|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ahahahahaaha.. Partizanima se mora priznati da nisu baš bili bistri, ali su se zato dobro borili za Titovu domovinu.. Svaka čast.. :) Za razliku od internet četnika koji ni danas nisu došli do pameti,ni njihov ljubljeni kralj do prestola. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:17 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Jeste, rekli mu predji u Užičku 15. To je od tvog dede imovina.. Slobodno tamo.. 
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jeste, rekli mu predji u Užičku 15. To je od tvog dede imovina.. Slobodno tamo..  Zar nije čitav BG naša imovina ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:22 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Za razliku od internet četnika koji ni danas nisu došli do pameti,ni njihov ljubljeni kralj do prestola.  Molio bih te da me ne povezuješ ni sa Četnicima, ni sa Partizanima.. Moji su bili Solunci. Ispaśili su dva carstva po guzi i upoznali sve tamo preko sa slobodom po prvi put.. Nisu tamo do tada znali šta je to.. 
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Ahahahahaaha.. Partizanima se mora priznati da nisu baš bili bistri, ali su se zato dobro borili za Titovu domovinu.. Svaka čast.. :) Dobro "vozis" temu.....Tito je dosao kao slag na tortu...srpski put jugoslavenstva je krenuo sredinom 19. stoljeca, sa stvaranjem nacia, te umjetnim modeliranjem, da bi se misionarilo....Konkordat sa Vatikanom 1937 sve je to unelo nezadovoljstvo i smutnju.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:25 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: U Beli dvor je ušao samo jednom u životu. 1945. Pravili neki koktel. Za vreme koktela dobio pisanu poruku na kojoj je pisalo "Kako se osećaš u tuđoj kući?". Nikad više posle toga nije prešao prag Belog dvora. Daj nemoj zezat da mu je to neko napiso ? Ovo prvi put čujem ! Da, da. Zato više nije kročio u Beli dvor, plašio se atentatora. Užičku je bilo lakše obezbediti.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:30 |
|
|
K:M je napisao/la: Dobro "vozis" temu.....Tito je dosao kao slag na tortu...srpski put jugoslavenstva je krenuo sredinom 19. stoljeca, sa stvaranjem nacia, te umjetnim modeliranjem, da bi se misionarilo....Konkordat sa Vatikanom 1937 sve je to unelo nezadovoljstvo i smutnju.
Tako je Nišlijo. Za tebe se odma vidi da se razbiraš, samo malo da smanjiš kilažu i autošovinizam.. I da se vrneš na naški i mož si oratimo.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 16:32 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jeste, rekli mu predji u Užičku 15. To je od tvog dede imovina.. Slobodno tamo..  Jel ti patiš od nekog poremećaja, pa si zato tako tvrdoglav ili jednostavno ne želiš nikom ništa da veruješ. Napisao sam ti u prethodnom postu zašto je živeo u Užičkoj, vilu u Užičkoj je bilo mnogo lakše obezbediti nego daleko veći Beli dvor. A Tito se bojao atentatora.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:05 |
|
|
Da, patim za jednom mladom partizankom, dala mi je samo telo a srce nije htela... Tako divan čovek a hteli da ga ubiju. Svet je pun loših ljudi, nažalost..  Trebao je još jednu republiku da si nacrta, da sam živi u njoj i bude bezbedan. Na račun Srbije, podrazumeva se. Ipak je on bio naš drug.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:09 |
|
|
Pa realno imaš neki feler, čim nisi uspeo da izdržiš da ne odgovoriš, pa makar i potpuno besmislenom nebulozom koja ni sa čim veze nema.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:22 |
|
|
Imam. Volim da pecam ribe golim rukama. Najlon na prstić.. Štuke i somove najviše.. Za štuke najlon i prstić a za somove bućka samo.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa realno imaš neki feler, čim nisi uspeo da izdržiš da ne odgovoriš, pa makar i potpuno besmislenom nebulozom koja ni sa čim veze nema. Dovodiš se ozbiljno u opasnost,da te "provale" ko mene da sam Hrvat,a ako ne Hrvat,onda komunjara 100%. 
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:33 |
|
|
Dobro, bitno da je Tito hteo da bude Kralj, ali mu nije uspelo.. Samo je živeo kao Kralj. :) U Užičkoj, a hteo je na belom dvoru.. Za to vreme glupi srpski partizani su tripovali da im je Drug... 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa realno imaš neki feler, čim nisi uspeo da izdržiš da ne odgovoriš, pa makar i potpuno besmislenom nebulozom koja ni sa čim veze nema. Dovodiš se ozbiljno u opasnost,da te "provale" ko mene da sam Hrvat,a ako ne Hrvat,onda komunjara 100%.  Ali ja sam stvarno zabezeknut koliko čovek može da sere. On ne staje, ređa post za postom kao na pokretnoj traci. Ja ne mogu da verujem da je moguća baš tolika alapača kao on. Neverovatno jbt.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 17:41 |
|
|
Pa zato mi mlade partizanke daju. Samo da umuknem.. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: Vi bi na temelju te 1918. uzeli sebi pola balkana, nije tada bio kraj povijesti, prava se preklapaju i poništavaju.
Ako je tko imao pravo kmečati kako je zakinut to su prečanski Srbi, oni su stvarno šta je je dali ogroman doprinos u NOB-u, nerado to priznajem kad su se borili i protiv nas, a vi preko u pašaluku ste čekali Ruse i pili "kafu". Ne, mi bi smo na temelju toga, što nas je bilo preko 60% u Partizanima, isto toliko i teritorije.. :) Kao što rekoh, ispravićemo nepravdu u Mini-Šengenu..  Nije vas bilo 60%, bilo vas je manje od toga. Možda 40%+ pri kraju rata. Toliko ste i dobili zemlje.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:44 |
|
|
Prvo nije nas bilo "40% +" nego "45% + " po rečima vašeg druga Tita ... A toliko nas je bilo "na kraju rata" zato što smo izginuli Wazale. Čak i za tih tvojih debilnih 45% opet nismo dobili toliko teritorije. 45% od 255.804km2 je 113.321km2.. Dakle, okratio nas je vaš drug Tito sa njegovom krnjom Srbijom za Vojvodinu, Republiku Srpsku i Crnu Goru. Srbija+Vojvodina+Republika Srpska+Crna Gora= 115000 km2 Kao što rekoh, ispravićemo tu nepravdu u Mini-Šengenu.. A za one poginule što zi ih "slučajno" zabovavio, uzećemo i celu Bosnu za kaznu u Mini-Šengenu. Jer si me iznervirao sad.. Ionako Bošnjaka nije bilo ni 3% u Partizanima.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:50 |
|
|
Ne mogu vjerovati da su Srbi bili toliko nepametni (pogotovo ovi preko Drine) da između kraljevine i komunizma biraju ovo drugo. Da stvar bude gora još zarate međusobno.
Da vi niste partizane toliko napumpali u brojkama i tako dobili na važnosti, bilo bi danas i vama i nama puno bolje. Djelila bi nas granica negdje u Bosni i svi bi bili sretni i zadovoljni.
Tako da ste ustvari vi krivi i za našu i za vašu nesreću koju nam je komunizam donjeo.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:57 |
|
|
Tako je brate moj hrvatski. Nismo krivi svi. Samo oni glupani koji su išli u Partizane i ratovali za titovu domovinu.. I umesto da se pokriju svojim crvenim ušima, oni još i galame. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:09 |
|
|
Jebote, koji mlin za kafu, ne verujem. Pa ja da sedim pored tebe pola sata, ubio bih te koliko si dosadan sa svojim brbljanjem. Udarao bih te ciglom u glavu dok ne bi ostala lepljiva pulpa. Ja većeg daveža u životu nisam video. Odakle ti energija da toliko sereš, nije mi jasno. Čini mi se da partizanke ne pokazuju toliki entuzijazam kako tvrdiš, jer ne bi imao toliku energiju za beskonačno proseravanje koje demonstriraš.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:14 |
|
|
Dobro zato si ti mutav. Cepaš simultanku. Na ovoj temi si udavio mene, a na onoj daviš mog brata južnjaka, gladnog, debelog KiM-a.. Na svakoj temi brbljaš i još imaš obraza da drugima spočitavaš brbljanje.. Ajde osvesti se čoveče.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:19 |
|
|
Nisam mutav, ali pišem kad imam nešto da kažem, ne ređam gluposti samo da bih pisao. Da ne bude zabune, i ovaj i prošli post su kompletne gluposti, ali napisane jer mi je tvoja hiperaktivnost na forumu nenormalna i do sada neviđena. Daj, kontroliši se malo, ne moraš da otkucaš sve što ti prođe kroz mozak.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:20 |
|
|
Pazi ovog šarenog, kako bi vi uzeli cijelu BiH, daj nam to pojasni???
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:23 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dobro zato si ti mutav. Cepaš simultanku. Na ovoj temi si udavio mene, a na onoj daviš mog brata južnjaka, gladnog, debelog KiM-a.. Na svakoj temi brbljaš i još imaš obraza da drugima spočitavaš brbljanje.. Ajde osvesti se čoveče..  Sta? Carmello Seselj, zvani Sesa Supak, davio samo dva coveka u jednom danu? Je li to moguce? Pa Sesice, sta ti je? Da nisi bolestan? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 19:27 |
|
|
1986 je napisao/la: Ne mogu vjerovati da su Srbi bili toliko nepametni (pogotovo ovi preko Drine) da između kraljevine i komunizma biraju ovo drugo. Da stvar bude gora još zarate međusobno.
Da vi niste partizane toliko napumpali u brojkama i tako dobili na važnosti, bilo bi danas i vama i nama puno bolje. Djelila bi nas granica negdje u Bosni i svi bi bili sretni i zadovoljni.
Tako da ste ustvari vi krivi i za našu i za vašu nesreću koju nam je komunizam donjeo. Srbi preko Drine nisu izabrali komunizam,nego su ih ustaše prisilile da se bore za biološki opstanak. Da nije bilo ustaša i njihovih zločina,ne bi bilo ni partizana. Niko nije iz dosade išo u partizane. Da nije bilo ludog Pavelića koji je muslimane proglasio hrvatskim cvijećem bilo bi i nama i vama bolje,i on je najzaslužniji i za vašu i našu nesreću.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|