|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 03 vel 2024, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59913 Lokacija: DAZP HQ
|
ubio sam nam sportske i novac, ali dobro, kopi pejstat ćemo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 03 vel 2024, 15:57 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4103 Lokacija: Granica je na Drini!
|
halo, odmah zakupiti domenu zabranjeni.hr
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 03 vel 2024, 16:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7400 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
goran2hr je napisao/la: Zanima me o čemu se radi? U svoj post stavio sam neke poveznice, ništa ruska propaganda, nego jedna neutralna (JL), a druga čak i proukrajinska (opet JL). Znači naš uobičajeni MSM. Međutim, obje poveznice su se pretvorile u poveznicu "zabranjeni.HR", koja naravno ne vodi nikuda. Da li se to radi o tome, kako treba skrivati i one (zapravoproukrajinske) članke, ako iznose podatak koji nije baš zgodan za proukrajinsku promidžbu (konkretno 5.000.000,00 € uplaćenih od vlade RH za Ukrajinu) - valjda su skopčali kako to nije nešto za hvaliti se? Ili o čemu se već radi? Parlamentarni izbori u RH samo što nisu, bit će vrlo bitno imati sve tri rukice iz XI.izborne jedinice na Plenkijevoj strani.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 03 vel 2024, 16:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Linkovi na J.utarnji su zabranjeni. Nervira me skoro sve što god tamo piše. A najgore kad nekakvi "desničari" dijele linkove s J.utarnjeg jer im godi pisanje o Ukrajini i Rusiji. Fujjj. OK, zabranjene su poveznice na JL. Međutim, JL nije nešto antiukrajinsko ili antiglobalističko. Pa i ovaj cenzurirani članak, o 5.000.000,00€ uplaćenih Ukrajini (naravno nije to sve) iz RH budžeta, u stvari je afirmativan, ne kritizira tu uplatu i zapravo bi trebao veseliti one koji su za ukrajinsku stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 04 vel 2024, 11:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
goran2hr je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Linkovi na J.utarnji su zabranjeni. Nervira me skoro sve što god tamo piše. A najgore kad nekakvi "desničari" dijele linkove s J.utarnjeg jer im godi pisanje o Ukrajini i Rusiji. Fujjj. OK, zabranjene su poveznice na JL. Međutim, JL nije nešto antiukrajinsko ili antiglobalističko. Pa i ovaj cenzurirani članak, o 5.000.000,00€ uplaćenih Ukrajini (naravno nije to sve) iz RH budžeta, u stvari je afirmativan, ne kritizira tu uplatu i zapravo bi trebao veseliti one koji su za ukrajinsku stvar. Pogrešno si me razumio. Nervira me kada hrvatski desničari dijele linkove na (inače i meni i njima) gadljivi J.utarnji, i to samo kada pišu o Rusiji i Ukrajini, jer im se sviđa to što J.utarnji piše ko kopija Washington Posta, BBCa, Guardiana i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 06 vel 2024, 01:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: goran2hr je napisao/la: OK, zabranjene su poveznice na JL. Međutim, JL nije nešto antiukrajinsko ili antiglobalističko. Pa i ovaj cenzurirani članak, o 5.000.000,00€ uplaćenih Ukrajini (naravno nije to sve) iz RH budžeta, u stvari je afirmativan, ne kritizira tu uplatu i zapravo bi trebao veseliti one koji su za ukrajinsku stvar.
Pogrešno si me razumio. Nervira me kada hrvatski desničari dijele linkove na (inače i meni i njima) gadljivi J.utarnji, i to samo kada pišu o Rusiji i Ukrajini, jer im se sviđa to što J.utarnji piše ko kopija Washington Posta, BBCa, Guardiana i sl. OK, nisam ljubitelj Zelenskog i Ukrajinske stvari, prvenstveno zbog toga što od toga (po raznim osnovama) štetu imaju Hrvati. Drugi razlog za neutralan stav je to što se radi o interesima onih (koji nam blago rečeno nisu skloni), pa ne smatram kako smo mi dužni to podržavati na temelju izmišljenog povijesnog duga. Priče koju šire botovi i neznalice. Da karikiram, ....., nisu Hercegovačku banku razvalili Rusi, nije BiH Hrvate u Hagu osudio Rus, nije Vukovarsku listu zločinaca reducirao Rus,..... pa da mi sada trebamo "jurišati" na Ruse. JL je dio MSM-a i ne piše kontra Ukrajine. Jedino, ja to zovem autogolovima, kada iz svoje perspektive donosi članke, koje oni smatraju pozitivnima (npr. LGBT, ratni zločini ili sotonizam u ukrajinskoj vojsci), a zapravo jesu sramoćenje ukrajinske vojske. Međutim, ti članci, afirmativno pisani, zapravo su sramota Ukrajinaca, a JL samo glasnik. Izgleda mi kako se cenzuriranjem "našeg" MSM-a, zapravo sakrivaju ukrajinske nepodopštine i autogolovi. Npr. neka se okane LGBT-a, pa neće JL imati što o tome pisati. Kada bi stavljali poveznice na ruske ili srpske članke - OK, to je propaganda, ali ovo je "naš" dobri stari MSM, koji dobro osluškuje šapate iz Brisela i Buzina. No, sa druge strane, JL je lijevo liberalni buzinski trash, nije neka šteta što ste ga zabranili, a pokušati ću pisati i bez njihovih poveznica.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 13 pro 2024, 18:01 |
|
|
Može pomoć? Kada objavim link s YouTube-a ovdje na forumu, bude vidljiv samo link, ali ne i thumbnail? Što radim pogrešno?
Primjer kod drugih, i kod mene:
Privitak/ci: |
3A1A72C8-2B04-421A-AFB3-EFC6C5F5C344.jpeg [ 45.8 KiB | Pogledano 308 put/a. ]
|
4F579FD7-08E6-4FE8-914E-A29DA868D85A.jpeg [ 129.75 KiB | Pogledano 308 put/a. ]
|
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 14 pro 2024, 12:35 |
|
|
Hercegovac91 je napisao/la: Može pomoć? Kada objavim link s YouTube-a ovdje na forumu, bude vidljiv samo link, ali ne i thumbnail? Što radim pogrešno?
Primjer kod drugih, i kod mene: Klikneš na link da poplavi i onda klikneš na prozorčić "youtube" (ako koristiš komp. onda pređeš preko linka da poplavi) Tako da tvoj link s youtube bude između ova dva fonta ispod (youtube] [/youtube)
Privitak/ci: |
1122.png [ 1.76 KiB | Pogledano 262 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Molim pomoc Postano: 14 pro 2024, 18:56 |
|
|
Brane je napisao/la: Hercegovac91 je napisao/la: Može pomoć? Kada objavim link s YouTube-a ovdje na forumu, bude vidljiv samo link, ali ne i thumbnail? Što radim pogrešno?
Primjer kod drugih, i kod mene: Klikneš na link da poplavi i onda klikneš na prozorčić "youtube" (ako koristiš komp. onda pređeš preko linka da poplavi) Tako da tvoj link s youtube bude između ova dva fonta ispod (youtube] [/youtube) Skužio sam u međuvremenu, hvala svejedno.
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|