|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 02:21 |
|
|
Čini se:
1. da ne mogu postaviti youtube video
2. da ne mogu postaviti sliku s adresom, a ako i mogu, odkad se plaćaju, nemam pouzdanoga situsa za slike
3. ne mogu sliku postaviti na HB, dakle ne s linkom na njeki drugi situs., nego ju prebaciti na HB (a mogu na forum krstarica)
To dosta "posivljuje" cijeli situs...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 10:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25657 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hroboatos je napisao/la: Čini se:
1. da ne mogu postaviti youtube video Ma možeš, samo ne izbrišeš ono "s" sa linka. http s://www.youtube.com/watch?v=6YsFL-auXuc
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Hroboatos je napisao/la: Čini se:
1. da ne mogu postaviti youtube video
2. da ne mogu postaviti sliku s adresom, a ako i mogu, odkad se plaćaju, nemam pouzdanoga situsa za slike
3. ne mogu sliku postaviti na HB, dakle ne s linkom na njeki drugi situs., nego ju prebaciti na HB (a mogu na forum krstarica)
To dosta "posivljuje" cijeli situs... 1. Bobovac je odgovorio, ne ide sa zaštićenim https, a općenito adresa mora biti u pravom youtube formatu 2. Link na sliku se stavi unutar img taga, i funkcionira u 99% slučajeva, odnosno ako stranica sa koje se vuče slika nije zabranila hotlinking 3. Slika se može postaviti na forum kao attachment, kad si u ovom prozoru za odgovor, scrolaj ispod, izaberi opciju Naziv Datoteke - Choose File - Dodaj datoteku Da parafraziram Jay-Z, "I got 99 problems but a bitch ain't one" Forum ima 97 problema, ali nabrojane stavke nisu problemi
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59823 Lokacija: DAZP HQ
|
sto je Ministry napisao, yt link mora biti u originalnom obliku, bez poveznica, a to je onaj nastavak koji ide &feature.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 11:49 |
|
|
:)
Privitak/ci: |
datoteka.PNG [ 38.39 KiB | Pogledano 26385 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 srp 2014, 14:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 30 sij 2018, 01:23 |
|
|
Skidajte se sa Cloudflare-a, usporava nesto! Vratite se na stari host. Mora da ste presli na free paket?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 30 sij 2018, 08:59 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Skidajte se sa Cloudflare-a, usporava nesto! Vratite se na stari host. Mora da ste presli na free paket? Kako usporava? nisam primjetio nikakav problem. Tebe prate tajne sluzbe, pa ti je zato usporeno , nakacili ti se n komp, i mene su prije 5 godina. U cilju zastite nasih korisnik presli smo na sigurniji https protokol, forum smo smjestili u oblak, u narednom periodu biti ce nadogradnjen forum i portal,... no sikiriki.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 30 sij 2018, 09:47 |
|
|
Nadam se da će nadogradnjom biti olakšano korištenje foruma sa smartphonea.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 30 sij 2018, 10:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nadam se da će nadogradnjom biti olakšano korištenje foruma sa smartphonea. Cim prije :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 tra 2020, 16:14 |
|
|
Slabost foruma su smajlići! Konkretno, nedostatak smajlića koji izražavaju malo nežnije emocije. I budući da sam istim jako sklon, osećam se lično pogođenim ovom slabošću foruma. Dakle, ako hoću nekoga da grlim, na raspolaganju imam samo ovo: Dakle, nema dvoje da se grle. Ako hoću da pošaljem poljubac, ima samo ovo: Ali zbog kombinacije namigovanja i poljupca u vazduh, to deluje jako lascivno, pa ne pronalazim sebe u tome. Ova dva su više komični, nego romantični. Dakle, šefovi foruma, moželi se išta popraviti u tom pogledu?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 tra 2020, 17:45 |
|
|
Evo Aleksije, evo...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 tra 2020, 22:57 |
|
|
Zašto zubati smajli po drugi put šteka?
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 11 pro 2021, 01:31 |
|
|
Jedno pitanje da ne otvaram novu temu, primjetio sam da forum ne podržava Tapatalk ili ga ja ne mogu pronaći?
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
čovjek41
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 18 kol 2022, 07:17 |
|
|
Fullback je napisao/la: Jedno pitanje da ne otvaram novu temu, primjetio sam da forum ne podržava Tapatalk ili ga ja ne mogu pronaći? da, kada će se forum prilagoditi korištenju na mobitelu?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 27 kol 2022, 11:14 |
|
|
Kada smo već kod slabosti foruma da upozorim na to da kada brzo otvaram teme i pojedine postove, prvo se prikaže avatar jednog forumasa (na blic), a onda nekoga sasvim drugoga na istom postu???? Tako da znam već par klonica. Hajd' što ja znam, ali zbog drugih naivaca, da ne ,,provale,,...
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 04 ruj 2022, 23:59 |
|
|
Velika slabost na ovom forumu mi je vrijeđanje suforumaša i drugih naroda te nepristojno izražavanje pojedinih članova. Hrvati su poznati po plemenitosti i kulturi, tako da mi to sve ne ide uz naš forum. A i lipo je da smo si svi ok i da imamo kvalitetnu raspravu, bez obzira na politička stajališta, bio to Hrvat, Bošnjak ili Srbin. U protivnom se forum pretvara u raspravljanje nezrelih pubertetlija, a takvo nešto niti itko uzima za ozbiljno niti ima volju čitati. Dragi moderatori, popravite to, molim vas. Imajmo i ovdje onu razinu kvalitete kakvu ima i godinama njeguje forum.hr jer to i forum Hrvata BiH zaslužuje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 00:06 |
|
|
Croato je napisao/la: Velika slabost na ovom forumu mi je vrijeđanje drugih naroda i nepristojno izražavanju pojedinih članova. Hrvati su poznati po plemenitosti i kulturi, tako da mi to sve ne ide uz naš forum. A i lipo je da smo si svi ok i da imamo kvalitetnu raspravu, bez obzira na politička stajališta, bio to Hrvat, Bošnjak ili Srbin. U protivnom se forum pretvara u raspravljanje nezrelih pubertetlija, a takvo nešto niti itko uzima za ozbiljno niti ima volju čitati. Dragi moderatori, popravite to, molim vas. Imamo i ovdje onu razinu kvalitete kakvu ima i godinama njeguje forum.hr jer to forum Hrvata BiH zaslužuje. Kava država takva i konverzacija. Bakir kaže da su Srbi loš narod i genocidaši. Ja takav riječnik nisam čuo na ovom forumu. Nagora i najprimitivnija je džamijska konverzacija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 00:07 |
|
|
Evo ih opet s etiketama... Pa ako je netko nepristojan i divlji, budi pametniji pa se ponašaj drugačije.
Ponekad stvarno imam dojam da su ovde većinom dica do 20 godina, upravo zbog takvog načina razgovora.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 00:11 |
|
|
Croato je napisao/la: Evo ih opet s etiketama... Pa ako je netko nepristojan i divlji, budi pametniji pa se ponašaj drugačije.
Ponekad stvarno imam dojam da su ovde većinom dica do 20 godina, upravo zbog takvog načina razgovora. Neću. Ako je neko nepristojan i divlji ja ću biti 3 puta gori. Pa nismo u Jugi da se Srbi moraju prilagođavati radi višeg interesa. Neka se sad prilagođava onaj kome je u interesu da nakarada opstane ha ja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 00:14 |
|
|
Zar je toliko teško imati kvalitetan forum? Forum.hr Skyscrapercity I još brojni primjeri... A ne da budemo neozbiljni kao onaj Jackov forum i dobar dio krstarice. Primjerice forumaš Robbie ima jako zanimljiva opažanja i kvalitetne korisne postove, bez nepotrebnih djetinjastih vriđanja i ružnih riči koje ne vode ničemu. Pravi si gospodin, Bravo! Kamo sriće da je što više takvih ovde pa da forum bude sve kvalitetniji i korisniji.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 06:53 |
|
|
Croato je napisao/la: Forum.hr
Evo da te odmah etiketiram, ako je forum.hr po tvojoj mjeri onda slobodno budi tamo jer ti ovdje takvima kao ti nije mjesto. Većina forumaša iz HR je na ovome forumu jer je banirana otamo. Citat: Hrvati su poznati po plemenitosti i kulturi, tako da mi to sve ne ide uz naš forum.
A u PM.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 12:48 |
|
|
Pa da. Koja je korist od stalnog vriđanja, ne razumin. Zašto se ne može normalno i inteligentno raspravljati, kao odrasli ljudi, a ne potencirati mržnju i ratobornost?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 05 ruj 2022, 12:52 |
|
|
Previse tema. Za svaki *** se otvara po jedna, a svaka druga "Muslimani ovo", "Muslimani ono". Pacenicki mentalitet i koNpleksi se ne moraju lijeciti na forumu.
Inace je sve pet. Osim moderacije koja ne radi nista i koja me podsjeca na Grupu TNT. Broj 1 samo ponekad bahne, isto ko u stripu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slabosti foruma Postano: 06 ruj 2022, 20:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Moderacija nastoji prije svega primjerom pokazati kako sudjelovati na forumu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|