|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 15:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Koliko ljudi vidi Makedoniju podijeljenu za 10-20 godina ? Neka dignu ruku. Stvari na Balkanu su još uvijek nejasne. Ne verujem da će da je dele (Amerikanci ili ko već bude glavno svetsko mudo za 20 god, albanci se tu ne pitaju ništa).
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 15:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: Koliko ljudi vidi Makedoniju podijeljenu za 10-20 godina ? Neka dignu ruku. Stvari na Balkanu su još uvijek nejasne. Ne verujem da će da je dele (Amerikanci ili ko već bude glavno svetsko mudo za 20 god, albanci se tu ne pitaju ništa). Tim lošije po Makedonce ukoliko se ovi demografski trendovi nastave. Postat će manjina u svojoj vlastitoj državi, ergo izgubiti će svoju državu odnosno pretvoriti će se u BiH. Jedino ako drastično ne poprave svoju demografsku sliku za što postoje nade.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:04 |
|
|
Makedoncima je najveći problem što ne mogu novčano poticati natalitet upravo zbog albanaca, odnosno bilo kakva poticajna politika znači eksploziju albanske populacije... Dobro je dok se drže između četvrtine i trećine stanovništva, kada pređu tu granicu, nastaje problem
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne može se ta podjela izbjeći u skoroj budućnosti. Jer čitav svijet vidi i zna da su Albanci jedan narod koji ne može i ne zna živjeti sa drugim narodima. Makedonci imaju peh da sa takvima dijele državu i nemaju puno šanse da to održe.
Postoji debeo razlog zašto zapad nikad ne kritizira Albance na Kosovu za kršenje ljudskih prava. Znaju da je to besmisleno i beskorisno. Ništa promijeniti ne mogu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:08 |
|
|
Podržavaš albance ispred Slavena??
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:10 |
|
|
Ne navijam u Makedoniji. To mi bitno koliko i Mongolija.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:12 |
|
|
Pa to ti je jedna od prepreka u stvaranju zelene transvezale 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 24 stu 2012, 16:13 |
|
|
Nešto ti krivo kužiš. Ne smetaju meni muslimani na svom teritoriju i fizički odijeljeni od drugih.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 02:35 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ništa neće dobit nit Bugari nit Grci nit Srbi. Prije će Solun bit glavni grad Makedonije nego će Skopje bit u Grčkoj hehe  Srbija nemože Preševsku dolinu stavit pod kontrolu a di će se još sa Makedonijom bakćat. Grci su u svojim problemima a Makedonci bi prije postali 51.država SAD-a nego otišli pod Bugarsku. Tako da ništa od toga. Al s Albancima će morat dogovorit neko unutrašnje uređenje. Zasad nema cijepanja nikakva na Balkanu neda Washington do daljnjega. Bilo shta da dodam mogu samo da pokvarim ovu veoma realnu analizu.kao prvo planine oko paramithie i janine poznajem kao svoj xhep.Znam svaki kamen znam svaki zhbun.Mesecima sam bio u tim pllaninama.Mesecima smo se spremalli i u te krajeve dopremalli oruzhja.Za makedonske pllanine i da ne govorim. vishe od hiljadu puta sam otisho peshice iza popove shapke trougao makedonija kosovo allbanija pa u sellla shkinak katun pa sve do puke i krume.Sve je super funksionirallo dok nije jednog dana doshla zapovjest od babe i to u dvije reci.Prekinite sa ludorijama ili cu sve da vas osinetim po drugi put.Shta to znaci? to znaci da u slucaju da se nismo opametili i poslushali babo bi nam otseko topke i njima bi igro biljard.Veoma jednostavno.I mi lepo smo ukopali ratne sekire .Ana je slluzhbeno objavilla da hm hm znash buduci da nema potrebe oruzhano klrillo AKSH prestaje da funksionira.Dalje ce da funksionira samo politicko krillo FBKSH.I lepo svi smo se podelilli na 4 strane sveta i radimo domakinski.Jer babo ne da da se ratuje u ballkan.E babo ce da kazhe udri ako car nikolla nece da se opameti.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 03:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Makedonija je sigurnosni ventil Balkana i njena opstojnost je suštinski važna ,ovo nije 2001 , više se niko neće skrivat ukoliko ih Albanci napadnu. Kako misliš "sigurnosni ventil"? Ne razumem A ako bi izbilo sranje oko Makedonije, tu mogu da se umešaju Albanija, Bugarska, Srbija, Grčka, Turska.... Problem velikih razmera, a to Amerikanci neće dozvoliti, kao što nisu ni 1991. Nije mi jasno ni kako je uspeo da se dogodi rat 2001 i da li su Ameri tada spasavali šipce onako po defaultu, ili imaju neki skriven i mračan plan za Makedoniju, mada ne verujem, šta je njima bitna Mk?  Ja ne razumijem ko je nas spasavao? Recite mi jednu jedinu bitku gde smo mi zauzeli teritorij pa nas je makedonska vojska ili policija dotukla i mi smo morali da se povucemo.Svaki ce da sad sere o haracinovu.Kao prvo da bude neshto jasno.U haracinovo evropa je spasavaslo svoje dupe ne allbance.Drugo exstra je spasavalo makedonsku drzhavu.U sllucaju haracinovo makedonska drzhava je trazhilla od zapada 24 casa da pocisti teren od 80 vojnika UCK i lokalnih seljaka.Nato je decidno rekllo: Makedonija nije bosna pa nema da mozhe tih lludaka mudzhahedina da dodju u makedoniju.Slike masovnog rushenja muslimanskog sella ce otici u etar.Navalice svakojaki lludaci u bradama i dimije.te ludake makedonija nikad nece biti u stanju da ih protjera iz makedonije.Pa ce oni ostati na grbaci zapadno evropskoj civilizaciji da se njima zanima vjekovima.Zato ako mozhete na 24 sata udrite.Ako to prodje ne pishe vam se dobro.Napadalli su ukrainski helikopteri udaralla je teshka artilerija cepalli su tenkovi.Kad su poshli u peshadijski napad ostali su zacepljenio medju muslimanska i hristijanska groblja.Prodjoshe 48 sati nishta ne da se haracinovo.Ja sam licno bio sa 800 vojnika u sella gurgurnica korito sallarevo.Za tri sata marsha bio bih kod krsta iznad naselja vodno.Mogo sam da gadjam skoplje ko shta su srbi gadjali sarajevo.Nema dozvole ali ahmeti mater li mu jebem hteo je da zhrtvuje to sello ali nije ishlo:haracinovo bez icije pomoci ratovallo protiv makedonaca ukrainaca dobrovoljaca iz srbije i rumunije.Posle cetri dana umeshali se zapadnjaci stop jer nosite nam fundamentaliste u makedoniju. Ja drugu bitku koju su makedonci vodili ne znam.Nema tog jednog jedinog kontrolnog punkta koji smo mi preuzeli.Da su oni vratili natrag i da smo se mi morali povuci od njihovog pritiska.ne razumem kako su nas spasavali zapadnjaci.Narocito sa kosova mogli smo doturiti neku pushku kad su na granici bili arapi ili turci oni su znali nekad da zatvaraju jedno oko.Od shvaba nisi imo shansu.Tada u allbaniji je bio na vllasti leninista fatos nano grkin.Oni su nas ganjali ko pobesnjeli psi.Zatvarali su nas teshkom robijom za jednu pushku.I sad neko kazhe zapadnjaci su nam pomogli.haj ti vraga shta josh necu cuti
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 03:21 |
|
|
[quote="BBC"]Ne može se ta podjela izbjeći u skoroj budućnosti. Jer čitav svijet vidi i zna da su Albanci jedan narod koji ne može i ne zna živjeti sa drugim narodima. To uopshte nije istina.Svugdje gdje otidnemo uspjevamo priviknemo se brzo savlladamo tudje jezike, a bogami i uspjevamo u svakom smislu.Jedino nismo mogli sa onima koji su imali slavjanske korene pa i dalje ne mozhemo.I nikad necemo moci.Pa na kraju krajeva to su dva razlicita sveta.nemamo mi nishta zajednickog sa vama.Doshli ste sillom u nashu zemlju.Ubijali ste nas u nashe kuce i mi sa vama mozhemo da se gledamo samo preko cjevi pushke nikako drugacije.Zato vi ne mozhete da razumijete neke stvari.Kao shta ja mrzim slavjanstvo.Tako i vi mrzite mene .Problem je u tome shto vi mislite da kako shta mislite vi mora da misli i celi svet.Eto ti mislish da ja kao narod ne mogu zhiovjeti sa drugim narodima.I ocekujesh kako shta mislish ti da misli i cijeli svet.E pa nije tako svet misli svojom gllavom a ti sa tvojim gllupostima suprostavljash se cijellom svetu i jesi protiv cijellog normallnog i razumnog dijella sveta.Danas gospodine mi albanci ucestvujemo aktivno u svim evropskim drzhavama i u politici i u ekonomiji i u nauci.Veceras bash sam neshto cito o jednom mom zemljaku iz tetova procitaj treba to u zhivotu http://derstandard.at/1342947671958/Ren ... -ist-alles
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 10:31 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6152 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
sokoli je napisao/la: Ja sam licno bio sa 800 vojnika u sella gurgurnica korito sallarevo. 2. bojna 116. gostivarske brigade ONA-e ( Ushtria Çlirimtare Kombëtare).
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 13:38 |
|
|
Ajde nevrijeđajte sokolija držimo se teme.
@sokoli, totem kakva je politička situacija u Makedoniji sad? Ima li vlada stabilnu većinu? Postoji li opasnost od prijevremenih izbora? Koliko će ovaj albanski pritisak utjecati na sadašnju vladu?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 16:35 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ibar je napisao/la: Ajde nevrijeđajte sokolija držimo se teme.
@sokoli, totem kakva je politička situacija u Makedoniji sad? Ima li vlada stabilnu većinu? Postoji li opasnost od prijevremenih izbora? Koliko će ovaj albanski pritisak utjecati na sadašnju vladu? Ima stabilnu vecinu. A sokolijeve bajke i nemam namjeru da komentiram. Ne mijesaj me u isti kos sa njim. Ja i ne znam sto mu Srbi uopce repliciraju na one njegove nebuloze. Moze da prodaje maglu samo ljudima iz Hrvatske, i to one neinformirane totalno.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 16:38 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Totemski, jel Juce koga tucao u busu?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 25 stu 2012, 16:47 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
pozitivac je napisao/la: Totemski, jel Juce koga tucao u busu? Trazio je Juce tebe, ali nije te nasao. Djaba je podmazao svoj ponos...Ali ne brini, ostvaricete susret.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 00:25 |
|
|
Nisam pratio ovu temu, pa ovi ladno 100 godina Albanije proslaviše u Skoplju, sa sve Tačijem i Berišom... jel čuo neko neka reagovanja makedonskih političara???
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 01:01 |
|
|
Ma katastrofa, a premier im bio u Tirani pre neki dan i gađali ga jajima i poskidali i popalili sve makedonske zastave koje su bile postavljene po gradu u čast njegove posete.
A ova bagra koja je slavila danas u Skoplju linčovala neku makedonsku decu od 14 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 01:43 |
|
|
Jedina država koja je ojačala na balkanu iz mulja je Albanija.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 01:54 |
|
|
Jopa je napisao/la: Jedina država koja je ojačala na balkanu iz mulja je Albanija. Jebalo majku što su ojačali. Prosto pucaju gospodarski, s fantomkama na glavi...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 13:12 |
|
|
Proslava UČK u sali Boris Trajkovski.... zamislite da kod nas slave dan zastave u BG Areni ili Sava Centru. Tuga... Makedonci, jebite se međusobno i pravite što više dece. A ovoj bagri ćemo zajedno jebati mater kad tad i oterati ih u tri pičke materine iz naših zemalja. 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 13:19 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ovo mi je nepojmljivo, koliko sam informiran prvo su premijeri kosova i albanije bili u makedoniji kao gosti albanskih stranaka, pa onda svi zajedno idu na kosovo dok je vrhunac proslave u Tirani, strašno, ne razumije makedonce da su uopce dali dopuštenje za ovakvu albansku nacionalisticku manifestaciju
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 13:21 |
|
|
Ma ne verujem ni da su ih pitali za dozvolu, nego đubrad radi šta hoće dok imaju USA iza leđa. Ali neće to trajati večno...
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 13:38 |
|
|
Sad će vas forumski Allbanac izgrditi, better watch out. 
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: U nedjelju "Marš orlova" u Skoplju Postano: 26 stu 2012, 13:41 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Ovo mi je nepojmljivo, koliko sam informiran prvo su premijeri kosova i albanije bili u makedoniji kao gosti albanskih stranaka, pa onda svi zajedno idu na kosovo dok je vrhunac proslave u Tirani, strašno, ne razumije makedonce da su uopce dali dopuštenje za ovakvu albansku nacionalisticku manifestaciju Njima nije trebala ni dozvola za UČK, OVPBM ni ANA, a Zapad samo "no no"... Drže im kupleraje, što će fukat politički establišment ako im Šipci ne daju svoje kurave? Koje su btw, često kidnapirane...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|