HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 sij 2026, 18:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 274 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zlocinac, pop Đujić, na tribini..
PostPostano: 08 vel 2016, 12:35 

Tulkas je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Nećemo biti bezobrazni, ni sa kakvim žrtvama ili zločinima se ja ne sprdam, ti si ovde pominjao kako se eto kuka kad se slave dokazani zločinci pripadnici ustaškog pokreta.

Samo ljubitelje Jure i Bobana ne uzimam kao relevantne izvore za nečije zločine.

Rekoh već jednom, na onom spisku žrtava Jasenovca koji je manji su tri osobe iz moje ulice. Nisam mogao da vjerujem kad sam vidio. Zato me s izjednačavanjem ustaša i četnika malo zajebite.

slusaj. Meni je jasno da ste u vecini slucajeva pizde koje negiraju zlocine sa svoje strane ili ih opravdavaju ali mi je malo muka kada takvih ima i na forumu.
I meni je smijesna usporedba ustasa i cetnika. Nikoga mi u familiji ustase ubile nisu tako da nisu nu blizu
cetaljima po zlocinima. Moj pogled na seTuvaciju. Fino zar ne

To izjednačavanje, da se slikovito izrazim, zločina nacista nad Jevrejima i Jevreja nad nacistima neće moći.
I ne radi se ni o kakvom pravdanju zločina.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 12:41 

U pravu si mirv. Mene vise ljute nasi izdajnici koji jedva docekaju da pljuju po HR.
Sve sam lijepo objasnio u tekstu al ovi srpcici sto se nadjose prozvanima
skrenuse tijek rasprave. Znao sam da svoje zlocince podrzaju i da su bez obraza
bili desni pa i neki fol lijevi. Znam da drugima prebacuju non stop i kukaju al na svoje
Nece. Ovo je samo jos jedan dokaz kakvih sve imamo po forumu.

ali rekoh tekst je vise uperen na domacu gamad

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 12:46 

Metemma je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

slusaj. Meni je jasno da ste u vecini slucajeva pizde koje negiraju zlocine sa svoje strane ili ih opravdavaju ali mi je malo muka kada takvih ima i na forumu.
I meni je smijesna usporedba ustasa i cetnika. Nikoga mi u familiji ustase ubile nisu tako da nisu nu blizu
cetaljima po zlocinima. Moj pogled na seTuvaciju. Fino zar ne

To izjednačavanje, da se slikovito izrazim, zločina nacista nad Jevrejima i Jevreja nad nacistima neće moći.
I ne radi se ni o kakvom pravdanju zločina.

Kod Zidova i Njemaca ne pali. Kod Hrvata i Srba da.
To sto ti Hrvate poredis sa nacistima s jadne srbe sa Zidovima to
mozes macku o rep. Ako ste vi isprani mozgovi nismo mi. Sad ispadose
cetnici jadni nevini strumfovi. Ma idi bre u trokurac sa tim debilnim
Tezama. Nije ti ovo sanu krepalina da to moze proci

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 12:50 

Lep pozdrav.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 13:01 

To su krivi vaši mediji većini matičara dobro isprali mozak, koliko pljuvanja zadnjih dana oko teme pokroviteljstva Bleiburga da to čovjeku muka dođe, pa dnevni avaz ovakve juriše na HB kao što ima jutarnji.

Sami stvarate probleme i potičete ovakve nakaze a onda ćete se čuditi kad vam džamahirija i Velika Srbija svanu 50km od Zagreba.
Srbi kako idu s propagandnom vrijedit će skoro ono 1000 puta ponovljena laž postaje istina, za 50 godina vjerovatno će snimati filmove o dobrim četnicima antifašistima braniocima srpske nejači ili Stepenicu kao "nacističkom zločincu".

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 13:02 

nosferatu je napisao/la:
Koje je to zlocine pocinila Djujiceva Dinarska divizija jugoslovenske vojske u otadzbini
Naprotiv ,mnoge su zastitili od zlocina
Gde god se narod opredelio za njih a ne komuniste ...Grahovo,Knin i okolina nije bilo jama i klanja i upada NDH snaga

Al zato je bilo četničkih klanja, jama, lomča, naživo deranja i streljanja,...

http://www.znaci.net/00001/15_15.htm

Uvijek su me čudili likovi koji su spajali učtive "visoke" intelektualce i mizerne primitivce sa kamom u rukama, nadasve misterij da ih spaja opčinjenost i fanatično divljenje njihovim djelima, u ovom slučaju lik četnika Đujića i njegovih koljačkih djela u Podinarju.

Naravno, poslije npr. ovakvih transparenata, ili još bolje rehabilitacije četnika,... i ostalih mirođija srpske SANU kuhinje neće ostati ni hrvatska zemlja na opancima i ono malo Srba što se vratila u RH, kak to reče neki vrli rvacki precjednik.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 13:12 

Pa domaća gamad je najopasniji naprijatelj države u ovom trenutku. Nemojmo zaboraviti, Hrvatska je nastala iz Jugoslavije, iz njihovog mentalnog, političkog, gospodarskog, ideološkog i svakog drugog sustava koji je trajao čak 45 godina.

Od samog početka mi smo infiltrirani na svim razinama.

Kada je Tuđman razmišljao o lustraciji na samom početku dobio je pismo jednog i danas istaknutog komunjare da će mu započeti novu, domaću frontu usred rata s istočnjacima. Osim toga, druga bitna stvar je da svijet nije želio nastanak Hrvatske. Tuđman je to lijepo opisao izrekavši da je Hrvatska kao dijete koje žele zadaviti još u zibci. Cijelog njegovog života napadali su ga ovi s kojima smo danas u savezu dok su nam, paradoksalno, Rusi poslali enormnu količinu naoružanja kada nam je trebalo. I kada je umro taj Zapad je postavio ove crvene kmere da nas razore i upropaste tako da nas lakše imaju pod nadzorom. I dan danas ih podupiru i zato su tako žilavi i jaki. Zapadnjacima ne smeta titoistička renesansa u Hrvatskoj sve dok ostvaruju svoje gospodarske i političke interese ovdje, a ostvaruju ih. Pa onaj majmun Barosso, bivši visoki dužnostnik čuvene EU je jebeni maoist, što reći na to tek...

Dakle, teška i duga borba je pred nama. To ne će biti riješeno preko noći, prije za 5 500 noći ili više. Sve mi se više čini da će jedino vrijeme provesti nekakvu lustraciju ovdje, ali bolje i to nego ništa. Tako je to kada nastaneš protivno volji međunarodne zajednice. Oni još uvijek rade na nekakvim regionima i to iako smo u EU i NATO, mislim da to sve govori.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 13:58 

Sto je najgore mnogi i ne kuze da rade za racun tih protivnika svehrvatskog
vec si umisljaju da su dio progresivnog "belosvetskog" liberalizma a dok skuze
da su glupi ko kurac kama ce im stajat pod vratom a tenkovi okupatora na
granicama. Pa ce biti kuku lele gdje su domoljubi da bacamo cvijece na njih i da ih
ljubimo i da nas brane od zlocinaca.
Jerbo nema dugog mira kod nas. Sklopka u glavama vecine "komsija" je okrenuta na
ustase a sijanje mrznje prema nama ne posustaje. Ovdje mozete vidjeti razmisljanje
Prosjecnog pripadnika komsija. Oni su u pravu i kad kolju i kad protjeruju i kad ruse.
Kako sa takvima komunicirati? Zna se

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 14:53 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Metemma je napisao/la:
Leeroy Jenkins je napisao/la:

Ko sto cetnicima ne mozes pripisati Goli Otok, tako im ne mozes pripisati ni antifasizam, jbg.

Naprotiv, ne možeš im ne pripisati.

Jes treba zbog ona tri dana koliko su bili antifašisti.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 14:54 

mirv je napisao/la:
Mene osobno ne smeta previše vješanje takvih transparenata po Srbistanu. Taj Momčilo je najobičniji luzer koji je za vrijeme Oluje mogao samo čupati svoju ofucanu šubaru od jada a isto tako i kad mu je Kosovo postajalo strana država. To je papa štrumpf a ne neki ratnik. Pa tamo je premijer osoba koja je kurčevito devedesetih izjavljivala da ne će biti nikakve Hrvatske a onda je 20 godina kasnije bio u prvom redu ustoličenja hrvatske poglavnice u središtu Zagreba. Na te jadnike ne treba gubiti vrijeme nego treba požuriti s nabavkom onih balističkih raketa i druge vojne opreme. Amerikanci, koliko se priča, imaju toliko viškova F-16 da nam ih sami trpaju u kamione.

Naš problem su hrvatski izdajnici. Cijela ljevica u Hrvatskoj se sastoji od jugočetnika. Oni su Dražini, Draža je njihov. Jednostavno, 25,5 godina hrvatske samostalne države je premalo. Mi smo nastali jučer. Tek je prošla trećina prosječnog ljudskog života. I kao posljedica toga imamo svo stanovništvo koje je 60+ lijevo, jugoslavenski opredijeljeno. Ta ekipa tvori 60% glasača kompartije, dok mlade generacije do nekih 25, 30 godina biraju SDP samo oko 15%. Naša dužnost je zadržati državu u kakvom-takvom normalnom stanju do 2030., dok ova komunistička, nostalgičarska rulja ne preseli kod druga Broza. Logično je, ako je SFRJ trajala 45 godina treba barem toliko da je se i mentalno oslobodimo. A za to vrijeme traje borba, sudeći po masovnoj histeriji ovo im je početak kraja. Samo sada treba izvršiti malo jači pritisak na HDZ da krene u masovno osiromašenje i smjenjivanje njihovih metilja na svim razinama. Zlajo je pokazao pravi put.
Prizivas gradjanski rat unutar Hrvatske retarde.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 15:15 

Nevezano za Djujića.... Pitanje je da li bi srpski navijači u dresu Srbije mogli bez problema gledati utakmicu Srbije u Zagrebu, Zadru, Splitu?

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 15:35 

Tesko da bi.**** su dostigli novi nivo.Sad se ne bi samo obracunavali sa Srbima bilo kad i bilo gde nego bi se obracunavali i sa sopstvenim narodom koji ne misli kao oni.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 15:38 

Kako nevezano za popa kad četnički kokardaši sjekirama po Novom Sadu napadaju naviječe hrvatske rukometne repke, primjera radi. :D

Čemu odvajanje popa četnika kad su njegovi obožavatelji trenutna Vlast u Srbiji, huška se opet na vekovne granice..., kak se veli: jedite šta ste srali. Sorry na prostakluku ali prigoda je.
Nema tu izmirenja i povratka, krenulo je optimistično, kao spike regija ovo-ono, ali ako su Hrvati vesla sisali, ne znači da će i čamac pojesti.
Vaš je izbor da vas vode četnici i sve što ste dobili i izgubili uz njih.

Buuuuuuuuuuuuu, eto ustaša!!!!! :smijeh

Tresu se gaće jel chat?!?!?
Demokratski obračun, nego šta,... trebali smo kantati kao vi svoje voždove, možda.
Evo ti jedan mirnodopski fuz-U-guz da malo ohladiš četničku šubaru na par sati.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 16:01 

Uopće mi nije jasno zašto trpite ove trofazne idiote, svježe sišle sa svoje grane. Ta kuga je zarazila svaku stranicu na kojoj razpravljaju Hrvati sa svojim retardiranim smećem i da je ovo moj forum bili bi banirani istog časa samo zato što su to oni. Ali dobro, svatko ima pravo na svojem voditi vlastitu politiku, i ja volim tu i tamo posjetiti zoološki vrt i vidjeti nešto egzotično pa valjda i ovdje možemo imati njih par da predstavljaju čudnovate kokardaše, gliste, govnovalje i ostatak faune grešaka prirode. Samo pazite da ne zauzmu veći dio foruma i zatraže autonomiju.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 16:01 

bumbare ode ga ti predaleko.

Uglavnom, Zadranima je smetala srpska zastava istaknuta za vrijeme takmičenja, o navijačima da i ne govorimo...
U Zagrebu da je bio jedan srspki navijač sa obilježjem, pitanje je da li bi živ izašao...

Četnici ili Ustaše, jedni za jedne, drugi za druge, činjenica kažu da je Srbija itekako ispred HR-a po pitanju omogućavanja praćenja utakmica reprezentacija...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 16:02 

mirv je napisao/la:
Uopće mi nije jasno zašto trpite ove trofazne idiote, svježe sišle sa svoje grane. Ta kuga je zarazila svaku stranicu na kojoj razpravljaju Hrvati sa svojim retardiranim smećem i da je ovo moj forum bili bi banirani istog časa samo zato što su to oni. Ali dobro, svatko ima pravo na svojem voditi vlastitu politiku, i ja volim tu i tamo posjetiti zološki vrt i vidjeti nešto egzotično pa valjda i ovdje možemo imati njih par da predstavljaju čudnovate kokardaše, gliste, govnovalje i ostatak faune grešaka prirode. Samo pazite da ne zauzmu veći dio foruma i zatraže autonomiju.

:laugh odličan sažetak.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 17:02 

U cemu je problem da Srbi u sred Srbije isticu sliku srpskog popa?
Da se nece mozda vas pitati sta se Srbi u svojoj drzavi da rade? :D

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 17:39 

Vujadin je napisao/la:
U cemu je problem da Srbi u sred Srbije isticu sliku srpskog popa?
Da se nece mozda vas pitati sta se Srbi u svojoj drzavi da rade? :D

Hm da.. mogli bi Hrvati fra Filipovica oslikat..vidjeli bi reakcije
srpskog zivlja.
Cisto da vidite kako je nama vidjet Djujica. Al tesko je takvima objasnit

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 18:55 

Pa već Stepinca kanonizujete, wtf?

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 19:50 

Mogli su nekog općepoznatijeg četnika. Ovako su naši mogli samo gledat i pitat se koja im je ovo budaletina.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 22:49 

Tulkas za tvoju utehu ono ''vaše i naše'' kopile Joška Broz je danas neoNedićevce nazvao ustašama i pevali su "Hitlera je služio, s ustašama družio.''

http://mondo.rs/a873318/Info/Drustvo/Mi ... acije.html

slika

Tulkas na prvi pogled bi pomislio da si neki izrod hrvatski, crveni bandit. Medjutim ako nisi, onda bi trebalo da znaš da su partizani pobili mnogo više Hrvata nego četnici i da tvoja mržnja bi morala da bude prvenstveno usmerena ka njima.
Preveliki značaj daješ čedama, pogotovo ako znamo da su oni imali iste saveznike kao i ujaci.

slika

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 23:01 

Forumašš je napisao/la:
Pop Đujić je za Hrvate BiH relevantan zato što...

Nikad od tebe Hrvata.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 23:08 

puntar2.0 je napisao/la:
Forumašš je napisao/la:
Pop Đujić je za Hrvate BiH relevantan zato što...

Nikad od tebe Hrvata.

Relevantan je zato što...
Bezze je uopće upuštanje u ta dnevna S-H sranja.
I što, izvjesili su popa Đujića.
Ja sam bio na jednoj utakmici gdje su naši Srbima skandirali ZDS.
I nikome ništa na kraju.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 23:16 

Nije tocka u tome.

Boli mene kurac za njihovg popa Djujica, nek ga probaju tamo oslaviti oklen je, e to bi mi bilo bas fora.

Tocka je u tome da je isti ravan da ti sad neko rece e sto mene boli kurac za Cikotica Selmu, Dzevada Mlacu i ine. Jeb' te se sa Muslimanima, sto se nas tice.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2016, 23:20 

puntar2.0 je napisao/la:
Nije tocka u tome.

Boli mene kurac za njihovg popa Djujica, nek ga probaju tamo oslaviti oklen je, e to bi mi bilo bas fora.

Tocka je u tome da je isti ravan da ti sad neko rece e sto mene boli kurac za Cikotica Selmu, Dzevada Mlacu i ine. Jeb' te se sa Muslimanima, sto se nas tice.

Cikotić i Mlaćo u svakom slučaju za Hrvate predstavljaju veću opasnost i mahanje crvenom zastavom od Đujića koji je riknuo još 1999.
Znači boli vas qooratz za Hrvate BiH?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 274 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: