|
|
Stranica: 69/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:39 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
WTF Lasice? Pa neću vam ja reći jer se ne pitam. Kako bi vam ja rekao? Bože sačuvaj pa nisam ti ja Biden? Opet si pukao... strašno. Ja MISLIM da nećete imati jaku vosjku jer da ste vi mislili imati jaku vojsku imali bi je do danas. A očigledno vam i kolege iz saveza daju da kupite naouružanja tačno onoliko koliko oni smatraju da vam treba. To je moje mišljenje a vi sad dalje oštrite pimpek po forumu. Vojska je dugo godina zapuštena i sad se obnavlja, i bit će još jača. Svijest ljudi se promijenila. Nekoć smo mislili da su 90-te kraj svijeta i da sad ide vječni mir. NATO donira prema planu i programu a mi ćemo pored toga nabavljati što smatramo potrebnim. Taman posla da će Hrvatska biti patuljak dok vi bildate vojsku za obračun, pa nismo ti mi Alija i SDA iz 92. godine. Vojska vam je zapuštena je NATO smatra da vam treba biti zapuštena. Zašto, ne znam. Vi možete nabavljati isključivo od NATO zemalja a kako je to prošlo vidili ste na primjeru aviona. Mi možemo da nabavljamo od koga hoćemo a vi ne možete. Dakle kao što rekoh pozicije nam nisu iste. Vi ste zavisni a mi nismo. Ako Ameri procjene da vam treba jača vojska poslaće vam naoružanje džaba, ako vas mi napadnemo (a toliko ludi nismo) Ameri će nas spaliti sa zemljom jer je to poenta NATO pakta. Dakle vi možete biti opušteni, to što si se ti usrao nije relevantno u bilo kojem pogledu. E sad jedino da sutra NATO ode u *** onda ste u potencijalnom problemu al o tome ste trebali razmišljati kad ste dio svoje suverenosti dali u ruke drugim državama.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
branja
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:39 |
|
|
Kak' to obrazlažeš.. ? :)[/quote] Oni pucaju od tuga , zavisti , zlobe , što Srbija napreduje ,što više nije slaba ,njima to smeta iz prostog razloga jer im se ruži iluzija da su Švajcarska u odnosu na Srbiju
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:44 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
dudu je napisao/la: i nemoj misliti da se ne zna da vam ljudi već godinama masovno bježe iz vojske i da se mučite s popunom brigada. Evo Dudi da ne brineš više za ljudstvo u vojsci Srbije. Smislili smo način kako da popunimo nedostatak.. Rado Srbin ide u vojnike.. Istraživanje: Skoro tri četvrtine mladića podržava vraćanje obaveznog vojnog rokahttps://www.danas.rs/drustvo/istrazivan ... jnog-roka/Citat: Uvođenje obaveznog vojnog roka podržava skoro tri četvrtine mladića u Srbiji a skoro 40 odsto njih bi dobrovoljno otišlo u rat zbog Srbije, pokazuju rezultati istraživanja agencije „Haus od vin“. .... Lele, lele, lele.. kakvu omladinu imamo zlatnu.. Vladaj Vučiću.. ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vojska vam je zapuštena je NATO smatra da vam treba biti zapuštena. Zašto, ne znam. Nije točno. To je Mesić smatrao da mora bit zapuštena a ne NATO. Nato je upravo naredio da sve zemlje moraju dignut vojni proračun na 2% BDPa a istočnoeuropske sav stari sovjetski krš zamijenit. novovrijeme je napisao/la: Vi možete nabavljati isključivo od NATO zemalja a kako je to prošlo vidili ste na primjeru aviona. To je istina, nato zemlje + izrael ali to su zemlje koje nemjerljivo najmoćnije i najkvalitetnije naoružanje proizvode. Vidimo da što se tiče aviona. Stižu Rafali. Zrakoplovi koji su space shuttlovi za 90% europe. Za regiju da ne pričam. novovrijeme je napisao/la: E sad jedino da sutra NATO ode u *** onda ste u potencijalnom problemu al o tome ste trebali razmišljati kad ste dio svoje suverenosti dali u ruke drugim državama. Pa i razmišljamo o tome, zato se i naoružavamo dok Srbi paničare. ''Ne morate se naoružavat u NATOu ste''. Svaki video na youtubu o hrvatskom naoruzanju je pun srba koji ili 1.paničare, 2.vrijeđaju 3. objašnjavaju da nam ne treba vojska. Bukvalno svaki video.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:52 |
|
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: i nemoj misliti da se ne zna da vam ljudi već godinama masovno bježe iz vojske i da se mučite s popunom brigada. Evo Dudi da ne brineš više za ljudstvo u vojsci Srbije. Smislili smo način kako da popunimo nedostatak.. Rado Srbin ide u vojnike.. Istraživanje: Skoro tri četvrtine mladića podržava vraćanje obaveznog vojnog rokahttps://www.danas.rs/drustvo/istrazivan ... jnog-roka/Citat: Uvođenje obaveznog vojnog roka podržava skoro tri četvrtine mladića u Srbiji a skoro 40 odsto njih bi dobrovoljno otišlo u rat zbog Srbije, pokazuju rezultati istraživanja agencije „Haus od vin“. .... Lele, lele, lele.. kakvu omladinu imamo zlatnu.. Vladaj Vučiću.. ... Pa jedne strane to je super a sa druge strane pravi smo retardi. Isti sindrom i u BL, kod nas u dan danas kukaju za regrutacijom, i stari i mladi. Ja mislim da smo mi jedina nacija na planeti kojoj omladina voli ići godinu dana u "zatvor", spavati i kupati se nepoznatim ljudima, stajati satima na livadi, jesti svakakva *** samo da bi pucali iz puške i kurčili se po "selu" kako su bili u vojsci. Al kao što rekoh, nije to ni loše... valjda...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:54 |
|
|
Rusi i Kinezi su išli na ekonomičnost i brojnost a zapad na kvalitetu. Pošto smo mi malobrojni narod i nama treba kvaliteta a ne brojnost. Jedino što Rusija ima čak i kvalitetnije od zapada je PZO. S400 je zvijer bez pramca, ako to nabavite skidam kapu, ali to je znanstvena fantastika.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Vojska vam je zapuštena je NATO smatra da vam treba biti zapuštena. Zašto, ne znam. Vi možete nabavljati isključivo od NATO zemalja a kako je to prošlo vidili ste na primjeru aviona. Mi možemo da nabavljamo od koga hoćemo a vi ne možete. Dakle kao što rekoh pozicije nam nisu iste. Vi ste zavisni a mi nismo. Ako Ameri procjene da vam treba jača vojska poslaće vam naoružanje džaba, ako vas mi napadnemo (a toliko ludi nismo) Ameri će nas spaliti sa zemljom jer je to poenta NATO pakta. Dakle vi možete biti opušteni, to što si se ti usrao nije relevantno u bilo kojem pogledu. E sad jedino da sutra NATO ode u *** onda ste u potencijalnom problemu al o tome ste trebali razmišljati kad ste dio svoje suverenosti dali u ruke drugim državama. Srbi i NATO mitomanija, Hrvatska se od 2009 u NATU samo naoružula, do tog ulaska nismo kupili ništa nakon toga, patrije, ophodni brod, mvrapove, panzerhaubice i sad avione. Još je Trump se natjerao da troše na vojsku. Ne prolazi ti pravoslavna takija u latinske uši.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grobar je napisao/la: Evo Dudi da ne brineš više za ljudstvo u vojsci Srbije. Smislili smo način kako da popunimo nedostatak.. Rado Srbin ide u vojnike.. Istraživanje: Skoro tri četvrtine mladića podržava vraćanje obaveznog vojnog rokahttps://www.danas.rs/drustvo/istrazivan ... jnog-roka/.... Lele, lele, lele.. kakvu omladinu imamo zlatnu.. Vladaj Vučiću.. ... Pa jedne strane to je super a sa druge strane pravi smo retardi. Isti sindrom i u BL, kod nas u dan danas kukaju za regrutacijom, i stari i mladi. Ja mislim da smo mi jedina nacija na planeti kojoj omladina voli ići godinu dana u "zatvor", spavati i kupati se nepoznatim ljudima, stajati satima na livadi, jesti svakakva *** samo da bi pucali iz puške i kurčili se po "selu" kako su bili u vojsci. Al kao što rekoh, nije to ni loše... valjda... Ma gde loše tebrice. Zamisli da je 40% njih reklo da želi otići u Irsku da prave kišobrane. E to bi već bilo loše..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 13:59 |
|
|
Odugovlačilo se s avionima ali sad će se to završit. Nakon toga krećemo u nabavku PZOa, VBRa, još panzerhaubica, dronova, borbenih helikoptera i u konačnici tenkova. To je cilj i plan koji je u toku. Kad sve završimo ćemo bukvalno svaki segment vojske imat kvalitetnije naoruzanje od vas. Za sad jedino što smo u potpunosti nabavili su oklopna vozila patrie i bradley sa spike i ToW lanserima i raketama i to se već ne može mjerit s vašim kantama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vojska vam je zapuštena je NATO smatra da vam treba biti zapuštena. Zašto, ne znam. Nije točno. To je Mesić smatrao da mora bit zapuštena a ne NATO. Nato je upravo naredio da sve zemlje moraju dignut vojni proračun na 2% BDPa a istočnoeuropske sav stari sovjetski krš zamijenit. novovrijeme je napisao/la: Vi možete nabavljati isključivo od NATO zemalja a kako je to prošlo vidili ste na primjeru aviona. To je istina, nato zemlje + izrael ali to su zemlje koje nemjerljivo najmoćnije i najkvalitetnije naoružanje proizvode. Vidimo da što se tiče aviona. Stižu Rafali. Zrakoplovi koji su space shuttlovi za 90% europe. Za regiju da ne pričam. novovrijeme je napisao/la: E sad jedino da sutra NATO ode u *** onda ste u potencijalnom problemu al o tome ste trebali razmišljati kad ste dio svoje suverenosti dali u ruke drugim državama. Pa i razmišljamo o tome, zato se i naoružavamo dok Srbi paničare. ''Ne morate se naoružavat u NATOu ste''. Svaki video na youtubu o hrvatskom naoruzanju je pun srba koji ili 1.paničare, 2.vrijeđaju 3. objašnjavaju da nam ne treba vojska. Bukvalno svaki video. 1. Mesic? Pa kad vam je on bio Predsjednik ja se vise i ne sjećam? Čuj Mesić. 2. Ja od kad sam na forumu slušam Rafale, Rafale, evo osjedih, vlasnik Rafala se smandrlja helikopterom, pomrijeće mu i unuci dok vi dobijete Rafale. 3. Vjerujem da ima usranih Lasica i u mom narodu al kako je to relevantno?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:02 |
|
|
Kako nema, eno dan noć kmećite o ustašama na pola emisija. Jasenovac vam je reality u nastavcima. Mislim to je paradoks, to vaše pasivno agresivno režanje i kmečanje srbi žrtve, jadni Srbi i onda kad ćemo se osvetit. Tako to kod vas u pašaluku...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:03 |
|
|
Nećemo još dugo čekat za Rafale, pitanje je dana a ne tjedna.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:03 |
|
|
.. Ipak je ova vest, apropo vojske Srbije, najveći poraz vragu.. .. Istraživanje: Skoro tri četvrtine mladića podržava vraćanje obaveznog vojnog rokahttps://www.danas.rs/drustvo/istrazivan ... jnog-roka/Citat: Uvođenje obaveznog vojnog roka podržava skoro tri četvrtine mladića u Srbiji a skoro 40 odsto njih bi dobrovoljno otišlo u rat zbog Srbije, pokazuju rezultati istraživanja agencije „Haus od vin“. Ovo u kombinaciji sa neminovnom i nepobitnom budućom činjenicom-Kinom-(vladarom sveta za nekih 8 godina) izaziva drhtanje Ivana Janjeka.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:05 |
|
|
Smiješni ste s tom Kinom. Kina i kad postane najjača vojna sila sigurno neće po europi osvajat teritorije za Srbiju. Kina se ne miješa u politike drugih zemlji a kamoli u sukobe. Osim Sj Koreje ni nema saveznika.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:07 |
|
|
Ne treba nama pomoć, pomešao si nas sa vama.. :) Nama samo treba da nas niko ne zaustavlja..
40% srpske omladine bi dobrovoljno išlo u rat zbog Srbije.. Au brate, kakva vest.. Naježio sam se.. :)
..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ne treba nama pomoć, pomešao si nas sa vama.. :) Nama samo treba da nas niko ne zaustavlja..
40% srpske omladine bi dobrovoljno išlo u rat zbog Srbije.. Au brate, kakva vest.. Naježio sam se.. :)
.. Velika vam brojka, bome bi bilo poslje gužve u Beču, ne bi mogli živit od vojske vaše
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:09 |
|
|
Sad ću da napravim meme, srpska i hrvatska omladina.. :)
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:13 |
|
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ne treba nama pomoć, pomešao si nas sa vama.. :) Nama samo treba da nas niko ne zaustavlja..
.. Velika vam brojka, bome bi bilo poslje gužve u Beču, ne bi mogli živit od vojske vaše Zapravo i nije loša brojka. Na zapadu su smiješne brojke, Britanija, Njemačka, Nizozemska 1%, Francuska, Italija nekih 3, 4%. Nebi ni kod nas bilo bolje od 40%. Naravno to je vjerovatno i Vučićeva propaganda a ne pravo istraživanje ali ne sumnjam da bi se velik broj Srba odazvao za npr napad na Kosovo.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Sad ću da napravim meme, srpska i hrvatska omladina.. :) Evo, jedan brzi.. Srpska omladina Hrvatska omladina ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:18 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:20 |
|
|
Jest ali se i 100 000 vratilo plus Hrvati iz BiH koji došli plus Srbi i Muslimani migranti koji dolaze na asimilaciju
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:22 |
|
|
Jeste, otišlo vas 200 hiljada a vratilo se 400 hiljada. Poveli su i 200 hiljada Iraca odatle nazad za Kroaciju.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:25 |
|
|
Srbija živorođeni 2015 65,657 2020 61,693 Hrvatska živorođeni 2015 37,503 2020 36.257 BiH živorođeni 2015 29,647 2020 25,994 Hrvatska daleko najlakši uvjeti iseljavanja
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 10 ožu 2021, 14:27 |
|
|
Branja odmor tjedan dana sa nadom da će naučiti citirati tuđi post.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|