Pridružen/a: pon tra 04, 2022 2:01 pm Postovi: 3454 Lokacija: Jug
Na paradi u subotu se proslavio i FAP. Malo smo ga zapostavili nepravedno, a svašta nešto lepo su prikazali, pa da ispravimo tu malu nepravdu..
1.Fapov tegljač 3040 6x6
2.Fapov kiper 3040 i FAP 1118
3.ABHO FAP 1118
4.FAP 2228
5.Najnoviji model FAP 3040 sa "rol-kip" sistemom za podizanje kontejnera (čitaj - upravljačkih stanica za bespilotne letelice i još svašta nešto)
6.Modernizovani FAP 2026 sa HIAB dizalicom za dotur municije modularnom lanseru Ognja..
7.FAP 2026 za vatrogasne jedinice
Inače, FAP 2026 je poznat (izmedju ostalog) i po tome, što su muslimani na njegovu šasiju nakačili svoju najnoviju samohodnu haubicu. Samo su mu kabinu prepravili.. :)
8.FAP 2228 sa komandnom stanicom bespilotne letelice, uslikan prilikom istovara kontejnera u kom je komandna stanica..
istovar kontejnera se vidi skroz iza..
.
_________________ Tog dana kada odem ja, pospite pepeo na teren JNA, a kada odem tamo gore, nek' baklje gore, zastave nek' se viore
НАСТАВЉА се проширење фабрике Сложених борбених система у Пљакову код Куршумлије, отворене 2019, а у току је трећа фаза радова.
Citat:
Погон са око 110 запослених у којем се производе делови за оклопно возило "милош", наставља са развојем да би се, како је планирано, овде потпуно монтирало ово оклопно возило.
Проширење капацитета фабрике, према речима директора Борбених сложених система Србије, Огњена Оливерића, захтеваће и пријем још 80 радника, ове и наредне године.
.
_________________ Tog dana kada odem ja, pospite pepeo na teren JNA, a kada odem tamo gore, nek' baklje gore, zastave nek' se viore
Srbija nije u stanju da napravi skladišta za FK3 već im to radi firma iz Gračanice lmaooooo
Ako uzmemo u obzir koji bum dozivljava gradjevinska industrija u Srbiji zadnjih pet godina nije cudno sto strani izvodjaci grade cak i za vojsku. Bitno je da postoji novac za vojnu opremu i za pratecu infrastrukturu, ko je gradi je apsolutno nebitno..
Karabaja je napisao/la:
Prema obimu gradnje čini se da će biti više od 3 sistema. Ali sve je to classified a ja ne želik BIU za vratom
Nabavljene su cetiri baterije, to je -+ stotinu vozila prilicno velikih dimenzija, tako da je logicno da su i prateci objekti veliki. Takodje ne treba iskljuciti dodatne nabavke u buducnosti.
Pridružen/a: pet stu 05, 2021 10:11 pm Postovi: 43 Lokacija: Novi Pazar
Želja degenerika čije je usne nemilosrdno obljubio roj pčela ubica je da ima vojsku nepobedivu u regionu. U skladu sa tim, rasipa evre, bez jasne strategije i cilja.
Meni nisu jasne budale koje veruju u njegove fantazmagorije, iskren da budem.
Želja degenerika čije je usne nemilosrdno obljubio roj pčela ubica je da ima vojsku nepobedivu u regionu. U skladu sa tim, rasipa evre, bez jasne strategije i cilja.
Meni nisu jasne budale koje veruju u njegove fantazmagorije, iskren da budem.
Meni nisu jasni ljudi koji veruju da opremanje i razvoj oruzanih snaga vodi vlada ili bilo koji politicar. Vojni vrh pravi strategiju opremanja i modernizacije VS, a drzavni vrh im odredjuje finansijski okvir.
Zamena zastarelih sistema novim nije nikakvo rasipanje evra bez cilja vec nesto sto rade sve relativno ozbiljne zemlje u Jugoistocnoj Evropi: Grcka, Rumunija, Madjarska, Srbija, Bugarska, Hrvatska. Svaka u skladu sa svojim mogucnostima i potrebama.
To sto neki ljudi zele da vide svog potencijanog protivnika slabim je legitimo ali necemo biti naivni i verovati u to da oruzane snage jedne zemlje treba da se razvijaju po zeljama onih koji rade protiv njenih interesa.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.