|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U 51. godini.
To su danas srednje godine.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
On je meni donekle bio simpatičan.
Mufty.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:38 |
|
|
U jednom trenutku je bio najmoćniji na Sandzaku, a u zadnje vrijeme koliko sam skužio na srpskom Sandzaku imaju podjednake 3 opcije, a u CG još jedna.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:39 |
|
|
Vucicev Kadirov.
Glavni projekt mu je bio univerzitet u NP.
Imao je nekoliko šerijatskih žena.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:41 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
mlad je bio
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:41 |
|
|
U Sarajevu su ga u zadnje vrijeme optuživali da je pomogao Dritanu u CG da udje u parlament i da je Vucicev igrač.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:42 |
|
|
Pravi Srbin bio.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:45 |
|
|
Šteta, pametan čovjek, elokventan. Zanimljivo, srčani udar...
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:46 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Veliki covjek, i jedan od rijetkih javnih licnosti koji je bio musliman a pro Srpski orijentisan, imao je par razlicitih pogleda od zvanicne politike Srbije poput Srebrenice i sl ali nikada nije krio odakle je i ko je
Njegovu smrt ce svakako iskoristiti radikalna struja oko SDA Raška, vec sada vidim po drustvenim mrezama potajno se raduju sto su uklonili glavnog konkurenta alahovom voljom, sve u svemu veliku gubitak za Srbiju jer je on upravo bio glavni Vucicev bič kada su muslimani u Srbiji u pitanju
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:47 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Robbie MO je napisao/la: U Sarajevu su ga u zadnje vrijeme optuživali da je pomogao Dritanu u CG da udje u parlament i da je Vucicev igrač. SDA tacnije, nakon sto se okrenuo Konakovicu
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:48 |
|
|
Pocivaj u miru muftijo! Da ti Allah podari lijepi dženet. Uživao sam gledati kako si školovao raznorazne šoviniste po srbijanskim emisijama. Odmjeren, učen, smiren, skroman. Pravi musliman! Veliki gubitak!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:48 |
|
|
Nikad se nisam slagao sa njegovim osnovnim nacelima - kako vjerskim, tako politickim, ali da je bio retoricka the machine ne moze niko poreci.
I nije mi jasno kako ljudi tako mladi umiru. Covjek bi rekao, imucan, sta on ima da se sikira, no...
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:53 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I nije mi jasno kako ljudi tako mladi umiru. Covjek bi rekao, imucan, sta on ima da se sikira, no... Moguće i nuspojava, takijaš. Ako je pelcovan bio. Epidemija srčanih problema.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 15:56 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Za ovakve smrti trebamo se sjetit da Isus odlučuje i da može u svakom trenutku reć da je kraj ... a gdje ćemo onda to nek on odluči .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: Šteta, pametan čovjek, elokventan. Zanimljivo, srčani udar... Pfizer ili Moderna ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:04 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Ne znam zašto, ali krivo mi je. Večni spokoj.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Moglo se primjetiti i osjetiti da nije odrastao u smrdljivoj kotlini. Bio je nekako drugačiji od ovih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U jednom trenutku je bio najmoćniji na Sandzaku, a u zadnje vrijeme koliko sam skužio na srpskom Sandzaku imaju podjednake 3 opcije, a u CG još jedna. Da, i jako promuslimanski nastrojen i radikalan. A onda je preko noći promenio priču, priklonio se Vučiču i počeo sa državničkim izjavama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:19 |
|
|
Takijaš. Bio je teški radikal, vehabija. Dak nije skontao da duvaju neki novi vjetrovi i da treba biti dobar sa Srbima.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Takijaš. Bio je teški radikal, vehabija. Dak nije skontao da duvaju neki novi vjetrovi i da treba biti dobar sa Srbima. I to jako inteligentan takijaš. Ovi krezavci u Sarajevu su plitkoumne amebe za njega. Izboksovao je za Novi Pazar ozbiljne infrastrukturne investicije od Vučića. Sa njegovom smrću, novopazarski političari/"intelektualci" se svode na samo dva slova. Rasim i Ugljanin. Rasim je naš čovek, koji je veran do daske, i biće veran šta god da uradimo, a Ugljanin je budala na kvadrat, koji nikada ništa neće izvući sa ratnohuškačkim narativima. Ovo kao da je služba odradila.. :)
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:28 |
|
|
Knjige su mu samo kupovali (za regal) muslimani iz dijaspore. Mora se reći da ih je dobro obrađivao.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:29 |
|
|
Negdje je ovih dana bio članak da je dosta rodbine utrpao u državne institucije u BG.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:39 |
|
|
Nesto komisije bas nece u zadnje vrijeme, jbg.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: turbotakija je napisao/la: I nije mi jasno kako ljudi tako mladi umiru. Covjek bi rekao, imucan, sta on ima da se sikira, no... Moguće i nuspojava, takijaš. Ako je pelcovan bio. Epidemija srčanih problema. Da, da kriva vakcina. Logicno. Moj stari 71 godina, vakciniso se, zdrav ko drijen, nosi gotovo isti teret ko i ja.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Umro Muamer Zukorlic Postano: 06 stu 2021, 16:59 |
|
|
Citat: Ispitati da nije zatrovan kao lider Bosnjaka Mehmed Spaho. U Bosni se sprema rat dobro im dodje da likvidiraju jedinog koji moze da pokrene Bosnjake u Sandzaku. Tajne sluzbe imaju substance koji izazivaju srcani i nemogu da se dokazu. https://sandzakpress.net/preselio-je-ve ... -zukorlic/
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|