|
|
Stranica: 8/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:37 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: storarare je napisao/la: Dosad je sve pogodio . Šta tačno? Rekao ti je sve. Čitaj malo šta piše. Nije ovo specijalna škola pa da sve moramo specijalno da ti objašnjavamo.. :) BTW, vratio sam se nazad u majku Srbiju prelepu i premoćnu. Zaboleli me bubrezi od grčkih i makedonskih "autoputeva" Tek kad sam prešao nazad odmorio sam. Za par dana se pakujem. Idemo dole. Ili u levo iz mog kuta.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Bošnjak_007 je napisao/la: storarare je napisao/la: Dosad je sve pogodio . Šta tačno? Pogodio je da će biti rat u Ukrajini . Čak je pogodio i tačan datum . Za Kosovo je rekao da će se eskalacija desiti 25 avgusta . Pa nije on obični prašinar .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:47 |
|
|
storarare je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Šta tačno? Pogodio je da će biti rat u Ukrajini . Čak je pogodio i tačan datum . Za Kosovo je rekao da će se eskalacija desiti 25 avgusta . Pa nije on obični prašinar . Kad je to pisao, dva mjeseca prije događaja? Pa sedmicama se o svemu pisalo što si naveo Ne lupaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:49 |
|
|
JNA je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Šta tačno? Rekao ti je sve. Čitaj malo šta piše. Nije ovo specijalna škola pa da sve moramo specijalno da ti objašnjavamo.. :) BTW, vratio sam se nazad u majku Srbiju prelepu i premoćnu. Zaboleli me bubrezi od grčkih i makedonskih "autoputeva" Tek kad sam prešao nazad odmorio sam. Za par dana se pakujem. Idemo dole. Ili u levo iz mog kuta.. :) . Ma šta ćeš specijalno da objašnjavaš debilčino jedna, to što on lupeta pisali su svi mediji u regionu sedmicama i mjesecima prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:54 |
|
|
Tišina tamo. BTW, umro sam od smeha u Grčkoj. Grk, matorac (60-tak godina), malo mladji od laganinija i nešto stariji od dudija.. Kaže.. Aleksandar Dudić (misli na Vučića, zove ga Dudić  ) gud, gud.. EU put prešur on him, bad his gud, veri gud., stronhli hendl evriting. Serbija strong, meni Serbs in Gris dis jir. Mor den milion. Gej parada bed, no ,no.. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 11:56 |
|
|
|
Kapiram da za ridjobradog i anemičnog nikad nije ni čuo, a za Dudića zna celi svet.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 23 kol 2022, 12:01 |
|
|
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
belky
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 10:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 18:45 |
|
|
|
Zatišje pred buru. Mirno je. Noć je lepa, miriše na kasno leto.
Pišem prve stranice ratnog dnevnika.. :)
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 18:54 |
|
|
JNA je napisao/la: Zatišje pred buru. Mirno je. Noć je lepa, miriše na kasno leto.
Pišem prve stranice ratnog dnevnika.. :)
. Ti ratuješ eventualno s konobarima na kakvoj Grčkoj plaži 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 18:56 |
|
|
|
Vratio sam se iz Grčke. Morao sam. Zvali su me.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 20:01 |
|
|
KFOR napravio barikade, da Srbi ne bi pravili barikade.. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:03 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Grobi, ocekujem te na Europrajdu... nemo izdas... Europrajd ne srpski državni interes . Koliko prajdova toliko i mostEva
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:13 |
|
|
|
Ako će Prajd pomoći da nam se bar malo skinu s kurca oko važnijih stvari, poput uvođenja sankcija na ruske energente ili priznanje Kosova, lično ću šetati s pederima. Jebo vas Prajd, ne znam šta se pržite oko toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:13 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10301 Lokacija: Banja Luka
|
|
Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji će se najvjerovatnije desiti , kad se završi ruska specijalna operacija u Ukrajini . Balkan , poslije Ukrajine.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:19 |
|
|
sev je napisao/la: Ako će Prajd pomoći da nam se bar malo skinu s kurca oko važnijih stvari, poput uvođenja sankcija na ruske energente ili priznanje Kosova, lično ću šetati s pederima. Jebo vas Prajd, ne znam šta se pržite oko toga. Ne treba ih tući , rušiti Beograd, ili bilo šta slično , glupo je . Trebaju zdravi ljudi izaći na ulice istovremeno kad i oni , u što većem broju .. tolikom , da u odnosu na normalni svijet oni budu , mala, mala ,mala , grupa pedera .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:32 |
|
|
|
Pederi su sporedno pitanje. Ova država ima ozbiljne probleme i izazove. Koga boli kurac za pedere. Ako će jedna pederska šetnja pomoći da liberalne sotone kažu "e dobra je ova Srbija" i da nam se skinu s kurca bar na neko vreme, nek prošetaju. Razmišljajte strateški.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:38 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne treba ih tući , rušiti Beograd, ili bilo šta slično , glupo je . Trebaju zdravi ljudi izaći na ulice istovremeno kad i oni , u što većem broju .. tolikom , da u odnosu na normalni svijet oni budu , mala, mala ,mala , grupa pedera .
Glupo i iritantno je sto u sred ovolikih sranja on prihvata da organizuje...pazi sad...ne obicnu gay paradu, na koju su ljudi oguglali vec, i pocela je da smara...sad je moralo da se to digne na visi nivo, da nam ovde dovodi pedere, lezbe i trandze iz citavog sveta.... Kome je Vucic to obecao, za kog qrca zdravlje... malo je jedan dan, nego sad nedelju dana tih pacijenata po gradu, koji mogu da pokrenu nekog da ih napadne, i onda izbije medjunarodni incident sa ocajnom reklamom medju onima koji su vec zeljni da nam zavrnu slavinu i osude kao male Ruse... Dosta vise tog izdrkavanja, okretanja dupeta svakome da nas jebe... jebali ga pederi, nek im on da guze, ionako je nenormalniji od njih... Reci mi nešto , al otmi se subjektivnosti , znam da ga ne možeš smisliti . Misliš li da je on to sam prizvao ili mu je to diktat ? I ne vezano s tim ... koga bi ti volio na vlasti u Srbiji ? Koju stranku i koju ličnost ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:38 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Grobi, ocekujem te na Europrajdu... nemo izdas... Ja sam na odmor u Pirot i tad i sad. Kod nas nema pederi, sve otišlo za Beograd.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:49 |
|
|
Svarog je napisao/la: I ne vezano s tim ... koga bi ti volio na vlasti u Srbiji ? Koju stranku i koju ličnost ? Mariniku. Ona nikad ne bi dozvolila gej paradu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:54 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne treba ih tući , rušiti Beograd, ili bilo šta slično , glupo je . Trebaju zdravi ljudi izaći na ulice istovremeno kad i oni , u što većem broju .. tolikom , da u odnosu na normalni svijet oni budu , mala, mala ,mala , grupa pedera .
Glupo i iritantno je sto u sred ovolikih sranja on prihvata da organizuje...pazi sad...ne obicnu gay paradu, na koju su ljudi oguglali vec, i pocela je da smara...sad je moralo da se to digne na visi nivo, da nam ovde dovodi pedere, lezbe i trandze iz citavog sveta.... Kome je Vucic to obecao, za kog qrca zdravlje... malo je jedan dan, nego sad nedelju dana tih pacijenata po gradu, koji mogu da pokrenu nekog da ih napadne, i onda izbije medjunarodni incident sa ocajnom reklamom medju onima koji su vec zeljni da nam zavrnu slavinu i osude kao male Ruse... Dosta vise tog izdrkavanja, okretanja dupeta svakome da nas jebe... jebali ga pederi, nek im on da guze, ionako je nenormalniji od njih... Pa postalo mu dosadno stalno dizanje tenzija na relaciji Kosovo-Hrvatska-"Bosna". Uvodi "osvježenje".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 22:54 |
|
|
Glupo i iritantno je sto u sred ovolikih sranja on prihvata da organizuje...pazi sad...ne obicnu gay paradu, na koju su ljudi oguglali vec, i pocela je da smara...sad je moralo da se to digne na visi nivo, da nam ovde dovodi pedere, lezbe i trandze iz citavog sveta.... Kome je Vucic to obecao, za kog qrca zdravlje... malo je jedan dan, nego sad nedelju dana tih pacijenata po gradu, koji mogu da pokrenu nekog da ih napadne, i onda izbije medjunarodni incident sa ocajnom reklamom medju onima koji su vec zeljni da nam zavrnu slavinu i osude kao male Ruse... Dosta vise tog izdrkavanja, okretanja dupeta svakome da nas jebe... jebali ga pederi, nek im on da guze, ionako je nenormalniji od njih... Pre 3 godine je dogovorena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 23:10 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Reci mi nešto , al otmi se subjektivnosti , znam da ga ne možeš smisliti . Misliš li da je on to sam prizvao ili mu je to diktat ?
I ne vezano s tim ... koga bi ti volio na vlasti u Srbiji ? Koju stranku i koju ličnost ?
I jedno i drugo...i diktat, i prilika da zaspinuje u svom stilu... Koga umesto njega... upropastio je toliko politicku scenu, korumpirao i potkupio sve, da ne postoji alternativa nikakva... Sa desne strane su mu oni koji da Rusija napadne Srbiju, oni bi navijali za Rusiju, a sa leve trbuhozborci mainstream zapadnih splacina o svetim EU integracijama... s tim sto i medju sobom ima takve ekstreme, koje koristi samo da bi se on predstavio kao najnormalniji tu. Teska je to bolest moj Grobi, rakcina... i dzabe zvake o napretku, samo ovaj segment pokazuje kakvu je karikaturu od ove drzave napravio. Kontam. Izvini , ali ja bih da te još malo ''propitujem''... Znači , nikakva polemika i mudrovanje , nego čista radoznalost . Ja ovu aktuelnu geopolitičku situaciju ( kako u svjetu , tako i ovdje ) doživljavam kao minsko polje . Bivalo je i prije sličnih , nije da nije , ali nekako smo svaki put nagazili na minu . Razmišljaš li i ti slično ? Vidiš li nekog ko ima mapu , uz pomoć koje bi nas provukao kroz njega bez novog sakaćenja ? Ikog ? Ostavljaš li makar i najmanju mogućnost da Vučić upravo to pokušava ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 24 kol 2022, 23:38 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kontam. Izvini , ali ja bih da te još malo ''propitujem''... Znači , nikakva polemika i mudrovanje , nego čista radoznalost . Ja ovu aktuelnu geopolitičku situaciju ( kako u svjetu , tako i ovdje ) doživljavam kao minsko polje . Bivalo je i prije sličnih , nije da nije , ali nekako smo svaki put nagazili na minu . Razmišljaš li i ti slično ? Vidiš li nekog ko ima mapu , uz pomoć koje bi nas provukao kroz njega bez novog sakaćenja ? Ikog ? Ostavljaš li makar i najmanju mogućnost da Vučić upravo to pokušava ? Preozbiljna je situacija Svarog... Nikad nisam voleo propagatore katastroficnih scenarija, ali sad je objektivno toliko usijan citav globus, korak nas deli od masovnog unistenja... danas ona glupaca koja ce da nasledi najveceg huskaca Johnsona rece da je spremna da aktivira nuklearni arsenal, u Americi na vlasti senilni starac i grupa ludaka oko njega, Rusija i Kina su vec u ratnom modu... bogu da se pomolimo da nekome ne pukne film, inace odosmo svi u pm... Plivati u takvoj septickoj jami je umetnost, minimalno cime bi bio zadovoljan je da covek koji vodi ovaj narod koji shvata sta se desava, i drzavni interes mu je ispred svega... Vucic nije to, on je negacija toga... covek koji bi sve ucinio da zastiti svoju vlast, ma koja cena bila...kad njemu nije bilo gadno da se grli sa Clintonom, Srederom i Blerom koji su direktno ubijali ovaj narod, ne zasluzuje ni najmanju sansu vise. Ne znam dal si svestan, da mu opstanak zavisi od odluke da odjavi RS i Srbe tamo, on bi to uradio...kao sto radi sa Kosovom, doveo nas je u bezizlaznu situaciju, i nije ga srmota da i dalje se predstavlja kao zastitnik Srba dole... Voleo bi da nisam u pravu, najmanja zelja mi je da posle biberim - jel sam vam rekao... ali on je toliko procitana knjiga...bukvar za osnovce... Nadam se da nisi u pravu i da ćeš poslije reći - jbga , zayebo sam se .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 06:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Escobar došao na Kosovo da kontrolira situaciju, ide i u Beograd.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|