HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 stu 2024, 15:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1059 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U Zemlji krvi i meda
PostPostano: 23 vel 2012, 01:23 

Vii je napisao/la:
Na tvoju veliku žalost Zadar, nisam muškarac. Oni koji su maloumni samo se kod ženske lože na sise i guzice.
Anđa mi nije neka kojoj bi zavidjela. Niti je simbol neke ljepote i seksipila. Da je A. Lima..pa tu bih već razmislila.
BTW: Hvala Bogu što je bio velikodušan prema meni. :zivili

ovo zvuči kao da ima nešto više od toga. :D

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 01:25 

dudu je napisao/la:
Vii je napisao/la:
Na tvoju veliku žalost Zadar, nisam muškarac. Oni koji su maloumni samo se kod ženske lože na sise i guzice.
Anđa mi nije neka kojoj bi zavidjela. Niti je simbol neke ljepote i seksipila. Da je A. Lima..pa tu bih već razmislila.
BTW: Hvala Bogu što je bio velikodušan prema meni. :zivili

ovo zvuči kao da ima nešto više od toga. :D

Nije damski, al" jbg., napravit ću izuzetak :evotigana

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 01:31 

ajd još jednom ponovi onu rečenicu. :kava

slika

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 01:32 

Zakopaj se, dudice dušice :zubati

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 01:35 

gospodine dudu
kakav to jebavluk promovišete :D

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 02:38 

Citat:
bošnjo sine jes to ti ??

A koji si ti psyhoman,stariji sam dosta od tebe a tvoje porijeklo je vjerovatno bosnjacko,jer turci su vladali 500 godina..

Citajte kritike iz Europskih zemalja gdje je odrzana premijera,sve same hvale i oslikavaju stvarnu sliku desavanja uratu u BiH.

In the Land of Blood and Honey: beau travail signé Jolie

Najljepsa BOSANKA
slika

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 02:56 

Vrbosna HR je napisao/la:
eJay je napisao/la:
Pozdrav.
Film "U zemlji krvi i meda" je samo mali dio od onog sto se desavalo u agresiji na republiku BiH, pa vidim da mnoge istina strasno boli jer su zadnjih 20 godina lagali sami sebe i narod oko sebe,a mnogi ce to shvatiti sta se stvarno desavalo u ratu na nasim prostorima.
Vidim ovdje pojedinci mlate praznu slamu,vjerovatno su citali nacionalisticke novine,slusali te iste lazi na medijima i nisu se bas nimalo trudili da pogledaju drugu stranu istine,zato sto su i oni obolili od opasne bolesti kao i oni sto su cinili zla po BiH a ta bolest je separatizam i nacionalizam.

bošnjo sine jes to ti ??

Koliko poruka mu daješ prije bana ?

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 02:58 

Angelina Bosanka. Stvarno su ovi Bošnjaci u kurcu. Tih 24% postalo nejveća ludnica u Europi.

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 12:07 

BBC je napisao/la:
Angelina Bosanka. Stvarno su ovi Bošnjaci u kurcu. Tih 24% postalo nejveća ludnica u Europi.

Vrapče =))

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 12:10 

BBC je napisao/la:
bošnjo sine jes to ti ??

5 maximalno :D

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 12:18 

BBC je napisao/la:

5 maximalno :D

Podcjenjujete moderatore :D . Još dvije maks :D .
Sprdam se da je ovo Bošnjo dobio bi automatski ban kao na svoja 5 prethodna nicka :
"Škutor , Škutor2, Škutor 3 , Škutor 4 , Škutor 5 " :D

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 13:14 

Boris Dežulović: Angelina Jolie i besmisao slobode

Citat:
Bošnjačkim političkim, kulturnim i vjerskim elitama takva pozicija žrtve u miru savršeno odgovara: sam smisao bošnjačke nacije, kako je njene elite definiraju, sublimiran je u njenoj žrtvosti, Bošnjaci su historijski zaokruženi kao nacija preživjelih žrtava. Onog trenutka, naime, kad bi Bošnjaci prestali biti samo žrtvama, ne bi više bilo potrebe da ih se brani, sveti i žive sahranjuje, i obesmislio bi se svaki razlog patriotskih elita, koje postoje samo dok ima dovoljno četnika za preživjele. Ako ih nema, mobilizirat će ih bošnjački generalštab, jer agresor uvijek mora biti brojčano nadmoćniji, a žrtva nikad do kraja slobodna: sloboda od sjene vlastitog nišana nepregledni je, tuđi teritorij u kojemu se gubi nacionalni identitet bošnjačke žrtve.

Sustav je razrađen da funkcionira trajno i bez greške: oni koji Bošnjake ne vide samo žrtvama genocida, u startu se označavaju svjedocima obrane srpskih zločinaca, advokatima Milorada Dodika i Mladićevim šegrtima. To je bošnjačka Kvaka 22: borci za slobodu preživjelih Bošnjaka zapravo su četnici koji im žele oteti slobodu za koju su pali. Pravi se bošnjački patriot bori, naime, za slobodu teoretske mogućnosti, za tu su slobodu pali njegovi heroji, a ne za stvarnu mogućnost slobode, koja uključuje i onu najstrašniju i najpogubniju slobodu, slobodu od vlastite žrtve.

Državna slavljenja takve žrtve obično su spektakularna i najčešće se održavaju u Zetri, poput nedavne premijere filma Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda". Nisu, naravno, ovdje važni ni Angelina ni njen film: ista je to, najzad Angelina Jolie i isti je to film zbog kojega su prije samo nekoliko mjeseci, čuvši da se u njemu silovana Bošnjakinja zaljubljuje u Srbina, ratni veterani, seoski hodže i ministri kulture Angelinu proglašavali četničkom kurvom. Da bi joj sad, čuvši da zaljubljenu Bošnjakinju u filmu siluju Srbi, uručivali Zlatni ljiljan. Ko bi Jolie, sad je gori.

Ritual u Zetri ionako nije bio zamišljen kao premijera jednog filma, već kao svečanost međunarodnog priznanja, dobijanja službenog certifikata žrtve. Kako je to nakon premijere objasnio vrhovni filmski kritičar u BiH Mustafa ef. Cerić: "Film Angeline Jolie najbolje je što se Bosni i Hercegovini dogodilo od Daytonskog sporazuma."

:zubati ćetnika mamu mu ustašku

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 14:49 

Ti hrvatski "antifašisti" i kvazi nakaradna "ljevica" baš nema razumijevanja za Sarajevo. Najebalo je Sarajevo sa ovom novom vladom u Zagrebu.
Sve neki lizači guzica Beogradu.

Valja ih iskoristiti pa ih kasnije šutnuti.

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 15:05 

Privitak:
anđa.jpg
anđa.jpg [ 40.61 KiB | Pogledano 4406 put/a. ]

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 20:51 

Avaz svaki dan ima novi članak o Angelini Jolie. Patetika žešća.

Vrh

PostPostano: 23 vel 2012, 21:20 

Srušeni svi rekordi (ne)gledanosti.

Zanimljiva mi je ova "Međunarodna inicijativa za praćenje antisrbizma", kako mogu dobiti radno mjesto tu, privlačnije od mjesta prevodioca sa srpskog na hrvatski.

Citat:
U Beogradu je danas održana premijera rediteljskog prvijenca Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda". Srbijanski mediji prenose da je premijeri, ne računajaći novinare, prisustvovalo svega 12 ljudi, a kraj filma, navodno, nisu dočekali ni svi oni.

Gledaoci su napuštali salu govoreći da, po njihovom mišljenju, film nije ljubavna priča, nego je jako nasilan te da je sramota što je uopšte snimljen.

Od danas će svi zainteresovani film moći pogledati u kinu Cineplexx u Delta cityju i Takvudu.

Da ne bi sve prošlo bez dodatnih tenzija, srbijanski mediji danas su objavili analizu Međunarodne inicijative za praćenje antisrbizma, iste one koja je navodno zaslužna za izvinjenje španske televizije Srbima jer u filmu o ustaškom zločincu Maksu Luburiću nijednim slovom nisu pomenuti Srbi koji su bili žrtve u Jasenovcu.

Ova organizacija je navodno ustanovila da film "od prve do posljednje sekunde vrvi od antisrbizma".

Predvodnik ove organizacije, dr. Andrej Fajgelj, je izjavio kako je analiza filma pokazala je da je riječ o "izrazito antisrpskom ostvarenju".

"Prebrojali smo likove koji se pojavljuju u scenama nasilja i razvrstali ih prema rodu i tome da li su žrtve nasilja ili počinioci, kao i na osnovu nacionalnosti. Analiza je pokazala da su svi ratni zločinci pomenuti u filmu Srbi, da nijedna civilna žrtva nije srpska", naveo je Fajgelj.

Iz organizacije su najavili da će izvršiti pritisak na svjetske medije da objave njihove nalaze.

Osim toga, najavili su da će naredne sedmice biti emitovan i spot u kojem će se pojaviti srpske žene koje su bile žrtve rata u Bosni, sa pitanjem Angelini Jolie: „Zašto ne poštuješ i srpske žrtve?“

Nažalost, ni objavljivanje ove analize nije bilo dovoljno pa je tako portal Mondo.rs objavio anketu u kojoj su posjetiocima postavili pitanje: "Da li ćete gledati Angelinin film?", te su ponudili slijedeće odgovore:
Da, zvuči interesantno
Ne, ratni filmovi me inače ne zanimaju
Neću iz protesta
Hoću zbog prašine koja se podigla

Nešto prije 16 sati, 13% posjetitelja je odgovorilo da hoće pogledati film, 14% da neće jer ih ratni filmovi ne zanimaju, 58% da neće iz protesta i 15% da hoće jer se podigla prašina.

Kako se ne bismo ograničili samo na pisanje susjednih nam medija kontaktirali smo i srbijansku elitu, odnosno glumce i političare, međutim, dobiti bilo kakav komentar bilo je nemoguće. Tako nam je Nikola Đuričko na sam spomen teme rekao kako ne bi ništa komentarisao. Ni Mirjana Karanović nije bila susretljivija pa nam je kao iz topa poručila da ne želi bilo šta komentarisati te da je više ne zovemo. Iz ureda Nenada Čanka su nam rekli da je gospodinu Čanku raspored danas pretrpan i da neće stići i na premijeru. Pokušali smo dobiti komentar i od ministra vanjskih poslova Srbije, Vuka Jeremića, ali s njim je nemoguća misija stupiti u kontakt.

Šta pomisliti kad glumac koji glumi u filmu ne želi taj isti film komentarisati niti ga braniti od srbijanskih medija koji su ga bez razmišljanja razapeli, niti pozvati ljude da prvo pogledaju pa da onda bace kamen? Šta pomisliti kad glumica koja je prije nekoliko dana govorila kako se Angelina ne treba nikome izvinjavati, na dan premijere nema komentara?
Umorni od silnih reakcija, komentara ili ipak u nekom drugom grmu čuči zec?

Kada se uporedi s gala premijerama u Sarajevu i Zagrebu, kojima su prisustvovale hiljade ljudi, film Angeline Jolie, u Srbiji je, sudeći po premijeri, doživio potpuni krah.

http://www.source.ba/clanak/860631781345/filmofil/Premijeri%20Angelininog%20filma%20u%20Srbiji%20prisustvovalo%20samo%2012%20ljudi/?ref=tiker

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 00:02 

Lebowski je napisao/la:

U Beogradu je danas održana premijera rediteljskog prvijenca Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda". Srbijanski mediji prenose da je premijeri, ne računajaći novinare, prisustvovalo svega 12 ljudi, a kraj filma, navodno, nisu dočekali ni svi oni.

buahahahh :D

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 00:18 

Agathonikos je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Ništa od katarze znači. :scared

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 00:44 

Fijasko u Beogradu: Film Angeline Jolie pogledalo tek 12 ljudi!

Poslije premijera u Sarajevu i Zagrebu redateljski i scenaristički prvijenac Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda" prikazan je i u Beogradu, a kako prenose srbijanski mediji, premijera je doživjela fijasko jer je film došlo vidjeti tek nekoliko ljudi.

Prema pisanju telegrafa.rs, film poznate glumice pogledalo je svega 12 ljudi. Press pak ističe da je u kino dvorani bilo tek pet ljudi. Glamurozna premijera kakva je bila u Sarajevu i Zagrebu u Beogradu je očito izostala.

Telegraf.rs prenosi da je na prikazivanje "kontroverznog" filma u Srbiji stiglo i desetak novinara i fotoreportera, a komentari publike su uglavnom bili negativni. Od dvanaest gledatelja koji su kupili karte, njih troje je napustilo dvoranu usred filma "rezignirani radnjom filma". Zbog nasilja u filmu, tijekom prikazivanja filma u dvorani su se mogli čuti, kako prenosi telegraf.rs, zvuci negodovanja, a pojedinci su okretali glavu kako bi izbjegli gledanje scena ubijanja i silovanja. Malobrojna publika zamjerila je i loše nasnimljene dijaloge između glavnih glumaca.

Inače, Angelina Jolie još je na premijeri u Sarajevu izjavila da neće doći na beogradsku premijeru.

– Ako dođem u Beograd, to će rasplamsati strasti. Ne osjećam se dobrodošlom u ovom trenutku – rekla je Jolie prije tjedan dana.

Film "U zemlji krvi i meda" koji nije najbolje prošao na blagajnama svjetskih kinodvorana u prva dva dana u Hrvatskoj je vidjelo 7250 ljudi.

http://www.vecernji.hr/kultura/fijasko- ... nak-380227

:smijeh
znači od ovih 9 u dvorani ostalih, većina je glasno prosvjedovala.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 02:06 

Pozdrav.
Ja stvarno neznam u cemu je poenta te vase mrznje, film je samo umjetnost a ovaj od Angeline je napravljen po istinitom dogadjaju, a to sto se ko fol na premijeri u Beogradu pojavilo samo 12 ljudi je obicna farsa zbog medija,a znam sigurno da ce ga svi srbi pogledati ali tajno krijuci jedan od drugog heheheheheh,vidim da na dosti foruma ga traze za download,pa kad bude dostupan postavicu ga i ovdje pa pogledajte istini u oci ne bojte se BA.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 02:21 

Vi ste etalon za mržnju, plitkoumni neznanče.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 02:29 

eJay je napisao/la:
Pozdrav.
Ja stvarno neznam u cemu je poenta te vase mrznje, film je samo umjetnost a ovaj od Angeline je napravljen po istinitom dogadjaju, a to sto se ko fol na premijeri u Beogradu pojavilo samo 12 ljudi je obicna farsa zbog medija,a znam sigurno da ce ga svi srbi pogledati ali tajno krijuci jedan od drugog heheheheheh,vidim da na dosti foruma ga traze za download,pa kad bude dostupan postavicu ga i ovdje pa pogledajte istini u oci ne bojte se BA.

Do takvog zaključka si vjerovatno došao pomoću iskustvenog metoda.To i nije loš način, samo postoji izvjesna razlika u biću dva naroda(pod pretpostavkom da se ravnaš prema sebi), i tu ti je falinka.
Naime, jedini koji nešto kriju između sebe su oni koji maskirani kupuju špek po eresovskim tržnim centrima, i posjetioci drumskih kafana(obično onih na međuentitskim granicama), koji uživaju u mesu životinje čija njuška podsjeća na utičnicu.
Laku noć i prijatno.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 02:43 

slika

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 09:16 

Mora da ce Andja zbog posjete u Begisu izvrsit samoubojstvo.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2012, 11:42 

Agathonikos je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Ovo je razlog zašto volim Srbe, šta kaže endži na ovo ahahahhahaha

ovo treba biti vijest u svim civiliziranim zemljama

znači, play of the day

game set match

potez godine

to je to, o tome ti ja pričam weeeeeeeeee, kakav vrhunski prc, prosto sam oduševljen

da nemerem doći sebi. Srbi su stvarno POJAM!!!1 :eek jebi

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1059 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: