|
|
Stranica: 2/25.
|
[ 619 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 svi 2022, 13:36 |
|
|
..bili su primjeceni…haha
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 svi 2022, 15:03 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Ko hoce pobijediti mora poslati ********, lezbejku, zidova ili .. Ukrajinca, i to sad moze.
Et kladim se u ukrajinsku pobjedu ove godine. Kmečanje ponekad donosi rezultate a ponekad ne.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 svi 2022, 16:52 |
|
|
teranova je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Ko hoce pobijediti mora poslati ********, lezbejku, zidova ili .. Ukrajinca, i to sad moze.
Et kladim se u ukrajinsku pobjedu ove godine. Kmečanje ponekad donosi rezultate a ponekad ne. Bitan je trend a ne kvaliteta, Jugoslavija je pobijedila 1989.g taman prije raspada, logično bi bilo da sad pobijedi Ukrajina.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 13 svi 2022, 17:57 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Bitan je trend a ne kvaliteta, Jugoslavija je pobijedila 1989.g taman prije raspada, logično bi bilo da sad pobijedi Ukrajina.
Politička korektnost iznad svega. Evropski leminzi složno idu za frulašem.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 06:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Obožavatelji Eurovizije mi govore da će Ukrajina pobjediti sigurno i "da se to već zna". Pitam, "što im je pjesma toliko dobra?" , odgovaraju mi "ne, nego zbog podrške Ukrajini". Znači, opet neki sadaka trofej. A Ukrajinci vjerojatno ne bi imali ništa protiv da europsku glazbenu Queer zajednicu koriste kao živi štit u Kijevu. Negdje taman u to doba slijedeće godine će Kijev opet doći na red.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 06:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zamisli da Rusi bombarduju Euroviziju. E to bi bio jedan novi moment.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 07:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Da, da nema veze..a vjerovatno je sasvim slucajno srbijanska pobjeda bila sva u stilu gejparade i lezbodemokratije.. Pa i vi ste slali ******** pa opet niste pobjedili. Hoces reci da su nasi ******** bolji?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 07:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zamisli da Rusi bombarduju Euroviziju. E to bi bio jedan novi moment. Vucic bi se izvukao. Rekao bi da oni peru ruke od toga.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 07:45 |
|
|
laganini je napisao/la: ..svakom Srbinu je EU..revizija vrhunac želja..samo tesko je to priznat.. HAHAHHAHAHAHAHA U kakvim tripovima ti zivis covece , bukvalno nema Srbina kome je EU vrhunac icega osim ********, nije ti ovo 1997. godina, niti smo ti mi Bosnje, a bogami ni Hrvati. Upravo suprotno, oni koji i kolokvijalno jesu bili za EU, im je bilo tesko da priznaju na kraju da su sustinski protiv, ali vecini je to razbijena zabluda kao prosuto mleko.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 11:34 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Navijam da Srbija što lošije prođe.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 12:25 |
|
|
Ona ukrajinska pjesma mi je grozna
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 13:21 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Malo sutra! Ajd' sto lazes sebe, a sto nas!? Naravno da bi svi radio u EU. Mozda ne ovcari, oni bi jos bolje zakovali tor da su sve ovce na broju. Jel mi govorimo o istom narodu? Od mojih poznanika preko 75% je protiv EU. Ne znam odakle si? U RS svi sanjaju bijeg. Kazu ne mora biti bolje, ali ako te vec zajebavaju, lakse se podnosi kada su to stranci. Ne znam zadovoljnog covjeka, osim nekolicine sa kupljenom diplomom i na dobrom radnom nezasluzenom mjestu i naravno par biznismena koji mrze EU i kazu: Oklen ja da volim EU? Tamo ako stogod drpis ode u prdekanu. Jebo zemlju dje mi bizmismeni nemeremo slusat Baju i zajebavat sve okosebe.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 13:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Jel mi govorimo o istom narodu? Od mojih poznanika preko 75% je protiv EU.
Ne znam odakle si? U RS svi sanjaju bijeg. Kazu ne mora biti bolje, ali ako te vec zajebavaju, lakse se podnosi kada su to stranci. Ne znam zadovoljnog covjeka, osim nekolicine sa kupljenom diplomom i na dobrom radnom nezasluzenom mjestu i naravno par biznismena koji mrze EU i kazu: Oklen ja da volim EU? Tamo ako stogod drpis ode u prdekanu. Jebo zemlju dje mi bizmismeni nemeremo slusat Baju i zajebavat sve okosebe. Poprilično si dobro opisala situaciju, a zna to i on samo se pravi blesav. Klasični Srbenda, voli Rusiju a ide u EU da radi.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lapo-lapo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Jel mi govorimo o istom narodu? Od mojih poznanika preko 75% je protiv EU.
Ne znam odakle si? U RS svi sanjaju bijeg. Kazu ne mora biti bolje, ali ako te vec zajebavaju, lakse se podnosi kada su to stranci. Ne znam zadovoljnog covjeka, osim nekolicine sa kupljenom diplomom i na dobrom radnom nezasluzenom mjestu i naravno par biznismena koji mrze EU i kazu: Oklen ja da volim EU? Tamo ako stogod drpis ode u prdekanu. Jebo zemlju dje mi bizmismeni nemeremo slusat Baju i zajebavat sve okosebe. Ja razumijem nase ljude koji idu raditi u EU, jbg bolje plate. Nisam siguran doduse da ako se misle tamo za stalno preseliti da ce im biti bolje: uglavnom zive u najlosijim cetvrtima sa migrantima Arapima, u mizernim uslovima. Sanse da priuste sebi za stan u normalnoj cetvrti su bliske nuli. Najlogicniji su oni koji odu zarade, pa se vrate. Npr sa Njemackom platom za nekoliko godina zaradis za stan u BL. A onda radis kod nas za "normalnu" platu, ali stanbeno obezbedjen. Govorio sam u ulasku BiH u EU. To su razlicite stvari. U Srbiji je po ispitivanjima 60%, a kod nas je vjerovatno vise od toga protiv.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 14:01 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne znam odakle si? U RS svi sanjaju bijeg. Kazu ne mora biti bolje, ali ako te vec zajebavaju, lakse se podnosi kada su to stranci. Ne znam zadovoljnog covjeka, osim nekolicine sa kupljenom diplomom i na dobrom radnom nezasluzenom mjestu i naravno par biznismena koji mrze EU i kazu: Oklen ja da volim EU? Tamo ako stogod drpis ode u prdekanu. Jebo zemlju dje mi bizmismeni nemeremo slusat Baju i zajebavat sve okosebe. Poprilično si dobro opisala situaciju, a zna to i on samo se pravi blesav. Klasični Srbenda, voli Rusiju a ide u EU da radi. Meni su logicniji tvoji sunarodnici koji vole Tursku, nego ovi sto vole pedoliberalni EU poredak. Turska je od vas narod napravila, a EU ce od sviju nas da napravi degenirike. Uopste mi nije jasno kako neko ne moze razluciti osnovne stvari : EU je danas ovo sto sam rekao a uopste ne mora biti takva. Takva vlast i politika u EU mi smeta. I nije EU zasluzna sto su drzave na zapadu bogatije, to valjda svi znaju. EU nije uvijek bila takva, do 1990tih, kad su je liberali preuzeli. Kad je osnovana, zamisljena je kao unija drzava, da olaksa administrativne zajebancije. Danas EU radi na stvaranju nove nacije sa novim vrijednostima.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 14:13 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Malo sutra! Ajd' sto lazes sebe, a sto nas!? Naravno da bi svi radio u EU. Mozda ne ovcari, oni bi jos bolje zakovali tor da su sve ovce na broju. Jel mi govorimo o istom narodu? Od mojih poznanika preko 75% je protiv EU. ..to je nebitno vucko je tako će da bude..provest ve referendum i dobitn60 posto..os da se kladimo..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 14:27 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne znam odakle si? U RS svi sanjaju bijeg. Kazu ne mora biti bolje, ali ako te vec zajebavaju, lakse se podnosi kada su to stranci. Ne znam zadovoljnog covjeka, osim nekolicine sa kupljenom diplomom i na dobrom radnom nezasluzenom mjestu i naravno par biznismena koji mrze EU i kazu: Oklen ja da volim EU? Tamo ako stogod drpis ode u prdekanu. Jebo zemlju dje mi bizmismeni nemeremo slusat Baju i zajebavat sve okosebe. Ja razumijem nase ljude koji idu raditi u EU, jbg bolje plate. Nisam siguran doduse da ako se misle tamo za stalno preseliti da ce im biti bolje: uglavnom zive u najlosijim cetvrtima sa migrantima Arapima, u mizernim uslovima. Sanse da priuste sebi za stan u normalnoj cetvrti su bliske nuli. Najlogicniji su oni koji odu zarade, pa se vrate. Npr sa Njemackom platom za nekoliko godina zaradis za stan u BL. A onda radis kod nas za "normalnu" platu, ali stanbeno obezbedjen. Govorio sam u ulasku BiH u EU. To su razlicite stvari. U Srbiji je po ispitivanjima 60%, a kod nas je vjerovatno vise od toga protiv. Nije sve u materijalnom grabljenju. Postoje I druge stvari. Drugi izbori. Druge mogucnisti. Drugaciji izazovi.Dobrar sistem. Drugacija, zdravija atmosfera..... On odmah o kuci, stanu, glupom prestizu... Hocu bar jedan sprat vise od komsije, a on nikada nije bio na pravom odmoru, zadovoljio svoje zelje, obogatio svoj zivot... Samo grabi, Daj jos, daj... Ne pricamo o istim stvarima...
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 14:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ja razumijem nase ljude koji idu raditi u EU, jbg bolje plate. Nisam siguran doduse da ako se misle tamo za stalno preseliti da ce im biti bolje: uglavnom zive u najlosijim cetvrtima sa migrantima Arapima, u mizernim uslovima. Sanse da priuste sebi za stan u normalnoj cetvrti su bliske nuli.
Najlogicniji su oni koji odu zarade, pa se vrate. Npr sa Njemackom platom za nekoliko godina zaradis za stan u BL. A onda radis kod nas za "normalnu" platu, ali stanbeno obezbedjen.
Govorio sam u ulasku BiH u EU. To su razlicite stvari. U Srbiji je po ispitivanjima 60%, a kod nas je vjerovatno vise od toga protiv.
Nije sve u materijalnom grabljenju. Postoje I druge stvari. Drugi izbori. Druge mogucnisti. Drugaciji izazovi.Dobrar sistem. Drugacija, zdravija atmosfera..... On odmah o kuci, stanu, glupom prestizu... Hocu bar jedan sprat vise od komsije, a on nikada nije bio na pravom odmoru, zadovoljio svoje zelje, obogatio svoj zivot... Samo grabi, Daj jos, daj... Ne pricamo o istim stvarima... Pa ja mislim da svaki imalo dostojan čovjek razmišlja o kupovini svog stana. To nije nikakav luksuz. Kad dođeš u Njemačku, radiš poslove Š kategorije, šanse da skupiš 300.000 evra za stan su nikakve. Dakle, bićeš podstanar čitav život. Meni je to mizerija, za koji k sam radio ako sam gore prošao nego neko ko je ostao a zaradio sebi osnovno.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 14 svi 2022, 15:55 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Poprilično si dobro opisala situaciju, a zna to i on samo se pravi blesav. Klasični Srbenda, voli Rusiju a ide u EU da radi. Meni su logicniji tvoji sunarodnici koji vole Tursku, nego ovi sto vole pedoliberalni EU poredak. Turska je od vas narod napravila, a EU ce od sviju nas da napravi degenirike. Uopste mi nije jasno kako neko ne moze razluciti osnovne stvari : EU je danas ovo sto sam rekao a uopste ne mora biti takva. Takva vlast i politika u EU mi smeta. I nije EU zasluzna sto su drzave na zapadu bogatije, to valjda svi znaju. EU nije uvijek bila takva, do 1990tih, kad su je liberali preuzeli. Kad je osnovana, zamisljena je kao unija drzava, da olaksa administrativne zajebancije. Danas EU radi na stvaranju nove nacije sa novim vrijednostima. Moram se složiti da postoji dobar broj baliyya koji su ljubitelji turske koja je bila okupator. Tu se slažem, ali ne vidim zašto bi se ona volila. Ovdje nije stvar kakav je poredak u EU (a jeste pedoliberalni), ali postavlja se pitanje, zašto Srbi idu u takvo pedoliberalno okruženje pored majke Rusije. Svi se kenjaju po EU a svi idu tamo.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 00:12 |
|
|
Britanci izgleda kupili glasove Evrope
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 00:34 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Evo Hrvati 12 bodova Konstrakti
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 00:43 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Evo Hrvati 12 bodova Konstrakti ne pratim to natjecanje, no lurkam forum. znači, diskutanti laganini i inkvizitor na respiratorima.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 00:59 |
|
|
Glupane, ne ucestvuje i ne zaglupljuj temu
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 01:04 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ukrajina pobijedila. Pitanje hoće li iduce godine biti iste lol.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Evrovizija 2022. Postano: 15 svi 2022, 01:05 |
|
|
Pobijedila Ukrajina . Sva bol svijeta je noćas u Ukrajini Ostajem da bolu prkosim...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|