|
|
Stranica: 81/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Srbija vraća vojni rok! Postano: 02 svi 2021, 16:51 |
|
|
Jesi ti imaš mozak?
Shvačaš li da snaga ekonomije nije ista ako ima skoro 900 milijuna aktivnih radnika kao Kina danas ili 600 do 500 milijuna koliko će imati kad boomer generacija ode u mirovinu?
Nisu oni kalifornija da sve štancaju preko AI robota.
Ti samo botuješ i botuješ, a pojma nemaš
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija vraća vojni rok! Postano: 02 svi 2021, 16:54 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
A shvataš li ti da je i tih tvojih 500 miliona kineskih radnika, opet za 200 miliona više od svih Amerikanaca ovoga sveta od 7 do 77, i da Kinezima demografija nije problem da ih ekonomski prestignu, jer će dok je sveta i veka, imati više radne snage i veći ljudski resurs od Amera.
Ili ćeš da nastaviš da lupaš luposti?
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija vraća vojni rok! Postano: 02 svi 2021, 16:57 |
|
|
Ma ne, ne proizvodi. Samo su sve centrale u Srbiji - Huavej Ne postoji američki internet, to kao da si rekao da je vodovod američki.. :) Ajde malo o telekomunikacijama.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija vraća vojni rok! Postano: 02 svi 2021, 17:03 |
|
|
Lasica u epizodi Kineza ima malo A da poskoče svi odjednom u vazduh i padnu istovremeno na zemlju, usledio bi toliko jak zemljotres, koji bi celu planetu raspolutio na pola.. :) Lasica bog foruma..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 10:32 |
|
|
Zastava Tervo proizvela nova vozila za Vojsku Srbije..
Inače razvijamo svoje nezavisno vešanja u Zastavi Tervo, što je odlična stvar.
Jeste da je to vešanje za manje nosivosti, kao što je ovaj novi zastavin terenec, ali tehnologija se osvaja.
Kasnije se može razviti i za veće nosivosti, pa da se ugradjuje u Lazara i Miloša, jer mi nezavisno vešanje za Lazara i Miloša sada uvozimo, a to im poskupljuje cenu..
Takodje ZF uveliko gradi fabriku u Srbiji, tako da ćemo i menjače prestati da uvozimo..
.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:33 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Srbijanci kao da nisu naucili iz proteklih ratova da vojna terenska vozila moraju imati sto manje staklene povrsine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:37 |
|
|
To su vozila koja se koriste u miru, za logistiku, menjaju Pinceve i Puhove. Nećemo sigurno tenkovima da prevozimo konzerve.
.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:40 |
|
|
U miru te poslove obavljaju komercijalne kompanije, u ratu oklopna vozila. Moje osobno misljenje, da su vam to promasena vozila.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:43 |
|
|
Komercijalne kompanije prevoze municiju i vojsku na vežbe na Pasuljanama.. ?
Možda kod vas, kod nas ne.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:51 |
|
|
Grobar je napisao/la: Komercijalne kompanije prevoze municiju i vojsku na vežbe na Pasuljanama.. ?
Možda kod vas, kod nas ne. Ne samo kod nas, nego i sire. vojska se na vjezbe transportira borbenim vozilima ili se unajme autobusi. Prevoz municije se obavlja istim vozilima koja ce se koristiti i u borbenim uvjetima. Imas sada ovu veliku vojnu vjezbu u BiH i okolnim zemljama, sta mislis kako se transportiraju vojnici do poligona i vojarni? Prosle godine velika vojna vjezba u Poljskoj. Desetine tisuca vojnika NATO vojnika je prevezno unajmljenim zeljeznickim kompozicijama i autobusima.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 11:56 |
|
|
Pa dobro, nemam ništa protiv.
Vi ih transportirajte borbenim vozilima koja troše 50L na sat, mi ćemo Terencima i FAP-ovima koji troše sasvim normalno, i tako..
.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 12:41 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa dobro, nemam ništa protiv.
Vi ih transportirajte borbenim vozilima koja troše 50L na sat, mi ćemo Terencima i FAP-ovima koji troše sasvim normalno, i tako..
. Detektiram Idiota.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 12:45 |
|
|
Čekaj, zar ti nisi rekao da te Vojska Srbije ne zanima?
Otkud sad ovoliko interesovanje.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 12:51 |
|
|
Je rekao sam ne zanima nas konstantno dizanje teme o vojsci srbije od strane tebe i tvog klona. I nisam komentirao vojsku srbije nego vojni kombi.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 12:53 |
|
|
Taj kombi je u nultoj seriji uveden u Vojsku Srbije i zameniće sve Pinceve i Puhove.
Znaš sigurno, ti si odrastao u Jugi, sećaš se sigurno čemu su služili Pincevi i Puhovi, e ovo ih menja.. :)
Za borbu planiramo da koristimo guseničare i tenkove.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 12:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: Taj kombi je u nultoj seriji uveden u Vojsku Srbije i zameniće sve Pinceve i Puhove.
Znaš sigurno, ti si odrastao u Jugi, sećaš se sigurno čemu su služili Pincevi i Puhovi, e ovo ih menja.. :)
Za borbu planiramo da koristimo guseničare i tenkove.. :) Znam cemu su sluzili i kako su prosli oni koji su ih koristilu u ratovima 91-99
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 13:00 |
|
|
E ti što su tako prolazili 99-te u zasedama, njih menjaju Lazari i Miloši, oni su MRAP-ovi.. Mine resistant and ambush protektet.. Dakle, vozilo koje štiti od mina i zaseda.. :) Ovi Zastavini se koriste u miru i za logistiku.. Ne za prvu liniju. Na prvu liniju u ratu idu tenkovi i guseničari, dopunu ljudstva i municije im vršte Lazari, Miloši i Transporteri, a ovi su dupoko u našoj teritoriji za raznorazne manevre u bezbednom.. Ok.. ? .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 13:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: E ti što su tako prolazili 99-te u zasedama, njih menjaju Lazari i Miloši, oni su MRAP-ovi.. Mine resistant and ambush protektet.. Dakle, vozilo koje štiti od mina i zaseda.. :) Ovi Zastavini se koriste u miru i za logistiku.. Ne za prvu liniju. Na prvu liniju u ratu idu tenkovi i guseničari, dopunu ljudstva i municije im vršte Lazari, Miloši i Transporteri, a ovi su dupoko u našoj teritoriji za raznorazne manevre u bezbednom.. Ok.. ? . Sve te troskove logistike se moglo rijesiti mnogo jeftinije angaziranjem privatnh kompanija. Vi i dalje gradite drzavu u drzavi, kao ex yu sa jna.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 09 svi 2021, 13:31 |
|
|
Pa mi smo stare jugoslovenčine i komunjare u duši. Volimo vojsku i policiju više nego leba da jedemo.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 21 svi 2021, 23:07 |
|
|
Searching..搜寻 Searching..搜寻 Searching..搜寻 Searching..搜寻 Searching..搜寻 Searching..搜寻 Target lock.目标锁
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 21 svi 2021, 23:08 |
|
|
为了光荣的十字架和金色的自由
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 svi 2021, 09:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 svi 2021, 09:48 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: U Srbiji se oprostili od miga-21. Kad će se u Hrvatskoj oprostit ? https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=432824Cim dodju novonabavljeni avioni, mig-21 postaje eksponat.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 svi 2021, 09:58 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
DrMag je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: U Srbiji se oprostili od miga-21. Kad će se u Hrvatskoj oprostit ? https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=432824Cim dodju novonabavljeni avioni, mig-21 postaje eksponat. Još dugo ćete se vozati muzejskim exponatima. Piloti ih zovu" mrtvački kovčezi". I to suparničkog SSSR bloka. A vi pretrčali u nato i EU. Bedaci Bugari se vozaju u novi f16 i dogodine ukidaju stariji mig 29. Njima je GENERACIJA 4 LOŠA, dok vi jašete GENERACIJU 2, iz 1957 god.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 svi 2021, 10:04 |
|
|
K:M je napisao/la: DrMag je napisao/la: Cim dodju novonabavljeni avioni, mig-21 postaje eksponat.
Još dugo ćete se vozati muzejskim exponatima. Piloti ih zovu" mrtvački kovčezi". I to suparničkog SSSR bloka. A vi pretrčali u nato i EU. Bedaci Bugari se vozaju u novi f16 i dogodine ukidaju stariji mig 29. Njima je GENERACIJA 4 LOŠA, dok vi jašete GENERACIJU 2, iz 1957 god. Da nas vase zlocinacke horde nisu rusile i drzale u blokadi, davno bi mi i vi letjeli na novim avionima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|