|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goLLe
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 04 ruj 2009, 21:44 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
svaki put suza krene
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Mostar
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 05 ruj 2009, 14:02 |
|
|
Volimo te Hercegovino - Dražen Popijač Pupi (bivši gardist Tigrova)
|
|
Vrh |
|
|
Domagoj
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 14 vel 2010, 18:23 |
|
|
_________________ "Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što"
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 21 vel 2010, 14:09 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Odlična pjesma posavca sa prebivalištem u Njemačkoj Ivana Mandića. Pjesma se zove trbuhom za kruhom.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 25 vel 2010, 13:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 14 ožu 2010, 13:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
@RG Haustor
|
|
Vrh |
|
|
Z e n i c a
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 15 ožu 2010, 19:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Z e n i c a
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 15 ožu 2010, 21:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 15 ožu 2010, 23:10 |
|
|
evo jedna livanjska jedna od najboljih bajinih jedna urnebesna malo je trebalo razbiti jednoumlje na ovoj temi
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 15 ožu 2010, 23:25 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Nastavljam u kajmanovom stilu. No ovaj moj prilog je nekako konstruktivniji. Čujem da je narudžba za pjesmu stigla iz samog vrha RS. Svrha: popravak demografske slike pasivnih krajeva tog entiteta
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovkica
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 23 ožu 2010, 02:06 |
|
|
Jednostavno ju ne mogu prestati slušati otkad sam ju prvi puta čula
_________________ Onu istu našu, košulju pripremi, na tavan je stavi, za mene je spremi, bit' će ona opet i sinu po mjeri, kao što je bila mom djedu i meni!
....Bog je s nama, Bog nas prati, HERCEGOVCI SMO HRVATI!!
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 14 lip 2010, 15:42 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
Naša hercegovka, širokobrižanka Tina Bilać, iako nisam neki ljubitelj domaćih pjesama ova me je iznenadila, poslušajte vrijedi
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 18 lip 2010, 08:38 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
Kandžija - U trendu
super sam odjeven , obuko me Neven.. XD
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 22 lip 2010, 23:22 |
|
|
ercegovci tange lange.....
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 17 stu 2010, 16:57 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Glazbene preporuke - "domaćice" Postano: 25 ožu 2015, 15:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kasno u noć dok surfam prebacim na HRT muzički program. Obično na ostalom HRT kanalu bude od zla oca i gore majke program. Moram iskreno reći da je ono užas. Užas je blaga riječ na što je došla hrvatska muzička, oliti glazbena, scena.
Mislim da u povijesti nije bila gora, još od kad je Stjepan na dvije konjske žice svirao kralju Zvonimiru dok se ovaj pijan trudio da ne zaspe.
Puštaju razne smjerove, ovisno o emisiji. Pa i ta neka hrvatska "alternativa" i "novi rock". Užas, baš užas. Jedino što u Hrvatskoj vrijedi su zabavne i dalmatinske pjesme. Tu drže neki kvalitet bar za taj smjer i ne puštaju ga lako.
A u biti lako je vidjeti gdje ih 80% griješi. Ali sami sebi ne bi priznali da griješe jer je takvo društvo da narod i *** jede samo ako je to "alternativa". U Hrvatskoj je alternativa i Let 3 kad seru o Jadranki Kosor, ja jebene civilne hrabrosti, što nisu srali o Brozu u svoje vrijeme. Muda se stisla bila.
Ali nebitno to, Let 3 im najmanji problem.
Većina ih griješi u tome kad krenu skupljati band uzmu prvog pjevača koji im naleti. A kako sam čuo većina ih vrlo slabih glasovnih kapaciteta. Pa poslije kako su svi u bandu jarani teško im odjebati amatera/amaterku i pronaći profi pjevača da nešto korisno naprave. Da samo gledaju one silne emisije sa pjevačkim talentima mogu sebi pronaći zamjene.
I tako se to fura godinama, krevelje se glasovima da prikriju mane. Na kraju dobiješ jedno veliko *** i torturu za uši.
No ima tu i drugi problem, sviranje instrumenata i pojave na sceni. Pa onda videa, totalno su dosadna i užasna.
Sve, ma baš sve se na hrvatskoj muzičkoj sceni poklopilo da povratiš od muke. Toliko nekvalitetnih šibicara hrvatska muzička povijest još nije zabilježila.
Kako majke ti Opća opasnost može biti tako popularna u jednom društvu. Kao neke zajebane mrcine, metalci, razbijači. Samo pjevaju neke limunade od pjesama i ljubavne meksičke sapunice. A i kod njih pjevač nije sa glasom na TI, ali se prilagođava, prikriva to vješto.
Psihomodo Pop i dalje drma. Bili dosadni i bezveze i kad su mladi bili. Morali bi mi platiti da ih u autu pustim na slušanje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|