|
|
Stranica: 20/110.
|
[ 2747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:39 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
... Goldman Saks: Bakar - nova naftahttps://www.b92.net/biz/vesti/svet.php? ... id=1843311Citat: Njujork -- Analitičari Goldman Saksa za robne berze kažu da je bakar nova nafta i predviđaju rast cene crvenog metala na 11.000 dolara po metričkoj toni. Srbija ima gas i naftu budućnosti, a to su bakar i litijum.. ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:44 |
|
|
K:M je napisao/la: Trilateralka ruši AV i čelično prijateljstvo.
Po nalogu američke ambasade. . Zato su je šutnuli sa ministarstva za auto kineske puteve. K:M-e kakva ti je Zoka za filovanje? Meni nije nešto, ali vidi joj se kita u očima, a to me mami.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Trilateralka ruši AV i čelično prijateljstvo.
Po nalogu američke ambasade. . Zato su je šutnuli sa ministarstva za auto kineske puteve. K:M-e kakva ti je Zoka za filovanje? Meni nije nešto, ali vidi joj se kita u očima, a to me mami. Zoka je stara i JEBOZOVNA, NEGOVANA koka. Pre bi njoj dao, nego nekoj upola mlađoj, a zarozanoj. Zoka milfa, matora koka je MOJ BROJ. LAJKIĆ za njuma.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:08 |
|
|
Ih bre momci, pa vi ste kao dvadestogodisnjaci. Ne birate, nego daj sve sto naleti... Ja imam mentalnu barijeru, meni nijedna u SNS nije privlacna, zato sto je u SNS. Cak ni Irena ekolog.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:13 |
|
|
Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
Zamišljam je kako mi pravi pitu od zelje i samo ima keceljče na sebi i malo brašno na čelo od brisanje.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim pogled preko njenog ramena, da vidim kako razvlači koru.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
Zamišljam je kako mi pravi pitu od zelje i samo ima keceljče na sebi i malo brašno na čelo od brisanje.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim pogled preko njenog ramena, da vidim kako razvlači koru.. :) Zamisljas je kao Jagodinku Simonovic!
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim6 pogled preko njenog ramena da vidim kako razvlači koru.. :) I ja, imamo isti okus.... Jagodinka Simonović.... Mesi, mesi iz "Varljivo ljeto 68". @Aleksije,nećemo naše sexualne fantazije i perverzije da blokiramo članskim iskaznicama. Stop diskriminiraju vrhovnica iz SNSa.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:20 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim6 pogled preko njenog ramena da vidim kako razvlači koru.. :) I ja, imamo isti okus.... Jagodinka Simonović.... Mesi, mesi iz "Varljivo ljeto 68". @Aleksije,nećemo naše sexualne fantazije i perverzije da blokiramo članskim iskaznicama. Stop diskriminiraju vrhovnica iz SNSa. Kako ste krenuli, doci cete do Pilje, Sandre Bozic, Jorgovanke... Ja esenesovke ne bi pipnuo, eventualno clanice podmlatka SPS-a!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zamisljas je kao Jagodinku Simonovic! Pa otprilike.. :) A ponekad ga bacam i na varijantu, da sam ja pacijent, a ona doktorka. I ja sam kao posekao malo butinu sa unutrašnje strane(jedan konac max), a onda ona klekne da pogleda, krene da dodiruje ranu rukavicama i pogleda me samo u jednom trenutku svojim krupnim okicama odozdole.. ..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 23:32 |
|
|
... Najavljena gradnja kovid bolnice i u Nišu - Lokacija na ulazu u grad ima sve infrastrukturne preduslovehttps://www.ekapija.com/news/3241344/na ... azu-u-gradCitat: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će se u Nišu izgraditi još jedna bolnica, poput one u Batajnici, koja će, dok traje epidemija, biti namenjena za lečenje kovid pacijenata, a nakon toga će postati gradska bolnica. ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 16 tra 2021, 10:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 16 tra 2021, 13:18 |
|
|
Naša čelična bratja obaraju sve svoje rekorde.
Prenapuhali su ekonomiju i imaju rast u
1.kvartalu 2021 za FANTASTIČNIH 18,3%.
Da vidimo odgovor raspadnutog Bidona i ČEMERike... ubojstava, nasilje, pljačka i palež, te ubojstava iz mržnje Afro građana.
Netoleriranje, segregacija i diskriminiranje. Treba ČEMERiku staviti pod STARATELJSTVO....
I baba Merkelice, gde na temi kolege otkazuju za 30% gradnju ureda, jer je ekonomija komirana....
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 16 tra 2021, 23:53 |
|
|
Grobar je napisao/la: ...
Počela proizvodnja vakcine Sputnjik V na "Torlaku" VIDEO
... Nikakva proizvodnja nije u pitanju, nego flaširanje gotove supstance iz Instituta Gamaleje.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 02:28 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Zasto Srbija ima ovako nistu stopu zaposlenosti, o cemu se tu radi? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... yment_rate
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 10:01 |
|
|
Radi se o tome da ti podaci nisu tačni.
Po RZS-u Srbija ima 2.253.159 zaposlenih(onih koji redovno uplaćuju doprinose, svaki mesec) u januaru mesecu, a prema anketi 2.920.900(anketa koju koristi i Eurostat, i koja je ovde po sredi i koja uključuje svakoga ko je primio bilo kakav novac za svoje uslugu u toku meseca)
Srbija ima 6,8 miliona stanovnika i 1,7 miliona penzionera. Mladjih od 15 godina ima oko milion.
Dakle, od 15 do 64 godine, Srbija ima 4,1 miliona ljudi.
2,92 miliona od 4,1 miliona je 71,5%
Čak i da se nama gleda procenat samo onih koji redovno uplaćuju dobrinose(RZS), svaki mesec(stalno zaposleni) to je opet 55%, a ne 47%..
Ili je neko prikupljao podatke paušalno i uredjivao na wikipediji, ili je nama računao podatke iz zavoda, a ostalima anketu o zaposlenosti.(koja uvek ima mnogo više zaposlenih od broja redovnih koji uplaćuju doprinose jer takva je metodologija)
Primer Hrvatske. Po njihovom zavodu broj zaposlenih(onih koji redovno uplaćuju doprinose) je 1,51 miliona, po anketi 1,7 miliona, a broj stanovnika od 15 do 64 godina iznosi oko 2,7 miliona.
Dakle, ako koristimo iste aršine(zavod obe zemlje, a ne ankete)
Njihov broj zaposlenih je 55%, a tek po anketi iznosi 62%..
Dakle, Srbija broj zaposlenih (ukoliko se računa broj zaposlenih iz zavoda) je 55%, a ukoliko se računa anketa(Eurostat) onda je 71,5%
Hrvatska broj zaposlenih(zavod) je 55%, a ukoliko se računa anketa(Eurostat) onda je 62%
...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 15:13 |
|
|
Autoput Kuzmin-Rača-Bijeljina, most preko Save koji spaja Srbiju i Republiku Srpsku..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 16:32 |
|
|
Najbolja kombinacija su stara teta i mlado momče. Ona zna, a ti možeš.. Kad sam bio mladji jelen, obožavao sam da kidišem na tetice. Samo se pogledamo i to je to. :)
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 17:36 |
|
|
Hoće li majčica Srbija da otvori neku fabričicu kod svoje ćerkice Srpske ? Jesmo li mi ćerkica ili pastorka ? Nama nedostaju u mnogim opštinama proste investicije kao što su hladnjača ili fabrika peleta.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 20:18 |
|
|
...
Kula Beograd - April 2021
Beograd na vodi gradilište
Beograd na vodi - Metropolitan i Simfonija
...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 20:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 20:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Grobar je napisao/la: ...
Počela proizvodnja vakcine Sputnjik V na "Torlaku" VIDEO
... Nikakva proizvodnja nije u pitanju, nego flaširanje gotove supstance iz Instituta Gamaleje. Mi bi željeli da i naši sosjedi RH i BiH "" flaširaju vodu", a ne da pune mezarja i da se čeka na đenaze i poklope, a da ti treba veza za hladnjače pune mrtvaka. Čujem da se otpuštaju djelatnici, sa mizernim plaćama, iz "Sarajevskog kiseljaka"....kažu pije se puno Radenska.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 17 tra 2021, 21:07 |
|
|
... Nova autobuska stanica Beograd..... Novi Sad - BIGNIŠ - Delta Planet...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 18 tra 2021, 00:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Grobar je napisao/la: ... I Render celog projekta..... Ima li igdje slika, kako je prije izgledao ovaj prostor na renderu? Ako je moguce iz zraka.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 18 tra 2021, 00:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 18 tra 2021, 22:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|