Vrh

PostPostano: 12 kol 2013, 11:16 

slika

Plazhi Safari

Plazhi Safari është i njohur në Ulqin, është i rregulluar në eko dhe etno stil, është dekoruar me simbolin prestigjioz flamuri i kaltërt për 7 vite poashtu edhe këtë vit është shpallë plazhi ma i mirë në Mal të ZI( aba dekorim).

Përveç atraksionit dhe bukurisë plazhin Safari e veçojnë edhe shumë veçanti tjera: si restoranti nacional, bar kafe i plazhit, marketi, kampi, shkolla e Kite Surfingut, dhe shumë çka tjetër.

Mirse vini !!!

Ulqin -Ulcinj.
Bio ja malo :smajl007
Inače rado idem u naš Ustaški Dubrovnik i šire i u Ulqin. Najbolja plaža Jadrana a tamo ne dolaze pravoslavni nilski konji da se kupaju :zubati . Isto ko u Bosni

Vrh

PostPostano: 15 kol 2013, 08:22 

Ni tu nije billo pravosllavlja a billo je fenomenallno.Mir nema gallame cist jadran ko kristall.Miris borove shume i morskog joda se slivaju u jedno.Cijene fenomenallne nov hotell soba sa ballkonom koji je udaljen od mora samo dest metara koshta samo 50 evra sa doruckom za dvoje.Kola shweps pivo koshtaju 60 centi i to na pllazhi.Porcija grilirane svezhe ulovljene ribe od cijellog killograma koshta bednih 7 evra.
Ni u varni se vishe ne sllusha srpska muzika.vremenom sve dollazi na svoje mesto

http://www.shengjini.com/hotel-complex- ... -shengjin/

Vrh

PostPostano: 15 kol 2013, 16:24 

Kum Bečo je napisao/la:
slika

Plazhi Safari

Plazhi Safari është i njohur në Ulqin, është i rregulluar në eko dhe etno stil, është dekoruar me simbolin prestigjioz flamuri i kaltërt për 7 vite poashtu edhe këtë vit është shpallë plazhi ma i mirë në Mal të ZI( aba dekorim).

Përveç atraksionit dhe bukurisë plazhin Safari e veçojnë edhe shumë veçanti tjera: si restoranti nacional, bar kafe i plazhit, marketi, kampi, shkolla e Kite Surfingut, dhe shumë çka tjetër.

Mirse vini !!!

Ulqin -Ulcinj.
Bio ja malo :smajl007
Inače rado idem u naš Ustaški Dubrovnik i šire i u Ulqin. Najbolja plaža Jadrana a tamo ne dolaze pravoslavni nilski konji da se kupaju :zubati . Isto ko u Bosni

Citat:
Nacionalni sastav:

Albanci - 14.638 (72,14)
Crnogorci - 2.421 (11,93)
Srbi - 1.509 (7,43)

Muslimani - 681 (3,35)
Bošnjaci - 297 (1,46)
nacionalno neopredijeljeni - 186 (0,91)
ostali - 558 (2,78)

Izvor: http://sh.wikipedia.org/wiki/Ulcinj

To ti misliš da ne dolaze. =))

Vrh

PostPostano: 17 kol 2013, 12:56 

Jačanje albanskog apetita uporedo ide sa daljom islamizacijom Balkana.
Na Kosovu i Metohiji nije izubila samo Srbija, već pre svega Makedonija, pa i ostale hrišćanske zemlje koje imaju isti ili sličan problem, pre svega bitku je izgubila Evropa.

Srbija se ne brani samo u Prištini, već i u Mostaru celoj HB, celoj RS, celoj Makedoniji i Crnoj Gori, jer naše sudbine su povezane, ako ovi narodi i njihove teritorije propadnu pod naletom islamizma i šiptarskog ekstemnog šovinizma, onda čemu možemo da se nadamo ne samo mi Srbi, već i Grci i Bugari.

Ko god nije zatvoren u svojoj mržnji kafanskog nacionalizma on će shvatiti o čemu pričam.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2013, 13:12 

Kada idem na youtube, ponekad pogledam i koji video koji se tiče Kosova i desi se ponekad da uđem u dublju hajde da kažem konverzaciju sa Albancima i zaključio sam da ti Albanci ne "mrze" samo Srbe, već i Grke (njih ponajviše), pa zatim odmah iza njih sve Slovene, naročito južne. Namjerno koristim izraz Sloveni, a ne recimo Srbi, Makedonci itd. pošto Albanci očigledno mrze sve Slovene, uključujući i Hrvate. Kada Albanac hoće da uvrijedi svog sagovornika sa ovih prostora prije psovke upotrijebi riječ "Sloven", tako da ti su još uvijek u nekom da kažem plemenskom fazonu.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2013, 23:32 

Vladimir RUS je napisao/la:
Kada idem na youtube, ponekad pogledam i koji video koji se tiče Kosova i desi se ponekad da uđem u dublju hajde da kažem konverzaciju sa Albancima i zaključio sam da ti Albanci ne "mrze" samo Srbe, već i Grke (njih ponajviše), pa zatim odmah iza njih sve Slovene, naročito južne. Namjerno koristim izraz Sloveni, a ne recimo Srbi, Makedonci itd. pošto Albanci očigledno mrze sve Slovene, uključujući i Hrvate. Kada Albanac hoće da uvrijedi svog sagovornika sa ovih prostora prije psovke upotrijebi riječ "Sloven", tako da ti su još uvijek u nekom da kažem plemenskom fazonu.

Na Kosovu nisu samo Srbi stradali. Šiptari su napadali i Janjevce, hrvatsku manjinu u Kosovu. Hrvatska im je organizirala humano preseljenje u Hrvatsku kako bi spriječila daljnje stradavanje. Ne znam jel ih još išta ostalo tamo. A Šiptari onda glume neke "prijatelje Hrvata". Nije njima do Hrvata kao naroda, već do političke podrške u borbi protiv Srbije.

Očigledno je da se velikošiptarske pretenzije neće zaustaviti samo na Srbiji. Šiptari vide cijelu nekadašnju Iliriju kao nekakvu "otetu zemlju", a Slavene kao otimače iste. U Hrvatskoj lagano raste populacija Šiptara. Za koj popis će postati brojniji od Srba u Hrvatskoj. Tada ćemo i mi vidjeti velikošiptarsku politiku u punom svjetlu.

Whiteone je napisao/la:
Jačanje albanskog apetita uporedo ide sa daljom islamizacijom Balkana.
Na Kosovu i Metohiji nije izubila samo Srbija, već pre svega Makedonija, pa i ostale hrišćanske zemlje koje imaju isti ili sličan problem, pre svega bitku je izgubila Evropa.

Srbija se ne brani samo u Prištini, već i u Mostaru celoj HB, celoj RS, celoj Makedoniji i Crnoj Gori, jer naše sudbine su povezane, ako ovi narodi i njihove teritorije propadnu pod naletom islamizma i šiptarskog ekstemnog šovinizma, onda čemu možemo da se nadamo ne samo mi Srbi, već i Grci i Bugari.

Ko god nije zatvoren u svojoj mržnji kafanskog nacionalizma on će shvatiti o čemu pričam.

A i ovi naši poturčenci u svojoj zaslijepljenosti islamizmom ne vide prijetnju od Šiptara, a Šiptari im već sada otvoreno prisvajaju Sandžak i crtaju ga redovito u karte "Velike Albanije". Uz to nemaju ni malo mozga da shvate da podržavanjem samostalnosti Kosova podržavaju osamostaljenje Srpske.

Nego jedna stvar mene zanima. Zašto Republika Srpska nije provela referendum o nezavisnosti nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost? Mislim referendum ne znači i proglašavanje otcjepljenja (kao što ni referendum za ulazak Hrvatske u EU nije značio priključenje), tako da ne bi moglo zbog toga doći do nikakvih vojnih intervencija SAD-a ili NATO-a (kojih se valjda bojite).

Čemu onda kukavičluk?

Vrh

PostPostano: 18 kol 2013, 21:10 

Citat:
Na Kosovu nisu samo Srbi stradali. Šiptari su napadali i Janjevce, hrvatsku manjinu u Kosovu. Hrvatska im je organizirala humano preseljenje u Hrvatsku kako bi spriječila daljnje stradavanje. Ne znam jel ih još išta ostalo tamo. A Šiptari onda glume neke "prijatelje Hrvata". Nije njima do Hrvata kao naroda, već do političke podrške u borbi protiv Srbije.

Ne samo Hrišćani, već su etnički očistili i celi populaciju Goranaca koji su inače muslimani i koji imaju slična imena kao šiptari.
Šiptari su spoj ekstremnog islamizma i šovinizma, njima je i nacija na prvom mestu, ne samo islam.

Citat:
A i ovi naši poturčenci u svojoj zaslijepljenosti islamizmom ne vide prijetnju od Šiptara, a Šiptari im već sada otvoreno prisvajaju Sandžak i crtaju ga redovito u karte "Velike Albanije". Uz to nemaju ni malo mozga da shvate da podržavanjem samostalnosti Kosova podržavaju osamostaljenje Srpske.

Nego jedna stvar mene zanima. Zašto Republika Srpska nije provela referendum o nezavisnosti nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost? Mislim referendum ne znači i proglašavanje otcjepljenja (kao što ni referendum za ulazak Hrvatske u EU nije značio priključenje), tako da ne bi moglo zbog toga doći do nikakvih vojnih intervencija SAD-a ili NATO-a (kojih se valjda bojite).

Čemu onda kukavičluk?

Tačno, šiptarima islam ne znači previše, oni imaju i katoličke i pravoslavne albance u Albaniji i sve se drže zajedno. Sutra kada bi preuzeli jug Srbije, obračunali bi se sa preostalim Srbima, ali i muslimanima takozvanim Bošnjacima, ali uporedo sa tim bi vršili i asimilaciju muslimanskih nešiptara.

Referendum je već visoka politika, verovatno postoji ozbiljan pritisak koji to ne dozovoljava. Ali sa druge strane sve je povezano, jer još uvek nema uslova za to.
Seti se izjave predstavnika Kroacija libertas koji je je bio u poseti Londonu i koji je poručio da će se Hrvatska boriti za HB, tek kada udje u EU, a da do tada mora da glumi dobrog suseda i garantuje muslimanima opstanak BiH.
Nije lako se boriti sam, jer čak i Vatikan se više bori za interese Hrvata nego sama Hrvatska država, a svako ko se bori za HB, pomaže i RS.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2013, 19:00 

islam se zvao moj pokojni komshija.Tacnije ISLAM shakiri .Da mu bog oprosti grehove ali bio je velika llopuzha.A kvaran je bio u P.M.
Za morall i da ne govorim bog zna koliko je kopiljadi ostavio po kraljevu.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2013, 19:19 

Nije primecena pojava u vidu ruzne dece po Kraljevu :neznam

Da nije se na drugom mestu to desilo? ZOO vrt na primer?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2013, 19:36 

hurem je napisao/la:
Nije primecena pojava u vidu ruzne dece po Kraljevu :neznam

Da nije se na drugom mestu to desilo? ZOO vrt na primer?

Ma nije bre kod zoo vrta je prodavao kokice onaj muslija iz palcishte nije bio ni selam ni islam

Vrh

PostPostano: 20 kol 2013, 19:42 

Jel su njega optuzivale one nevladine organiacije za zastutu zivotinjskih prava?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2013, 19:54 

hurem je napisao/la:
Jel su njega optuzivale one nevladine organiacije za zastutu zivotinjskih prava?

da bre bash si dobro rekao VLLADINE i nevlladine organizacije za ocuvanje zivotinjskih prava i to ovim redosledom:
D S
D S S
DVERI
S D P S
S P S
S N S
S R S
S P O
Da ne spominjem one manje organizacije jer su iste limitizirane za ocuvanje prava kucnih mezimceta

Vrh

PostPostano: 22 kol 2013, 21:21 

Raste pritisak Albanske politike i na Crnu Goru, sa Srbijom se više nema šta. Volio bih da raspale po CG.

Vrh

PostPostano: 22 kol 2013, 22:50 

Da, neka udare.

Toplo bi im preporucila da udare po komplexe hotela. Na kojima pise Rusim slovima.

Vrh

PostPostano: 22 kol 2013, 23:04 

sokoli je napisao/la:
hurem je napisao/la:

da bre bash si dobro rekao VLLADINE i nevlladine organizacije za ocuvanje zivotinjskih prava i to ovim redosledom:
D S
D S S
DVERI
S D P S
S P S
S N S
S R S
S P O
Da ne spominjem one manje organizacije jer su iste limitizirane za ocuvanje prava kucnih mezimceta

Nenadmasiv si. Ja sam nova, pa sam se zeznula sa replikama naspram tvojih skrabotinama. Ionako te niko ne zarezuje. Toliko sa tobom. Idi okreci jos neki stan. Sa gletovanjem.

Vrh

PostPostano: 22 kol 2013, 23:06 

":islam se zvao moj pokojni komshija."
Ja kuma li dusmanina"

Vrh

PostPostano: 22 kol 2013, 23:07 

":islam se zvao moj pokojni komshija."
Ja kuma li dusmanina"

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: