|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 270 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pošto Ministar Gabi ima fetiš na Kosorkin stajling i njene listove na nogama, najbolje da tebe povede na crveni tepih.. Meni Kosorkina elegancija ne bi pristajala, ( nemam ni love )a ti otmeno izgledaš u čemu god se pojaviš.Bili bi par večeri Dovešću ja eto Inkvija, ako ti ne smeta ?:) pa ti joj fizički nalikuješ, ne ja. izletilo gazdi, a i nije da ne znamo. u njegov izbor se ne bih štela mešati. provincijske parade kiča nisu moj đir. prepuštam ih tebi. Ejs.Zakaj lagiš ?Gazda mi je samo predlozio njen način oblačenja jer je bio bum.A fizičku sličnost nije pomenuo. Pa reko ako već ima gazda fetiše a ti vidim da se raduješ neka povede tebe na SFF.Em si bliza Kosorkinim godinama em elegantna.Na meni bi njena odjevna kombinacija bila uzas.Ne mozemo svi znati nositi sve. A gazda je izdrzljiv i trenira Odričem se poziva u tvoje ime.Nije gazda meni svako.A fetiš je fetiš Igrajte se mame i tate ili doktora poslije.Mozda budete i kakvu političku slagalicu imali..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Irma kad ćeš se vratiti u rodni zavičaj ? U roku od 2 godine. Sto pitas? Onako. I onda ćeš čitav život trpiti Srbe oko sebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto ne iskoristite takve događaje da postanete kulturni i manje divlji ? Isto da Cigu šalješ da gleda balet. Koji si ti k...c? Sta i ko si ti? Koga ti gledas sa visine JADO JADNI I BIJEDNI?
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la: U roku od 2 godine. Sto pitas?
Onako. I onda ćeš čitav život trpiti Srbe oko sebe. I oni ce trpiti mene.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:56 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ne iskoristite takve događaje da postanete kulturni i manje divlji ? Isto da Cigu šalješ da gleda balet. Koji si ti k...c? Sta i ko si ti? Koga ti gledas sa visine JADO JADNI I BIJEDNI? Kako se to izražavaš. Kao da festival nema utjecaja da te kultivira.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 22:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Koji si ti k...c? Sta i ko si ti? Koga ti gledas sa visine JADO JADNI I BIJEDNI?
Kako se to izražavaš. Kao da festival nema utjecaja da te kultivira. A tebi je "kultura" smatrati bosnjacki narod nekulturnim i divljim? Sad sam uvjerena da si lazljivi, bjedni cetnicic.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:00 |
|
|
To je procjena situacije i mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: provincijske parade kiča nisu moj đir. Bona Mate i Katica financiraju a ti tako tctctc Ooooo Anaaaa, baš si prava dama!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:24 |
|
|
Haha vidi faca u pozadini, ogradili ih ko žohare i stavili boriće u saksije : D Dobili su po cenera da se pojave i arlauču kad ovi fazani prodefiluju, prostrli ćilim pustili koji film(to sam pisao nedavno o bojanju balonima itd) i lafo KULTURAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAA PRDI MI SE OD GUMENIH HALAL ĆEVAPAAAA Prava zvijezda je u mojoj zemlji(da mojoj ne vašoj ***) u Trebinju snima film, to vas nisu izvijestili na cenzura x, zato svežite kamen oko vrata i bacite se s mosta kradete mi kisik.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:26 |
|
|
Zezam se ja, meni u herc mnogo znači ovaj saraj festival stvarno.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:27 |
|
|
Opet si naduvan Pol ?:D
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:28 |
|
|
Pu jebo me svak koliko sam eronet nadoplata uzeo i brojeva im, da sam samo znao
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:29 |
|
|
Pobjegla nam Irma. Traži torrent-e filmova sa festivala.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 25 kol 2013, 23:29 |
|
|
Neposredno si dakle finansirao SFF.
Baš lijepo.Sve za kulturu i umjetnost !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 07:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Kako ono ide: "Kad ti je u ruci čekić, sve ti liči na ekser", pa tako i glasine o mojoj zlobnosti (neutemeljene dakako, dedera izvor) dovode do toga da moja zezancija sa emtuljom izgleda kao ruganje. Mogu potvrditi da emt izgledom ipak više vuče na Anu Rucner nego na Kosorku-Djevojku, gđu. Vlaisavljević.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 07:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
POL_GASOL je napisao/la: Haha vidi faca u pozadini, ogradili ih ko žohare i stavili boriće u saksije : D Dobili su po cenera da se pojave i arlauču kad ovi fazani prodefiluju, prostrli ćilim pustili koji film(to sam pisao nedavno o bojanju balonima itd) i lafo KULTURAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAA PRDI MI SE OD GUMENIH HALAL ĆEVAPAAAA Prava zvijezda je u mojoj zemlji(da mojoj ne vašoj ***) u Trebinju snima film, to vas nisu izvijestili na cenzura x, zato svežite kamen oko vrata i bacite se s mosta kradete mi kisik. Nacionalna pripadnost Gasola i dalje ostaje najveća nepoznanica foruma. Nekakav Hrvat koji je pošao Andrićevim stopama, a glavne fazone naučio u nekoj mahali iliti čaršiji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 08:24 |
|
|
Irma je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Pa jel u tim gradovima ima sirotinje i kokuza kao u Saraju?
Ovo i jeste politička propaganda države i sarajva po svaku cijenu i to sa umjetnošću nema puno veze.
Da je Kusto i Sidran tu moglo bi se pričati o nekom kontinuitetu i tradiciji
Cuj ovog filozofa Ima li u Los Angelesu, gdje je najjjaca svjetska filmska industrija, i koji se jos nalazi u najbogatijoj drzavi na svijetu sirotinje, beskucnika itd?? I sta umjetnost bi trebala da stane? Cuj Nemanja Kusturica? Pa nismo mi Bosnjaci toliko mazohisti da ugostimo covjeka koji je stao na stranu agresora dok su nas pokusali istrijebit, i nas i drzavu unistit. Sta balljezgas ti? postorgazmični štress after party sffa posebno trese šveđanke izgleda da Nemanja Kusturica, odagnaj iz sebe mržnju i zavist i zavoli napokon beiha kakva jeste u kojoj ima i agresora i genocidaša i talibana, vstaša, ćetnka, lijaba... i raznieh qraca palaca što nas na silu sastaviše, a te snove da je nešto samo bošnjačko,...ehhh davno minuli snovi, prihvati da je ovijeh "drugih" malo više od tvojih talibana i da će se ovi "eventi " svesti na mahalske derneke tipa sff. dakle, glede mahalaškog festivala na koji zaluta pokoji poznati glumac i poneka kokoš željna pažnje kamermana i orgazmičnog urlikanja iza saksija crvenog tepiha,...ove godine je Slavo Kukić und mafija opljačkala Eronetovu kesu pa dodjelila sadaku, a dogodine će valjda preći na crkve i džamije glede pljački, poslje toga opet nešto,...super, super, nek se samo kulturno pljačka i po zakonu kak to reče meštar od tog zanata Branković. ono, festival bilo čega i bilo gdje je ok, ali lopovluk i pljačka naroda nije ok, premda će šveđani i razne sultanije naći opravdanje i za to, a domalo će početi kukati kako im se državna kultura raspada kao i kosti bosanskih kraljeva u Zemaljskom muzeju. Tu gumerabik ćevap spiku o nekoj dobroti i srcu sarajva prodajite nekom daleko jer mi izbliza znamo vrlo dobro kakvo je to srce i kako hapa lovu đe stigne. Pametnije bi bilo Kukiću da vam je otkupio novu sezonu Sulejmana VeliĆanstvenog...bar bi orgazmi bili nabrijaniji.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 08:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mogu potvrditi da emt izgledom ipak više vuče na Anu Rucner nego na Kosorku-Djevojku, gđu. Vlaisavljević. Kad prošetaš narančastim tepihom sljedeće godine bit će š izabran za najboljeg glumca.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 09:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: I jestel se napljuvali i po ovome kulturnom dogadjaju koji se po 19 put odrzava. Ja sinoc avion imala i nisam docekala zatvaranje festivala a atmofera u gradu je super, i festival je sve bolji i bolji u inat vama krkanima,
Normalno da je SFF sve bolji i bolji kada s godinama sve više i više novca otimaju Hrvatima za njegovo financiranje. Sarajevo Film Festival - produkt i simbol pljačke hrvatskog naroda.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 09:32 |
|
|
Irma je napisao/la: Cuj Nemanja Kusturica? Pa nismo mi Bosnjaci toliko mazohisti da ugostimo covjeka koji je stao na stranu agresora dok su nas pokusali istrijebit, i nas i drzavu unistit. Tako je, reci slobodno da je taj festival samo i isključivo bošnjački. Jedino su novci hrvatski.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 10:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 10:13 |
|
|
Wind je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mogu potvrditi da emt izgledom ipak više vuče na Anu Rucner nego na Kosorku-Djevojku, gđu. Vlaisavljević. Kad prošetaš narančastim tepihom sljedeće godine bit će š izabran za najboljeg glumca. Tipična sarajevska levatska spika.Moze otići iz Sarajeva on u Brazil, ali Sarajevo iz njega nikako
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 10:40 |
|
|
Javila se i ova tuka vezano za ovu problematiku. Ako je šutila kao premijerka neka i sad šuti i gleda svoja posla. Citat: Kada će Hrvati postati jednakopravan narod kao ostala dva konstitutivna naroda u BiH?
To je jedan od uvjeta za opstanak BiH. To je temelj.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 14:30 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Haha vidi faca u pozadini, ogradili ih ko žohare i stavili boriće u saksije : D Dobili su po cenera da se pojave i arlauču kad ovi fazani prodefiluju, prostrli ćilim pustili koji film(to sam pisao nedavno o bojanju balonima itd) i lafo KULTURAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAA PRDI MI SE OD GUMENIH HALAL ĆEVAPAAAA Prava zvijezda je u mojoj zemlji(da mojoj ne vašoj ***) u Trebinju snima film, to vas nisu izvijestili na cenzura x, zato svežite kamen oko vrata i bacite se s mosta kradete mi kisik. Trebinje je BiH, bilo i bit ce. Ova tvoja "recenzija" festivala je toliko bitna koliko i lannjski snijeg, tebe i istomisljenika. A novi film govanceta predpostavljam scene, Monica i kartonske kutije koje same hodaju, ili se govance napravit nesto po uzoru na vec snimljene filmove. Govancetu ni ne presostaje nista drugo nego da udara kontru.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SFF 16 - 24.8.2013 Postano: 26 kol 2013, 14:34 |
|
|
A jest Irmi krivo što se Kusturica vratio vjeri pradjedovskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|