|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 12:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne mora, ali mora biti jako malen da otvoriš ovakvu temu. Sam tvoj odgovor potvrđuje što sam napisao. Sjedni 1. Veličina mozga ne određuje kognitivne sposobnosti.. Isto kao što veličina muda ne određuje hrabrost.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 12:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sjedni 1.
Veličina mozga ne određuje kognitivne sposobnosti.. Isto kao što veličina muda ne određuje hrabrost. Istina.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 14:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Srpski svet, ajd zdravo: Čast mi je biti deo ovog antiglobohomo forumskog kokusa i biti svrstan među sve ove divne ljude s popisa. Bilježim se sa štovanjem.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 15:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: Cilj srpskog sveta je uništiti hrvatski cyber prostor, ovdje su poprilično uspjeli. Od forumašenja su odustali ministar, bumbar, lider i hrpu Hrvata. lista ce se sigurno siriti kao i do sada. Upiši se na listu, jer ionako samo postavljaš teme s neutemeljenim bombastičnim naslovima.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 15:52 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Agathonikos je napisao/la: DrMag je napisao/la: Srpski svet, ajd zdravo: Čast mi je biti deo ovog antiglobohomo forumskog kokusa i biti svrstan među sve ove divne ljude s popisa. Bilježim se sa štovanjem. Zavidim vam na ovoj "Haskoj tjeralici"...sto i mene nije smjestio u "rusonaciste" "rustase" itd. Moderacija neka preimenuje naslov teme u "MIR", jer to na ruskom znaci "SVET"....da se jos rusificiramo.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 15:54 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Meni je na listi gnjavatora jedino bolesnik i francuz novovrijeme.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 16:11 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Forum je cesspool odavno zbog srpskih padobranaca i ovih par hrvatskih privjesaka. Za mene si upravo ti jedan takav padobranac, na stranu što imaš džukački potpis koji nekim čudom ostaje nekažnjen.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 16:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Teranova 2 je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Forum je cesspool odavno zbog srpskih padobranaca i ovih par hrvatskih privjesaka. Za mene si upravo ti jedan takav padobranac, na stranu što imaš džukački potpis koji nekim čudom ostaje nekažnjen. Ha ja hatifašta ba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 16:18 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Meni je na listi gnjavatora jedino bolesnik i francuz novovrijeme. Ja i? Ja ću tebi i dalje odgovarati, svi drugi će čitati, samo ti nećeš. Muslimani misle da će držanjem glave u pijesku nešto promjeniti. Nećete Mujo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 16:40 |
|
|
Tuta je napisao/la: DrMag je napisao/la: Cilj srpskog sveta je uništiti hrvatski cyber prostor, ovdje su poprilično uspjeli. Od forumašenja su odustali ministar, bumbar, lider i hrpu Hrvata. lista ce se sigurno siriti kao i do sada. Upiši se na listu, jer ionako samo postavljaš teme s neutemeljenim bombastičnim naslovima. Vidiš tebe sam zaboravio. Hvala što si se stupasio.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:20 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne možeš bit Hrvat ako prvo nisi žestoki Ukrajinac i ako se ne slažeš sa zmajem od Tuzle Gordanom Duhačekom. Kakav zmaj od Tuzle, ******** od Tuzle
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:30 |
|
|
Zar on nije negdje iz Županje ili tako?
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:41 |
|
|
******** od Tuzle ili ******** od Zupanje ili ******** od Sarajeva ili ******** od Zagreba... ********.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:41 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: ******** od Tuzle ili ******** od Zupanje ili ******** od Sarajeva ili ******** od Zagreba... ********. Je li se ti bojiš homoseksualaca?
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:47 |
|
|
Al' je on homoseksualac? Imas info iz prve ruke?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 18:51 |
|
|
Pitamo sam te bojiš li se homoseksualaca?
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 19:06 |
|
|
Što se samo moje ime plavi???
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 19:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: Pitamo sam te bojiš li se homoseksualaca? Kako ti znas da je on homoseksualac?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 19:46 |
|
|
Očito se bojiš homoseksualaca A za njega ne znam, čitao sam da ga tako etikiraju.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 21:31 |
|
|
DrMag je napisao/la: Tuta je napisao/la: Upiši se na listu, jer ionako samo postavljaš teme s neutemeljenim bombastičnim naslovima.
Vidiš tebe sam zaboravio. Hvala što si se stupasio. A kako ti znaš za moje staove? Ja sam forum napustio 2017. i vratio sam se nakon što su mi obnovili kuću i okućnicu, jer sam bio protjeran.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 24 ruj 2022, 22:00 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Teranova 2 je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Forum je cesspool odavno zbog srpskih padobranaca i ovih par hrvatskih privjesaka. Za mene si upravo ti jedan takav padobranac, na stranu što imaš džukački potpis koji nekim čudom ostaje nekažnjen. teranova jesi li to ti? Nakon svih ovih godina, nisam te prepoznao...nema te k'o trećeg entiteta...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 28 ruj 2022, 13:30 |
|
|
+1
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 28 ruj 2022, 15:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
DrMag je napisao/la: Zašto je na forumu više srba i rusa, nego Hrvata? Ne vjerujem da nas je više , ali mislim da su nas Nakarada i velikomuslimanstvo motivisali da se više ''družimo'' i to bez izdaje nacija kojim pripadamo . A onda , usput , onako kroz priču ... skontasmo da su nam i mnoga druga razmišljanja slična . Znam ja da je to za tebe neugodna situacija , da te Hrvat bez srbofobije zbunjuje i plaši , više nego opasnosti u kojima se isti ti Hrvati nađoše u Nakaradi . Srbofobija je tvoja esencija , pokretačka snaga, tvoj CV , sjećanja na mladost ...bez srbofobije bi malo od tebe ostalo . Jbga . Možda ti bude lakše što i kod nas ima takvih kao ti , samo suprotnih , koji Srbe na ovom hrvatskom forumu smatraju izdajnicima . A nismo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 28 ruj 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Svarog je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zašto je na forumu više srba i rusa, nego Hrvata? Ne vjerujem da nas je više , ali mislim da su nas Nakarada i velikomuslimanstvo motivisali da se više ''družimo'' i to bez izdaje nacija kojim pripadamo . A onda , usput , onako kroz priču ... skontasmo da su nam i mnoga druga razmišljanja slična . Znam ja da je to za tebe neugodna situacija , da te Hrvat bez srbofobije zbunjuje i plaši , više nego opasnosti u kojima se isti ti Hrvati nađoše u Nakaradi . Srbofobija je tvoja esencija , pokretačka snaga, tvoj CV , sjećanja na mladost ...bez srbofobije bi malo od tebe ostalo . Jbga . Možda ti bude lakše što i kod nas ima takvih kao ti , samo suprotnih , koji Srbe na ovom hrvatskom forumu smatraju izdajnicima . A nismo . Inkvijev brat blizanac . Oni bi izgubili smisao života da Srbi ne postoje .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forum srpsko-ruskog sveta Postano: 28 ruj 2022, 23:07 |
|
|
+1 - 2
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|