|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 132 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:15 |
|
|
Zvanično BJRM, ja je zovem samo Makedonija.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:29 |
|
|
No love za naše južne susede?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:30 |
|
|
Izuzetno su nas zadužili.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:41 |
|
|
Ima i daleko gorih suseda.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:41 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61683 Lokacija: DAZP HQ
|
nisam vidio osobe do teranove da nekom ovako liježe ova pjesma. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:46 |
|
|
Ovaj Dudu se strašno nameće. Mama mu rekla da je najlepši.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:52 |
|
|
teranova je napisao/la: Ima. Umetnost kratke forme. @dudu Ovaj Thompson je počeo nova tržišta osvajati. Bio sam svedok emitovanja one pesme sa Škorom, taman negde između Sprem'te se sprem'te, BMK - Božić je i Od Vardara pa do Triglava. Ozbiljno. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:57 |
|
|
misliš na ovu? to je Škorina, Thompson je tu reda radi iz vremena dok su još prijateljevali. pjesma je univerzalna, dobro sjeda svima koji ne vole Haški sud.  teranova, nemam pretenzije prema bakama, ozbiljno. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 01:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 02:00 |
|
|
dudu je napisao/la: misliš na ovu? to je Škorina, Thompson je tu reda radi iz vremena dok su još prijateljevali. pjesma je univerzalna, dobro sjeda svima koji ne vole Haški sud.  E baš ta. Hbg, ne razumem se baš toliko u njihov muzički opus. A da, i ja sam skontao da im se ta sviđa po haškoj liniji. dudu je napisao/la: teranova, nemam pretenzije prema bakama, ozbiljno.  
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 02:03 |
|
|
pjesma je inače posvećena baš našem Herceg-bosancu, generalu Blaškiću. nisi ni ti daleko od istine, znam je zvati bakuta, ipak je starija od mene.  Albanci se baš osilili, ali i neka su kad im daju i to još u Skoplju, smiješno.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 02:08 |
|
|
Kako uopšte Albanci stoje u Makedoniji? Da li im broj (procenat) raste ili pada?
Nezgodno je što su svi koncentrisani na malom prostoru, pa još blizu Skoplja. Ako se budu još namnožili ode Koridor 10 u p.m.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 02:10 |
|
|
Forumaš Totem će najbolje znati, čudi me da se nije "očitovao" o ovim nemilim događajima.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 02:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kako uopšte Albanci stoje u Makedoniji? Da li im broj (procenat) raste ili pada?
Nezgodno je što su svi koncentrisani na malom prostoru, pa još blizu Skoplja. Ako se budu još namnožili ode Koridor 10 u p.m. stoje dobro po natalitetu, ali ih kao i sve Albance jedu migracije. dugoročno su manji problem nego trenutno.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 09:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
teranova je napisao/la: Forumaš Totem će najbolje znati, čudi me da se nije "očitovao" o ovim nemilim događajima. Vjerodostojan je Totem-Tetovo ko RTS 1991-1995, Šiptari provociraju, pa dobijaju batine, nema ih, nestaju, manji su od makova zrna itd itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:48 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
МВР соопшти дека се приведени седум тинејџери од македонска националност осомничени за нападот во автобусот на ЈСП со број 58 во кој беа повредени пет патници. Петмина од приведените се малолетници, а двајца се полнолетни кои неодамна наполниле 18 години. Полицијата се уште трага по другите учесници во нападот.
Само во последното деноноќие во Скопје се случија три инциденти во градски автобуси. Во автобусот 58 кој сообраќа до селото Добри Дол, синоќа околу 19:30 часот на постојка во населбата Кисела Вода поголема група млади лица, облечени со дуксери и капи на главите, влегле во автобусот и ги нападнале патниците. Повредени се четири жители од селото Чифлиг.
Evo i odgovora sa makedonske strane. Jes da je na cirilicom, ali mrzi me da prevodim. Napadnuti su autobusi sa siptarskom populacijom. Ovo pisem posto ste se pitali sto Makedonci rade. Eto.
Samo ne mogu skontati da ovdje ima bolesnika koji likuju na ovo sto se desava. Vjerujte, u makedoniji nitko nije likovao kada je u srebrenici Ratko lijecio komplexe, niti kada je Vukovar razrusavan, niti kada su Ameri bombarsirali srbiju, niti kada su traktorim Srbi putovali...
Cast izuzecima.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja ne likujem jer ne volim što su se svi susjedi urotili protiv Makedonaca, ali ti i ne pokušavaš ljudima predstaviti neutralan pogled, nego nastupaš sa navijačkih pozicija, pa ispada kao da Albanci uvijek izvuku deblji kraj...ko ratni reporter.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:52 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ministry of Sound je napisao/la: teranova je napisao/la: Forumaš Totem će najbolje znati, čudi me da se nije "očitovao" o ovim nemilim događajima. Vjerodostojan je Totem-Tetovo ko RTS 1991-1995, Šiptari provociraju, pa dobijaju batine, nema ih, nestaju, manji su od makova zrna itd itd. Ministarko, nemojte opet oko mojim prebivalistem. Vi najbolje znate odakle dolazim, banirali ste me tisucu puta. Sto se tice vase vjerodostojnosti, te vaseg rejtinga, zavirite u PP, ako ste u mogucnosti. Sve ce vam se razjasniti, sto se o vama misli. Samo ljudu nece da budu banirani, pa eto, idu linijom manjeg otpora, te se zadovoljavaju ogovaranjem iza ledja, u ovom slucaju na PP. Duboko postovanje.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja ne likujem jer ne volim što su se svi susjedi urotili protiv Makedonaca, ali ti i ne pokušavaš ljudima predstaviti neutralan pogled, nego nastupaš sa navijačkih pozicija, pa ispada kao da Albanci uvijek izvuku deblji kraj...ko ratni reporter. Nisam pisao samo tebi, nego skoro svima koji su se ubacili na ovu temu. To sto si se prepoznao, nisam ja kriv... Nisam rekao da uvijek siptari izvuku deblji kraj, ali skoro uvijek, samo sto stize konjica pa ih uvijek spasi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:56 |
|
|
dudu je napisao/la: pjesma je inače posvećena baš našem Herceg-bosancu, generalu Blaškiću. nisi ni ti daleko od istine, znam je zvati bakuta, ipak je starija od mene.  Albanci se baš osilili, ali i neka su kad im daju i to još u Skoplju, smiješno. Dudu, ako se sjecas i Srbi su se silili u hrvatskoj i jos vise nego siptari u makedoniji. Da ne navracamo uspomene. Pa opet vidi kako su prosli. Nijedna ne gori do zore. A to sto volis piletinu, svaka cast. Ni ja ne volim onu narodnu stara koka, dobra ...kako ono bese.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:58 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zvanično BJRM, ja je zovem samo Makedonija. Odakle si ti, kada zoves makedoniju zvanicno BJRM? Raspitaj malo o toj temi...
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 14:59 |
|
|
teranova je napisao/la: Misliš, sa BJRM? Drzite se oficijelnog stava vase drzave, sto se tice vaseg juznog susjeda.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 11 ožu 2012, 15:15 |
|
|
totem je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Zvanično BJRM, ja je zovem samo Makedonija. Odakle si ti, kada zoves makedoniju zvanicno BJRM? Raspitaj malo o toj temi... Ja rekoh da je zovem samo " Makedonija", a za BJRM vidim da stavljaju na svim međunarodnim događajima (što mene lično ne zanima).
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|