|
|
Stranica: 1/73.
|
[ 1807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Samo jako!
|
Naslov: TV Serije Postano: 11 kol 2010, 02:13 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ne,ne mislim na sapunjake... Ja sam pogledo Spartacus:Blood of Sand ( ima skinut 1. sezona na filezilli ) Cice,guzice i dosta dobro odrađen fajt.Mješavina filma 300 i serije Rome.Od serije nisam puno očekivao,a na kraju sam zadovoljan,svaka naredna epizoda je bolja od predhodne. Sad nekad bi trebo izać nakav prequel pa onda druga sezona. Za ljubitelje Lost-a izašlo je posljednih 12 minuta serije Lost: The New Man in Charge možete pogledat ovdje - http://lost.tvhatch.com/video/204
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 kol 2010, 10:29 |
|
|
Ako nije problem za link odakle si skinuo Spartacus: Blood and sand seriju. unaprijed zahvalan,
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 kol 2010, 13:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
To je dc hub samo za korisnike Moneta.Nama se skidanje ne računa u promet.Sad ne znam mogu li skidat korisnici drugih operatera.
skineš filezillu, i uneseš na host uneseš freeftp.mocable.ba
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 12 kol 2010, 13:33 |
|
|
U svakom slučaju hvala, Samo jako! Samo je za korisnike kablovske...
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 srp 2011, 23:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U zadnje vrijeme samo Game of Thrones nego, jel ko gleda ovo http://watchseries.eu/serie/pawn_stars
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 13:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
24 i Jack Bauer!
Iako se prva sezona emitirala već davne 2001, ne znam kako do sada nisam pogledao niti jednu epizodu. Izvrsno, uzbudljivo i originalno (svaka jednosatna epizoda je sat u pravom vremenu, a cijela sezona predstavlja jedan cijeli dan).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 13:51 |
|
|
CSI (Miami ,Las Vegas)..
Dr. House
Mentalist
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: Dr. House emt je napisao/la: Mentalist Završena sezona 3 i rasplet oko Red Johna
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 13:55 |
|
|
Evo moj slabi prilog.
1. serija jako slabo gledam, kao i TV. Max dva sata tjedno.
2. za mene, zlatno doba serija bijahu 1990-te
3. iritira me anglo-američka produkcija koja je skoro 95% serija koje gledamo. Jednostavno-prezasićen sam tim njihovim temama i štosevima.
4. na youtube sam vidio neke odsječke kvalitetnih ruskih, njemačkih, japanskih, ... serija, ali toga kod nas nema. N.pr. u 20-tak dijelova ekranizacija Solženjicina.
5. ono što se vrti na HRT i RTL je uglavnom stilizirano i neuvjerljivo, a u konačnici- bezvezno (CSI, Mentalist, House, Kosti/Bones, stari dijelovi Law & Order (to se i da pogledati)).
Od američkih serija jedino -sad nije na lageru- znao sam pogledati Momci s Madisona (čudan izvornik- "Mad men"), i možda još nešto. Reprize starih serija u kojima se likovi ne mijenjaju, nego su uvujek isti- u 20 i 100 epizodi- jednostavno su nezanimljivi.
Mogao bih nabrojati nekoliko serija u zadnjih 20 godina koje su mi ušle pod kožu- ali, malo je to.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 13:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: 24 i Jack Bauer!
Iako se prva sezona emitirala već davne 2001, ne znam kako do sada nisam pogledao niti jednu epizodu. Izvrsno, uzbudljivo i originalno (svaka jednosatna epizoda je sat u pravom vremenu, a cijela sezona predstavlja jedan cijeli dan). 24. To je onaj ekran u 4 dijela. No, thnx.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 14:12 |
|
|
Ajde da napišem nešto jer sam prije znao češće gledati serije..
1. ljepotani. Većina je likova neuvjerljivo fizički dobro izgledajuća (izuzetak- Soprani), pa to ruši dimenziju uvjerljivosti-ako ju želi
2. dramske su serije plitke, mentalno-emocionalni život likova nepostojeći ili klišeiziran do nezanimljivosti
3. faktografski- vrlo nerealno, napose u policijskim serijama. N.pr. u New Yorku pobiji policajci više ljudi ili ih izgine nego što daju statistike kriminala u New Yorku u zadnjih 200 godina.
4.američke-posebno-pune su njihove socijalne situacije (useljenici i jezik, rasno pitanje, zapetljavine anglosaskog prava, ..) koje su ovdje nepostojeće, kao i "inside jokes" na američku scenu i popularnu kulturu koju dobar dio ljudi ne poznaje. Dakle, nerazumljivo.
5. općenito je američka produkcija bolja- mislim na kvalitetu slike, boje, integraciju glazbe i slike, glumu,....
6. sapunice ne gledam jer su mi neizdržive. No, treba razlikovati sapunicu (Santa Barbara, Turci) od melodrame (prije Dallas, Dinastija)
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 14:19 |
|
|
Ja sam uvek skeptičan ka amerskoj produkciji i u principu ne gledam , ali mi je u zadnje vreme odlična True Blood!
Kad sam video da su vampiri u pitanju i to po Luizijani odmah sam okrenuo očima i nisam imao nameru da gledam , ali sticajem okolnosti sam počeo i mogu reći da je super i to upravo iz razloga što je u principu neka vrsta polu-trash serije , da je bila malo više ozbiljnija ne bih gledao. Ovako mi ja baš zabavna!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 14:28 |
|
|
Ubedljivo najbolje posle Mućki! Španska serija kod nas prevedena kao "Moje drage komšije"
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 kol 2011, 17:50 |
|
|
Spanska serija Serranos je jedna od najboljih.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 kol 2011, 11:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Dr. House emt je napisao/la: Mentalist Završena sezona 3 i rasplet oko Red Johna U velikoj si prednosti onda, to nije fer
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 kol 2011, 17:08 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: U velikoj si prednosti onda, to nije fer Da sam bezobrazan otkrio bih ti tko je Red John, i tko mu je suradnik u CBI, ali to bi bilo jako nisko pa neću Sezona 3 je inače najbolja od svih
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 kol 2011, 22:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: U velikoj si prednosti onda, to nije fer Da sam bezobrazan otkrio bih ti tko je Red John, i tko mu je suradnik u CBI, ali to bi bilo jako nisko pa neću Sezona 3 je inače najbolja od svih Čime da te potplatim ?Baklavama,tufahijama ?Samo reci !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 11:20 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da sam bezobrazan otkrio bih ti tko je Red John, i tko mu je suradnik u CBI, ali to bi bilo jako nisko pa neću Sezona 3 je inače najbolja od svih Čime da te potplatim ?Baklavama,tufahijama ?Samo reci ! Ohani loma, jel se to dijele kolači ako otkrijem rasplet ili ako ostane tajna?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 11:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 11:33 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ohani loma, jel se to dijele kolači ako otkrijem rasplet ili ako ostane tajna? Ako otkriješ rasplet.Naravno! Usput imaj u vidu da ja znam još puno vrsta kolača(u slučaju da ne voliš te "saftali" ,polivene agdom) Jesi li sigurna da ćeš pratiti 3 sezonu iako znaš njen epilog? Meni se ne bi dalo Kolači su ekstra
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 11:40 |
|
|
Stvarno ne znam ko je Red John i ko mu je saradnik. (Mislim, vjerovatno bi mogla naći negdje na netu,no iskreno nisam ni pokušavala) Što se tiče plaćanja ,dugove ne zaboravljam
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 11:45 |
|
|
emt je napisao/la: Stvarno ne znam ko je Red John i ko mu je saradnik. (Mislim, vjerovatno bi mogla naći negdje na netu,no iskreno nisam ni pokušavala) Što se tiče plaćanja ,dugove ne zaboravljam Evo, ovdje je na tenane razjašnjeno i objašnjeno, pa ako doista želiš saznati Inače, Red John nije netko tko mu je bio poznat od prije, ali je susret s njim i konačni obračun bio vrh vrhova. http://en.wikipedia.org/wiki/Strawberries_and_Cream_%28The_Mentalist%29
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 12:22 |
|
|
A kraj je stvarno vrh Kako bi se prevela ova zadnja rečenica,nešto kao ležerno ili bez uzbuđenja,baš u njegovom stilu... Usput nisam znala da je 69' godište Baker. Hvala puno na linku.Na tortu ću viknuti sa pendžera, bez obzira na sve moguće posledice. Obećavam.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 12:22 |
|
|
Google is your friend. Može se lako naći na mreži-no, ne vidim razloga strci. Ionako postoje dvojbe je li koknuti CJ ili nije.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2011, 12:25 |
|
|
Usput- tu seriju mogu gledati kao bajku. Iako je posve nevjerojatna, likovi mi ne idu na živce.
Za razliku od holmesovskog "Housea" koji je iritanatan- valjda gunđala dojade svakom nakon nekog vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|