|
|
Stranica: 7/39.
|
[ 959 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ernani
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 14 stu 2011, 02:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Jel moguće nekako ukloniti neprestano pitanje kada se odlogiram da povežem račun odavde sa facebook-om, zaista to ne želim i ne treba mi stalkera i popušilovića još tamo. Zahvaljujem na odgovoru.
Vrh |
|
|
naron88
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 14 stu 2011, 04:31 |
|
|
teško vam je pristupit zadnja dva dana...ili otvori pa nakon par pročitanih postova doviđenja
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 14 stu 2011, 09:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ernani je napisao/la: Jel moguće nekako ukloniti neprestano pitanje kada se odlogiram da povežem račun odavde sa facebook-om, zaista to ne želim i ne treba mi stalkera i popušilovića još tamo. Zahvaljujem na odgovoru. To se dogodi sami prvi put, i ako ste ulogirani u FB. Jednostavno kliknite "back" i opet na "odjava" ili jednostavno zatvorite tab. Nakon toga ako budete koristili isti browser, neće se više javljati ta poruka nakon odlogiranja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 14 stu 2011, 09:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
naron88 je napisao/la: teško vam je pristupit zadnja dva dana...ili otvori pa nakon par pročitanih postova doviđenja Uglavnom je OK, dođe samo oko većeg loada na serveru između 1 i 1:30 po danu, i ponekad po noći.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 stu 2011, 12:07 |
|
|
Ovo je strašno kako se kida veza, uradite nešto po tom pitanju!
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 30 stu 2011, 21:36 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ernani je napisao/la: Jel moguće nekako ukloniti neprestano pitanje kada se odlogiram da povežem račun odavde sa facebook-om, zaista to ne želim i ne treba mi stalkera i popušilovića još tamo. Zahvaljujem na odgovoru. To se dogodi sami prvi put, i ako ste ulogirani u FB. Jednostavno kliknite "back" i opet na "odjava" ili jednostavno zatvorite tab. Nakon toga ako budete koristili isti browser, neće se više javljati ta poruka nakon odlogiranja. Stanje se ponavlja i dalje, mislim bezveze, pokušao sam sve da mi ne javlja više i dalje stalno iskače povezivanje sa facebookom.
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 01 pro 2011, 02:46 |
|
|
Ernani je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To se dogodi sami prvi put, i ako ste ulogirani u FB. Jednostavno kliknite "back" i opet na "odjava" ili jednostavno zatvorite tab. Nakon toga ako budete koristili isti browser, neće se više javljati ta poruka nakon odlogiranja.
Stanje se ponavlja i dalje, mislim bezveze, pokušao sam sve da mi ne javlja više i dalje stalno iskače povezivanje sa facebookom. A jebiga, sigurno si obrisao cookie-je ili tako nešto. Samo klikni "back" i opet na "odjava", i izlogirat će te sa foruma.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 10:51 |
|
|
Kada hoću da prebacim neke slike na forum preko imageshacka što sam ranije uspešno radila, zadnja dva tri dana mi se pojavljuje "error on page" i ne mogu da spustim sliku. Šta da radim? Takođe, kada odem na neke online novine pa hoću da ocenim komentar, ne mogu to da uradim jer se takođe pojavljuje "Error on page". Mislim, zašto?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 10:54 |
|
|
teranova je napisao/la: Kada hoću da prebacim neke slike na forum preko imageshacka što sam ranije uspešno radila, zadnja dva tri dana mi se pojavljuje "error on page" i ne mogu da spustim sliku. Šta da radim? Jesi probala right click na samoj slici (na imageshacku) i onda "copy image location"? Stvar sa imageshackom je to što sama stranica na kojoj se nalazi neka slika nije direktan link na samu sliku, pa ne ide sa img tagom.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 10:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: teranova je napisao/la: Kada hoću da prebacim neke slike na forum preko imageshacka što sam ranije uspešno radila, zadnja dva tri dana mi se pojavljuje "error on page" i ne mogu da spustim sliku. Šta da radim? Jesi probala right click na samoj slici (na imageshacku) i onda "copy image location"? Stvar sa imageshackom je to što sama stranica na kojoj se nalazi neka slika nije direktan link na samu sliku, pa ne ide sa img tagom. Hoću recimo iz svoje "libraries - pictures" da stavim neku sliku na forum preko img- shacka, kliknem browse, kliknem download i ništa, samo se pojavi taj error u donjem levom uglu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:00 |
|
|
teranova je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jesi probala right click na samoj slici (na imageshacku) i onda "copy image location"? Stvar sa imageshackom je to što sama stranica na kojoj se nalazi neka slika nije direktan link na samu sliku, pa ne ide sa img tagom.
Hoću recimo iz svoje "libraries - pictures" da stavim neku sliku na forum preko img- shacka, kliknem browse, kliknem download i ništa, samo se pojavi taj error u donjem levom uglu. Nisam probao taj način. Ja uvijek uploadam sliku na imageshack. Onda kliknem na sliku (mala ikona), a onda kada se otvori veća slika, na nju ide desni klik i "view image". Ta adresa se onda stavi unutar ovih [img] tag, i uvijek ide bez problema.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:08 |
|
|
Ranije, sa starim kompjuterom, radila sam na ovaj način - desni klik na sliku, copy image location i img img i gotovo. Sad to nemam, pa kad nađem sliku koja me zanima ja to pohranim (haha) sa save pictures u moje libraries pa tek onda idem preko imageshack-a - browse, upload i kopiram forum link. Odvratno, zar ne. A sad ni to ne mogu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:13 |
|
|
Ne razumijem zašto ne možeš nastaviti raditi na novom kompjuteru sa tom tvojom starom metodom (a koju sam ja otprilike opisao)?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:15 |
|
|
Nemam više "copy image location" kad radim desni klik na sliku.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:16 |
|
|
A može li right click i onda "view image"? Onda kada se otvori slika, kopiraš adresu sa URL bara
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:19 |
|
|
Desni klik mi nudi ove opcije
- save picture as... - print picture - E- mail picture -go to my pictures - set as background -copy -add to favorites - properties
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Desni klik mi nudi ove opcije
- save picture as... - print picture - E- mail picture -go to my pictures - set as background -copy -add to favorites - properties Ček, jel ti govoriš o slici unutar imageshack? Nemoguće, kada god kliknem na sliku, bila ona preview ili puna verzija, uvijek dobijem sve opcije (koje uključuju view image, copy image location i sl). Je li imaš account na imageshacku ili uploadiraš sa ulazne stranice imageshack.us?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:36 |
|
|
Ne, govorim o slici na bilo kojem mestu, evo recimo tvoj avatar. Uploadujem sa ulazne stranice, account imam ali nisam ulogovana trenutno, moram da se setim kako se ono zovem tamo.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 11:47 |
|
|
Nešto definitivno nije u redu sa Imageshackom, ne mogu ni da se ulogujem, pojavljuje se "error on page".
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 12:36 |
|
|
problem rešen
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 12:41 |
|
|
E hvala Bogu, taman sam počeo step-by-step sa screenshotovima jer mi nikako nije bilo jasno u čemu je bio problem. Dobar izbor slike!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 12:45 |
|
|
Pa jbt, tek sad shvatam šta da radim! Desni klik, properties i iskopiram URL adress i stavim u img img. Koji sam ja kreten... Učiti, učiti i samo učiti.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 12:51 |
|
|
A pa može properties umjesto copy image location. Trebao sam te pitati koji browser koristiš, mislio sam da si na Firefoxu.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 29 pro 2011, 12:52 |
|
|
Na internet exploreru sam sada, bila sam ranije na firefoxu
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: 23 sij 2012, 03:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Kakav mi ovo virus prijavljuje FW , kada udjem na HB ? O cemu se radi?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|