|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 274 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 12:15 |
|
|
|
Eto, vidis da se kuzimo. samo ne treba ici jedan na drugog. To je i cilj onih koji bacaju kosku medju Hrvatima. U Hrvatskoj takvi provokatori za sve lose krive Hrvate iz BiH a onda se pridruze oni koji i onako mrze sami sebe a onda bosance i hercegovce, a najvise je hlebinaca koji nasjednu na pricu a u biti nisu takvi kreteni. Normalno imas odmah reakciju sa nase BH strane da nas boli qrac za njima itd. Vecina njih iz HR su za nas i uz nas. Tvrdim da je nama uvijek bilo teze rjesavati nase medjusobne odnose no probleme sa drugima. To smo lakse skidali sa qrca kad nam dopizdi. Al domace krtice koje jos uvijek ruju medju nama..e to je problem
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 13:22 |
|
|
|
Mmmmm da. Neki pripadnici našeg naroda su nam najveći neprijatelji.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 13:26 |
|
|
|
Apsolutno. Od daidza iz sarajeva do ovih uljudbenih kosmopolitojugoslovena u ZG
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 16:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: A to sto smo vratili sve od Bocca do Kupresa Srbima to je posebna debilana. Da nam nije vracen nas prostor juzno od BL, Vukovar i Baranju bi mogli samo da sanjate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 19:28 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Tulkas je napisao/la: A to sto smo vratili sve od Bocca do Kupresa Srbima to je posebna debilana. Da nam nije vracen nas prostor juzno od BL, Vukovar i Baranju bi mogli samo da sanjate. Kako da ne. Danas bi Srbi Vukovarci zivjeli sa onu stranu Dunava. Ali niko ne brani da zamisljas takvu povijest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 20:06 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Tulkas je napisao/la: A to sto smo vratili sve od Bocca do Kupresa Srbima to je posebna debilana. Da nam nije vracen nas prostor juzno od BL, Vukovar i Baranju bi mogli samo da sanjate. Ne znam jarane tko bi što sanjao,ali letilo bi perje samo tako,da se krenulo na Vukovar...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 20:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Da nam nije vracen nas prostor juzno od BL, Vukovar i Baranju bi mogli samo da sanjate.
Ne znam jarane tko bi što sanjao,ali letilo bi perje samo tako,da se krenulo na Vukovar... Da su babi muda... Nego bolje reci da Ameri nisu zaustavili mizda gosn Vujo ne bi dupe grijao u BL.. da je ovo da je ono. Cinjenica je da smo vratili podrucje koje bi nam danas dobro doslo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 21:32 |
|
|
|
zar ne reče baš forumašš da bi nam to područje bilo samo uteg, jer kime bi ga popunili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 22:33 |
|
|
|
Ne mora značiti, Grahovo, Glamoč i Drvar smo popunili nakon rata prognanicima iz Bosne. Da ih Unprofor nije tjerao iz kuća danas bi nas u tim općinama uz kasniji srpski povratak bilo barem pola u prve dvije i oko trećine u Drvaru. Ali da, da je sve do Bočca ostalo hrvatsko (a ostalo bi da je Tuđman odbio raditi ustupke Aliji), to bi vodilo do još više konfrontacija sa Muslimanima budući da bi isti htjeli koridor do Bihaća preko Mrkonjića, što bi im bio strateški cilj budući da u takvom scenariju ostaju bez koridora do Goražda i Saraystan ostaje u srpskom okruženju.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 23:18 |
|
|
to je sve šbbkbb al imaš pravo što kažeš, svakako smo tu mi napravili uslugu muslimana, dali naše srbima da bi srbi dali svoje muslimanima sada muslimani nemogu povezat dva trokuta sve i da poklope jajce ko što na jackovom forumu planiraju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 23:20 |
|
|
jedino ako nije u planu i poklapanje mrkonjića do 2026. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 11 vel 2016, 23:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45128 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dolaze hamidžini i graničini unuci 2026. da poklope i koloniziraju Mrkonjić. Taj Đujić pravi narodni heroj kod Srba evo i popovi mu pjevaju. Za one koji ne znaju crkveni pjevač je danas mitropolit zagrebačko-ljubljanski i isti ovi danas kmeče Vatikanu da je Stepinac zločinac. https://vimeo.com/129081001"Nakon spiska izdajnika, udžbenika koji ne samo da negiraju genocid nad Srbima, već čitav narod biva sotoniziran kroz ponavljanje ustaških i neoustaških parola, pojačanog medijskog, ali i fizičkog iživljavanja nad srpskim narodom, stiže novi hit – ustaške društvene igre!", promiču srpski mediji. Srpski portal “Pravda” pozabavio se temom edukacije hrvatske djece 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 00:22 |
|
|
|
Da, a kakva je reakcija bila Pupovca i pupovcevih feralovaca na portalu novosti.
Nikakva. Nula. Zero.
Kakva je bila reakcija Pupovca na proslost Nikolica i Vucica.
Nikakva.
Kakva je reakcija sada.
Aaaaaa. 'ko bi reka....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 07:11 |
|
|
|
E sad se vracamo na pocetak i na temu. Tu su krivi nasi mediji tj. Oni "nasi" koji jedva cekaju da ocrne Hrvatsku. Onda normalno drugi jedva docekaju jerbo, kontaju, Kad ovi lupaju po svojima hajdemo i mi da zacinimo. Rekoh vec nemam nista protiv srpskih i bosnjackih medija jer oni ionako samo dopunjavaju sranje hrvatskih novinara. Sad sto su licemjeri i govna zato sto svoje fasizme i zlocine trpaju pod tepih, druga je prica. Ko je nama kriv sto ne caprkamo, pravimo smicalice izvlacimo razne slike i slicice? Zasto ne zaljepiti koju od Nilolica Vujcica cisto da ih podsjetimo. Zasto ne od Grcica ili Stanimirovica, Pupovca ili Opacicke i inih koji zaradjuju lovu pri HR Vladi iako su htjeli zatrti sve hrvatsko. Niko nam kriv sto smo mutavi i sto zaboravljamo. Zasto ne svako malo podsjetiti na zlocine ABiH ili VRS i vojske tzv RSK? Cisto da pokazemo da ne zaboravljamo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 08:42 |
|
|
|
Koliko znam većina medija u HR je privatna i njima je bitna velika čitanost, a čitanost se upravo postiže ovakvim temama. Pogledaj neki članak o ocrnjivanju Hrvatske u našim medijima i ispod njega ćeš naći međusobno vrijeđanje i stotine komentara takvih kao ti kako vrijeđaju novinara, Pupovca, Pusićku i ostale. Onda odi na neki desni portal kao Maxportal ili direktno.hr i ispod njega ćeš naći 4-5 komentara istomišljenika i nema nikakve rasprave.
Znači ti jugoljevičarski mediji će propasti kad ih prestane čitati njihova najvernija publika, a to su Hrvati desničari.
I zašto bi mi uopće odgovarali istom mjerom , znači ako tvoj susjed istrese govna po svom dvorištu i tebi smrdi ti ćeš mu se osvetiti tako da ćeš istresti po svome da i njemu smrdi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 09:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ima tu puno istine. Oni žive od svakog klika jer se to računa kad reklame prikazuju. Već puno godina ne idem na Jutarnji, Index i slične iz principa i to svima savjetujem. Vidite kako se daju lijepo sjebati stečajem i nedostatkom novca. Jutarnji zbog toga promjenio vlasnika, Matija Babić svoje "novinare" na minimalac bacio, nema novca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 09:56 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Koliko znam većina medija u HR je privatna i njima je bitna velika čitanost, a čitanost se upravo postiže ovakvim temama. Pogledaj neki članak o ocrnjivanju Hrvatske u našim medijima i ispod njega ćeš naći međusobno vrijeđanje i stotine komentara takvih kao ti kako vrijeđaju novinara, Pupovca, Pusićku i ostale. Onda odi na neki desni portal kao Maxportal ili direktno.hr i ispod njega ćeš naći 4-5 komentara istomišljenika i nema nikakve rasprave.
Znači ti jugoljevičarski mediji će propasti kad ih prestane čitati njihova najvernija publika, a to su Hrvati desničari.
I zašto bi mi uopće odgovarali istom mjerom , znači ako tvoj susjed istrese govna po svom dvorištu i tebi smrdi ti ćeš mu se osvetiti tako da ćeš istresti po svome da i njemu smrdi? Srecom ne misle svi tako kao ti i ne naginju dupe.. sorry al gandijevski shit ne prolazi na balkanu Bas su komentari tih ljevih medija puni komsijskih komentara i komentara labavih Hrvata tebi slicnih pljuvanje po svemu hrvatskom na kvadrat. Normalno da ce se naci komentari onih kojima se to gadi. ti i dalje okreci drugi obraz kad te spizde u prvi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 10:36 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Koliko znam većina medija u HR je privatna i njima je bitna velika čitanost, a čitanost se upravo postiže ovakvim temama. Pogledaj neki članak o ocrnjivanju Hrvatske u našim medijima i ispod njega ćeš naći međusobno vrijeđanje i stotine komentara takvih kao ti kako vrijeđaju novinara, Pupovca, Pusićku i ostale. Onda odi na neki desni portal kao Maxportal ili direktno.hr i ispod njega ćeš naći 4-5 komentara istomišljenika i nema nikakve rasprave.
I zašto bi mi uopće odgovarali istom mjerom , znači ako tvoj susjed istrese govna po svom dvorištu i tebi smrdi ti ćeš mu se osvetiti tako da ćeš istresti po svome da i njemu smrdi? Srecom ne misle svi tako kao ti i ne naginju dupe.. sorry al gandijevski shit ne prolazi na balkanu Bas su komentari tih ljevih medija puni komsijskih komentara i komentara labavih Hrvata tebi slicnih pljuvanje po svemu hrvatskom na kvadrat. Normalno da ce se naci komentari onih kojima se to gadi. ti i dalje okreci drugi obraz kad te spizde u prvi Pa sad se vraćam na ono pitanje koje sam ti postavio jučer, kako da se kao obični Hrvat borim protiv Srba ili pripremam za rat? Oni kojima nađu arsenal oružja u kući obično završe u crnoj kronici. Da se registriram na 50 foruma pa tamo ratujem? Ja se borim za Hrvatsku unutar svojih ovlasti , povećavam BDP i izvoz svojim radom. Ti se isto vjerojatno nisi pripremao za rat 1992. nego si živio na krivom mjestu u krivo vrijeme pa si morao bježati. Imam ja dosta prijatelja i poznanika koji su morali bježati 1992. i 1993., oni nisu ništa veći Hrvati od mene jer su se slučajno rodili tamo gdje se dogodio rat. Moglo je isto tako biti i obratno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 11:26 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Srecom ne misle svi tako kao ti i ne naginju dupe.. sorry al gandijevski shit ne prolazi na balkanu Bas su komentari tih ljevih medija puni komsijskih komentara i komentara labavih Hrvata tebi slicnih pljuvanje po svemu hrvatskom na kvadrat. Normalno da ce se naci komentari onih kojima se to gadi. ti i dalje okreci drugi obraz kad te spizde u prvi
Pa sad se vraćam na ono pitanje koje sam ti postavio jučer, kako da se kao obični Hrvat borim protiv Srba ili pripremam za rat? Oni kojima nađu arsenal oružja u kući obično završe u crnoj kronici. Da se registriram na 50 foruma pa tamo ratujem? Ja se borim za Hrvatsku unutar svojih ovlasti , povećavam BDP i izvoz svojim radom. Ti se isto vjerojatno nisi pripremao za rat 1992. nego si živio na krivom mjestu u krivo vrijeme pa si morao bježati. Imam ja dosta prijatelja i poznanika koji su morali bježati 1992. i 1993., oni nisu ništa veći Hrvati od mene jer su se slučajno rodili tamo gdje se dogodio rat. Moglo je isto tako biti i obratno. Pises gluposti. Tavrljanje ne pomaze, ali to je tvoje misljenje. Jedino si se u jednom zajebo. Bjezao nisam. A sto se dogodilo dogodilo se. Samo znam da vise nisam naivac i da nikome od onih drugih ne vjerujem . A ti izigravaj generalića uzivaj i ne brigaj. Ima nas koji ce mo vam opet dupeta spasavat ako zatreba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 12:04 |
|
|
|
Pa ako misliš da sam ja naivac koji se bratimi sa drugim nacionalnostima i dočekuje zore u kafani s njima uz pjesmu, onda si pogriješio. Ne radim to sad , a nisam to radio ni prije 1990. dok mnogi jesu koji danas izigravaju velike Hrvate. S nekima jesam dobar dok imamo zajedničke interese ili područje rada, ali kad ne bi toga bilo, ne bi progovorili nijednu riječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 12:36 |
|
|
|
Sto Kaftan zagovara je politika zatvorenih ociju, sto bi u ovakvin slucajevima znacilo da se dopusta recimo profesorima sa najutjecajnijeg fakulteta u Hrvatskoj sirenje pro-jugoslavenske propagande. Hrvoje Klasnic, Dejan Jovic, Pupovac. To su recimo tri imena.
Uzmemo uz to politicare profila Milanovic, za koje je Hrvatska eto slucajna drzava, nezeljeno kopile slavne Jugoslavije.
Da stvar bude ludja, svi ti su pcoeli uzimati Franju Tudjmana u usta, nebi li nekome dokazali da su drzavotvorni Hrvati.
Milanovic hvali Tudjmana, Klasnic hvali Tudjmana, Pupovac hvali Tudjmana, vadeci iz naftalina jednu jedinu cinjenicu, partizanstvo predsjednika, te njegovu jasnu simpatija spram bravaru. a prvog hrvatskog predsjednika mrze iz dna duse.
Slaba svijest Hrvata sto se tice apsolutne nuznosti nezavisne hrvatske drzave- sritni Jovic, Pupovac, Milanovic, Pusic, Klasnic i ini.
Zato je naravno potribno sa desne strane pustati onu drugu stranu da rovare, da alarmiraju likove poput Zuroffa, i da mogu bi siru svijetsku javnost poticali na uvodjenje sankcija Hrvatskoj.
Opasno je zagovarati pasivnost srpam ''lijevici'', koja je zapravo buckuris jugonostalgicara i soft cetnika poput Jovic Pupovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 12:59 |
|
|
|
Negdje sam već napisao , ali ću ponoviti. Ti trebaš tražiti u HDZ-u uzrok što stalno gledamo istih 10-20 estradnih nesposobnih ljevičara, ali njih 20 ne može glasati na izborima 600 ili 700 tisuća puta. Kad god je HDZ izgledao ozbiljno i uvjerljivo oni su odnosili glatku pobjedu na izborima što je i logično jer Hrvatska je 90% nacionalno homogena katolička država.
Uzrok podjela u Hrvatskoj je uvjerljivo najnesposobnija desnica u Europi koja ne može navesti niti pola Hrvata katolika da glasaju za nju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 13:09 |
|
|
|
I sto mi sad hoces reci, da likovi poput tebe navijaju za desnicu bez potencijalnih mina. Hoces mi reci da zelis desnicu koja bi iz korijena eliminirala pojave poput Jovica, Zorana Pusica, hoces desnicu poput one Viktora Orbana.
Ja to hocu, budi bez brige, nebi mi bilo nista draze nego gledati jugonostalgicare i Pupovceve kako padaju ki domine, takvi likovi izpo jednog Orbana nebi bili moguci, kao sto Pupovac onomad ljubise predsjedniku Tudjmanu skute, da predsjednice, da predsjednice cmok cmokkk.
Ali dok neman takvu desnicu je toliko glupo, devastirajuce zagovarati neutralnosti spram toj oporbi, te jos valjda rovarenje protiv HDZ-a, sto ti tu zagovaras, da je to toliko podmuklo i smrdljivo da mi se bas onak smuci.
Tvoja taktika je pusti SDP Nenad stazic, JOvic, Pupovac, Milanovic i ine da rade posa, pucaj po HDZ-u i tako ces dospiti do pobjede desnice.
Ajde umij se, SDP-ovac, nismo sa kruske pali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 12 vel 2016, 13:15 |
|
|
|
Sjecas se Jovanovica ministra. Taj im nije smetao. Haloo ministar u Vladi RH koji 20 pred sobom ne zeli vidjeti paljenje hrvatske zastave a napada sve izljeve hrvatstva.. grcic koji je cetnik presvucen u nekakvog sdp-ovca. A ostatak.. I sad im smeta taj Hasan koji se za rata slikao s kapom legendarnog HOS-A.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Zločinac, pop Đujić, na tribini.. Postano: 13 vel 2016, 00:05 |
|
|
|
Tulkas, srpske i hrvatske komunističke bande su ujedinjene, pa prema tome mislim da bi tvoja srbofobija najviše došla do izražaja ako bi se udružio sa njima. Nisu nama najveći neprijatelji ni bile ustaše, već komunisti.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|