|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 12:10 |
|
|
Ibar je napisao/la: pa potomaka ima sigurno samo danas im se sigurno gubi identitet. previse je proslo. muslimanska asimilacija je ucinila svoje. oni koji nisu pobijenili ili asimilirani su otisli za druge krajeve. one krscanske. i tamo se svremenom jezicno i etnicki i kulturno stopili s krscanskim sredinama u koje su dosli znas li sta su bili stanovnici Alzira prije pojave islama???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 12:11 |
|
|
Ibar je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Sta je to kod Konjica... nista osim dzamija, muslimana, i dugih bradi Znaci,smetaju ti pripadnici druge vjeroispovjesti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 12:59 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la:
Tebi treba sve crtati. Vidi ovako. Mavri, t.j. Arapi(izmelezeno je to)su doslina pirineje, ostavili dio svog ljudstva, nesto islamizirali. Spanjolci njih poslije prognali odakle su dosli, ostalo muslimansko pucanstvo je dio vraceno na staru vijeru, dio protjerano, dio pobijeno. Opet te pitam sto su trebali radit sa narodom koji ih je okupirao, te sa njegovim suradnicima? Logika. A tvoje paralele sa turcima ti ne piju vode. I Turci su ovdje bili dosljaci. Okupatori. Hrvati i Srbi su ovdje bili svoji na svome. Dok Turci, kako dosli, tako posli. Nasilu. Sa nogom u dupetom.
E jesi bilmez... Kada OC okupira dio...nije bitno cije je to bilo...to je sada njihovo...i mogu raditi sta hoce... Nemoj meni podvaljivati svoj nadimak. Nepismenko, ja ti pricam o standardima. Protjerivanje, unistenje, pa i masakriranje okupatora, dosljaka ima kakvu, takvu legitimnost. Mavri u spanjolskoj jesu bili okupatori. I snaslo ih je sto ih je snaslo. Veci je gnjev naroda kada se oslobadja, nego kod osvajaca.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:11 |
|
|
totem je napisao/la: Nemoj meni podvaljivati svoj nadimak. Nepismenko, ja ti pricam o standardima. Protjerivanje, unistenje, pa i masakriranje okupatora, dosljaka ima kakvu, takvu legitimnost. Mavri u spanjolskoj jesu bili okupatori. I snaslo ih je sto ih je snaslo. Veci je gnjev naroda kada se oslobadja, nego kod osvajaca. Standard kod protjerivanja...svasta sam cuo ovo jos nisam... Ima li kakav medju narodni standard za genocide...koga se smije ubijati koga ne smije i koliko ljudi se smije ubiti po ratu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:21 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Nemoj meni podvaljivati svoj nadimak. Nepismenko, ja ti pricam o standardima. Protjerivanje, unistenje, pa i masakriranje okupatora, dosljaka ima kakvu, takvu legitimnost. Mavri u spanjolskoj jesu bili okupatori. I snaslo ih je sto ih je snaslo. Veci je gnjev naroda kada se oslobadja, nego kod osvajaca. Standard kod protjerivanja...svasta sam cuo ovo jos nisam... Ima li kakav medju narodni standard za genocide...koga se smije ubijati koga ne smije i koliko ljudi se smije ubiti po ratu...:think: Pa ako protjeras osvajaca, te narod koji je radio za osvajaca, ne cini i te genocidnim. A kako mozes ga protjerati, sem silom? Zamoliti ga lijepo? i pricamo o periodu oko 15 stoljeca. Mucni malo glavom.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:31 |
|
|
totem je napisao/la: Pa ako protjeras osvajaca, te narod koji je radio za osvajaca, ne cini i te genocidnim. A kako mozes ga protjerati, sem silom? Zamoliti ga lijepo? i pricamo o periodu oko 15 stoljeca. Mucni malo glavom. A zasto se neko mora protjerivati??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:35 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Pa ako protjeras osvajaca, te narod koji je radio za osvajaca, ne cini i te genocidnim. A kako mozes ga protjerati, sem silom? Zamoliti ga lijepo? i pricamo o periodu oko 15 stoljeca. Mucni malo glavom. A zasto se neko mora protjerivati?? E zasto? Zato jer ne zelis ga do tebe, zato valjda. Osjecas ga kao uljeza. Podsjeca te na frustracije koje si morao da istrpis, a on na to nije ni prstom makao da ti pomogne. Jos je pomagao okupatora. Mozda zato.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:37 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: A zasto se neko mora protjerivati?? E zasto? Zato jer ne zelis ga do tebe, zato valjda. Osjecas ga kao uljeza. Vracamo se opet na pocetak...Srbi i Hrvati su bili uljezi u OC... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:44 |
|
|
E zasto? Zato jer ne zelis ga do tebe, zato valjda. Osjecas ga kao uljeza.
Vracamo se opet na pocetak...Srbi i Hrvati su bili uljezi u OC...  E poslije ovoga, zaista ne vidim razlog za dijalog sa tobom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:51 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Vracamo se opet na pocetak...Srbi i Hrvati su bili uljezi u OC...  E poslije ovoga, zaista ne vidim razlog za dijalog sa tobom. Vidim da ne kontas...ali hajde... ko da je bitno nekome sto je neki narod starosjedioc na tom podrucju... I mi smo bili kao i Hrvati starosejdioci u PC pa smo opet protjerani... Ali nikako da shvatis 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 13:57 |
|
|
E poslije ovoga, zaista ne vidim razlog za dijalog sa tobom.
Vidim da ne kontas...ali hajde... ko da je bitno nekome sto je neki narod starosjedioc na tom podrucju... I mi smo bili kao i Hrvati starosejdioci u PC pa smo opet protjerani... Ali nikako da shvatis  Pa tko opravdava srbe za ovo sto su ucinili u zadnjem ratu? Mislis da orpavdavam srebrenicu i ostalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:27 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ibar je napisao/la: pa potomaka ima sigurno samo danas im se sigurno gubi identitet. previse je proslo. muslimanska asimilacija je ucinila svoje. oni koji nisu pobijenili ili asimilirani su otisli za druge krajeve. one krscanske. i tamo se svremenom jezicno i etnicki i kulturno stopili s krscanskim sredinama u koje su dosli znas li sta su bili stanovnici Alzira prije pojave islama??? kršćani, ateisti i mnogobošci bilo je raznih ljudi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:28 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ibar je napisao/la: nista osim dzamija, muslimana, i dugih bradi
Znaci,smetaju ti pripadnici druge vjeroispovjesti... nemam ja nista protiv pripadnika drugih vjeroispovjesti vec konjicani i sarajlije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:29 |
|
|
Ibar je napisao/la: kršćani, ateisti i mnogobošci bilo je raznih ljudi Pagani...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:30 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Vidim da ne kontas...ali hajde... ko da je bitno nekome sto je neki narod starosjedioc na tom podrucju... I mi smo bili kao i Hrvati starosejdioci u PC pa smo opet protjerani... Ali nikako da shvatis  Pa tko opravdava srbe za ovo sto su ucinili u zadnjem ratu? Mislis da orpavdavam srebrenicu i ostalo. Ne mislim...zlocin se ne smije opravdavati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:31 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ibar je napisao/la: kršćani, ateisti i mnogobošci bilo je raznih ljudi Pagani... da zato i nije bila tad nijedna crkva u alziru? ahhahahahaha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:35 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Vracamo se opet na pocetak...Srbi i Hrvati su bili uljezi u OC...  E poslije ovoga, zaista ne vidim razlog za dijalog sa tobom. i dodaj jos E jesi bilmez... Kada OC okupira dio...nije bitno cije je to bilo...to je sada njihovo...i mogu raditi sta hoce... COVJEK CISTO VELICA MUSLIMANSKE GENOCIDE NAD NEMUSLIMANIMA. pravi se tosa da je dijete od 3 godine i ne razlikuje pojmove OKUPATOR i OSLOBODITELJ. u isto vrijeme kad dodes do srzi problema pocne bacat na rs i ostalo.. bice da je dodik kriv sto su turci dosli ovdje klat prije 500 godina. genocidna mu muslimanska dusa pa turke drzi osloboditeljem balkana a arape osloboditeljima španjolske. nije ni cudo da se ovim muslimanima u buducnosti ne pise dobro. to su isprani mozgovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 07 sij 2012, 14:38 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ibar je napisao/la: pa kršćani su došli u Aziju, Oceaniju, Ameriku, Afriku, Indiju pa tamo danas egzistiraju stotine drugih vjera paralelno uz njih. Ako je neko progonjen tamo onda su to kršćani opet dok ne postoji niti jedna muslimanska zemlja koja organizirano i sustavno neradi na nestanku svih nemuslimana Dobro si rekao...Krscani su dosli,a niko ih nije istjerao...to dovoljno govori koliko su druge vjere dobre prema krscanima... I Bogu hvala da je tako iako ih danas mnogi tjeraju. Muslimani su pak gdje su dosli istjerali sve ostale il ustrajno rade na tome
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kufi
|
Naslov: Re: ZUKORLIĆ: SRBI SU PREŽIVELI ZAHVALJUJUĆI TURCIMA Postano: 10 sij 2012, 20:50 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 13:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
zapovjednik je napisao/la: Kufi je napisao/la: Znaci po Zukorlicevoj logici oni srebrenicki civili sto su transportovani u Sarajevo treba da su zahvalni Srbima, jer "mogli su ih sve satrat". U RS-u...nije ostao nijedan Bosnjak i Hrvat poslije rata... Trebali su Turci isto tako raditi... Nije istina, ostalo ih je. Samo da bi sacuvali glavu morali su se opredjeliti za lojalnost Srpskoj. Isti slucaj je bio sa Srbima u federaciji i Hrvatskoj... Uostalom Turska je bila okupator na ovim prostorima, i nema smisla porediti ih sa Srbima i Hrvatima koji su ovdje domorodci.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|