|
|
Stranica: 164/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:45 |
|
|
Rezultata itekako ima, 2020. ili 2021. je izvrseno prvo i precizno gadjanje iz BPL-a, a transfer tehnologije je zavrsen prosle godine. Ti nisi u toku sa tim desavanjima. Srbija jedina iz ex yu ima flotu razlicitih BPL i viseslojan PVO.
Za koji dan stize Fk3 (malo je modifikovan prema nasim potrebama), radari, sistemi za EW itd... uz ovo sto sada imamo mi smo vec u 21. veku, dok je okruzenje u sredini 60-ih proslog veka, u tehnoloskom smislu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tankosic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ponavljate kao papagiji, ima vec par godina. A rezultata nema.
A sta tebe svrbe nasi rezultati dok ti sovjetska starudija pada po glavnome gradu? Ne brini, mi kada ih posaljemo, napisacemo jasno 4S, da nemas nedoumice cija je cirilica. Sto ste slali, slali ste, od tada samo primate.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:47 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Rezultata itekako ima, 2020. ili 2021. je izvrseno prvo i precizno gadjanje iz BPL-a, a transfer tehnologije je zavrsen prosle godine. Ti nisi u toku sa tim desavanjima. Srbija jedina iz ex yu ima flotu razlicitih BPL i viseslojan PVO.
Za koji dan stize Fk3 (malo je modifikovan prema nasim potrebama), radari, sistemi za EW itd... uz ovo sto sada imamo mi smo vec u 21. veku, dok je okruzenje u sredini 60-ih proslog veka, u tehnoloskom smislu. Bla bla bla...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:50 |
|
|
Oktobar 2020.
takodje poceli smo sa razvojem Pasarsa protiv rojeva dronova mnogo pre cele ove halabuke oko BPL, pre rata u NK. Dakle, mi se usavrsavamo i razvijamo u skladu sa svetskim trendovima.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:51 |
|
|
Tankosic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sve se bojim da bi bilo sruseno u tih 10 min, koliko mu treba od granice do beograda. objesi se o granu mog avatara, levu ili desnu, sve jedno je.
nije sve jedno, nego svejedno klovnu iskompleksirani, rade te kompleksi pa se opet brines i bojis koliko bi trebalo nama da ga skinemo. Na osnovu kolicine iskompleksiranosti ocigledno si konvretitske krvi, slobodno mozes sam da se besis od istu tu granu, jer samo konvertiti budu tako zabrinuti za dojucerasnji rod. bla bla bla
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:53 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Oktobar 2020.
takodje poceli smo sa razvojem Pasarsa protiv rojeva dronova mnogo pre cele ove halabuke oko BPL, pre rata u NK. Dakle, mi se usavrsavamo i razvijamo u skladu sa svetskim trendovima.
Pocinjali su i nasi, pa kad su shvatili da se softver i specifikacije otvorenog koda ne mogu koristiti u borbenim uvjetima, prestali su glumiti mangupe.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:54 |
|
|
Evo jedan hint kako radi nasa PVO, mi smo uhvatili prelet americkog drona iznad Srbije, kada je bila frka oko Kosova jedne godine. Dakle, mi bi tu 141 videli i oborili :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:54 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Evo jedan hint kako radi nasa PVO, mi smo uhvatili prelet americkog drona iznad Srbije, kada je bila frka oko Kosova jedne godine. Dakle, mi bi tu 141 videli i oborili :) Is ta ste uradili sa tim dronom, jedne godine?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:56 |
|
|
pa kontaktirani su amerikanci da ga sklone, jer je primecen... kao i kada zaluta neki NATO avion na VAP Rusije, ili ruski na VAP NATO-a, ne ide se na obaranje :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 16:59 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: pa kontaktirani su amerikanci da ga sklone, jer je primecen... kao i kada zaluta neki NATO avion na VAP Rusije, ili ruski na VAP NATO-a, ne ide se na obaranje :) A ovaj sto je doletio u ZG bi obarali, prije nego utvrdite o cemu se radi?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 17:02 |
|
|
Pa nije isto kada leti iznad Baranje i Slavonije i kada ide na glavni grad, valjda to mozes da razumes. Ovaj je leteo blizu KZB, ranije je postojala i vazdusna zona, pa je suspendovana i to je neka siva zona za obaranje.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 17:06 |
|
|
Tebi / vama nije jasno da je to suvise kratko vrijeme za reagiranje? Rumunji nisu imali vrmena za reagiranje, madzari spavali... 2001 amerikanci nisu znali gdje im je pola aviona u zraku.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 17:09 |
|
|
Rusi su vec oborili ovaj Tu 141 pre par dana, njima je bilo dovoljno vremena iako letelica nije presla ni 100-200km :)
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 17:40 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
DrMag je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: pa kontaktirani su amerikanci da ga sklone, jer je primecen... kao i kada zaluta neki NATO avion na VAP Rusije, ili ruski na VAP NATO-a, ne ide se na obaranje :) A ovaj sto je doletio u ZG bi obarali, prije nego utvrdite o cemu se radi? Pa ne baš. Pustili bi smo ga da ode svojim putem, iskreno..
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
|
franzkappka
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 19:27 |
|
|
Tankosic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sve se bojim da bi bilo sruseno u tih 10 min, koliko mu treba od granice do beograda. objesi se o granu mog avatara, levu ili desnu, sve jedno je.
nije sve jedno, nego svejedno klovnu iskompleksirani, rade te kompleksi pa se opet brines i bojis koliko bi trebalo nama da ga skinemo. Na osnovu kolicine iskompleksiranosti ocigledno si konvretitske krvi, slobodno mozes sam da se besis od istu tu granu, jer samo konvertiti budu tako zabrinuti za dojucerasnji rod. Ti ces se nekome ovako obracat smradu srpski. Da ovaj forum imalo drzi do imena, permabanalo bi te davnih dana.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 20:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 20:55 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Znamo kako je srpska vojska stitila svoj narod, od kosova polja - do kosova pollja
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 21:02 |
|
|
Bolje pazi da ti ne padne neki ukrajinski dron na glavu. Ni Beč više nije bezbedan, a ni Austrija nije u NATO.. :) Srbi na svakom koraku takodje, a šorka krenula..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 21:05 |
|
|
Ajduk je napisao/la: Bolje pazi da ti ne padne neki ukrajinski dron na glavu. Ni Beč više nije bezbedan, a ni Austrija nije u NATO.. :) Srbi na svakom koraku takodje, a šorka krenula.. Nista se ti ne sikiraj, ne zamjerimo mi Ukrajincima. Kada je bilo najteze Ukrajinci su nam jeftino prodali lako protuzracno i protuoklopno oruzje. Nego pripazi na malu da joj nesto ne updane.
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 21:10 |
|
|
Ne može te to spasiti od Srba u Beču. Njih PVO ne zaustavlja kad udješ u šutku..
Sad kad Rusi dodju na pogled dvogleda od orbanove kancelarije u Pešti, prodavaće vam Ukrajinci kišobrane na buvljaku... :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 21:17 |
|
|
Ajduk je napisao/la: Ne može te to spasiti od Srba u Beču. Njih PVO ne zaustavlja kad udješ u šutku..
Sad kad Rusi dodju na pogled dvogleda od orbanove kancelarije u Pešti, prodavaće vam Ukrajinci kišobrane na buvljaku... :) OK.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 12 ožu 2022, 23:56 |
|
|
Iznad Srbije leti RQ-4, zato srbijanski pzo spava?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 13 ožu 2022, 00:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ajduk je napisao/la: Bolje pazi da ti ne padne neki ukrajinski dron na glavu. Ni Beč više nije bezbedan, a ni Austrija nije u NATO.. :) Srbi na svakom koraku takodje, a šorka krenula.. Nemoj da ga plašiš odseliće u Argentinu. Službama je odavno poznat opus dotičnog.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 13 ožu 2022, 00:11 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ajduk je napisao/la: Ne može te to spasiti od Srba u Beču. Njih PVO ne zaustavlja kad udješ u šutku..
Sad kad Rusi dodju na pogled dvogleda od orbanove kancelarije u Pešti, prodavaće vam Ukrajinci kišobrane na buvljaku... :) di si na glavnom profilu ? Popio ban ili ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 13 ožu 2022, 00:21 |
|
|
Th1950 je napisao/la: di si na glavnom profilu ?
Popio ban ili ? Ne mogu da se ulogujem, kad pokušam, izbacuje mi da mi je neispravna zaporka.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|