|
|
Stranica: 15/25.
|
[ 619 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 01:04 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: ja sam poslusao ovu hrvatsku, ja ne znam sta je to, to muzika i pesma nije... Idi slusaj cajke
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 01:08 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: hrpa degenerika minimalnog glazbenog talenta koji s pjesmom koja to nije nego je obična provokacija, i to frivolna, vulgarna, prozirna i postoji samo kao provokacija. žiri je to prepoznao, a mislim da još uvijek postoji toliko dobrog odnosno normalnog ukusa kod gledatelja koji će ove ružne, dlakave i antipatične brkajlije koji ovakvim nastupom kaskaju trideset godina za glazbenim trendovima, nagraditi šutom u guzicu. prvi put gledam ovaj freak show i mogu reći da guštam. Sto se tice ocjena zirija to je obicna ***, cista politika. Na stranu ovaj nastup veceras, ali let3 nisu glazbeni antitalenti. Sto se tice performansa, to je bio sastavni dio scene jos davnih dana. Pogledaj samo performanse freddija mercuryja prije 40-50 godina,ne razlikuje se previse od ovog danas. A smatra se jednim od najvecih glazbenika ikad
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 02:39 |
|
|
Šta se tiče Eurosonga
Isprid svih
very close second
honorable mention (steta sta ce ovo sad ic u iste recenice sa ovim bezlicnim smecem od pisme sta je dobila veceras)
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 07:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ukrajina Hrvatskoj nije dala niti jedan bod Realno Marokanka i jeste imala najbolju pjesmu, zaslužena pobjeda, puno bolje od od onog finskog ća ća pokvarenog gramofona.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 07:18 |
|
|
Slovenci napusili susjede. E, Janezi, Janezi, gdje će vam duša? Vidim nove članice NATO-a su nagrađene. Meni je ovo bilo takmičenje u scenskim efektima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 07:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne treba LET3 puno kritizirati, barem su ušli u finale i glavno da su završili ispred Srbije
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 09:22 |
|
|
Najveće iznenađanje večeri - visoki bodovi Srbije za Let 3 i potpuno ignoriranje od strane srednjo- i istočnoeuropskih žirija, uključujući i Janeze.
Objavljeni su i detaljni bodovi publike dodijeljeni Hrvatskoj:
Albanija: 8 bodova Australija: 4 bodova Austrija: 10 bodova Češka: 4 boda Finska: 4 boda Gruzija: 1 bod Njemačka: 6 bodova Island: 5 bodova Irska: 2 boda Izrael: 6 bodova Italija: 4 boda Latvija: 4 boda Litva: 4 boda Poljska: 6 bodova Srbija: 10 bodova Slovenija: 12 bodova Švedska: 5 bodova Švicarska: 6 bodova Ukrajina: 8 bodova "Rest of the world": 3 boda
Sve u svemu, nije loše. 7. mjesto kod publike, 25. kod žirija, 13. ukupno.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 09:48 |
|
|
Znači žiri nastup Leta 3 ocijenio najgorim. Zanimljivo da se ukrajinskom žiriju nije svidio nastup posvećen Ukrajini. Ono pjesmu posvetiš Ukrajini i od njih dobiješ 0 bodova, bruka i sramota.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 10:16 |
|
|
Klasika, igrali smo odlučno ali sudac nas pokrao. Valjda su suci ruski igrači Žiriji Eurosonga “mučki” su pokrali Let 3 kaže yutarnji a jesu ložili čitatelje.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 10:25 |
|
|
Let 3 iskreno mi je ličio na maškare. Glupiranja grupe lokalnih momaka. Bodula. A tekst pjesme i koreografija su mi upitni po mnogim stvarima, ali neću ovdje da to iznosim. Evrovizija treba da promijeni naziv u ,,Parada lažnih vagina i penisa,,!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zar je moguće da osoba muškog spola, heteroseksualne orijentacije, bez prisile žene/djevojke, gleda (i komentira ovdje??) taj freak show?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 12:11 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar je moguće da osoba muškog spola, heteroseksualne orijentacije, bez prisile žene/djevojke, gleda (i komentira ovdje??) taj freak show? Volio sam taj festival , dao nam je finih pjesmica koje i dan danas pamtim . Kada je '' končita'' na njemu nastupio ,prestao sam da ga gledam . Nije to više muzička manifestacija , nego sotansko orgijanje kojim nam se sotona slavodobitno smije u facu . Jbga , ''federi'' ga prisvojili u vlasništvo i opoganili, baš ko i prelijepi dugin spektar boja ( nekad mi je bio fin , sad mi ogavan ) Yeba je što hoće sve , i ako ih neko ne zaustavi opoganiće nam sve , pa i SP u fudbalu.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 12:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar je moguće da osoba muškog spola, heteroseksualne orijentacije, bez prisile žene/djevojke, gleda (i komentira ovdje??) taj freak show? Volio sam taj festival , dao nam je finih pjesmica koje i dan danas pamtim . Kada je '' končita'' na njemu nastupio ,prestao sam da ga gledam . Nije to više muzička manifestacija , nego sotansko orgijanje kojim nam se sotona slavodobitno smije u facu . Jbga , ''federi'' ga prisvojili u vlasništvo i opoganili, baš ko i prelijepi dugin spektar boja ( nekad mi je bio fin , sad mi ogavan ) Yeba je što hoće sve , i ako ih neko ne zaustavi opoganiće nam sve , pa i SP u fudbalu. Prestani gledati programatsku televiziju, što uključuje sve što je na tradicionalnim "kanalima". Ja sam prestao kasnih 90ih. Kod mene ne postoji ništa osim serija, filmova i sporta (što je sve na streaming platformama). Nikakvi dnevnici, realityji, šlageri, kontakt emisije, specijali, intervjui, manifestacije itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 12:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar je moguće da osoba muškog spola, heteroseksualne orijentacije, bez prisile žene/djevojke, gleda (i komentira ovdje??) taj freak show? Eurosong je najgeopolitičkiji pop-događaj koji postoji i potpuno mi je razumljivo zašto ga većina ljudi prati. Doduše, gledajući prevladavajući profil izvođača zadnjih 20 godina razumljivo mi je i zašto se većina ljudi srami priznati da prati.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 13:50 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: koji je ovo pakao za Bosnje, ceo zivot vezbaju u Grandu, a nemaju nikog svog na Evroviziji Čekaj je li to njima spočitavaš što ne žele nastupati na tom ********?! Narodi koji drže do sebe tamo ne idu.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 13:50 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: ja sam poslusao ovu hrvatsku, ja ne znam sta je to, to muzika i pesma nije... Idi slusaj cajke pa ja mrzim cajke iz dna duše pa opet znam da je let 3 sranje! sv nasa glazba nevrijedi kao 3 akorda od pink floyda
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 14:37 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: koji je ovo pakao za Bosnje, ceo zivot vezbaju u Grandu, a nemaju nikog svog na Evroviziji Čekaj je li to njima spočitavaš što ne žele nastupati na tom ********?! Narodi koji drže do sebe tamo ne idu. BiH ima zabranu zbog dugovanja BHRT-a, nije se povukla svojevoljno kao Mađari ili Turci. A jedine godine kad su uspjeli skrpati sponzore za sudjelovanje poslali su Deena i žičane ograde. Toliko o "držanju do sebe".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 16:29 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Eminencija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Idi slusaj cajke
pa ja mrzim cajke iz dna duše pa opet znam da je let 3 sranje! sv nasa glazba nevrijedi kao 3 akorda od pink floyda O ukusima se ne raspravlja. LET 3 ( let free) fura nesto svoje i meni tesko razumljivo, ipak njihove gaze su posjecene diljem ex-yu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 18:49 |
|
|
Koncept naše pjesme mi se u osnovi svidio, avangardan i rijetko viđen. Međutim: Samo značenje teksta je teška patetika i podilaženje trenutnoj političkoj klimi. Tome samo treba dodati da vrlo malo ljudi smatra hodanje polugolih staraca po pozornici atraktivnim činom.
Naravno, na umu treba imati da je Eurosong audio-vizualno natjecanje, a ne festival ljubavnih pjesama iz 20.st.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 19:34 |
|
|
dunno je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Čekaj je li to njima spočitavaš što ne žele nastupati na tom ********?! Narodi koji drže do sebe tamo ne idu.
BiH ima zabranu zbog dugovanja BHRT-a, nije se povukla svojevoljno kao Mađari ili Turci. A jedine godine kad su uspjeli skrpati sponzore za sudjelovanje poslali su Deena i žičane ograde. Toliko o "držanju do sebe". A kao da nisu mogli podmirit dug dosad. Deen je bio na euroviziji prije nego što je "izašao iz ormara", dok su Srbi slali deklarirane homoseksualce na euroviziju. U svakom slučaju svaki narod koji drži do sebe to izbjegava, a takvih naroda je sve više.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 21:14 |
|
|
Harezm je napisao/la: Koncept naše pjesme mi se u osnovi svidio, avangardan i rijetko viđen. Međutim: Samo značenje teksta je teška patetika i podilaženje trenutnoj političkoj klimi.
Meni je to najveća zamjerka Mami ŠČ. Pljuvati po Putinu na eurosongu nije nikakva hrabrost ni subverzivnost. Puno subverzivniji su bili ovogodišnji Albanci koji su usred jedne takve manifestacije poslali pjesmu koja slavi (hetero, nuklearnu) obitelj.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 22:26 |
|
|
Ne znam, sve mi je bilo onako, slabo. Zadnja dobra Pesma Evrovizije je bila kod nas, 2008.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 14 svi 2023, 23:08 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Gotovo je uvijek neka politika (uvjetno rečeno, nekad samo pobijedi netko tko ima tragediju, kao onaj bolesni Portugalac) iza svega, osim u rijetkim godinama kad pobijedi baš najbolja pjesma. Uvjerljivo mi je objašnjenje da se iduće godine slavi 50 godina pobjede ABBE. To i nije neka politika, zvuči benigno. Da je žestoka politika svake godine sad bi uvijek pobjeđivala Ukrajina.
....Jedine pjesme kojih sam se ujutro sjećao su bile albanska i češka (osim Leta 3 kojeg znam otprije), a nisam ništa pio.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 15 svi 2023, 09:37 |
|
|
Je li itko primjetio da su i Azerbejžan i Armenija dali Izraelu po 12 bodova žirija?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Eurovizija Postano: 15 svi 2023, 11:32 |
|
|
dunno je napisao/la: Harezm je napisao/la: Koncept naše pjesme mi se u osnovi svidio, avangardan i rijetko viđen. Međutim: Samo značenje teksta je teška patetika i podilaženje trenutnoj političkoj klimi.
Meni je to najveća zamjerka Mami ŠČ. Pljuvati po Putinu na eurosongu nije nikakva hrabrost ni subverzivnost. Puno subverzivniji su bili ovogodišnji Albanci koji su usred jedne takve manifestacije poslali pjesmu koja slavi (hetero, nuklearnu) obitelj. Možeš shvatiti pjesmu kako hoćeš. Može i Zelenski biti patuljak koji voli oružje i da (tuđe) majke šalju sinove u rat. On i Putin su podjednake visine i smatraju da su dvije zgrade u nekom gradu važnije od života njihovih sunarodnjaka. Let 3 je inače kao test inteligencije. Prema tome kakvo ljudi imaju mišljenje o njima može se pogoditi otprilike i o kakvom psihoprofilu se radi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|