|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 02 vel 2014, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
 Odlican glumac, jedan od boljih. Bas steta. Izgleda da se predozirao heroinom. http://www.vecernji.hr/zvijezde/philip- ... anu-918743
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman prnadjen mrtav Postano: 02 vel 2014, 21:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Je istina, bio je jedan od kvalitetnijih glumaca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 02 vel 2014, 22:59 |
|
|
|
Sam je izabrao.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 12:06 |
|
|
|
nema nista gore nego kad naleti dobra roba a ti se ne nadas....pokoj vjecni
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 14:58 |
|
|
|
Mislim da sam ga gledao pred neko vrijeme na HRT, neki film o bratu i sestri koji se natežu s ocem u zadnjoj Alzheimerovskoj fazi, od doma do bolnice i sl. Na kraju filma sestra trči s psom, uz pjesmu Velvet Undegrounda "I'm sticking with you" ... ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 15:02 |
|
|
|
Prokleti dileri, opet je neko sipao drogu u heroin...
Nisam baš često nalijetao na ovoga, jel to opet ona priča, kad god umre, svima po internetu je bio omiljen?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 15:07 |
|
|
|
R.I.P.
Iskreno nisam gledao neki dobar njegov film osim naravno - The Big Lebowski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 16:08 |
|
|
|
Ja ga se sjećam još iz Mirisa žene s Pacinom kad glumi kenjkavog elitističkog srednjoškolca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 16:22 |
|
|
Metemma je napisao/la: Prokleti dileri, opet je neko sipao drogu u heroin...
Nisam baš često nalijetao na ovoga, jel to opet ona priča, kad god umre, svima po internetu je bio omiljen? Misliš otrov u herion.  Jeli mu dođe šta Dustin Hoffman?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 16:47 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prokleti dileri, opet je neko sipao drogu u heroin...
Misliš otrov u herion.  Ne mislim, to je stari fazon. Znači otprilike, baš me čudi što je narkoman umro od droge. Citat: Jeli mu dođe šta Dustin Hoffman? Dođe mu 200 maraka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 16:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma kakav Hoffman, prekjučer je umrla prava legenda, Maximilian Schell, u svojoj 84oj godini i ostavio sav svoj imetak svojoj supruzi Hrvatici Ivi Mihanović. Svi oni koji ne znaju tko je Maximilian Schell su vjerojatno pripadnici LGBT populacije.  .jpg)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 17:26 |
|
|
BečankaDjevojka je napisao/la: Doc, postaje ministar pravosudja u vladi RH, borac za ljudska prava i LGBT populaciju. Ludo se zaljubljuje u Mirelu H. i nakon kratke romanse zeni je. Skoro da se ostvaruju Emtini mokri snovi. Ali! Svečano obećajem da ću se popraviti i da neću više griješiti! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 18:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25000 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ono heroin je po meni droga za radničku klasu i niži sloj društva. Progresivno uništava čovjeka, dok glumce i općenito društvene elite više vežem za upotrebu kokaina. Tako da me je razlog smrti malo i iznenadio.
RIP Seymor.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:23 |
|
|
Metemma je napisao/la: Prokleti dileri, opet je neko sipao drogu u heroin...
Nisam baš često nalijetao na ovoga, jel to opet ona priča, kad god umre, svima po internetu je bio omiljen? To sto ti nisi ne znaci da nisu ni drugi. Odnosno, ako je jedan coban, to ne cini i drugog cobanom. Naravno, ne kazem da si ti coban al to ti je ta logika. Bio je odlican glumac, tamo u samom vrhu, volio sam ga gledati i pogledao bih svaki film gdje bih vidio da on glumi.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:25 |
|
|
|
Jasno, jasno, to i pitam, ako sam ja čoban da li su i drugi čobani, dakle nisu. Hvala gospodine Aztec.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:26 |
|
|
Metemma je napisao/la: baš me čudi što je narkoman umro od droge. Nije ni previse za cuditi. Ali ni bas tocno. Ko je bogat moze si priustiti vrhunsku drogu i uzivati je manje vise do kraja svog prirodnog zivota. Jack Nicholson mislim i dan danas smrce. Heroin kao droga nema neke stetne ucinke na organizam, osim sto je ocito opasan ako se uzme previse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:27 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jasno, jasno, to i pitam, ako sam ja čoban da li su i drugi čobani, dakle nisu. Hvala gospodine Aztec. A? opet nije tocno. Jer ako si ti coban to ne znaci da i drugi nisu cobani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:29 |
|
|
|
Pa i metak je bezopasan sem ako te pogodi posred glavuše, što ne znači da se treba šetati po prvoj crti bojišnice. O bezopasnosti droga pokazuju sve te slavne ličnosti koje se s vremena na vrijeme overdoziraju koječime.
Glede čobana, rekošte da je točno, ili sad mijenjate svoju izjavu u da samo Vi niste čoban?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ono heroin je po meni droga za radničku klasu i niži sloj društva. Progresivno uništava čovjeka, dok glumce i općenito društvene elite više vežem za upotrebu kokaina. Tako da me je razlog smrti malo i iznenadio.
RIP Seymor. Ne unistava i nije za radnicku klasu, jer to je skupa droga. To sto ovi klosari se bodu i izgledaju kao ne znam ni ja sta je zato sto nisu u stanju uzdrzavati naviku kvalitetno te sto se vjerovatno bodu s kojekakvim iglama te koriste nazovi heroin desete klase a sto je zapravo smjesa heroina u kojem ima od andola do otrova za stakore. Za radnicku klasu su ove sinteticke droge kao speed i sl. sranja, koja za razliku od kokaina, heroina i trave cine veliku fizicku stetu organizmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25000 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
I na ovim nedavnijim slikama Seymour je izgleda barem 10 godina stariji. Sad na dnevniku govore da je umro u 47. godini? Čovječe izgledao je k'o šezdesetogodišnjak.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: Pa i metak je bezopasan sem ako te pogodi posred glavuše, što ne znači da se treba šetati po prvoj crti bojišnice. O bezopasnosti droga pokazuju sve te slavne ličnosti koje se s vremena na vrijeme overdoziraju koječime.
Glede čobana, rekošte da je točno, ili sad mijenjate svoju izjavu u da samo Vi niste čoban? Nisam ni rekao da nije opasna. Al u svakom slucaju daleko je opasnija i s manje vidljivih tragova (ako i uopce) koristenja za nekog ko ima novac i moze svoju naviku kvalitetno uzdrzavati. To s cobanima je smijesno... de procitaj jos to malo. Jednostavno premisa ti nije tocna, to je sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:35 |
|
|
lider30 je napisao/la: I na ovim nedavnijim slikama Seymour je izgleda barem 10 godina stariji. Sad na dnevniku govore da je umro u 47. godini? Čovječe izgledao je k'o šezdesetogodišnjak. Pa kao da je on jedini takav. ovisi od covjeka do covjeka. A on je i kako vidim puno pio, pusio... ocito i jeo... nije samo heroin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:36 |
|
|
Nije slijedio Astekova uputstva  Gudra inače nije štetna, samo je 99% ljudi pogrešno koristi  Glede čobana 2, ja nisam tvrdio da ako ga ja nisam upratio nije niko drugi, već sam pitao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:38 |
|
|
|
To mozes isto reci za kokain i heroin.
A sto se cobana tice, ja sam ti isto tako i odgovorio, nista vise...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Seymour Hoffman pronadjen mrtav Postano: 03 vel 2014, 20:42 |
|
|
|
Pa šta onda komplikuješ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|