|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 08:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89137 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 10:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nikad mi nije jasno zašto ti prebogati ljudi ne naručuju auta pojačane konstrukcije kao bolidi u trkama. Izgleda kao normalan, skoro nemoguće u njemu poginuti. Auto firme prave takve po narudžbi. Izgleda da se ufuraju da su besmrtni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 11:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nažalost, adrenalin freakovi prije ili kasnije završe na ovaj način. Njegov odabir. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 11:54 |
|
|
|
počivali u miru, ali sudeći po konzervi od olupine šibali su debelo preko ograničenja, tako da sami su krivi., više mi je žao one trojice koji su jučer poginuli pomažući ozljeđenima na autocesti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 12:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 14:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Nisam pogledao nijedan Fast and Furious, ali bi svima preporučio film iz 2006. "Running Scared" (ne znam kako su ga preveli u Hrvatskoj, u prijevodu uvijek uzimaju umjetničke slobode)...jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 14:47 |
|
|
|
Carpe diem. Pokusajte svaki dan izvuci nesto.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 14:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pantagana je napisao/la: počivali u miru, ali sudeći po konzervi od olupine šibali su debelo preko ograničenja, tako da sami su krivi., više mi je žao one trojice koji su jučer poginuli pomažući ozljeđenima na autocesti. Heroji, navodno policajci i liječnik.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 01 pro 2013, 17:43 |
|
|
|
Tolko mu bilo nafake. RIP
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 02 pro 2013, 10:18 |
|
|
|
Baš sam ovih dana od frenda posudio prva 4 dijela da pogledam ponovno jedinicu a onda i ostale koje nisam gledao.
Ode prebrzi i prežestoki! Šteta. bio je sjajan glumac!
Ljudima nikad dosta upozorenja da ne divljaju u vožnji. Čovječe i on i vozač poginuli na licu mjesta. K`o zna koliko su vozili!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 03 pro 2013, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam pogledao nijedan Fast and Furious, ali bi svima preporučio film iz 2006. "Running Scared" (ne znam kako su ga preveli u Hrvatskoj, u prijevodu uvijek uzimaju umjetničke slobode)...jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao. Pogledao, i dobar film. Mada kraj mu je predvidljiv. Nisam pao na onu njihovu caku na kraju filma.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 07 pro 2013, 05:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam pogledao nijedan Fast and Furious, ali bi svima preporučio film iz 2006. "Running Scared" (ne znam kako su ga preveli u Hrvatskoj, u prijevodu uvijek uzimaju umjetničke slobode)...jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao. Pogledao, i dobar film. Mada kraj mu je predvidljiv. Nisam pao na onu njihovu caku na kraju filma. Slažu se sa preporukom, evo friško jučer. http://www.joblo.com/movie-news/the-best-movie-you-never-saw-running-scared
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Poginuo Paul Walker Postano: 07 pro 2013, 13:20 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Čitam kako je u jednoj draguljarnici potrefio s nekim mladim parom koji nije imao 9 000 dolara da kupi prsten koji se svidio mladenki, pa kad je par otišao rekao je djevojci koja je prodavala da stavi prsten na njegov račun, ali da nikom o tome ne govorio. Sad kad je poginuo djevojka ovo otkrila. Lika nisam znala. Nijedan film nisam pogledala. Naravno da mi je žao što je poginuo, kao što bi mi bilo žao svakog tako mladog. Ali kako to inače biva odmah su počele RIP gluposti po FB, svi kače slike, clipove, ovo, ono...jao (smajli koji koluta očima), ali imao je malo vremena. Već je pao u zaborav jer su sad počeli RIP-ati Mandeli.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|