|
|
Stranica: 184/232.
|
[ 5786 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:18 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Th1950 je napisao/la: To se zove EGO . Kod njega je malo ozbiljnije od toga. Čovek je realno bolestan, veruj mi. Sesice, nije prihvatljivo tako da diskvalifikujes coveka ako si s njim u verbalan sukob. Naprosto, ne mozes biti objektivan, pa mu pakujes i sto jeste i sto nije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:18 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nismo se nijednom rečju bavili fisijom, nego samo sistemima dostave i tvojoj nebuloznoj tvrdnji da Rusija može od Amerike da napravi staklo, a Amerika Rusiji ne može ništa. To samo neko ko ne zna apsolutno, ali apsolutno ništa o toj temi, može da odvali. Ne, ja to nisam rekao moj budući robe.. Ja sam rekao da Rusija može da uništi Ameriku, a da Amerika ne može Rusiju.. I naučio te pameti. I tek ću.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:19 |
|
|
JNA je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kod njega je malo ozbiljnije od toga. Čovek je realno bolestan, veruj mi. Ja nerealno bolestan, dečko.. :) Svejedno, pokušaj da popraviš to. To je, inače, jedna od odlika psihopata. Ne kažem da si psihopata, ali tvoje ponašanje nije zdravo, probaj da rešiš taj feler dok si još relativno mlad i u stanju da ga rešiš.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Svejedno, pokušaj da popraviš to. To je, inače, jedna od odlika psihopata. Ne kažem da si psihopata, ali tvoje ponašanje nije zdravo, probaj da rešiš taj feler dok si još relativno mlad i u stanju da ga rešiš. Popraviću. Ali tek kad završim sa tobom.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:24 |
|
|
JNA je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nismo se nijednom rečju bavili fisijom, nego samo sistemima dostave i tvojoj nebuloznoj tvrdnji da Rusija može od Amerike da napravi staklo, a Amerika Rusiji ne može ništa. To samo neko ko ne zna apsolutno, ali apsolutno ništa o toj temi, može da odvali. Ne, ja to nisam rekao moj budući robe.. Ja sam rekao da Rusija može da uništi Ameriku, a da Amerika ne može Rusiju.. I naučio te pameti. I tek ću.. :) Hahaha, izvali rečnik. Činjenica da si počeo da gubiš živce meni govori da sam u pravu u svojoj oceni tvoje ličnosti. Ne, Rusija ne može da uništi Ameriku, bez da Amerika ne lansira hiljade nuklearni na Rusiju i uništi je. Znam da sad ne možeš da odustaneš, ali šta da ti radim, sam si kriv što si poverovao u glupost.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:25 |
|
|
Naravno, totalno sam pogubio živce da si ti počeo da se keziš u postu kao debil (što nikad nisi radio do sad).. :)
Da, Rusija može da uništi Ameriku, Amerika Rusiju ne može.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kod njega je malo ozbiljnije od toga. Čovek je realno bolestan, veruj mi. Sesice, nije prihvatljivo tako da diskvalifikujes coveka ako si s njim u verbalan sukob. Naprosto, ne mozes biti objektivan, pa mu pakujes i sto jeste i sto nije. Moja ocena je objektivna. Nije mu ovo prvi put da beskonačno insistira na glupostima iako je i meni jasno da je njemu jasno da nije u pravu. Ali nije u stanju to da prizna, jer bolest. Ništa mu ne pakujem, on je jednostavno takav.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Moja ocena je objektivna. Nije mu ovo prvi put da beskonačno insistira na glupostima iako je i meni jasno da je njemu jasno da nije u pravu. Ali nije u stanju to da prizna, jer bolest. Ništa mu ne pakujem, on je jednostavno takav. Nije ti prvi put da ispadneš glup, a da meni kažeš da nisam u pravu(jedini argument).. To da..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:38 |
|
|
JNA je napisao/la: Naravno, totalno sam pogubio živce da si ti počeo da se keziš u postu kao debil (što nikad nisi radio do sad).. :)
Da, Rusija može da uništi Ameriku, Amerika Rusiju ne može.. :) Do sada, jedini dokaz koji si pružio kao potvrdu da je to istina je da Rusija ima protivraketni sistem, a Amerika nema. Nakon što sam ti skrenuo pažnju da je situacija ustvari obrnuta, ti si počeo da menjaš kako su američki sistemi sranje. I da jesu, barem ih imaju, za razliku od Rusa. Dakle, osim te tvrdnje, za koju sam ti dokazao da je netačna (čak si i pokušao da slažeš da je S500 gotov, iako nije), koji argument imaš za tu svoju smelu tvrdnju. I nemoj mi molim te Jelouston, ako nisi u stanju da shvatiš nebitnost Jeloustona (Rusija može da uništi Ameriku 20 puta bez da pipne Jelouston, a Amerika može da uništi Rusiju čak i ako Rusija pokrene kalderu u Jeloustonu). Znači mani me Jeloustona, to je argument za retarde. Koje objašnjenje imaš za svoju tvrdnju? Ajde smisli nešto, ne smeš da ispadneš da nisi u pravu. I siguran sam da će objašnjenje ponovo biti gluplje od svakog prethodnog do sada.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:41 |
|
|
Čak sam i dokazao da je američki antiraketni sistem slep kao tvoj um u mom hodniku tame, u kome se trenutno nalazi.. :)
I dokazao sam da bi 50.000 Rusa preživelo u bunkerima, dok od Amerike ništa ne bi ostalo zbog super vulkana..
S-500 je završen. Javno gadjao još pre godinu dana, svi videli. Hoćeš snimak.... ? :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:55 |
|
|
U bunkerima!? Metro 2033?
Ok, ako je to tebi pobeda u nuklearnom ratu onda definitivno nisi normalan.
Što se tiče američkog sistema, na testiranju u Pacifiku je pogodio kinetičkim udarom (Dakle ne eksplozijom u blizini, nego kinetičkim udarom direktno zveknuo raketu) koja je letela supersoničnom brzinom sa nekoliko hiljada km udaljenosti. To što oni nikad nisu koristili te rakete u realnim uslovima (I daj Bože da nikad neće) ne znači da je raketa krš. Naravno, oni sa tim raketama ne mogu da se odbrane od Rusa, jer ih em nemaju dovoljno, em su dizajnirani da gađaju rakete na balističkoj putanji, protiv raketa koje menjaju kurs su nemoćne.
I ajde se sad molim te ponovo pravi blesav i iskomentaroši ovo kao da sam pričao o Patriotu, a ne o skroz drugom sistemu.
I S500 nije gotov. Jeste pri kraju ispitivanja (probno gađanje je deo ispitivanja), ali njegovo uvođenje u službu u značajnom broju će biti za ko zna koliko godina. S400 je bio gotov 2007. i dalje ih nemaju dovoljno da zamene sve starije sisteme.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 03:58 |
|
|
Gotov je.
Naravno da je pobeda u nuklearnom ratu.. 50.000 Rusa ostaje i nijedan Amer..
Ja koliko znam to je pobeda.. :)
Američki štit (ne PVO već štit) u Rumuniji nije video dron veličine 15m..
.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:06 |
|
|
Nije pucao, a to da li su ga radar video si saznao iz soca od kafe...
Ne, to nije pobeda. Ostaje Rusa kolko i Jagodinaca, dok Brazil, indija, Indonezija ostaju neoštećene i glavne svetske sile. 50k Rusa z takvom svetu nema apsolutno nikakvu budućnost. To nije ni blizu pobede. Smisli nešto bolje....
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:10 |
|
|
Naravno da je pobeda.. Ostaje i 1,3 mlrd Kineza a na zapadu samo London i Pariz prepušteni Kini na milost i nemilost...
Istok pobedjuje zapad.. To i jeste poenta.. :)
Američki štit u Rumuniji ne samo da nije pucao, nego nije ni video dron, jer da nije hteo da puca, a istovremeno video, onda bi bar (ne kolutaj očima) javio ovim svojim ostalim robovima da ga presretnu.... To je letelo 4 sata samo iznad Madjarske..
Objasniću ti ja sve.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:15 |
|
|
Pazi, prvo si tvrdio da Rusija može da uništi Ameriku jednom raketom, a da Amerika Rusiji ne može apsolutno ništa. Kada ti je objašnjeno da roto nije slučaj, onda si tvrdio da Rusija ima protivraketni štit, a Amerika nema. Kada ti je objašnjeno da ni to nije slučaj, onda si tvrdio da Rusi imaju bunkere za 50k ljudi i verovatno očekuješ da će tih 50k ljudi da obnovi Rusku imperiju poer milijardu i po Indijaca, milijardu Kineza, nekoliko stotina miliona Brazilaca i nekoliko stotina miliona Indonežana. Hoće, kako neće...
Mislim da si iscrpeo sva moguća glupa objašnjenja, ali ko zna, možda me iznenadiš.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:19 |
|
|
JNA je napisao/la: Naravno da je pobeda.. Ostaje i 1,3 mlrd Kineza a na zapadu samo London i Pariz prepušteni Kini na milost i nemilost...
Istok pobedjuje zapad.. To i jeste poenta.. :)
Američki štit u Rumuniji ne samo da nije pucao, nego nije ni video dron, jer da nije hteo da puca, a istovremeno video, onda bi bar (ne kolutaj očima) javio ovim svojim ostalim robovima da ga presretnu.... To je letelo 4 sata samo iznad Madjarske..
Objasniću ti ja sve.. :) Kakve veze Kina ima sa ruskom "pobedom, osim što će da anektira celu teritoriju bivše Rusije. I sad pričamo o Kini? Ne pričamo više kako Rusija može da uništi Ameriku, a Amerika ne može Rusiju. Skrećemo temu na Kinu, koja blage veze sa dosadašnjom pričom nema, jer nam je nestalo nebuloznih argumenata za Rusiju? Jel primećuješ koji si pacijent?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:19 |
|
|
Ne. Ja sam rekao sledeće..
1.Rusija može da uništi Ameriku 2.Amerika ne može da uništi Rusiju (a to znači da joj ne može ništa) .. :)
Amerika nema raketni štit jer ne radi Rusija ima.
Očekujem da će tih 50.000 Rusa da napravi novu paradu za dan nove pobede, jer to i jeste.. :)
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kakve veze Kina ima sa ruskom "pobedom, osim što će da anektira celu teritoriju bivše Rusije. I sad pričamo o Kini? Ne pričamo više kako Rusija može da uništi Ameriku, a Amerika ne može Rusiju. Skrećemo temu na Kinu, koja blage veze sa dosadašnjom pričamo nema, jer nam je nestalo nebuloznoj argumenata za Rusiju?
Jel primećuješ koji si pacijent? Neće anektirati celu teritoriju, jer će se bez Amerike poštovati medjunarodno pravo... Jel' primećuješ kako te ubijam..? :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:25 |
|
|
JNA je napisao/la: Ne. Ja sam rekao sledeće..
1.Rusija može da uništi Ameriku 2.Amerika ne može da uništi Rusiju (a to znač da joj ne može ništa) .. :)
Amerika nema raketni štit jer ne radi Rusija ima.
Očekujem da će tih 50.000 Rusa da napravi novu paradu za dan nove pobede, jer to i jeste.. :) Ne, tih 50k Rusa će da ili da nestanu ili da postanu građani PRC. Ako je to tebi pobeda Rusije, onda ti ja ne verujem da stvarno veruješ u to, nego teraš inat jer si bolesnik. Aj odjebi, debilu bolesni. Odo da spavam.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:26 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne, tih 50k Rusa će da ili da nestanu ili da postanu građani PRC. Ako je to tebi pobeda Rusije, onda ti ja ne verujem da stvarno veruješ u to, nego teraš inat jer si bolesnik.
Aj odjebi, debilu bolesni. Odo da spavam. Jebo sam te.. Pa 50.000 preživelih Rusa je samo neki primer da te nerviram… Činjenica je da će ih preživeti mnogo više, jer je Rusija ogromna teritorija (na koju je do sada bačeno hiljadu nuklearki, sami sebi bacili na probama, pa su živi i zdravi) i Amerika nema ni upola raketa, koliko Rusija ima naseljenih mesta… Npr.. Npr.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:27 |
|
|
JNA je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kakve veze Kina ima sa ruskom "pobedom, osim što će da anektira celu teritoriju bivše Rusije. I sad pričamo o Kini? Ne pričamo više kako Rusija može da uništi Ameriku, a Amerika ne može Rusiju. Skrećemo temu na Kinu, koja blage veze sa dosadašnjom pričamo nema, jer nam je nestalo nebuloznoj argumenata za Rusiju?
Jel primećuješ koji si pacijent? Neće anektirati celu teritoriju, jer će se bez Amerike poštovati medjunarodno pravo... Jel' primećuješ kako te ubijam..? :) Kina će nesputana ičim poštovati međunarodno pravo!? Koliko ti imaš godina? 9?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:27 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Odo da spavam. Sanjaj me.. :)
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 04:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kina će nesputana ičim poštovati međunarodno pravo!? Koliko ti imaš godina? 9? Naravno, nije to Amerika... :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 05:55 |
|
|
Od pola deset uvece do pola pet ujutro. Sedam sati. Momci, imate respekt od mene. Sesa ima nesto manji respekt jer je odustao.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 22 tra 2022, 06:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Od pola deset uvece do pola pet ujutro. Sedam sati. Momci, imate respekt od mene. Sesa ima nesto manji respekt jer je odustao. Da nisam odustao, ovaj pacijent bi nastavio da baljezga gluposti naredna tri dana. To ne može da odustane, kompleksi su prejaki. Šrmkao bi kokain samo da ostane budan da bi mogao da se prepire. Zamisli genija, nakon što je iscrpeo sva svoja kretenska objašnjenja vezana za Rusiju i nije mogao da smisli ništa iole suvislo, čovek se mrtav ladan prešaltovao na Kinu. I još odveli infantilan argument "Kina će u svetu u kojem više ne postoji međunarodno pravo, poštovati međunarodno pravo, jer Kina je moralna zemlja". I još posle tog kretenizma pobedonosno napiše "Vidiš kako te ubijam".. I šta ja dalje da pričam sa tim mamlazom? Koja korist, neću ga ubediti, to jest neću ga naterati da prizna da sam ga ubedio, a s obzirom da su mu argumenti u svakom narednom postu sve gluplji i gluplji i da ta glupost raste geometrijskom progresijom, koja je poenta daljeg razgovora. Ponavljam, čovek je mrtav ladan i ozbiljan rekao "Kina će kao jedina supersila u trenutku kada Ujedinjene Nacije faktički više ne postoje, poštovati međunarodno pravo. Jer Kina nije Amerika, Kina je moralna." I još uzgred prokomentariše "Vidiš kako te ubijam" misleći na prethodnu infantilnu rečenicu u koju bi teško poverovalo i dete u obdaništu. Čovek je budala i bolesnik. Nema svrhe pričati sa njim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|