|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 188 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 08:42 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Kada je neko u fazi narucivanja 50 tenkova, 18 samohodnih haubica i potpisanih 8 Himarsa, je li to masovno narouzavanje ili simbolicno naoruzavanja? Koliko Hrvatska ima stanovnika? Par miliona ili par desetina miliona? 50 tenkova je manje nego što je imala do nedavno i daleko manje nego nego prije 30godina. 18 hubica je manje nego što je imala donedavno. 8 himarsa je ništa u odnosnu na broj VBR koje je HR posjedovala 1995! Uopće ne možemo govoriti o naoružavanju, HR se godinama razoružava. Sve što se nabavlja je u svrhu sticanja sposobnosti kroz obuku, odvraćanja i uklanjanja eventualnih prekograničnih prijetnji. Hrvatska neće dopustiti bilo kakve instalacije vojske Srbije u BiH i to je razlog nervoze kod ljudi oko Vučića koji svakodnevno RH uzumaju u usta i crtaju mete na Plesu, itd...
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 09:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Srbi mogu gađati Zagreb, Hrvati ne mogu ni Apatin jet im Srbi skidaju avione već kod Našica. Šta ti je tačno nejasno? Napisao sam netko s malo mozga i suvislu analizu. Ovo sto si ti napisao ne zadovoljava niti jedan kriterij od dva navedena.Slabo vladaš hrvatskim jezikom nakon silnih godina provedenih tu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 09:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Nisam upratio, o čemu treba napisati analizu?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45439 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Srbi mogu gađati Zagreb, Hrvati ne mogu ni Apatin jet im Srbi skidaju avione već kod Našica. Šta ti je tačno nejasno? ATACMS na himarsu ima domet 300km.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45439 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
fravitaizkotora je napisao/la: PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Kada je neko u fazi narucivanja 50 tenkova, 18 samohodnih haubica i potpisanih 8 Himarsa, je li to masovno narouzavanje ili simbolicno naoruzavanja? Koliko Hrvatska ima stanovnika? Par miliona ili par desetina miliona? To Srbija ima par desetina milijuna stanovnika? Himars je pokazao svoju vrijednost u Ukrajini, kao i Leopard. Dakle Hrvatska kupuje provjereno i dokazano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:19 |
|
|
|
MORH će odgovoriti na ovih srbijanskih 300km.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Srbi mogu gađati Zagreb, Hrvati ne mogu ni Apatin jet im Srbi skidaju avione već kod Našica. Šta ti je tačno nejasno? ATACMS na himarsu ima domet 300km. Te prijetnje raketama su isprazna budalaština. Ako se ne radi o nuklearnom oružju (kemijskom, biološkom) ili o nekim velikim bojevima, o čemu mi zapravo pričamo. OK, imamo desetak komada (ili imaju Srbi) ispalimo ih na Srbiju (ili oni na nas) i postigli smo što? Napravili neku ne osobitu štetu, ubili neke civile i "proslavili" su u svijetu kao ubojice i teroristi. Poput Martića koji raketiranjem Zagreba nije postigao ništa. Hoće li nam Amerikanci dati (prodati) nekoliko stotina takvih raketa? Bi li uopće smjeti ispaliti barem jednu, na bilo koga, a da nam to ne odobre Brisel i Buzin? No ako je fora prijetiti "praznom puškom", pa ajmo se zabavljati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:28 |
|
|
|
Ameri bi vjerojatno prodali ako Srbija kao neNATO članica bude imala. Uostalom i sam Izrael bi Hrvatskoj prodao isti sustav kao Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 10:59 |
|
|
MiB je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Ne da mi se surfati, pa ako netko zna, ona dva Rafalea u formaciji sa MiGovima 29?! Došli im Francuzi uveličati paradu ili su već dobili prva 2 komada? Je su li im opet došli i Amerikanci ( https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/v ... _refresh=1)? Francuski avioni iz baze u Rumunjskoj. Iz baze Sent Dizier u severnoistocnoj Francuskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:01 |
|
|
goran2hr je napisao/la: daramo je napisao/la: ATACMS na himarsu ima domet 300km.
Napravili neku ne osobitu štetu, ubili neke civile i "proslavili" su u svijetu kao ubojice i teroristi. Poput Martića koji raketiranjem Zagreba nije postigao ništa. Hoće li nam Amerikanci dati (prodati) nekoliko stotina takvih raketa?... Kakve veze ima Martić i Orkan sa Atacms?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Ameri bi vjerojatno prodali ako Srbija kao neNATO članica bude imala. Uostalom i sam Izrael bi Hrvatskoj prodao isti sustav kao Srbiji. I o kojem broju raketa mi razgovaramo, pa da bi se razorio jedan veliki grad? Pod uvjetom da se niti jedna ne pokvari, bude oborena ili promaši. Kao i Srbi u vrijeme DR, koji su fantazirali o "realnoj prijetnji", koja to zapravo nije bila. Ako RH ikada dođe do tih projektila, moći ćemo ih prebrojati na prste i to, ako nam ih prije toga ne pokupe Ukrajinci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:08 |
|
|
|
Nećeš atacms koristi za razaranje civilne infrastukture nego značajnih logističkih i vojnih meta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: goran2hr je napisao/la:
Napravili neku ne osobitu štetu, ubili neke civile i "proslavili" su u svijetu kao ubojice i teroristi. Poput Martića koji raketiranjem Zagreba nije postigao ništa. Hoće li nam Amerikanci dati (prodati) nekoliko stotina takvih raketa?...
Kakve veze ima Martić i Orkan sa Atacms? Kao što ni Martić sa svojim raketama nije mogao uništiti Zagreb, tako ni RH sa svojim ATACMS-ima ne bi mogla razoriti Beograd. Tako da se u oba slučaja radi o ispraznoj prijetnji. Stotine takvih raketa nećemo dobiti (čak i da smo ih u stanju platiti), a nećemo dobiti niti slobodne ruke da radimo s njima što želimo (kada i ako uopće stignu). Zapravo, obostrano komično. Eto, hipotetički, mi na Beograd ispalimo svih svojih 8 ATACMS-a i postigli smo što?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:15 |
|
|
|
Te rakete nisu za razaranje gradova nego kljucne infrastrukture.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Nećeš atacms koristi za razaranje civilne infrastukture nego značajnih logističkih i vojnih meta. Na kraju se svodi upravo na to. Vojska se drži u školama, skladišta u trgovačkim centrima, plaćenici u hotelima... Elektrane, mostovi, rafinerije, tuneli, industrija, rudnici... I sve su to - civilna infrastrukura. S tim da mi fantaziramo o smiješnom broju raketa sa smiješnim brojem lansera (koje zapravo i nemamo, kao ni ugovor kada bi trebali stići). Nismo mi Rusija, pa da dnevno možemo poslati ~ 500 kojekakvih projektila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:29 |
|
|
zet je napisao/la: Te rakete nisu za razaranje gradova nego kljucne infrastrukture. Pa priča je krenula od srpskih raketa izraelske proizvodnje - kojima bi oni mogli "gađati Zagreb", a onda o našim raketama (u našoj mašti) kojima bi mi mogli "uzvratiti na Beograd". Ne znam koliko tih izraelskih raketa Srbi imaju (pretpostavljam ne previše). Mi trenutno nemamo ništa, a kada i ako stignu, srećom nam ih prije toga ne uzmu Ukrajinci, biti će to smiješan broj. Bez strateške, ali sa nešto malo propagandne vrijednosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:51 |
|
|
goran2hr je napisao/la: daramo je napisao/la: Nećeš atacms koristi za razaranje civilne infrastukture nego značajnih logističkih i vojnih meta. Na kraju se svodi upravo na to. Vojska se drži u školama, skladišta u trgovačkim centrima, plaćenici u hotelima... Elektrane, mostovi, rafinerije, tuneli, industrija, rudnici... I sve su to - civilna infrastrukura. S tim da mi fantaziramo o smiješnom broju raketa sa smiješnim brojem lansera (koje zapravo i nemamo, kao ni ugovor kada bi trebali stići). Nismo mi Rusija, pa da dnevno možemo poslati ~ 500 kojekakvih projektila. Rusi koriste jeftine dronove i klizne bombe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 11:53 |
|
|
daramo je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Na kraju se svodi upravo na to. Vojska se drži u školama, skladišta u trgovačkim centrima, plaćenici u hotelima... Elektrane, mostovi, rafinerije, tuneli, industrija, rudnici... I sve su to - civilna infrastrukura. S tim da mi fantaziramo o smiješnom broju raketa sa smiješnim brojem lansera (koje zapravo i nemamo, kao ni ugovor kada bi trebali stići). Nismo mi Rusija, pa da dnevno možemo poslati ~ 500 kojekakvih projektila.
Rusi koriste jeftine dronove i klizne bombe. Plus, balističke i krstareće rakete. Uostalom, napisao sam kojekakvih projektila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 12:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: PCM je napisao/la: Daj netko s malo mozga tko prati, nek napise suvislu analizu. Ovi upisi o Hrvatskoj sa “par milijuna stanovnika” koja se “simbolički naoružava” su  Srbi mogu gađati Zagreb, Hrvati ne mogu ni Apatin jet im Srbi skidaju avione već kod Našica. Šta ti je tačno nejasno? Ne znam što se ti kesiš i rugaš Hrvatima, da vas Srbi sutra opet napadnu Hrvatska vam je jedina šansa da opstanete. Hrvatska ima operativne rafale, Srbi imaju operativnu mlaznu metlu. Da je dobro nije ali imamo bar nešto. Iako sve to je za qurac bez vojnog roka, rezervista itd
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 17:00 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12531 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
weasel je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Srbi mogu gađati Zagreb, Hrvati ne mogu ni Apatin jet im Srbi skidaju avione već kod Našica. Šta ti je tačno nejasno? Ne znam što se ti kesiš i rugaš Hrvatima, da vas Srbi sutra opet napadnu Hrvatska vam je jedina šansa da opstanete. Hrvatska ima operativne rafale, Srbi imaju operativnu mlaznu metlu. Da je dobro nije ali imamo bar nešto. Iako sve to je za qurac bez vojnog roka, rezervista itd Ajde sta si se prepo, znas da su to pizde koje cemo potjerat. Malo se zezam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 17:03 |
|
|
|
Hrvatska nikada u svojoj povijesti nije gađala Beograd pa neće ni ubuduće. Nismo nikad ništa dirali što je tuđe i trebamo na to biti ponosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 17:59 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Hrvatska nikada u svojoj povijesti nije gađala Beograd pa neće ni ubuduće. Nismo nikad ništa dirali što je tuđe i trebamo na to biti ponosni. I? Jesmo li nagrađeni zbog tog ili nas kažnjavaju stotinama godina? Red je praviti vojsku za ofenzivna djelovanja, a ne za obranu partizanskih granica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 18:32 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Hrvatska nikada u svojoj povijesti nije gađala Beograd pa neće ni ubuduće. Nismo nikad ništa dirali što je tuđe i trebamo na to biti ponosni. Moram reagirati na ovo iako znam da je tvoje mišljenje i stav apsolutno većinsko među našim narodom. Prvo, želim biti načisto da je ono što je tvoje ili nije, to ovisi o povijesnom trenutku na koji i iz kojeg gledaš. Možeš li zaboraviti čitav niz zločina koji su doveli do toga da ono što je bilo tvoje više nije. Naravno, to vrijedi za svaki narod, pa i za Srbe. Ali oni su ekstremno etnocentrični i vide kad je od njih uzimano, a uvijek opravdavaju svoje uzimanje i svoj grabež. Drugo i važnije, da smo za vrijeme Domovinskog rata mogli gađati Beograd, mi bismo ga i gađali. Radili bismo to uz oduševljenje stanovništva, aklamaciju i stopostotnu podršku. I uz puno moralno pravo, a, kako vidimo na primjeru Ukrajine, ni međunarodno ratno pravo ne nalaže drukčije, dapače. Napadač, pogotovo jači napadač, uvijek je u prednosti; ima prednost prvog poteza, ima prednost u ljudstvu, ima prednost što ne riskira svoje teritorije (obično), i sad misliš da bi još trebao imati prednost apsolutnog mira dok sije rat uokolo. Ja ne mislim. I prije nego što počneš žaliti Srbe ili nekoga drugoga, podsjećam te da su se upravo oni pobrinuli da nesrazmjer snage bude takav da to ne možemo. Ali, bude li rata ubuduće, nadam se da ćemo moći. Oni će se pobrinuti za sebe, i oni koji su napadali Vukovar svoju su djecu evakuirali iz njega. Treće, rečenica koju si napisao točna je. Mi ne napadamo tuđe i etnopsihološki smo različiti od Srba. I to je najvažniji razlog zašto to ne radimo i zašto nismo radili. Ali ne i jedini. Nismo to radili i zato što nismo mogli, bili smo u savezima, u mnogočlanim državama u kojima su drugi odlučivali što ćemo mi, gdje će se kretati naša vojska i za što i za koga će ginuti. Čak i koliko će ginuti. U takvoj situaciji tvoji interesi ne da se ne uzimaju ozbiljno, nego ih ni nema, ne postoje, nisu na stolu. I još jedan razlog zašto nismo "uzimači" jest što smo se borili s jačima, onih od kojih smo trebali "uzimati" bilo je više. Ali, nemoj gledati iluzorno, teže je onome koji se brani nego onome koji napada. Posebno ako postoji nesrazmjer. Slažem se da teritorij nije sve i da ratove ne treba voditi, ali pripadamo jedinom narodu (uz Grke) na ovom kontinentu koji nije vratio teritorije izgubljene osmanskim osvajanjima, a prolio je najviše krvi u tome svemu. Jedinom, posvijesti si to i što to znači. Pa se ti ogrni moralom. I nije mi žao teritorija, ali jest kulturne baštine i ljudi koje ostavljamo i zaboravljamo prelako. I neka mi svi i svatko oproste najviše Bog, ali nadam se da ćemo imati oružje da dosegnemo svakoga tko nas ugrožava. Još jasnije: zasipa li me netko bombama, nemam ništa protiv da i on osjeti kako je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 19:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne znam što se ti kesiš i rugaš Hrvatima, da vas Srbi sutra opet napadnu Hrvatska vam je jedina šansa da opstanete.
Hrvatska ima operativne rafale, Srbi imaju operativnu mlaznu metlu. Da je dobro nije ali imamo bar nešto.
Iako sve to je za qurac bez vojnog roka, rezervista itd Ajde sta si se prepo, znas da su to pizde koje cemo potjerat. Malo se zezam Ovo Vuhcic radi glasackog tijela jedino, ne smije Srbija nista, okruzena je NATO clanicama, aida srbija pohkusa nesto, vi bi to otijeli, pokazali ste muda 90-ih, dzaba ako nemas muda, kao sto su imali bosanski momci u tenama. Plus tu je jaka dijaspora bosanska, koja bi se sigurno vratila da pomogne. Pa koliko ljudi je radilo po Njemackama, Sloveniji, pa su se vratili ‘92. Svijet posle Ukrajine i Gaze ne bi nijemo gledao neko novo ćetnićko divljanje pobosni. A ni turska nije ono sto je bila 92. Lira jaca iz godine ugodinu, babo sultan Erdoan bi pomogo. Namjenska radi do kasno unoc i po cijeli dan, osim petkom u podne. Niste vi vise naivni da nam vjerujete, pa ko veli dobri bosnjo ja sam u partiji mene nece, sad toga nema, svi smo u Sda…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Vojna parada 15.09.25 🇷🇸 vs Mimohod 31.07.25 🇭🇷 Postano: 21 ruj 2025, 20:03 |
|
|
MiB je napisao/la: fravitaizkotora je napisao/la:
Kada je neko u fazi narucivanja 50 tenkova, 18 samohodnih haubica i potpisanih 8 Himarsa, je li to masovno narouzavanje ili simbolicno naoruzavanja?
Koliko Hrvatska ima stanovnika? Par miliona ili par desetina miliona?
50 tenkova je manje nego što je imala do nedavno i daleko manje nego nego prije 30godina. 18 hubica je manje nego što je imala donedavno. 8 himarsa je ništa u odnosnu na broj VBR koje je HR posjedovala 1995! Uopće ne možemo govoriti o naoružavanju, HR se godinama razoružava. Sve što se nabavlja je u svrhu sticanja sposobnosti kroz obuku, odvraćanja i uklanjanja eventualnih prekograničnih prijetnji. Hrvatska neće dopustiti bilo kakve instalacije vojske Srbije u BiH i to je razlog nervoze kod ljudi oko Vučića koji svakodnevno RH uzumaju u usta i crtaju mete na Plesu, itd... Ukoliko Srpska pozeli da se ujedini sa Srbijom nakon referenduma nezavisnosti, naravno da ce biti instalacija ujedinjene vojske po Srpskoj, Hrvatska nema nista sa tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|