HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 svi 2026, 01:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zeitgeist Moving Forward
PostPostano: 15 kol 2012, 17:24 

http://vidreel.com/video/OTI2NTk0/

Vrh

Naslov: Re: Zeitgeist Moving Forward
PostPostano: 15 kol 2012, 17:27 

Onako. Uvijek u ovom ima nešto što mi ne legne baš do kraja. Gosti u dokumentarcu nisu to, već editiranje čitavog dokumentarca.

Totalno nerazrađene ofrlje ideje. Da, baš će u budućnosti i toj "utopiji" bez novca roboti sve raditi a ljudi će se volonterski javljati na neke aktivnosti da budu korisni društvu.

Hoće, svi će htjeti slikati, svirati instrumente i baviti se fotografijom. Nitko neće htjeti sići u kanalizaciju očistiti cijev, ili se popeti na dalekovod popraviti kablove.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:33 

Globalist garbage.
Move along folks...

Vrh

PostPostano: 30 kol 2012, 23:34 

Gdje sam već slušao poruke iz ovog dokumentarca ? Roboti će raditi za sve nas. Rasteretiti ljude na planeti, koji će uživatu u svom slobodnom vremenu. Putovati po svijetu i educirati se.

Ah da, kad sam bio klinac. Pa kurac. Roboti i strojevi rade, ali samo ljudi ostali bez posla i plaća.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 13:02 

Još jedan vuk u janjećem runu... Istraži tko su gosti u dokumentarcu, i bit će ti jasna namjera projekta. Sve sami okultisti, oni će nam graditi novi svijet? Pa ne žele ga za nas, već za sebe.
U tom svijetu nema mjesta za one koji slijede Krista ili se mole Allahu. Mi se možda nikad nećemo dogovoriti tko je (više) u pravu, ali ćemo se uvijek složiti tko i što je apsolutno zlo. To apsolutno zlo je obećani bog novog svijeta. Al-Dajjal, Antikrist. Ali taj svijet će biti počišćen nedugo po nastanku, kao rukom odnet. Kralj je blizu, a Njegova je volja iznad svega.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 13:06 

Kad vidim projekt (dokumentarac) o nekoj budućoj utopiji i sretnom svijetu sa sretnim ljudima, a da jasno kaže da Rothschild-ima and Rockefeller-ima treba oduzeti svu imovinu i novac.
Onda kleknem i poklonim se ideji. (do sad nijedan takav mainstream dokumentarac i projekt nisam vidio)

Ovako znaš da vrlo vjerojatno te gluposti i jesu financirane od tih najbogatijih, preko raznih "Sorosa".

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 17:53 

Naravno da stoje iza toga, prati novce na ovome svijetu i shvatit ćeš da ljudi koji ga imaju u ogromnim količinama (ali stvarno ogromnim količinama), ne vjeruju iskreno u boga kome se (većim dijelom) javno mole.

Zašto to rade?

Uzmimo ovako, ako ikad budem htio postati tvoj neprijatelj tako da te uništim jednom za sva vremena, hoću da znam sve o tebi što prijatelj može znati. Moram zadobiti tvoje povjerenje. A da bih to postigao, učinit ću sve što se uobičajeno radi da te uvjerim da sam ti zapravo odličan prijatelj.

Dakle, znat ću o tebi i što drugi neprijatelji ne znaju. Jer znaš da su ti neprijatlji, i ne otkrivaš im stvari koje bi te mogli ugroziti i učiniti slabijim u sukobu s njima. Ja nemam tih problema... Jer sam ti lažni prijatelj. Ne sumnjaš u mene. A to je nešto najopasnije što se čovjeku može desiti. Jer takvu opasnost čovjek ne otklanja, jer je krivo vidi. Naša realnost počiva na ovakvim prevarama.

Žele da ih ljudi vide kao filantrope, dobre kršćane... A to zapravo funkcionira ovako, imam recimo sto milijuna dolara viška. Dva milijuna potrošim na humanitarne svrhe (recimo napravim jedno sveučilište i par javnih kuhinja), pa još toliko dam da se oko toga napravi medijska pompa o mojoj dobroti, a nekih pedeset milijuna potrošim na otkup firmi po svijetu, usled čega će više ljudi izgubiti posao nego što sam ljudi nahranio ili iškolovao, s ona dva milijuna.
Hoću reći, čine dobra onoliko koliko je nužno da povjerujemo da su plemeniti. Ali i kad čine dobro, čine to s prezirom i podlom namjerom. Krajnja namjera je uvijek zlo. Ne davati ništa u dobrotvorne svrhe bi ih ocrnilo u javnosti i otežalo im namjere, ovako ima i budala koje će ih braniti "pa dali su nešto". Što se mene tiče, bolje da nisu trošili onih pedeset milijuna na lov u mutnom. Nego što su dali dva, za gladne.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 17:56 

Puno bolji dukumentarac...

http://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M&feature=related

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.