|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 118 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:32 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Jugoslavija ne postoji od trenutka kada se ugrozili autonomiju Voše i Kosova ravnog, jebate Stora, jel to tak' teško s'vatit'  Teorija ti je niđe veze. Ponesu ga mladenačke strasti. Ti ćeš meni četniče da rušiš Jugooslaviju!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:34 |
|
|
Nije Matija Ljubek veslao da bi srpski specijalci upadali u rudnik na Kosovu  U hebote, tek sad vidjeh da je čovjek poginuo.... jazuk... rip...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:36 |
|
|
A hrvatski udbaši u Beogradu mjenjali izvješća i krivili Srbe za sve. 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:38 |
|
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: Teorija ti je niđe veze.
Ponesu ga mladenačke strasti. Ti ćeš meni četniče da rušiš Jugooslaviju! Od tog trenutka je boravak u Jugoslaviji postao opasan za zapadne republike, ergo Jugoslavija je bila osuđena na raspad...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:39 |
|
|
Ko je gledao Balkanska pravila sve mu je jasno... eh da Krcun i Leka poživješe.... (oprosti mi Bože što se i šalim ovako... )
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:39 |
|
|
I ja kažem.
A lijepo smo svi mogli živjeti skupa da Srbi nisu počeli gluposti izvoditi.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:43 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Lijepo smo mi živjeli i u Kraljevini Srba,Hrvata i Slovenaca, što se kaže svega je bilo samo hljeba najmanje.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:45 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Metemma je napisao/la: Ko je gledao Balkanska pravila sve mu je jasno... eh da Krcun i Leka poživješe.... (oprosti mi Bože što se i šalim ovako... ) Ma Hrvati su uvijek imali penicilin za takve. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:47 |
|
|
Ko je Leka, Rankovic?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:48 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Dašta.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:48 |
|
|
Spletkarenje ispod žita vam je uvijek išlo, takav ste narod, tako ste i stvoreni 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 07 srp 2013, 23:58 |
|
|
Ajd suti, mi Srbu koji nas mislija u prvoj Jugi zajebati koknuli, a vi Hrvatu sefu druge jos danas cuvate grob, i ljubite dupence. Sad ko je tu lud. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 00:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Metemma je napisao/la: Spletkarenje ispod žita vam je uvijek išlo, takav ste narod, tako ste i stvoreni  Dovoljno dobro da nadmudrimo brojčano duplo veći narod i osiguramo svoju opstojnost i prosperitet na ovijem prostorima. Baš smo mućki provokatori  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 00:06 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ajd suti, mi Srbu koji nas mislija u prvoj Jugi zajebati koknuli, a vi Hrvatu sefu druge jos danas cuvate grob, i ljubite dupence. Sad ko je tu lud.  Šuti tamo, to je Musolini organizovao, vi ste samo vodili brigu o Bugarinovom konju  Zadar1993 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Spletkarenje ispod žita vam je uvijek išlo, takav ste narod, tako ste i stvoreni  Dovoljno dobro da nadmudrimo brojčano duplo veći narod i osiguramo svoju opstojnost i prosperitet na ovijem prostorima. Baš smo mućki provokatori  . Pff, samo ste dobili nagradu za izdaju svoje slobodarske domovine imperijalistima. Ne precjenjuj vašu ulogu oruđa 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 00:09 |
|
|
I Met i Punti nešto postali crveni u zadnje vrijeme, kuda ide ovaj svijet 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 00:23 |
|
|
Volvo, sala je sala, ali ovo...e to je prislo miru!!! 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 00:43 |
|
|
Da su Srbi bili pametni i išli u tal sa nezajažljivima možda bi im danas očuvali srpsko Kosovo. Ugledajte se na igrače. Spletkarimo od stoljeća sedmog. 
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Srbija ne želi sve dugove iz Jugoslavije, ali zato želi sve sportske medalje. Postano: 08 srp 2013, 01:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ispadoh ja kriv što imamo OK stariji od obe Juge. Ako je verovati wiki, iz BiH su sledeći osvajači medalja u pojedinačnim sportovima: Citat: Slobodan Kačar Tadija Kačar Radomir Kovačević Anton Josipović
Kako bi ove medalje podelili? Pa valjda bi sve trebali pripasti BiH. Osim ako neki od navedenih svoju profesionalnu karijeru nisu izgradili u kojoj drugoj republici i afirmirali se kao njeni građani.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|