|
|
Stranica: 67/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:30 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: ..
Marihuana je lek, naučno dokazano. Neka pati koga smeta.. :)
.. Jes' moj ***!!! Našli da ublažava bolove kod nekih teških bolesti i sad narkomani koriste taj bedni izgovor... Svaki marihuandžija kog sam ja upoznao istu tu priču vergla i svaki ima ili napade Paranoje ili Panike ili Šizofrenije ili ne znam ni ja kakvo psihološko oboljenje/problem koje pre tog sranja nije imao... A vi ste obične budale kojima se ovi Hrvati smeju i puštaju da pišete ta sranja da bi nam se izrugivali... fuj!!! Trava je za pi*ke. Muškarci vošte rakiju.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:32 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
buenos aires je napisao/la: Imaš rak? Nisi se hvalio. Nemam Serbijanos airesu, a razlog zašto ga nemam, je upravo zbog preventivne dugogodišnje konzumacije najvećeg leka protiv tumora ikada-marihuane.. Čovečanstvo je sa marihuanom dobilo najveći mogući blagoslov, jer je ta biljka genijalna.. :) Srbija mora da legalizuje marihuanu i da pomaže čitavom čovečanstvu. Mi Srbi smo vazda oslobadjali porobljene susjede, moramo nastaviti sa tim našim božanskim misijama. Nismo za džabe nebeski narod.. :) Uostalom, što bi jedna Holandija bila pametna, a mi glupi. Kad smo mi proizvodili opijum u Kraljevini i bili glavni distributeri na celom svetu, oni su tada pečurke brali, i porobljavali Crnce.. ... :) Bednici.. ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:33 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: A to, hebiga, propao nam posao. Nama je više u interesu da se radi autocesta u smjeru sjeverozapad-jugoistok odnosno jadransko jonski koridor. Doći će valjda i taj dan...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:40 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: ..
Marihuana je lek, naučno dokazano. Neka pati koga smeta.. :)
.. Jes' moj ***!!! Našli da ublažava bolove kod nekih teških bolesti i sad narkomani koriste taj bedni izgovor... Svaki marihuandžija kog sam ja upoznao istu tu priču vergla i svaki ima ili napade Paranoje ili Panike ili Šizofrenije ili ne znam ni ja kakvo psihološko oboljenje/problem koje pre tog sranja nije imao... A vi ste obične budale kojima se ovi Hrvati smeju i puštaju da pišete ta sranja da bi nam se izrugivali... fuj!!! Ikmane ako ne poznaješ materiju ne blamiraj se. Ja sam cigare ostavljao tri puta, sad ne pušim već dve godine. Svaki put kad sam ostavljao cigare nije mi bilo dobro 3 dana. Bukvalno kao narkoman sam se raspadao, svaki put kad ostavim. Marihuanu sam pirkao do tamo neke 25-te i samo jednog dana prestao, bez da trepnem. Bukvalno 8 godina nisam ni pomislio na buksnu, osim kad se potegnu ovako neke priče. Marihuana je lek, kraj priče. Alkohol i cigare su 10 puta štetnija *** od konoplje-božanske biljke.. ..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:41 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa to.
Bukvalno 80% današnjih Srbijanaca su poreklom prečano/crnogorci i Graničar kad sere po "Srbijancima" ustvari sere sam po sebi..:)
Sad koji su mu motivi za to, ja stvarno ne znam, ali očigledno je da lik nema pojma o Srbiji.. :)
Kao Hrvati.. :) Ime Šumadija je nastalo zato što je celokupno stanovništo napustilo taj prostor u Ugarsku za vreme Velikih seoba Srba, pa je taj prostor zarastao u šumu i tako dobio naziv Šumadija. Kasnije su taj prostor naselili Hercegovci i Crnogorci. Ali šta zna prašinar iz Šeste ličke.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:44 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Kvaki, bio sam ubeđen da si ti konzervativan, pobožan, starovremski tip sa kojim se zdravorazumski i bogougodno priča... a ti puštaš uzdizanje droge na pijadestal?! Užas, katastrofa, propast, krah!!! Grobar je napisao/la: Čovečanstvo je sa marihuanom dobilo najveći mogući blagoslov, jer je ta biljka genijalna.. :) Ne, ova Tema je dobila ono što su forumski Hrvati i Muslimani priželjkivali: odličnu priliku da se smeju grohotom Srbima i njihovom samouništenju! A vi budale se još hvalaite svojom budalastošću... weasel je napisao/la: A to, hebiga, propao nam posao. Nama je više u interesu da se radi autocesta u smjeru sjeverozapad-jugoistok odnosno jadransko jonski koridor. Doći će valjda i taj dan... Da se ovaj izgradio, uvukli biste CG u svoj medveđi zagrljaj i za ovih 10 god ih uvukli u Hrvatosferu...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:49 |
|
|
... Legalize it.. .. ....
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 12:53 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Kvaki, bio sam ubeđen da si ti konzervativan, pobožan, starovremski tip sa kojim se zdravorazumski i bogougodno priča... a ti puštaš uzdizanje droge na pijadestal?! Užas, katastrofa, propast, krah!!! Nije marihuana ništa veća droga od alkohola, ili ovisnosti o kocki ili video igricama. Marihuana je tek biljka, koja može biti korištena u korisne svrhe npr. medicinske, a može biti i zloupotrijebljena. Kao npr. i najobičnije tablete za smirenje rekao bih. Droga je stanje uma. Uzmi jednu drogu, ovisnik će samo uzeti drugu. Hoćeš na kraju i ljepilo zabraniti? Poanta je ovisnik je nesretan čovjek kome treba pomoći suočiti se sa problemima. Droga je tu potpuno nebitna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:03 |
|
|
Tako je Kvaki. Marihuana je boginja života.. Jedini način da se zloupotrebi marihuana je da se ne koristi.. :) Marihuana jedino štetno dejstvo koje ima, je kad se puši, zbog prostog unosa dima, tj. ugljen-monoksida u pluća.. I to je sve.. Ako se pije čaj ili prave kolačići, onda nema nikakvih štetnih dejstava po organizam, samo leči i telo i um.. :) Kao što su žabari poznati po Pici-Napolitani tako i mi u Srbiji teba da pravimo turistima Gibanicu-Marihuanu.. :) Umesto zelje da im metnemo hedovinu... ..
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:04 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako može Srbija postati lider regiona s trgovinom drogom kad to sve vode Crnogorci? Adolfe, beli čoveče, kad ćeš dojahati do Drine? Da usput domoroci sa Sokoca razmotiraju i tebe i konja, te prepakuju u Golf 2 kako bi mogao motorizovan da nastaviš put Šapca.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:05 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
aleksije radicevic je napisao/la: =)) Pa, brate, ti odmah ides u krajnos. Vidis kako je monah Arsenije batalio to, i postao uzoran covek. Znaci ima nade. Mozda cak i za Sesu. Zabrinjevajuce je sto KiMi zna ove stvari oko distribucije, a Grobi zna drogeraski sleng i terminologiju... Ali mozda to slucajno znaju, naculi od drugih, ne mora da znaci da su u tome... Bata Aleksje, to je zbog druženja iz mladosti iz Pariske komune. Od tamo su moji frendovi danas u Cirihu golemi poduzetnici. Elem moj đed i familija su sadili i topli indijsku konoplja u Južnoj Moravi. To je bilo profitabilno. Kad se vraćaju halucinacije da lete sa volovskom zapregom, vile raviojle i slični tripovi. To je bio extra posao još u tvojoj omiljenoj kraljevini. Državni posao, pod zaštitom krune, kao danas Škaljarci, Kavčani, Sale Mutavi, janjičari pod zaštitom Mila, AV. Ništa se povjesno nije promjenilo, osim imena skrbnika.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:08 |
|
|
..
Brat Kiminjo jedan je od nas.. :)
I Kvaki je izgleda pirkao kao mlad na nekom hercegovačkom kamenu.... :)
..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Kvaki, bio sam ubeđen da si ti konzervativan, pobožan, starovremski tip sa kojim se zdravorazumski i bogougodno priča... a ti puštaš uzdizanje droge na pijadestal?! Užas, katastrofa, propast, krah!!! Nije marihuana ništa veća droga od alkohola, ili ovisnosti o kocki ili video igricama. Marihuana je tek biljka, koja može biti korištena u korisne svrhe npr. medicinske, a može biti i zloupotrijebljena. Kao npr. i najobičnije tablete za smirenje rekao bih. Droga je stanje uma. Uzmi jednu drogu, ovisnik će samo uzeti drugu. Hoćeš na kraju i ljepilo zabraniti? Poanta je ovisnik je nesretan čovjek kome treba pomoći suočiti se sa problemima. Droga je tu potpuno nebitna. Stvar je u tome što marihuana dokazano, bez ikakve sumnje, čini manju štetu organizmu od cigareta ili alkohola. Cigarete i alkohol su legalne, marihuana nije. A da ne pominjem sledeći nivo ludila neukih ljudi gde se osobama koje puše marihuanu pušta edukativni video ispovesti bivšeg heroinskog zavisnika kao neka opomena.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:23 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tako je Kvaki. Marihuana je boginja života.. Jedini način da se zloupotrebi marihuana je da se ne koristi.. :) Marihuana jedino štetno dejstvo koje ima, je kad se puši, zbog prostog unosa dima, tj. ugljen-monoksida u pluća.. I to je sve.. Ako se pije čaj ili prave kolačići, onda nema nikakvih štetnih dejstava po organizam, samo leči i telo i um.. :) Kao što su žabari poznati po Pici-Napolitani tako i mi u Srbiji teba da pravimo turistima Gibanicu-Marihuanu.. :) Umesto zelje da im metnemo hedovinu... .. Da. Jedina šteta od marihuane je ona koju pravi plućima. Ali barem nema desetine hiljada kancerogenih supstanci kao cigarete. Ili kao hrana iz McDonald'sa. Veće sranje si napravio organizmu da se mesesec dana konstantno hraniš u meku svaki obrok, nego da godinu dana pušiš vutru svaki dan.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:24 |
|
|
To je mit. Marihuana ukoliko je često konzumirana čini ogromnu štetu mozgu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:27 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: To je mit. Marihuana ukoliko je često konzumirana čini ogromnu štetu mozgu. Kako kome. Triba mozak imat, pod jedan.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:28 |
|
|
Može da se javi amotivacioni sindrom (što je premećaj u ponašanju), ali to nije nepovratno stanje. Napravi pauzu mesec dana i to nestane. Daleko veću štetu mozgu pravi alkohol. Marihuana nija zdrava, ali je daleko manje nezdrava od gomile stvari koje su legalne.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Da. Jedina šteta od marihuane je ona koju pravi plućima. Ali barem nema desetine hiljada kancerogenih supstanci kao cigarete. Ili kao hrana iz McDonald'sa. Veće sranje si napravio organizmu da se mesesec dana konstantno hraniš u meku svaki obrok, nego da godinu dana pušiš vutru svaki dan. Tako je, ako piješ čaj, nikakve štetne posledice po organizam. Ja sam poduvao 150 hiljada buksni za života, a danas sam zdrav kao dren. Imam 102kg i visok sam 1,90.. Ove pijandure od 15 kila, ispred zadruge, što se leše od pljuga i zaječarskog, mogu da naredjam jednom rukom sve zajedno koliko ih im na klupi.. :) O stanju uma i psihičke stabilnosti i da ne govorim. Ta ekipa koja umire u 50 godina od ciroze jetre, po ceo dan raspravlja o tome da je zemlja ravna ploča i da će od vakcine rogovi da im izrastu.. Od njih petoro, jedan se samo oženio, ali ga žena ostavila posle tri godine jer je pijandura, pa je sad naziva kurvom.. :) Marihuana je lek. Pola sveta je legalizovalo travu, svi će to uraditi za sto godina i mi ćemo isto. Čekanjem samo gubimo milijarde i milijarde godišnje, a sve što treba je zakonski akt, koji se donese za pola sata.. Znanje i neznanje su najveći resurs/kočničar neke nacije ... ..
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:33 |
|
|
Marketinška agencija GroupM gasi se u BiH, nastavljaju rad iz Srbije https://www.klix.ba/biznis/marketinska- ... /201214041Marketinško tržište u našoj zemlji na kraju ove godine pretrpit će ozbiljan udarac. Agencija GroupM gasi svoju bh. podružnicu, a poslove i sve klijente prebacuje na svoj beogradski ured. Naša zemlja gubi radna mjesta i značajan prihod po pitanju uplate poreza. Informacija je našem portalu potvrđena iz same agencije GroupM, a kazano nam je kako je vijest javljena i svim klijentima. "Poslovne operacije završavaju s 31. decembrom ove godine, a firma ostaje sve dok se ne završe pravni odnosi, svi radnici ne dobiju otkaze i ostale završne aktivnosti ne budu provedene", kazali su. Kazano nam je kako svi klijenti prelaze u Beograd te će se s te adrese nastaviti upravljati kampanjama za Bosnu i Hercegovinu. Ova odluka nije vezena za posljednju krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa, kazali su nam, već je ranije rješenje kompanije MediaCom. Ovakve poslovne odluke uzrokovat će značajan tržišni udar jer veći broj relevantnih svjetskih kompanija sad će biti opsluživan iz susjedne Srbije. Posljedice će se osjetiti i kroz pad prihoda koji je ostvarivan na bazi brojnih kampanja koje je GroupM provodio.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Da. Jedina šteta od marihuane je ona koju pravi plućima. Ali barem nema desetine hiljada kancerogenih supstanci kao cigarete. Ili kao hrana iz McDonald'sa. Veće sranje si napravio organizmu da se mesesec dana konstantno hraniš u meku svaki obrok, nego da godinu dana pušiš vutru svaki dan. Tako je, ako piješ čaj, nikakve štetne posledice po organizam. Ja sam poduvao 150 hiljada buksni za života, a danas sam zdrav kao dren. Imam 102kg i visok sam 1,90.. Ove pijandure od 15 kila, ispred zadruge, što se leše od pljuga i zaječarskog, mogu da naredjam jednom rukom sve zajedno koliko ih im na klupi.. :) O stanju uma i psihičke stabilnosti i da ne govorim. Ta ekipa koja umire u 50 godina od ciroze jetre, po ceo dan raspravlja o tome da je zemlja ravna ploča i da će od vakcine rogovi da im izrastu.. Od njih petoro, jedan se samo oženio, ali ga žena ostavila posle tri godine jer je pijandura, pa je sad naziva kurvom.. :) Marihuana je lek. Pola sveta je legalizovalo travu, svi će to uraditi za sto godina i mi ćemo isto. Čekanjem samo gubimo milijarde i milijarde godišnje, a sve što treba je zakonski akt, koji se donese za pola sata.. Znanje i neznanje su najveći resurs/kočničar neke nacije ... .. Sto puta gore je biti hronični alkoholičar, to je svakom sa pola grama mozga jasno.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 13:44 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa to.
Bukvalno 80% današnjih Srbijanaca su poreklom prečano/crnogorci i Graničar kad sere po "Srbijancima" ustvari sere sam po sebi..:)
Sad koji su mu motivi za to, ja stvarno ne znam, ali očigledno je da lik nema pojma o Srbiji.. :)
Kao Hrvati.. :) Ime Šumadija je nastalo zato što je celokupno stanovništo napustilo taj prostor u Ugarsku za vreme Velikih seoba Srba, pa je taj prostor zarastao u šumu i tako dobio naziv Šumadija. Kasnije su taj prostor naselili Hercegovci i Crnogorci. Ali šta zna prašinar iz Šeste ličke. Da je naš to bi znao, ali pošto se folira sa kradenim ID onda se ovako provaljuje. Karađorđe je satrao 1/4 populacije u I ustanku. Dok je Veliki Miloš sa manje od 10 k ostvario cilj. Diplomacijom, molbama i zlatom.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 14:06 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Marketinška agencija GroupM gasi se u BiH, nastavljaju rad iz Srbije https://www.klix.ba/biznis/marketinska- ... /201214041Komentar ispod vesti... Citat: Udarac na privredu tako što marketinška kompanija sa 10 zaposlenih prestaje sa radom (ne stvara novu vrijednost, obična usluga koju danas svako može raditi sa dostupnim alatima i platformama na internetu). To što se zatvaraju fabrike i firme koje proizvode - to naravno nije udarac na privredu. Ovdje udarac zbog par hiljada maraka poreza - a budala Tito dragi! .. I odgovorina njega.. Citat: postajes marioneta, sitan kusur, doduse nikada nismo ni bili nista drugo, sto su ti strani kanali na kablovskoj titlovani na srpskom ili hrvatskom, sto su ti crtani na hrvatskom, sto ti strane kompanije pokrivaju marketing agencije iz susjednih drzava, sto BH posta nema sortirni centar za amazon nego ce BH mozda (MOZDA!) biti pokrivena iz hrvatske, sto bilo koji veci brand bosnu pokriva iz druge zemlje Citat: To nije toliko direktan udarac koliko indirektan.I koliko najava da postajemo pridruzeni dio Srbije preko Mini Sengena. Haj samo pogledaj, koliko je glavnih predstavnistava u Beogradu, a koliko zastupnistava u Sarajevu, poznatih svjetskih brendova. A tek, koliko ce ih biti. Problem je sto postajemo srbijanska kolonija. Ali to je ovaj narod i zasluzio kad po cijeli dan gleda Zadrugu, Parove...i ostala srbijanska smeca. ....
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 14:07 |
|
|
Idemo dalje.. Počinje gradnja fabrika ozbiljnijih igrača u Srbiji.. Prvi medju nima, Toyo Tires.. Položen temeljac za Tojo tajers u Inđiji; Vučić: Izvoz kompanije će biti 240 miliona € VIDEOhttps://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1780798Citat: Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike guma japanske kompanije Tojo tajers u Inđiji. Početna faza je investicija od 380 miliona evra. U prvom talasu biće zaposleno preko 500 radnika, sa platama većim od republičkog proseka.. ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 14:27 |
|
|
Grobi dao si gas, Nemoj dudu da nam kolabrira.
Juče je na 5 str čak i čaršave sa U vojskom i bitkama postavljao.
Sledeća tvrtka agencija da se preseli je NJEGOVA.
Iz Zg da prinudno emigrirao ponovo u Mirjevo 4. Tko pre 10 g kada je bio mlađi referent Pantić.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 14:38 |
|
|
Nema ga Dudi nešto danas, izgleda da ne može izdrži ovaj tempo.
Ceo život sam u treningu, da srušio bih prepreku.. :)
Pokušavaju susjedi da zatrpaju svaku dobru vest iz Srbije trolovanjem, ali mi uvek roknemo novu..
Šta ćemo? U Srbiji svaki dan nikne jedna nova fabrika. Kao da ih sadimo.
Protiv toga nema leka.. Balkanski leopardi su nezaustavljivi.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|