|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 02:35 |
|
|
|
Ja mislim da je odličan(možda je blaga riječ), a vi pogledajte...
i šta kažete?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 02:46 |
|
|
|
Moja prva reakcija na spot je odlazak do frižidera, znači da je uspeo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 07:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88338 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sviđa mi se. Hrana.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 10:01 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10390 Lokacija: Banja Luka
|
POL_GASOL je napisao/la: Ja mislim da je odličan(možda je blaga riječ), a vi pogledajte...
i šta kažete? Dobro , nema sta... Treba toga raditi vise .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 13:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Odličan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 13:36 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 16:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
|
Sramota nigdje Šumadije u Srbiji. :)
Inače poruka je jasna -> Seljaci rintajte da "Beograđani" mogli uživati na terasi. ;)
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drizzt
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 14:55 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 18:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
|
audio-vizuelno odrađeno za deset ! malo cudno sto su se okomili samo na hranu i pice :/ trebala bi Srbija imati i drugih atrakcija
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 14:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
4 minute je predugo za gledanje reklame, može li netko prepričati u kratkim crtama, hvala lijepo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 14:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Lijepo. Samo gdje se to ovako dugo pušta ? Kako se reže za kratku reklamu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 14:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: 4 minute je predugo za gledanje reklame, može li netko prepričati u kratkim crtama, hvala lijepo. misliš TL;DW 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
POL_GASOL je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: 4 minute je predugo za gledanje reklame, može li netko prepričati u kratkim crtama, hvala lijepo. misliš TL;DW  Pa, mislim da svi na forumu već znaju da imam jednu opaku bolest http://hr.wikipedia.org/wiki/ADHDCitat: Poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje (engl. Attention Defficit and Hyperactivity Disorder - ADHD) odnosno je stanje za koje je karakterističan vrlo visok stupanj motoričke aktivnosti kao manifestacija vrlo visoke aktivnosti uma. Iako se ADHD uglavnom smatra poremećajem, on to nije. ADHD ljudi su najčešće vrlo inteligentni i izrazito maštoviti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63537 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: misliš TL;DW  Pa, mislim da svi na forumu već znaju da imam jednu opaku bolest http://hr.wikipedia.org/wiki/ADHDCitat: Poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje (engl. Attention Defficit and Hyperactivity Disorder - ADHD) odnosno je stanje za koje je karakterističan vrlo visok stupanj motoričke aktivnosti kao manifestacija vrlo visoke aktivnosti uma. Iako se ADHD uglavnom smatra poremećajem, on to nije. ADHD ljudi su najčešće vrlo inteligentni i izrazito maštoviti. i ja patim od toga. treba mi ugraditi neki multitasking jer tko će u isto vrijeme gledat reklamu, čitat o nogometu, sastavljat kolumnu i pratit rasprave na forumu. oprosti, ali za reklamu nemam vremena. doduše, jučer sam pogledao prvih 45 sekundi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 15:31 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
dudu je napisao/la: i ja patim od toga. treba mi ugraditi neki multitasking jer tko će u isto vrijeme gledat reklamu, čitat o nogometu, sastavljat kolumnu i pratit rasprave na forumu. oprosti, ali za reklamu nemam vremena. doduše, jučer sam pogledao prvih 45 sekundi.  Đe me nađe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 15:38 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: dudu je napisao/la: i ja patim od toga. treba mi ugraditi neki multitasking jer tko će u isto vrijeme gledat reklamu, čitat o nogometu, sastavljat kolumnu i pratit rasprave na forumu. oprosti, ali za reklamu nemam vremena. doduše, jučer sam pogledao prvih 45 sekundi.  Đe me nađe.  zato su kompjuteri perspektivniji od nas, zbog višejezgrenih procesora. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 16:31 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
|
Kako nema kolevke Kosova ?

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 13 stu 2011, 17:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28335 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Gdje je Leskovačka mućkalica??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 16 stu 2011, 23:10 |
|
|
drizzt je napisao/la: audio-vizuelno odrađeno za deset ! malo cudno sto su se okomili samo na hranu i pice :/ trebala bi Srbija imati i drugih atrakcija Sve je bolje od devedesetih... reklama je odlična.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 17 stu 2011, 00:26 |
|
|
Rekoh već da je dosta dobro, ali meni je hrane pun kufer. Pogotovo tih pršuta i sjeničkih sudžuka. Ovako nešto mi je mnogo uzbudljivije:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 17 stu 2011, 22:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 17 stu 2011, 22:58 |
|
|
|
Ne volim ti ja baš tu hranu tipa čobanska užina. Ispada da smo još na nivou prvobitne zajednice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 18 stu 2011, 00:08 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne volim ti ja baš tu hranu tipa čobanska užina. Ispada da smo još na nivou prvobitne zajednice. Šta ćeš tera, kad ovde mogu od najprostije torte (koja se kod nas jela samo među sirotinjom  ..kakao-patišpanj i pekmez u sredini) da naprave brend koji donosi milione, možemo vala i mi od tih dobrih domaćih proizvoda..pa nek su i užina..ja bih bila srećna da su mi pristupačni za svaki doručak.. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 18 stu 2011, 00:18 |
|
|
Real gone je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne volim ti ja baš tu hranu tipa čobanska užina. Ispada da smo još na nivou prvobitne zajednice. Šta ćeš tera, kad ovde mogu od najprostije torte (koja se kod nas jela samo među sirotinjom  ..kakao-patišpanj i pekmez u sredini) da naprave brend koji donosi milione, možemo vala i mi od tih dobrih domaćih proizvoda..pa nek su i užina..ja bih bila srećna da su mi pristupačni za svaki doručak..  Slušaj, bilo bi sve lepo i krasno kada bi turista stvarno mogao sve to i da dobije u restoranima. Ja stvarno ne znam da li igde više može da se nađe pirotski kačkavalj. Bilo ga je nekad u prodavnicama, više ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 25 stu 2011, 13:33 |
|
|
|
Sjećam se da sam pratio rasprave kad su poslali prvi spot na CNN. Ovaj spot je očito bolji. Uglavnom, taj prvi CNN spot je bio dosadnjikav a jedna od scena je bila i nekakva crkva sa rumunjske strane Dunava i tu je nastao krš od rasprava. Opravdanje lika koji je napravio spot: "Mi smo stajali i snimali sa srpske strane, pa šta smo trebali da izrežemo rumunjsku crkvu?!"
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 25 stu 2011, 14:03 |
|
|
Sjajna je reklama Originalna ideja da se preko klope i pica privuku ljudi... ovo je za gurmane, ionako nas stalno bombarduju reklamama - za mesec dana ko maneken... boli me kurac da budem maneken Udari brate po sarmama, sjenickom siru, ajvaru, prsuti... ko hoce da zivi 100 godina nek ode na Tibet... ako je ista Srbija, onda je raj za masnoguzane... neces gladan otici odavde 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta mislite o novom reklamnom spotu Srbije? Postano: 25 stu 2011, 14:33 |
|
|
nasmijao si me. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|