Ja se iskreno nadam da će reakcija u hrvatskoj javnosti biti takva da se odluči napustiti ovo natjecanje i prestanemo sponzorirati pe*erluk na pozornici.
Vidite na što ovaj liči...
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Rekao sam ja da IL pjesma dobra, ali politika. Izgleda da ću sad opet napraviti pauzu od 20 god.
Pobjednici publike, a sve ostalo znamo.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 254 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
Namještanja izbora u BiH su karina sta je ovo na ovom pederbalu. Zapadna Europa je zasluzila izgoriti i propasti. Pederluk i sotonizam u vrhu od takozvanog "zirija". Nevjerojatno. Trebas biti mentalno bolestan da budes bitan u ovom cirkusu od showa. Nikad ih vise gledati necu. Prestao sam nakon sto je Koncita KITA pobjedio/a, pa rekoh ovaj nas je dobar, idem viditi kako ce biti. Kad sto drugo ocekivati od Europe nego razocaranje. Kao sto nas prati kroz cijelu povijest. Zegni im je Putine, sve nek izgori, mamu im bolesnu!
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
Sadake pobjede Ukrajini, 0 bodova za Izrael od žirija i 2. mjesto publike.... mislim na ovom turniru udio muzike više nije ni 20%.
U biti najveći šok večeri nije poraz Hrvatske.
Nego što je Nebinarni pobijedio Nebinarnu Sotonjaru.
Valjda su nebinarni sotonjare ispred nebinarnih ?!?!
Prvo je njoj trčao u zagrljaj i ona mu nešto simbolično stavila na glavu da pronese njihov ponos.
I on je u sotonizmu, samo što ona to jače iskazuje.
Malo je rano baš da otvoreni sotonizam pobjeđuje, uostalom, praviše bi joj morao dati žiri da to prođe. Kod publike jako slaba, samo poneki edgy teen dao glas.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.