|
|
Stranica: 9/25.
|
[ 619 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 14:40 |
|
|
Možda i nije jednostrano, možda se može protumačiti i da su nasuprot psihopata transvestiti i druga vrsta bolesnika.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 14:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A je, sad kad su malo rastumačili svoj perfomans moram priznati da su me malo razočarali. Ali ne previše.
Onaj lik sa NJINLE je daklem LENJIN, a ŠČ je "Z"
Na stranu što su oni shupci, oduvjek su bili, to nije smetalo da budu simpatični shupci, ali malo su sada pretjerali sa površnošću i plitkošću. Umjesto univerzalne antiratne i antimilitarističke pjesme oni su napravili jednostrani dnevnopolitičku uradak, doduše simpatičan, ali...
Možda još nije kasno da se neke stvari poprave u nastupu kako bi se isti bar donekle izdigao iz te patetike. ..a je spomenice dodika ka svi posteni Hrvati..iz bih..
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 14:53 |
|
|
Nije lako biti hadezenjara, nakon medjunardonih trgovaca djecom, sada moraju biti odvjetnici i sotonistickih leftardskih "glazbenika".
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 14:57 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nije lako biti hadezenjara, nakon medjunardonih trgovaca djecom, sada moraju biti odvjetnici i sotonistickih leftardskih "glazbenika". ..mozemo sto nam se prohtije sve je bolje nego bit na strani Rusa..
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ko ide iz tzv.države? Ili imate neko svoje takmičenje? Guslanje Romanija 2023.?
A ko ide iz Bosne? Gdje vam je raspala tvorevina na Evroviziji? I morate li vas 2 Muslimana svaku temu pokvariti? Koliko puta i kad je RS učestvovala na Evroviziji?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:07 |
|
|
1,6 milijuna pogleda u jedan dan na yutubs?
Dal da poslušam ili ne.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:13 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ko ide iz Bosne? Gdje vam je raspala tvorevina na Evroviziji? I morate li vas 2 Muslimana svaku temu pokvariti?
Koliko puta i kad je RS učestvovala na Evroviziji? A što bi mi bili na Evroviziji kad imamo Srbiju. Pa nećemo stvarati 2 paralelne matice. Naš glavni grad je Beograd. Kad su Muslimani i raspala Bosna zadnji put bili na Evroviziji?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Koliko puta i kad je RS učestvovala na Evroviziji?
A što bi mi bili na Evroviziji kad imamo Srbiju. Pa nećemo stvarati 2 paralelne matice. Naš glavni grad je Beograd. Kad su Muslimani i raspala Bosna zadnji put bili na Evroviziji? Ma ti kažeš da je RS država. Pa eto kad je država, ja pitam koliko puta je bila na Evroviziji? Koliko puta je bila na bilo čemu? Kakva je to država nigdje nikad nije učestvovala?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A što bi mi bili na Evroviziji kad imamo Srbiju. Pa nećemo stvarati 2 paralelne matice. Naš glavni grad je Beograd. Kad su Muslimani i raspala Bosna zadnji put bili na Evroviziji?
Ma ti kažeš da je RS država. Pa eto kad je država, ja pitam koliko puta je bila na Evroviziji? Koliko puta je bila na bilo čemu? Kakva je to država nigdje nikad nije učestvovala? Eto vidiš kako uništavaš temu pitanjima koje si do sad sto puta postavio i sto puta dobio odgovor. A i ta Evrovozija vam je dokaz kakva ste "država i narod" i koliko ste raspali.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ti kažeš da je RS država. Pa eto kad je država, ja pitam koliko puta je bila na Evroviziji? Koliko puta je bila na bilo čemu? Kakva je to država nigdje nikad nije učestvovala?
Eto vidiš kako uništavaš temu pitanjima koje si do sad sto puta postavio i sto puta dobio odgovor. A i ta Evrovozija vam je dokaz kakva ste "država i narod" i koliko ste raspali. Nisam, gdje si odgovorio. Pusti Srbiju, ja te pitam kad je tzv. država RS učestvovala na Evroviziji? I ne znam je odgovor
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 15:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Eto vidiš kako uništavaš temu pitanjima koje si do sad sto puta postavio i sto puta dobio odgovor. A i ta Evrovozija vam je dokaz kakva ste "država i narod" i koliko ste raspali. Nisam, gdje si odgovorio. Pusti Srbiju, ja te pitam kad je tzv. država RS učestvovala na Evroviziji? I ne znam je odgovor Pa odgovorio sam ti 100 puta da RS jeste država al da nije nezavisna država, da imamo državljanistvo i tako to. Pa država Republika Teksas. I sve ti to znaš. I da ti BiH nije država nego Šmitova kolonija. Ali imaš neodoljivu želju da uništiš i ovu temu. Islam.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 16:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nisam, gdje si odgovorio. Pusti Srbiju, ja te pitam kad je tzv. država RS učestvovala na Evroviziji? I ne znam je odgovor Pa odgovorio sam ti 100 puta da RS jeste država al da nije nezavisna država, da imamo državljanistvo i tako to. Pa država Republika Teksas. I sve ti to znaš. I da ti BiH nije država nego Šmitova kolonija. Ali imaš neodoljivu želju da uništiš i ovu temu. Islam. Država, ali nije nezavisna država. Šupak država? E to može Znači država unutar kolonije? Ja govana i države! Nemam, samo ne znam šta ti tu radiš. Nit učestvuješ na Evroviziji niti si kad bio. Iz RS se svakako glasa pod BiH.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 17:25 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa odgovorio sam ti 100 puta da RS jeste država al da nije nezavisna država, da imamo državljanistvo i tako to. Pa država Republika Teksas. I sve ti to znaš. I da ti BiH nije država nego Šmitova kolonija. Ali imaš neodoljivu želju da uništiš i ovu temu. Islam.
Država, ali nije nezavisna država. Šupak država? E to može Znači država unutar kolonije? Ja govana i države! Nemam, samo ne znam šta ti tu radiš. Nit učestvuješ na Evroviziji niti si kad bio. Iz RS se svakako glasa pod BiH. I dalje uništavaš temu al nije meni problem da ti odovorim. Za razliku od *** od "države" BiH, muslimanski kolonijalni upravnik ne postoji za RS. Više smo nezavisni od aparthejdisanog Muje i kolonizirane BiH.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 17:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Država, ali nije nezavisna država. Šupak država? E to može Znači država unutar kolonije? Ja govana i države! Nemam, samo ne znam šta ti tu radiš. Nit učestvuješ na Evroviziji niti si kad bio. Iz RS se svakako glasa pod BiH. I dalje uništavaš temu al nije meni problem da ti odovorim. Za razliku od *** od "države" BiH, muslimanski kolonijalni upravnik ne postoji za RS. Više smo nezavisni od aparthejdisanog Muje i kolonizirane BiH. ..ako sam dobro svatio onda ti zivis u ***..zato taj čudan vonj.. za moderaciju samo iznosim zaključak iz kolegina komentara..
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 18:12 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Možda i nije jednostrano, možda se može protumačiti i da su nasuprot psihopata transvestiti i druga vrsta bolesnika. To sam prvo uočio ali i ne mora biti tako jer LET3 je radio i prije te perverzije. Možda to LGTBQI zajednici čak bude i imponiralo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 18:15 |
|
|
..je u inflaciji ženski guza na sceni muške ko osvježenje ..
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 18:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A je, sad kad su malo rastumačili svoj perfomans moram priznati da su me malo razočarali. Ali ne previše.
Onaj lik sa NJINLE je daklem LENJIN, a ŠČ je "Z"
Na stranu što su oni shupci, oduvjek su bili, to nije smetalo da budu simpatični shupci, ali malo su sada pretjerali sa površnošću i plitkošću. Umjesto univerzalne antiratne i antimilitarističke pjesme oni su napravili jednostrani dnevnopolitičku uradak, doduše simpatičan, ali...
Možda još nije kasno da se neke stvari poprave u nastupu kako bi se isti bar donekle izdigao iz te patetike. Da, nema se sta dodati. Iako me cudi da ih i ti na neki nacin branis.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 20:08 |
|
|
Ja uopste nemam smisla i razumijevanja za te nove vrste umjetnosti, performanse i pjesme koje šalju poruke iz svemira. Nekada se lako prepoznavao lud čovjek. Sada ne smiješ istrčavati. Sačekaj da vidiš da to nije skriveni genije u njemu. Sve je ludo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 22:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ni u Jugoslaviji nisu smjeli protiv struje ne smiju ni sad. Nema velike razlike između Lepe Brene i njih. A tekst i njihova poruka su sasvim irelevantni. Mogli su na scenu staviti dildo i pozadinski zvuk kiše po krovu. Poslani su tamo jer se šminkaju i oblače kao žene. To je sve što je ostalo od "Eurosong".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 22:34 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
BBC je napisao/la: Ni u Jugoslaviji nisu smjeli protiv struje ne smiju ni sad. Nema velike razlike između Lepe Brene i njih. A tekst i njihova poruka su sasvim irelevantni. Mogli su na scenu staviti dildo i pozadinski zvuk kiše po krovu. Poslani su tamo jer se šminkaju i oblače kao žene. To je sve što je ostalo od "Eurosong". Good evening Stockholm! And 12 points go to kroejša!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 22:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Ni u Jugoslaviji nisu smjeli protiv struje ne smiju ni sad. Nema velike razlike između Lepe Brene i njih. A tekst i njihova poruka su sasvim irelevantni. Mogli su na scenu staviti dildo i pozadinski zvuk kiše po krovu. Poslani su tamo jer se šminkaju i oblače kao žene. To je sve što je ostalo od "Eurosong". ..nastavi slusat lepu brenu u tvojoj pripizdini nisu ni čuli za let 3
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 23:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Amidža, ti jedeš lude džamijske gljive. Saberi se malo, na što si godine sprdio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23904 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Odlican izbor. To Europa trazi. Potraznju treba zadovoljiti.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 23:12 |
|
|
Amiđa je napisao/la: BBC je napisao/la: Ni u Jugoslaviji nisu smjeli protiv struje ne smiju ni sad. Nema velike razlike između Lepe Brene i njih. A tekst i njihova poruka su sasvim irelevantni. Mogli su na scenu staviti dildo i pozadinski zvuk kiše po krovu. Poslani su tamo jer se šminkaju i oblače kao žene. To je sve što je ostalo od "Eurosong". Good evening Stockholm! And 12 points go to kroejša! ..Good evening Kijev! And 12 points go to kroejša!Slava Ukrajini!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 vel 2023, 23:16 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
laganini je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Good evening Stockholm!
And 12 points go to kroejša!
..Good evening Kijev! And 12 points go to kroejša!Slava Ukrajini! Misliš 12 points Ukrajini iz Zagreba?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|