|
|
Stranica: 9/46.
|
[ 1136 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:26 |
|
|
PCM je napisao/la: ne valja ti link puntar Jeben ga, uvik me mobitel zajebe....ubaci Stanisic i Tomislav Nikolic u YouTube, zanimljivo je to.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:27 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Totem, vidim da si jako dobro upoznat s političkom scenom Srbije.  Sta ces, susjedi, pa kao svaki balkanac moras da zaviris u susjednu avliju... 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:27 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:29 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
PCM je napisao/la: Bit će interesantna njegova retorika prema RH. Vrlo interesantna jedva čekam ;) Već je dao izjavu: Povratak Srba, njihove imovine i njihova sigurnost, prava... i na kraju dobrosusedski odnosi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:29 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la:
Ko su Dodik i Djukanovic da ga podrzavaju...Bezveze. Zukorlic je kakav-takav, zitelj srbije. A tadica podrzava Uggljanin, onaj koji je muslimanima sandzaka porucivao da beru pamet, te da nauce kako da se ponasaju kada dodje Alija sa svojima... Njegova je stranka nosila na demonstracijama njemacke i amercke zastave, da bi par mjeseci nakon toga u zahyvali dobili bombe. Mislim na DS.
Samo stavljanje Dodika i Djukanovica u istu recenicu nikako ne pase. Dodik bije ljutu bitku za ocuvanje RS, a ovaj drugi drzi status Srba na nivou manjine... Ugljanin je prso na izborima, i da bi ikako preziveo, prislepao sa Ljajicu, i u zajednickom frontu su protiv Mumtyja koji trazi poseban status Sandzaka. Stavi zukorlica na mjesto ugljanina, par fotelja, par funkcionera, zaboravice celavi i na kuran, i na dzemat...I Whiskey bi drmnuo od nogu. Kada je mogao Sulejman, sto ne bi mogo Zuko...
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:31 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Čuj ne pominje... Mislim da od amera nema ekipe koja je više iza Tome stala. A šta je Vučić sve obećavao po DC, to ćemo tek da vidimo.
Ja se prvo sprdao sa onim linkom da je EU izbacila cestitku Nikolicu... a ustvari ima mesa za ozbiljnu analizu o cemu se tu ustvari radi... Oni su tog NIkolica primali mesecima, ko zna sta je obecavao, ko zna ko je izlobirao Djulijanija da dodje... odakle im pare za stranku... Odvratna sprega tajkuna, ruskog naftnog i politickog lobija, i procena zapada da ce im takvi na vlasti biti mnogo laksi za sprovodjenje svojih nauma... Sad cemo da vidimo, ko formira vladu, taj drzi izvrsni aparat u rukama, i Nikolic moze biti samo ikebana... ako sve uzme pod svoju kontrolu, gledacemo live prenos ciji su tu ustvari sve interesi upleteni.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:33 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Znam takve reakcije iz RL, kad nekog pokopas argumentima, onda kao - nemoj da si nervozan... Kad mi budes objasnio zasto ga podrzava Zukorlic, Djukanovic, i pobrojani lopovi... a ne podrzava Dodik, onda se kvalifikujes za za ozbiljnu raspravu...za koju si dokazano nespreman... i dalje u trol ne ulazim  A čime ste vi to mene pokopali osim glabanja o onom istom o čemu glaba tipični žuti glasač u Srbiji a njih sam se načitao da mi je muka i od njih i od njihovih glabanja Što se ovih pobrojanih tiče, a šta mislite o tome da bi takva podrška značila i bolji položaj Srba u Crnoj Gori sa Nikolićem na čelu Srbije ili mislite da je Nikolić fanatični pobornik nezavisne Crne Gore? Vrijedi i za Zukorlića. Zar nije u interesu Srbije mirnija Raška nego Raška puna vehabija ili bi ta podrška valjda trebala značiti Nikolićevo simpatiziranje vehabija po Raškoj. Što se Dodika tiče, njegovo je lično pravo da podrži ovog ili onog ali to pravo nije smio zloupotrebiti dok je na predsjedničkoj funkciji jer pljuje po onima kojima je predsjednik a koji nemaju nimalo simpatija ni prema DS ni prema Tadiću. Znači, tu se zajebao mada ne vjerujem da će mu to neko zamjeriti s obzirom da se poprilično dobro bori ovde, protiv šehersarajlija i njihove političke sećije. Što se tih lopova tiče, ne znam o tome ništa ali ne vjerujem ni da je DS sinonim za poštenje tako da se lopuža nakotilo i među njima i da šljakaju sa istim takvima, jer mojne meni o nečijem poštenju a nečijem nepoštenju jer nisam pinokio da nasjedam na te priče 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:33 |
|
|
Alex je napisao/la: PCM je napisao/la: Bit će interesantna njegova retorika prema RH. Vrlo interesantna jedva čekam ;) Već je dao izjavu: Povratak Srba, njihove imovine i njihova sigurnost, prava... i na kraju dobrosusedski odnosi. Sve je vraćeno, u čeme li je problem ?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:35 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Čuj ne pominje... Mislim da od amera nema ekipe koja je više iza Tome stala. A šta je Vučić sve obećavao po DC, to ćemo tek da vidimo.
Ja se prvo sprdao sa onim linkom da je EU izbacila cestitku Nikolicu... a ustvari ima mesa za ozbiljnu analizu o cemu se tu ustvari radi... Oni su tog NIkolica primali mesecima, ko zna sta je obecavao, ko zna ko je izlobirao Djulijanija da dodje... odakle im pare za stranku... Odvratna sprega tajkuna, ruskog naftnog i politickog lobija, i procena zapada da ce im takvi na vlasti biti mnogo laksi za sprovodjenje svojih nauma... Sad cemo da vidimo, ko formira vladu, taj drzi izvrsni aparat u rukama, i Nikolic moze biti samo ikebana... ako sve uzme pod svoju kontrolu, gledacemo live prenos ciji su tu ustvari sve interesi upleteni. Nece valjda sada zuti o izbornom falsifikatu...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:36 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:38 |
|
|
PCM je napisao/la: Sve je vraćeno, u čeme li je problem ? Pa nije problem. Toma prodaje priču glasačkom telu. Kao on je zabrinut i sl... @Dzoni Došla su mračna vremena...kohabitacije! 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:40 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: http://www.klix.ba/vijesti/regija/izbori-u-srbiji/120520110/komentari Evo ih... u punoj formi kao nekada... Samo treba gledati sad ko se kako ponasa, i to jako dobro notirati  Još kad Kujundžić postane predsjednik HDZ-a ... Mrka kapa u rodnom mi gradu 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:40 |
|
|
PCM je napisao/la: Alex je napisao/la: Već je dao izjavu: Povratak Srba, njihove imovine i njihova sigurnost, prava... i na kraju dobrosusedski odnosi. Sve je vraćeno, u čeme li je problem ? E stvarno si ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:42 |
|
|
totem je napisao/la:
Nece valjda sada zuti o izbornom falsifikatu...
Ono sto me je jedino zanimalo kad sam video rezultate da Tadic kome sam dao glas ne odigra ko cava... Nije ispao picka, prvi je cestitao, bez ikakve insinuacije da mu je neko smestio, da kuka da je pokraden... Kad izbubis, treba imati dostojanstva, pruziti ruku i najvecem slepcu ako te dobije. Mogao je da pokrade, imao citav izvrsni arsenal u svojim rukama, izgubio je za smesnih 50.000 glasova u masi od 3 miliona... mogao je i da potplati glasove, izazove neku frku... sve ono sto je padalo na pamet i delo mister Nikolica. Nije, povukao se ko covek, nece ni premijer da bude... e , u tome je velika razlika, za mene jedino vazna, neka sad likuju i seire oni koji misle da su nesto ovime dobili, ali u Srbiji postoji i te kakav potencijal koji ce zbrisati i NIkolica i ostale prodavce magle tog tipa u narednim godinama...
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:43 |
|
|
PCM je napisao/la: Alex je napisao/la: Već je dao izjavu: Povratak Srba, njihove imovine i njihova sigurnost, prava... i na kraju dobrosusedski odnosi. Sve je vraćeno, u čeme li je problem ? To izjavljuje od 2004-e  Ne znam da li je to izjavio po automatizmu, refleksno ili je zaista tako mislio. U svakom slučaju, Toma će Hrvatima sigurno parati uši, mnogim svojim izjavama. Tadić je to umeo da izbegne.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:44 |
|
|
Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:44 |
|
|
Ipak, desi li se vlada narodnjaka, u sto cisto sumnjam(ni oni to ne zele, ne sada), bice lose i za srbiju, a i za region. Bice to sok za sve. Najvise za njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:47 |
|
|
PCM je napisao/la: Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ? Ne znamo. To je misterija. A to što ti pitaš, je prljava kampanja iz žute kuhinje.  Evo ga, javio se i Mladen Ivanić da izrazi zadovoljstvo pobedom Tome.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la:
Nece valjda sada zuti o izbornom falsifikatu...
Ono sto me je jedino zanimalo kad sam video rezultate da Tadic kome sam dao glas ne odigra ko cava... Nije ispao picka, prvi je cestitao, bez ikakve insinuacije da mu je neko smestio, da kuka da je pokraden... Kad izbubis, treba imati dostojanstva, pruziti ruku i najvecem slepcu ako te dobije. Mogao je da pokrade, imao citav izvrsni arsenal u svojim rukama, izgubio je za smesnih 50.000 glasova u masi od 3 miliona... mogao je i da potplati glasove, izazove neku frku... sve ono sto je padalo na pamet i delo mister Nikolica. Nije, povukao se ko covek, nece ni premijer da bude... e , u tome je velika razlika, za mene jedino vazna, neka sad likuju i seire oni koji misle da su nesto ovime dobili, ali u Srbiji postoji i te kakav potencijal koji ce zbrisati i NIkolica i ostale prodavce magle tog tipa u narednim godinama... Ma sve ok. Ne kazem, nego sam tako skontao po tvojim postom, o onom EU cestitkom. A i kako ne bi cestitao, on je imao apsolutnu vlast, sto mu preostalo.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:48 |
|
|
Pa dobro jebemu ima valjda neki papir u životu, neke "kolege s posla" nekad i to...
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:49 |
|
|
PCM je napisao/la: Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ? Isto sto su bili dobar dio balkanskih politicara...Nisto.
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:49 |
|
|
PCM je napisao/la: Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ? wikipedija: Nikolić je u rodnom gradu završio osnovnu i srednju tehničku školu - smer građevinski tehničar. 1971. godine, nakon što je napustio studije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, započeo je radnu karijeru u Građevinskom preduzeću Žegrap. Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio u Majdanpeku, Priboju, Prijepolju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše SFRJ. U kragujevačkoj firmi „22. decembar“ bio je šef investicija u razdoblju od dvanaest godina (1978-1990), a dve godine je bio i tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu (1990-1992). Tomislav Nikolić je oženjen Dragicom, ima dva sina Radomira i Branislava.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ? Krenuo sa faxom, otisao da radi prugu Beograd-Bar, batalio fax, bio upravnik groblja u Kragujevcu, od 1990 desna ruka Seselja, 1992 poroglasava ga za vojvodu, muvao se po ratistima u Slavoniji, poslanik 20 godina u parlamentu, kupio diplomu nekog trulog faxa... U dve reci - jad i beda 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Pa dobro jebemu ima valjda neki papir u životu, neke "kolege s posla" nekad i to... Bio dobar susjed, brizljiv otac, pouzdan suprug, pazljiv vozac...
|
|
Vrh |
|
 |
SSlavonac
|
Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown Postano: 20 svi 2012, 23:51 |
|
|
Alex je napisao/la: PCM je napisao/la: Šta je Nikolić po zanimanju, čim se bavio prije politike šta je završio ? wikipedija: Nikolić je u rodnom gradu završio osnovnu i srednju tehničku školu - smer građevinski tehničar. 1971. godine, nakon što je napustio studije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, započeo je radnu karijeru u Građevinskom preduzeću Žegrap. Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio u Majdanpeku, Priboju, Prijepolju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše SFRJ. U kragujevačkoj firmi „22. decembar“ bio je šef investicija u razdoblju od dvanaest godina (1978-1990), a dve godine je bio i tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu (1990-1992). Tomislav Nikolić je oženjen Dragicom, ima dva sina Radomira i Branislava. pa zašto onda nije otvorio građevinsku firmu ima iskustva 
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|