Samo jako! je napisao/la:
Eo jedan komentar sa streska,autoru svaka čast!
BOG I HRVATI !!!!
Ovo je jedan od najvećih ispita Hrvatskog naroda u poslijeratnom periodu?Ko je ta Fahreta Jahić oli ti Lepa Brena?To je jedna Muslimani koja se opet vratila narodu od kojeg je potekla a razlog su pare i ništa drugo.Ja mislim da se ova moja generacija dobro sjeća granatiranja mostara sa Čobanova polja i Malog i Velikog Pločna i drugih romantičnih položaja.Svi ćete reći rat je bio rat je prošao treba se živjeti... Treba se živjeti ali ne ovako ... Ovaj koncert je jedan šamar mom narodu,al nije jadni narod kriv .. Kriv je onaj tko je odobrio ovaj koncert na stadionu kluba koji je od svog početka imao predznak Hrvatski ... Sramite se gospodo iz Zrinjskog,sramite se grobova Hrvatskih vitezova,koji su se zajedno na Podveležju borili s tobom Beus i ostali,koji su gore svoje kosti ostavili a vi se sada ulizujete jednoj srpsko-muslimanskoj droci ...
Zbog pišljivih nekoliko tisuća maraka koje će vam organizator uletiti u džep vi ste prodali sve ono za što se taj dan obilježavaju Lipanjske zore,e dobru ste pevaljku našli za proslavu ... Nadam se da će biti posla za novootvoreni SKBC Bijeli Brijeg ...
Za gospodina NEUTRALAN
Bog ti dao lijepo zdravlje prijatelju,nije bitno koje si nacije,da znam tko si častio bih te večerom.
Stidite se gospodo Hrvati na vlasti i iz Zrinjskog,stidite se grobova na Maslinama,Cimu,Smrčenjacima,Ilićima,Rodoču,Jasenici i svugdje po Hercegovini i Hrvatskoj koju nosite (aha) u srcu ...
Dabogda sve što zaradili od koncerta za inzulin davali ...
PRIJATELJI,ČESTO MISLIM NA VAS ... To je pjesma za Lipanjske zore a ne Čačak,Čačak ...
SVAKA ČAST AUTORU