|
|
Stranica: 13/19.
|
[ 451 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 11 pro 2020, 21:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ali ne ide, ako nisu ludi sektaši kao muslimani.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 11 pro 2020, 21:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ljudi, ne zezajte se. Prijavljujte izvanzemaljce, oni su oko nas, skriveni, prerušeni.
Ja san već dvojicu prijavio.
Kako bi ih BBC provjerio? Na što da se zakunu da nisu izvanzemaljici...? "Nek postanem čovjek ako vas lažem."Uvijek neki logički paradoksi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 11 pro 2020, 21:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: The Phenomenon. Po prvi put dajem nonzero šanse da su neke od ovih stvari sa UFO povezane s pravim vanzemaljcima, koji nas lagano trollaju i kao da postupno puštaju informacije o sebi, prvo krenu sa stvarima koje su na rubu uvjerljivosti... pa kad se naviknemo valjda će sve jasnije se otkrivati, da nam bude manji šok.  Onaj pilot koji je snimio one vide-e je dao zaseban intervju vrijedi više od tog dokumentarca. Pogledaj radije to.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 11 pro 2020, 21:36 |
|
|
|
Možete lako znati da UFO gluposti i inscenira i plasira CIA, Pentagon. Jedina teorija konspiracije koja nije blokirana na socijalnim mrežama niti ih algoritmi sakriju. Ukucajte UFO u Youtube. Milijunski pregledi prvih videa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 11 pro 2020, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Možete lako znati da UFO gluposti i inscenira i plasira CIA, Pentagon. Jedina teorija konspiracije koja nije blokirana na socijalnim mrežama niti ih algoritmi sakriju. Ukucajte UFO u Youtube. Milijunski pregledi prvih videa. Pa to je vjerojatnija opcija, ali i dalje ja imam dojam da je UFO ipak nonzero chance. Solidnih 5% im dajem.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 02:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Možete lako znati da UFO gluposti i inscenira i plasira CIA, Pentagon. Jedina teorija konspiracije koja nije blokirana na socijalnim mrežama niti ih algoritmi sakriju. Ukucajte UFO u Youtube. Milijunski pregledi prvih videa. Da neke retardirane price. Ovdije imamo slucaj pan adrija di naši piloti pricaju.Civilni i vojni pred kamerama pricaju istu pricu. Guliano Marinkovic nasao dokumentirani izvjestaj civilne avio kompanije o UFO iznad aerodroma pa i vojne sto su migovi ganjali. Jbg. ja poznajem kontrolora leta kojem vjerujem pa mogu bit sigurniji da bar jedan aspekt price nije laž a to je onaj o anomalijama na radarima.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 11:45 |
|
|
|
Dok sam čitao jednu dobru knjigu o CIA od bivšeg terenskog operativca potvrdio sam neke sumnje i stvari koje sam pročitao već prije 20 godina. Tip je sve moguće sudske instance prošao i parničio se sa CIA i na kraju dobio spor. CIA je tvrdila da je skoro kompletna knjiga (svaka riječ) i dalje strogo top secret. Sud je bivšem operativcu dao za pravo ali zapovijedio mu da umjesto nekih imena koristi aliase i zaštiti te ljude. (Ne mogu naravno znati što je CIA naljutilo posebno. Mislim više opis trikova i metoda kako su strance prisluškivali nego tehnologije koje su zastarjele i odavno ih ne koriste, unaprijedili na puno bolje.)
Knjiga je drugačija jer je čitava o tehnologiji koje je CIA koristila od nastanka do iza 2010 i metodama kako su ih koristili. Do u detalje.
Šta sam sam sebi preko čitanja potvrdio. CIA je sa tehnologijom 20 do 30 godina ispred ostatka svijeta. KGB (i kako se sve nije zvao prije) je bio 50 godina ispred svijeta do pronalaska tranzistora i poluprovodnih kola. Tad su izgubili trku u tehnologiji pa su to nadomještali sa ljudima špijunima. Te igračke su u tolikom strahu koristili da "neprijatelj" ne bi otkrio pa iskopirao tehnologiju ili pronašao obranu za to.
Jel znaš šta (danas) znači biti 20 godina ispred ostatka svijeta u tehnologiji ?
Ne kažem da ima veze sa UFO to ne znam. Samo stvari nisu tako jednostavne.
I naravno ne radi se o tehnologijama koje su ostalim ljudima nužno bitne u životu. To su stvari za prisluškivanje. Umanjivanje istih na nemoguće male proporcije, posebne baterije, razne stvari. Sve što im pomagalo da dobiju informacije koje žele. Tako i letjelice.
I upravo kao u slučaju UFO te letjelice bi tako rijetko koristili zbog straha da se ne otkrije da ih imaju ili ne izgube u prisilnom slijetanju.
Ili oni, ili posjetitelji iz druge galaksije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 11:55 |
|
|
|
KGB (sa starim imenom) im uvalio prislušni uređaj u US veleposlanstvu u Moskvi i 6 godina snimali sve razgovore. Otkrili ga 1951. godine slučajno. I ne vjerujte sekunde svakakvim pisanjima po medijima. Niko u USA, baš niko sve pametne i školovane glave, godinama pojma nije imao kako taj uređaj radi. Muda su otegli da saznaju kako ta stvar radi i da je i oni naprave da radi za njih.
Zamislite danas jednu letjelicu i nijedan pilot ili inžinjer pojma nema kako to čudo leti i funkcionira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 11:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
može naslov knjige?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 12:04 |
|
|
|
Mislim: Robert Wallace: Spycraft: The Secret History of the CIA's Spytechs, from Communism to al-Qaeda
Ali ne da mi se sad provjeravati.
Ima u knjizi opis scene kad su demonstrirali potpuno tih helikopter nekim glavonjama iz Pentagona. Pa stajali na pisti (noć) i ovi popizdili i pitali kad će to sranje više preletjeti. Kaži im ovi iz CIA već je preletio nisko iznad nas. Stvari za Sci-Fi, ali istinite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 12:58 |
|
|
|
Ima i drugu knjigu: The Official CIA Manual of Trickery and Deception
Malo sam čitao više prelistavao. Dosadna mi bila iako je istinita i procjenjuju da i danas koriste iste stvari. CIA platila mađioničaru da im napiše manual (i da trenira agente) kako da varaju ljude trikovima dok im neprimjetno stavljaju nešto u piće. I slično ne samo to. Manual je i danas top secret, niko javno nema čitavu knjigu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 13:54 |
|
|
|
Zanimljivo nego sto se tice UFO i CIA insceniranja to se zna. U2 ili slicno vidjenja su oni u novinama prikrivali sa UFO vijestima. Onda kad su digli paniku zrakoplovstvo pokrenilo projekt plava knjiga da to opovrgava.
Nego primijetite da vec 4 generacije Hollywood koji je inace super fantastican za te sci-fi koncepte,svijetove i koji uvijek uspije nadmašiti ono naše jučerašnje "sta ovi Amerikanci mogu izmisliti" gura jedan sad vec nemastovit opetovano scenarij.Mali sivi dođu,otmu,expermentiraju i vrate. Prvi film je bio crnobijeli. Pa više ovim feedaju amerikance nego starim zavjetoom i to vec cetvrta generacija.
More bit plasirani od CIA ali zasto? Oni su imali program kojim su nadzirali UFO-e. Tako da je bizarno sta god to bilo.
BTW ovo sa tim necujnim helicima je bilo izneseno u xfiles ako se ne varam ili Dark slijed. Neznam di sam to gledao kao da CIA prati sa tako nečim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 14:20 |
|
|
|
I za aliens vrijede isti zakoni udaljenosti u univerzumu. Naši mozgovi ne mogu zamisliti takve udaljenosti. Nismo dovoljno razvijeni za to. Probaj pješačiti oko planete Zemlje, pa to ponovi milijune puta i to je samo zrno pijeska. Onda se vrati na forum pa nam reci jel nas posjećuju vanzemaljci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 14:28 |
|
|
|
Znam da bi trebalo bit nemoguće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 14:33 |
|
|
|
Najvjerojatniji scenarij je da se aliens ne bi mogli vratiti doma ako bi nekim čudom i uspjeli doći u naš sunčev sustav. Što znači da bi zauzeli planetu Zemlju u rekordnom roku i nas potamanili. To se još nije dogodilo. Naime nema smisla krenuti na put bez povratka i vrtiti se besmisleno oko Mjeseca ili gore negdje već 50 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 12 pro 2020, 18:55 |
|
|
|
Kako god UFO su misterija taman da je laza CIA-e kompletno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 09:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: The Phenomenon. Po prvi put dajem nonzero šanse da su neke od ovih stvari sa UFO povezane s pravim vanzemaljcima, koji nas lagano trollaju i kao da postupno puštaju informacije o sebi, prvo krenu sa stvarima koje su na rubu uvjerljivosti... pa kad se naviknemo valjda će sve jasnije se otkrivati, da nam bude manji šok.  Pogledao ga sinoć. Ako ništa dobro vizualno izgleda na velikom TV aparatu. Bethlehem UFO obožavatelja (Roswell) lako može biti sve suprotno od onoga što oni misle. Navodni UFO je morao srušiti grom u oluji što govori da nije bilo ništa turbo tehnološki napredno. Ili druga teorija da posjetitelji dolaze sa planete bez atmosfere i vode. Teško mi zamisliti. Teoretski neki oblik života je moguće bez atmosfere i vode, ali ne (toliko) inteligentan oblik života. Jedan detalj u filmu je primjer implantiranih memorija poslije puno godina. Djeca u Africi kad su vidjeli vanzemaljce pored letjelice i kad su mislili da im telepatski pričaju. Sad kad su odrasle osobe "sjećaju" se telepatskih misli iz ovog današnjeg modernog života. Klimatske promjene, tehnologija nas ubija, uništavamo planet, itd... Ne da lažu, ali oni se tako "sjećaju" toga kad su bili mala djeca. Ima u dokumentarcu fantastičnih i istinitih svjedočenja koja trebaju objašnjenje. Za sad ih nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 14:46 |
|
|
|
To u Roswellu je američka vojska kasnije priznala.Kao lagali smo palo je nesta iz mogul projekta. Vojni neki baloni,nešta tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 14:48 |
|
|
|
Nego BBC pogledaj nrz o Pan adriji prvu emisiju. Tamo imaš 4-5 iskaza naših ljudi.Svi pricaju istu priču a svi bili na različitim mjestima. Imaš civ i voj pilote imaš kontrolore leta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 15:21 |
|
|
|
Znam. Greškom se otvore portali između paralelnih dimenzija. Nema tu ništa čudno iako tako izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 15:23 |
|
|
Heero je napisao/la: To u Roswellu je američka vojska kasnije priznala.Kao lagali smo palo je nesta iz mogul projekta. Vojni neki baloni,nešta tako. Previše svjedoka tvrdi da su vidjeli nešto drugo. Par njih je dijelove (kratko) imalo doma i svašta probali s njima i nisu ih uspjeli oštetiti ni saviti. Dvoje svjedoka koji se nisu poznavali tvrde da su vidjeli nepoznate hijeroglife utisnute u metalu. Teško sad znati koliko njih je godinama negdje nešto pročitalo u novinama pa poslije ponavljali tuđe svjedočenje malo izmjenjeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 13 pro 2020, 16:08 |
|
|
|
To sa gjeeoglifima naknadno izjavljeni ima i u britanskom randelshsm forest incidentu. Po meni su to dezinformatori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 03 sij 2021, 13:46 |
|
|
|
Last Breath (2019)
Nevjerojatno. Sve sa originalnim snimcima. Skoro sve.
Iako, po svemu sudeći sad na kraju kad se sve zna bliže istini je da je proizvođač boca sa kisikom čak i na svoju štetu (znatno) smanjio karakteristike boca i vrijeme trajanja u manualu. Da se ograde od raznih avanturista i sudskih tužbi. Matematika u dokumentarcu ne odgovara nimalo, nema tu previše toga nadljudskog. Iako je tužno i pravi triller.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 03 sij 2021, 16:57 |
|
|
|
Odličan dokumentarac, dobar dio filma sam mislio da nije uspio...izgleda nadrealno ali on je ipak bio u superhladnom moru koje ga je sačuvalo.
Već poznat i istražen fenomen, testirao Mengele u logorima i Rusi u gulazima. Niska temperatura zaustavlja staničnu degradaciju, međutim samo kratkotrajno...ali ipak dovoljno da se protagonist spasi.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dokumentarci... Postano: 03 sij 2021, 17:46 |
|
|
|
Ma dobro, ne može izdržati 7 x više nego je proizvođač u manualu napisao. Očito da se proizvođač želio ograditi od sudskih tužbi i umanjio cifre na svoju prodajnu štetu. Ili su slagali u dokumentarcu. Sredine nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|