|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 15 srp 2009, 12:58 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
lider30 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Svi vole Raymonda, Svi mrze Chrisa, Zivot na sjeveru, Mucke, Seinfeld, Rat u kuci, Mister Bean, Dan kada sam uponao vasu majku, CSI New York, CSI Miami, Dosije X, Crna Guja, Bjekstvo iz zatvora, Kosti, Trava, Crni Gruja, Heroji, Sopranosi, Kralj Queensa, Pod istim krovom (Steve Urkel), Bracne Vode (Al Bundy), Cosby Show, to je samo par serija kojih sam pratio i kojih pratim, ostalih serija kojih sam nekada pratio ne mogu tacno da se sjetim naziva. Da boldam prihvatljive. Sad si mi malo evocirao uspomene Ovo Crni gruja je valjda Crna guja? Pod istim krovom sam počeo pratio u Njemačkoj - Unter einem Dach Ne znaš za Crnog Gruju? On je čini mi se nećak crnog Đorđa. 
|
|
Vrh |
|
 |
anđelko
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 15 srp 2009, 22:09 |
|
|
Ja inače pratim Dinastiju ali u zadnje vrijeme baš nešto i ne stignem.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 15 srp 2009, 22:11 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
anđelko je napisao/la: Ja inače pratim Dinastiju ali u zadnje vrijeme baš nešto i ne stignem. Jel to neka friška serija, kad se to počelo emitirat? Gdje se može kupiti TV u boji? 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 16 srp 2009, 00:04 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: anđelko je napisao/la: Ja inače pratim Dinastiju ali u zadnje vrijeme baš nešto i ne stignem. Jel to neka friška serija, kad se to počelo emitirat? Gdje se može kupiti TV u boji?  Ma bre ti mora bre da si dugo u Australija kad bre nisi čuo za najnoviji hit od Rokeri s Moravu http://www.youtube.com/watch?v=SsHJIyOytlcDin - din - dinastija, serija mi najmilija... 
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 16 srp 2009, 01:19 |
|
|
Jel' itko prati noć pokera?
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 16 srp 2009, 01:36 |
|
|
Ne znam, meni su sve ove 2000+ (uz pokoji izuzetak) praznjikave, pune vizualnih trikova, plošne i pozerske. Esencijalno dosadno.
Čak i starije su serije imale više života, a o onima iz 1995+/- da i ne govorim, što je bil ozlatno doba američke TV, dramskoga programa).
Od domaćih, pogledao sam 2-3 epizode "Lud, zbunjen, normalan" i nisam mogao gledati ponižavanje, balavljenje i slinjenje Mustafe Nadarevića koji od sebe radi neizrecivog kretena (čujem da je to Muslimanima kultna serija- aferim !). Ostale su sapunice s elektonskom kamerom, glumom amaterskoga tipa i besmislenim dijalozima.
U ovim "tehničkim" kao CSI likovi jednostavno nemaju mentalni život- za njih je i Andy Sipowicz gromada introspekcije i radijantne osobnosti.
Hrvatske serije su bile vrlo dobre krajem SFRJ, uglavnom Vrdoljakove ekranizacije Marinkovića (Kiklop) i Krleže (Glembajevi). Europska klasa, kao i dio "Duge, tamne noći".
Sad nemamo ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 16 srp 2009, 22:59 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
sunset beach mi je draži od dinastije 
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 19 srp 2009, 16:01 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Sjetio sam se još 2 serije: Crveni patuljak Bostonsko pravo Denny Crane. 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 19 srp 2009, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24649 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne znam, je li se netko sjeća australske humoristične serije o starom ofucalom rokeru i njegovoj obitelji. Na HRT-u se prikazivala možda prije desetak godina. Onako je simpatična bila. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 19 srp 2009, 16:15 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ne znam, je li se netko sjeća australske humoristične serije o starom ofucalom rokeru i njegovoj obitelji. Na HRT-u se prikazivala možda prije desetak godina. Onako je simpatična bila.  http://en.wikipedia.org/wiki/All_Together_Now_(TV_series)
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
billion
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 20 srp 2009, 01:47 |
|
|
dosta je toga što ja mogu/volim gledati... khm...khm...od novijih : HOUSEa, CSI, Wanted, Heroje, Malcoma, How I Met Your Mother, Raymonda, Scrubs, X-FIles, Svi mrze Chrisa, IT-Crowd, nešto zvjezdanih, čak i prvu sezonu Prison Breaka.... Mućke,Seinfeld, Crveni patuljak, Jednom nogom u grobu, Crnu Guju, NY Plavce, Alo Alo, Prijatelje....
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 21 srp 2009, 14:14 |
|
|
Zaboravio sam "Inspektora Rexa" ! 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 21 srp 2009, 14:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Zaboravio sam "Inspektora Rexa" !  A ja ga taman spomenuo na drugoj temi prije no što ovo vidjeh. Telepatija!
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 23 srp 2009, 14:56 |
|
|
Mene uvijek iznova iznenadi (da ne kažem šokira :D) kako su neke njemačke serije jako popularne doma. Samo još fali da netko napiše da voli gledati Cobru 11. 
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
billion
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 23 srp 2009, 23:14 |
|
|
Vuco je napisao/la: ...Samo još fali da netko napiše da voli gledati Cobru 11.  E bogami nefali  ...Toliko sam se priča naslušao o toj glupoj seriji da mi je dosta cijeli život! Dobro stari kažu, Švabo zna napraviti auto, ali film nikako....
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 23 srp 2009, 23:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83839 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Inspektor Rex? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 24 srp 2009, 16:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24649 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Robbie MO je napisao/la: Inspektor Rex?  Volim gledati Inspektora Rexa (Komissar Rex) zbog toga što se odvija u Beču, a pnekad nalete poznata mjesta (iako rijetko moram priznati). I održavam njemački s tom serijom. Samo počeo je Baywatch umjesto njega. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 24 srp 2009, 19:45 |
|
|
Vuco je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Jel to neka friška serija, kad se to počelo emitirat? Gdje se može kupiti TV u boji?  Ma bre ti mora bre da si dugo u Australija kad bre nisi čuo za najnoviji hit od Rokeri s Moravu http://www.youtube.com/watch?v=SsHJIyOytlcDin - din - dinastija, serija mi najmilija...  Kako je to močna pjesma, to sam slušao prije skoro 10 godina :D imao sam na nekoj kazeti to, uffff :D A ja jedino što sam pratio je ona "Zakon braće", serija je vrh! I "Oz". Te dve serije su mi najbolje ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 24 srp 2009, 20:20 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: Vuco je napisao/la: Ma bre ti mora bre da si dugo u Australija kad bre nisi čuo za najnoviji hit od Rokeri s Moravu http://www.youtube.com/watch?v=SsHJIyOytlcDin - din - dinastija, serija mi najmilija...  Kako je to močna pjesma, to sam slušao prije skoro 10 godina :D imao sam na nekoj kazeti to, uffff :D A ja jedino što sam pratio je ona "Zakon braće", serija je vrh! I "Oz". Te dve serije su mi najbolje ;) Slažem se s tobom Zakon braće je jedna od najboljih serija, barem one prve dvije sezone, nego je Fox usrao tako što je napravio 3 sezonu i prave četvrtu, mogli su imat jednu od najboljih serija svih vremena da su stali na te dvije koje su bile odlične, a ovako... A Oz uvijek volim pogledat iako sam ga pogledao 3-4 puta. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 24 srp 2009, 20:29 |
|
|
Ja bi baš volio da naprave još bar jednu sezonu Oza :)
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 24 srp 2009, 23:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inspektor Rex?  Ma Rex je car , prijatelj po mom ukusu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 25 srp 2009, 00:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Inspektor Rex?  Ma Rex je car , prijatelj po mom ukusu.  Ispravak, Rex je kralj 
|
|
Vrh |
|
 |
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 05 kol 2009, 14:24 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
 NE DAJ SE FLOKI 
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 07 tra 2013, 13:17 |
|
|
Lud, zbunjen, normalan. Danas se emitira posljednja 144. epizoda.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Koje serije pratite? Postano: 13 tra 2013, 01:11 |
|
|
http://tv.yahoo.com/photos/family-ties- ... 82240.htmlOn Sept. 22, 1982, TV viewers were introduced to the Keatons: a loving family of hippie parents with three kids. The show transformed a young unknown actor named Michael J. Fox into a pop-culture icon. Here's a look at what Fox and the rest of the cast are up to 30 years later.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|