|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa manje više. Staro Mirijevo je klasična rupa.
Dole kod stare crkve. Bukvalno se spuštaš u njega sa svih strana. A kad ideš od crkve prema gore ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:48 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Pa tri strane su na gore. Jedna izbija na Bulevar, drugom završiš u Slance i treća preko škole i maksija opet na brdo.
Samo je jedna ravna ka Karaburmi preko Mirijevskog bulevara.
Ali to je skoro izgradjeno. Kad je Dudi živeo toga nije bilo. Bio je potok. I samo jedan mali mostić iza gimnazije kojim nikad niko nije išao.
Rupa klasična.. :)
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Točno rupčaga, ali najjeftinija. Baš luzerski kraj. Ima nešto vila sa estradom.
1200 e m2 a najam 60 m2 je 200 e.... zato nam je Don Huan biodiskriminiran.
Ženske prvo pitaju za plaću i kraj đe živiš.
Ja sam na Zvezdari, brdo iznad. Vidim maglu i smog. Ista slika tko Sarajevo.... Užas živi.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Srijem je strateški bitan. Nema nikakvih prepreka za dalji napredak.
Beograd je prešao sve reke. Nalazi se i u Šumadiji, i u Sremu i u Banatu.. :)
. I u Posavini i u Podunavlju. Megalopolis bato.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:53 |
|
|
K:M je napisao/la: Točno rupčaga, ali najjeftinija. Baš luzerski kraj. Ima nešto vila sa estradom.
Ja kad sam živeo u Mirijevu, govorio sam ribama da sam iz Pirota, a ne Mirijeva. Bolje sam prolazio.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 10:57 |
|
|
K:M je napisao/la: Točno rupčaga, ali najjeftinija. Baš luzerski kraj. Ima nešto vila sa estradom.
Ja sam na Zvezdari, brdo iznad. Vidim maglu i smog. Ista slika tko Sarajevo.... Užas živi. Novija rupa. Mirijevo se tek počelo izgrađivat pred rat,negdje 1989.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 11:01 |
|
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Točno rupčaga, ali najjeftinija. Baš luzerski kraj. Ima nešto vila sa estradom.
Ja kad sam živeo u Mirijevu, govorio sam ribama da sam iz Pirota, a ne Mirijeva. Bolje sam prolazio.. :) . Točno si znao caku. Dudu nije i zato je bio traumatiziran, stigmstiziran, izoliran tko covid 19 labaratorijski virus. Točno se to vidi i isčitava iz njegovog forumskog opusa.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 11:01 |
|
|
U Beogradu sam živeo u skoro pola grada, pa i više
Mirijevo, Karaburma, Sarajevska, Banovo Brdo, kod Djerma, 45-ti, Paviljoni, Studenjak, Zemun, Borča..
Najlepše uspomene imam iz studenjaka. Krevet u domu mi je bio izreckan kao podlaktica Kristijana Golubovića.. :)
Ali najbolji kraj je Zemun.
To ću posrbiti, definitivno. A možda i Batajnicu, videću.
Brza pruga se gradi. Za 15min si kod Vuka.. :)
.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 13:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60766 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Dudu je bio u misiji širenja teritorija do Mirjeva 4. Da pobode kočiće za budući hrv distrikt. Dudu je grešio tko Srbi 90-tih. Tražio je tudje.. :) Želeo je Šumadiju. Zato smo ga i vratili traktorom nazad u Zagreb.. :) Lasica je mnogo praktičniji. Traži samo povijesni hrvatski teritorij i ništa više.. :) . SOA me slala da izvidim topografiju, mete, ne mogu sad u detalje, ali čim sam stao na srijemsku stranu znao sam da je to to. Zanimljivo, tad sam baš zamišljao Rafale, u brisućem letu iznad novog Beograda i samo ravno ispaljuju na šumadijsku stranu. Impresionantno, to je jedinstven zaključak moje studije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 13:12 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa manje više. Staro Mirijevo je klasična rupa.
Dole kod stare crkve. Bukvalno se spuštaš u njega sa svih strana. Bio sam poviš rupe, tako reći nadgledao jednim okom Mirijevo, drugim na Dunav i Pančevo te posebno rafineriju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 13:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Dudu je grešio tko Srbi 90-tih. Tražio je tudje.. :)
Želeo je Šumadiju. Zato smo ga i vratili traktorom nazad u Zagreb.. :)
Lasica je mnogo praktičniji. Traži samo povijesni hrvatski teritorij i ništa više.. :)
.
SOA me slala da izvidim topografiju, mete, ne mogu sad u detalje, ali čim sam stao na srijemsku stranu znao sam da je to to. Zanimljivo, tad sam baš zamišljao Rafale, u brisućem letu iznad novog Beograda i samo ravno ispaljuju na šumadijsku stranu. Impresionantno, to je jedinstven zaključak moje studije. Nisu se baš otrošili na tebe. Ovi ViP agenti idu na Dedinje, Senjak, Diplomatsku koloniju. Ili si bio pripravnik, ili ocenjen kao ne propulzivni kadar.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 14:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa manje više. Staro Mirijevo je klasična rupa.
Dole kod stare crkve. Bukvalno se spuštaš u njega sa svih strana. Bio sam poviš rupe, tako reći nadgledao jednim okom Mirijevo, drugim na Dunav i Pančevo te posebno rafineriju. Ma znamo Dudi gde si bio.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 14:06 |
|
|
Ali bio sam svuda, i na Voždovcu i u Novom BG i na Studenjaku itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 14:10 |
|
|
Pa znamo sve.. :)
Na Voždovcu si bio pod prismotrom Karmela, na Novom BG i Studenjaku pod mojom.. :)
Snimao sam te iz 2F u studenjaku.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 04 svi 2021, 14:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Ali bio sam svuda, i na Voždovcu i u Novom BG i na Studenjaku itd. Kako si napredovao u hijerarhiji tako su i bolje lokacije stizale. Da nisi postavljao LOKATORE po Bgd da nas Rafali hrv zrakoplovstva bombardiraju? Šteta što se nisi oženio i ostao. Kulturološki i duhovito si Srbenda na kub. Sada bi bio tajkun, tko Tedeski.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 12 svi 2021, 17:30 |
|
|
.. Broj prvaka u gradovima Srbije 2011/20201. Indjija 414/444 +7.51%2. Novi Sad 3591/3811 +6.13%3. Beograd 15611/16391 +5%4. Novi Pazar 1669/1514 -9.29%5. Subotica 1400/1158 -17.29%6. Tutin 624/450 -27.88%7. Preševo 468/335 -28.42%8. Bujanovac 515/348 -33.14% Odoše manjine na zapad.. :) Inače, Indjija ima načičkanu fabriku do fabrike. Ovde se lepo vidi da imaju najveći rast djaka-prvaka upravo oni. Fabrika je ipak fabrika, a fabrike u Srbiji, sve više i više, niču kao pečurke.. .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|