|
|
Stranica: 206/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel to onda kad ste vi rekli da to nije vaš rat? Zamislimo da neko napadne Leskovac a Vučić izađe na TV i kaže "To nije naš rat." Pusti šuplju, fokusirajmo se na to kako ste vi otpočeli rat dok ste još takijali po Sarajevu i izvlačili oružje i municiju iz kasarni na brda, a istovremeno gađali Dubrovnik i usput počistili hrvatsko selo. I šta sad, eto tebi će upaliti što ti prebacuješ lopticu? Smeće zločinačko, neće proći! Sve ima i džabe lažete! Pa ratovali sa Hrvatima. Tako mi to ponekad, imali neke nerazjašnjene račune iz WWII i sad smo ok. Što pitaš?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kod tebe članak iz januara, kod mene iz decembra 2022. Pa ti vidi šta je novije. Gledaj malo, prosipaš se. Nije da je to neki problem, kod tebe je svakako guzica i obraz isto.
Lažeš Muslimane lažljivi https://www.infomediabalkan.com/dusan-s ... Q.facebook11.12.2018.Na Frontalu je današnji datum. Nabije te Musliman na obrezanog. Zovi me kako jest ili zaobiđi. Inače ćeš dobiti kurcem po labrnji svaki put kad se ne ponašaš fino. Jel ok, bukvo bosanska?! I da, daj nam slike ima li sad zastava na institucijama da vidimo.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pusti šuplju, fokusirajmo se na to kako ste vi otpočeli rat dok ste još takijali po Sarajevu i izvlačili oružje i municiju iz kasarni na brda, a istovremeno gađali Dubrovnik i usput počistili hrvatsko selo. I šta sad, eto tebi će upaliti što ti prebacuješ lopticu? Smeće zločinačko, neće proći! Sve ima i džabe lažete!
Pa ratovali sa Hrvatima. Tako mi to ponekad, imali neke nerazjašnjene račune iz WWII i sad smo ok. Što pitaš? Ratovali sa Hrvatima iz Bosne, pa ih malo zakačili i u BiH? Bili ste sebi umislili da možete raditi šta hoćete i da će proći nekažnjeno. Pitam onako. Čisto da istjeramo stvari na čistac. Kofol se dogovarali, a na terenu drugo radili.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Na Frontalu je današnji datum. Nabije te Musliman na obrezanog. Zovi me kako jest ili zaobiđi. Inače ćeš dobiti kurcem po labrnji svaki put kad se ne ponašaš fino. Jel ok, bukvo bosanska?! I da, daj nam slike ima li sad zastava na institucijama da vidimo. Jel te sramota kad tako slažeš pa te uhvate u laži. Jel ti ostala i mrva obraza ili ti je ko u prađeda obrz đon? Da ti ja sad idem iz slikati institucije u IS? Sjedi u auto pa se provozaj dok nema granice. Namiriši se Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Na Frontalu je današnji datum. Nabije te Musliman na obrezanog. Zovi me kako jest ili zaobiđi. Inače ćeš dobiti kurcem po labrnji svaki put kad se ne ponašaš fino. Jel ok, bukvo bosanska?!
I da, daj nam slike ima li sad zastava na institucijama da vidimo.
Jel te sramota kad tako slažeš pa te uhvate u laži. Jel ti ostala i mrva obraza ili ti je ko u prađeda obrz đon? Da ti ja sad idem iz slikati institucije u IS? Sjedi u auto pa se provozaj dok nema granice. Namiriši se Srbije. Ništa nisam slagao, na frontalu stoji datum koji sam naveo. Ko god otvori može se uvjeriti u to. Pa eto ti si u BL, slikaj nam s prozora, šta je problem? Bliže tebi nego meni iz Sa do predgrađa Vojkovića.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ratovali sa Hrvatima. Tako mi to ponekad, imali neke nerazjašnjene račune iz WWII i sad smo ok. Što pitaš?
Ratovali sa Hrvatima iz Bosne, pa ih malo zakačili i u BiH? Bili ste sebi umislili da možete raditi šta hoćete i da će proći nekažnjeno. Pitam onako. Čisto da istjeramo stvari na čistac. Kofol se dogovarali, a na terenu drugo radili. Ne nego smo mi i Hrvati ratovali, ko što je u Evropi normalno ponekad kad se ne raščiste računi. A onda je i žaba Mujo digao noge da i on ubija Srbe ko u WWII. A mi se spremili pa ga odvalili volejom. Od tad pa do danas još Muja kmeči...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel te sramota kad tako slažeš pa te uhvate u laži. Jel ti ostala i mrva obraza ili ti je ko u prađeda obrz đon? Da ti ja sad idem iz slikati institucije u IS? Sjedi u auto pa se provozaj dok nema granice. Namiriši se Srbije.
Ništa nisam slagao, na frontalu stoji datum koji sam naveo. Ko god otvori može se uvjeriti u to. Pa eto ti si u BL, slikaj nam s prozora, šta je problem? Bliže tebi nego meni iz Sa do predgrađa Vojkovića. Ko god klikne vidi da hje to datum koji stoji na svakoj stranici frontala. I ko god klikne vidiće kako očigledno lažeš. Nemoj očigledno lagati. Sramota je.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ratovali sa Hrvatima iz Bosne, pa ih malo zakačili i u BiH? Bili ste sebi umislili da možete raditi šta hoćete i da će proći nekažnjeno.
Pitam onako. Čisto da istjeramo stvari na čistac. Kofol se dogovarali, a na terenu drugo radili.
Ne nego smo mi i Hrvati ratovali, ko što je u Evropi normalno ponekad kad se ne raščiste računi. A onda je i žaba Mujo digao noge da i on ubija Srbe ko u WWII. A mi se spremili pa ga odvalili volejom. Od tad pa do danas još Muja kmeči... Ne, nego ste vi napali Hrvate, pokušali paradržavu na njihovom teritoriju i još na sve to ih artiljerijom gađali iz BiH pod krinkom JNA. Ma ja, mi iz čista mira krenuli ubijati Srbe. Ništa vi niste. Vi ste se 50 godina pripremali, pusti šuplju. Vi ćete kmećati dok je svijeta jer niste ostvarili zacrtano. Niti ćete ikad ostvariti
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ništa nisam slagao, na frontalu stoji datum koji sam naveo. Ko god otvori može se uvjeriti u to.
Pa eto ti si u BL, slikaj nam s prozora, šta je problem? Bliže tebi nego meni iz Sa do predgrađa Vojkovića.
Ko god klikne vidi da hje to datum koji stoji na svakoj stranici frontala. I ko god klikne vidiće kako očigledno lažeš. Nemoj očigledno lagati. Sramota je. Pa jel ima neki drugi datum na portalu? Nema. Nisam vidovit da znam od koga su i kojeg datuma preuzeli naslov. A opet ti kažem, ono što je bilo u januaru i sad, jel znamo da je tako? Slikaš i nikakav problem. Reći ću u pravu si ako nema zastave na institucijama.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ništa nisam slagao, na frontalu stoji datum koji sam naveo. Ko god otvori može se uvjeriti u to.
Pa eto ti si u BL, slikaj nam s prozora, šta je problem? Bliže tebi nego meni iz Sa do predgrađa Vojkovića.
Ko god klikne vidi da hje to datum koji stoji na svakoj stranici frontala. I ko god klikne vidiće kako očigledno lažeš. Nemoj očigledno lagati. Sramota je. Gdje je ovo?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne nego smo mi i Hrvati ratovali, ko što je u Evropi normalno ponekad kad se ne raščiste računi. A onda je i žaba Mujo digao noge da i on ubija Srbe ko u WWII. A mi se spremili pa ga odvalili volejom. Od tad pa do danas još Muja kmeči... Ne, nego ste vi napali Hrvate, pokušali paradržavu na njihovom teritoriju i još na sve to ih artiljerijom gađali iz BiH pod krinkom JNA. Ma ja, mi iz čista mira krenuli ubijati Srbe. Ništa vi niste.Vi ste se 50 godina pripremali, pusti šuplju. Vi ćete kmećati dok je svijeta jer niste ostvarili zacrtano. Niti ćete ikad ostvariti Iz čista mira. Nikad mi neće biti jasno zašto ste dobili želju da dobijete po pički. Kakav šejtan vas je natjerao da preglasate i ubijate Srbe. Da ste se bar naouružali nego nako goloruki u klanje Srba pa šta alah da. Sad kmeči.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ko god klikne vidi da hje to datum koji stoji na svakoj stranici frontala. I ko god klikne vidiće kako očigledno lažeš. Nemoj očigledno lagati. Sramota je.
Gdje je ovo? Opet staro Mujaga. To je skinuto ima 10 godina. Kažem ti ja da živiš kod Lejle na Evrosongu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne, nego ste vi napali Hrvate, pokušali paradržavu na njihovom teritoriju i još na sve to ih artiljerijom gađali iz BiH pod krinkom JNA. Ma ja, mi iz čista mira krenuli ubijati Srbe. Ništa vi niste.Vi ste se 50 godina pripremali, pusti šuplju. Vi ćete kmećati dok je svijeta jer niste ostvarili zacrtano. Niti ćete ikad ostvariti Iz čista mira. Nikad mi neće biti jasno zašto ste dobili želju da dobijete po pički. Kakav šejtan vas je natjerao da preglasate i ubijate Srbe. Da ste se bar naouružali nego nako goloruki u klanje Srba pa šta alah da. Sad kmeči. Nismo htjeli biti dio velike srbije. Sistemsko klanje i zločine ste vi činili. Džabe okrećeš priču. Uostalom, da se vratimo na temu. Da još jednom konstatujem kako je VS još jedna muzejska vojska koja ne može dobiti odobrenje od NATO da pošalje 1000 vojnika na Kosovo. I hajde što ne može, nego da uopšte mora tražiti da to odobrenje. Kakva je to vojska? Kakva sila? Ništa, sprdačina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gdje je ovo? Opet staro Mujaga. To je skinuto ima 10 godina. Kažem ti ja da živiš kod Lejle na Evrosongu. Sad će Mile vratiti u cilju dogovora sa federalnim partnerima
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:40 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Iz čista mira. Nikad mi neće biti jasno zašto ste dobili želju da dobijete po pički. Kakav šejtan vas je natjerao da preglasate i ubijate Srbe. Da ste se bar naouružali nego nako goloruki u klanje Srba pa šta alah da. Sad kmeči. Nismo htjeli biti dio velike srbije. Sistemsko klanje i zločine ste vi činili. Džabe okrećeš priču. Uostalom, da se vratimo na temu. Da još jednom konstatujem kako je VS još jedna muzejska vojska koja ne može dobiti odobrenje od NATO da pošalje 1000 vojnika na Kosovo. I hajde što ne može, nego da uopšte mora tražiti da to odobrenje. Kakva je to vojska? Kakva sila? Ništa, sprdačina. To je i tvoj babo rekao nakon što ste 1. marta ubili srpkog svata pa mu je bio taj rad u aprilu pred niškim Ćetnicima.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 15:44 |
|
|
Jah, a meni prigovaraš živim u prošlim vremenima. Bukvo, da konstatujemo: - vremena hajdukovanja su vam prošla, nema više sakrivanja po šumi, buha, neokupanih bradurina i usrane guzice - vremena kad ste mislili da se te neka sila su isto prošla, mislim možete vi i dalje misliti tako, al ta vremena su prošla - ovo što rade srpski političari je samo kupovina vremena, puno više će da vas boli kad vam ga zapad zabije do bubrega odjednom, džabe otimanje i produžavanje predigre Vojske i govana, ne smije prići na 10 kilometara Kosovu
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 16:01 |
|
|
Kako uhljeb iz bh institucija novovrijeme nesta tačno u 15h Da ostane zabilježeno. Koliko ih je samo uljebljeno u bh institucije, a ne rade ništa, glupiraju se po forumima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 16:03 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kako uhljeb iz bh institucija novovrijeme nesta tačno u 15h Da ostane zabilježeno. Koliko ih je samo uljebljeno u bh institucije, a ne rade ništa, glupiraju se po forumima. Jel tebi Osmica amiđa kad si tako talentovan?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 20 pro 2022, 16:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako uhljeb iz bh institucija novovrijeme nesta tačno u 15h Da ostane zabilježeno. Koliko ih je samo uljebljeno u bh institucije, a ne rade ništa, glupiraju se po forumima. Jel tebi Osmica amiđa kad si tako talentovan? Zaključao kancelariju, pa još malo na forum? Hajde, Đevade, vakat ti je na ručak.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:31 |
|
|
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2264647Citat: Kako je naveo, dobili su nalog od predsednika Republike kao vrhovnog komandanta da Vojska Srbije do kraja 2023. godine podigne broj pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije, odnosno onih koji će biti posebno obučeni u sastavu Vojske Srbije, sa 1.500 na 5000.
Dal ce ih stvarno povecati na 5000 ili ce neke postojece jedinice spojiti sa specijalnim, videcemo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:42 |
|
|
..kad je ruska ovako sranje mož mislit kakva je srpska ista doktrina ista filozofija..
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:44 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kad je ruska ovako sranje mož mislit kakva je srpska ista doktrina ista filozofija.. Ma kupili par stvari, staro JNA poslo Vučić negdje u Češku ili Mađarsku i livaonicu čelika. Pare naravno niko nije vidio. Šta može uraditi vojska koja je pod NATO kontrolom? Ništa konkretno.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: O, pa propustio sam ovo čaščenje Ništa nisam ljubomoran, vi je imate, kao da je nemate. Dokažite suprotno, napadnite Kosovo Oslodobićemo Kosovo kad bude pravo vrijeme za to. Nismo mi glupi ko Muslimani da krenemo u nevrijeme kao oni u ubijanje Srba sa vodovodnim cijevima i u starkama. Moraš Mujo biti pametan a ne glup. ...zašto lažete sami sebe pa želite da to postane istina..bolje da držite to što imate kosovo j eponovo izgubljena bitaka..pa papa...
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:51 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kad je ruska ovako sranje mož mislit kakva je srpska ista doktrina ista filozofija.. Ove vase su iz....li musavi talibani i Iracani sa kalasnjikovima. A vama pade dron u sred Zagreba. Ne bih se ja mnogo istrcavao.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 15:52 |
|
|
NSOS je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kad je ruska ovako sranje mož mislit kakva je srpska ista doktrina ista filozofija.. Ove vase su iz....li musavi talibani i Iracani sa kalasnjikovima. A vama pade dron u sred Zagreba. Ne bih se ja mnogo istrcavao. Pao im je tudji dron. A sad skoro im je pao i njihov Mig-21, jedan jedini koji su imali.. Nebo im čuva sveti Ilija, a metkove kupuju iz Užica..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|